کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظرم Killzone با اینکه گرافیک خیره کننده ای داره ولی از لحاظ گیم پلی نمیتونه حتی به Halo نزدیک بشه.
اتفاقا من برعکس فکر می کنم ...... گیم پلی و کنترل بازی سنگین به نظر میاد اما فقط با یه تغییر کوچولو توی منوی کنترلر کنترل سریعتر می شه
بازی خیلی تطبیق پذیره .... فقط باید بهش عادت کنی
------------------------------------------------------------------------------
البته این رو هم اضافه کنم که برای خودم تغریبا تا اواسط بازی طول کشید تا به کنترل بازی کاملا عادت کنم

یک چیزی واقعا جالبه .... وقتی بازی رو می زاری روی درجه سختی وترن واقعا مبارزات بعد جدیدی پیدا می کنن

حاج آقا آرومتر!;) Gears Of War بازی بزرگی هست ولی به نظر من فقط در منطق فن بوییسمی! این بازی میتونه Metal Gear رو له کنه!
God Of War هم که به تنهایی میتونه دلیل خرید ps3 باشه حتی با وجود Halo و Gears Of War برای 360!:smile:
اینها نظر شخصی من بود.
گفتم که.سن و سالم به این بچه بازیها نمیخوره که بخوام حرف غیر منطقی بزنم.شما هم اگر mgs4 رو دوس داری بازی کن حالشو ببر ولی از این حرفای فن بویو ....اینا نزن که حالم بد میشه.
همونطور که 360 از داشتم یه بازی مثل gt محرومه ps هم از داشتن بازیهایی مثل halo , geow محرومه.حالا هرکی میخواد هرچی بگه بگه.
عشق است ps...

خوب به نظر من تا به امسال مایکروسافت واقعا موفق تر بوده و بازی های انحصاری خیلی خوبی بیرون داده در حالی که سونی مرتب بازی های انحصاری خودش رو از دست میداد. ولی امسال سونی واعقا بازی های خوبی در راه داره که البته Xbox360 هم بازی های خوبی براش میاد ولی فکر کنم چربش کار امسال به طرف Ps3 هست. البته تو E3 همه چیز به صورت کامل مشخص میشه.

اتفاقا من برعکس فکر می کنم ...... گیم پلی و کنترل بازی سنگین به نظر میاد اما فقط با یه تغییر کوچولو توی منوی کنترلر کنترل سریعتر می شه
بازی خیلی تطبیق پذیره .... فقط باید بهش عادت کنی
البته این رو هم اضافه کنم که برای خودم تغریبا تا اواسط بازی طول کشید تا به کنترل بازی کاملا عادت کنم

یک چیزی واقعا جالبه .... وقتی بازی رو می زاری روی درجه سختی وترن واقعا مبارزات بعد جدیدی پیدا می کنن

من با همه جور تنظیم این بازی رو امتحان کردم ولی سیستم نشونه گیری و کنترل بازی واقعا" ضعف داره. شخصیت های بازی اصلا" به خوبی پردازش نشدند و ملموس نیستند. کشش داستانی بازی پایین هست. object ها خیلی ساده و سهل الوصول هستند. و اینکه این بازی حتی با وجود گرافیک بسیار بالا نمیتونه شما رو پای بازی میخکوب کنه. اینها تجربه های خودم در مورد این بازی بود.:smile:

گفتم که.سن و سالم به این بچه بازیها نمیخوره که بخوام حرف غیر منطقی بزنم.شما هم اگر mgs4 رو دوس داری بازی کن حالشو ببر ولی از این حرفای فن بویو ....اینا نزن که حالم بد میشه.
همونطور که 360 از داشتم یه بازی مثل gt محرومه ps هم از داشتن بازیهایی مثل halo , geow محرومه.حالا هرکی میخواد هرچی بگه بگه.
عشق است ps...
دوست عزیز من فقط در جواب سوال شما که گفتی Gears Of War متال گیر رو له میکنه! گفتم اینطور نیست. به نظر شما جمله خود شما حس فن بوییسم رو القا نمیکرد؟!:smile:
در ضمن با اینکه Gears Of War بازی خیلی دوست داشتنی ای هست ولی کسی نمیتونه منکر بشه که متال گیر یکی از بزرگترین بازیهای تاریخ بازیسازی هست و بازی ای که از چند سایت معتبر امتیاز 10 رو میگیره نمیتونه چیزی کمتر از یه شاهکار تمام عیار باشه!
درسته ps3 از بازیهایی مثل Halo و Geow محروم هست ولی شما MGS4 و GOW و Heavy Rain و Uncharted و Killzone و Infamous رو فراموش کردی!;)

من با همه جور تنظیم این بازی رو امتحان کردم ولی سیستم نشونه گیری و کنترل بازی واقعا" ضعف داره. شخصیت های بازی اصلا" به خوبی پردازش نشدند و ملموس نیستند. کشش داستانی بازی پایین هست. object ها خیلی ساده و سهل الوصول هستند. و اینکه این بازی حتی با وجود گرافیک بسیار بالا نمیتونه شما رو پای بازی میخکوب کنه. اینها تجربه های خودم در مورد این بازی بود.:smile:

اتفاقا منم تا قبل از این که به کنترل بازی کاملا عادت کنم فکر می کردم مشکل از بازیه :-"
ولی الان دیگه این طور فکر نمی کنم ..... کنترل بازی خیلی رئالیستیک ساخته شده و حس استفاده از یک اسلحه واقعی رو القا می کنه
مثلا تجربه خودم بود وقتی SMG استفاده می کردم سرعت گیم پلی بازی به طرز ملموسی زیاد تر می شد
کشتن سریع تر دشمن باعث می شد بازی شبیه بازی های RUN AND GUN بشه
وقتی از مسلسل استاندارد ISA استفاده می کردم بیشتر به پناه گرفتن و تیر اندازی از فاصله دور تر با دوربین اسلحه مشغول می شدم
وقتی از شات گان استفاده می کردم به خاطر برد اسلحه مجبور بودم به هدف نزدیک تر بشم

تجربه استفاده از اسلحه های کیلزون واقعا جالبه
یکجور واقع گرایی داره ... انگار هر اسلحه روح خودشو توی بازی می دمه ((( خدا وکیلی اینو از روی احساسم گفتم )))

----------------------------------------------------------------------
یک ویدئو از مصاحبه با کارگردان بازی توی گیم اسپوت دیدم
می گفتم این بازی بیشتر برای اکشن ساخته شده تا برای تعریف یک داستان
واقعا هم همین طوره

اما اگه واقعا می خوای بازی میخکوبت کنه یک دستی به آنلاین بازی بزن ((یک دنیایی داره واسه خودش))

دوست عزیز من فقط در جواب سوال شما که گفتی Gears Of War متال گیر رو له میکنه! گفتم اینطور نیست. به نظر شما جمله خود شما حس فن بوییسم رو القا نمیکرد؟!:smile:
در ضمن با اینکه Gears Of War بازی خیلی دوست داشتنی ای هست ولی کسی نمیتونه منکر بشه که متال گیر یکی از بزرگترین بازیهای تاریخ بازیسازی هست و بازی ای که از چند سایت معتبر امتیاز 10 رو میگیره نمیتونه چیزی کمتر از یه شاهکار تمام عیار باشه!
درسته ps3 از بازیهایی مثل Halo و Geow محروم هست ولی شما MGS4 و GOW و Heavy Rain و Uncharted و Killzone و Infamous رو فراموش کردی!;)
اولا که انقدر لفظ فن بوییسم رو نبر واقعا مسخرست.من اگه کنسول اتاری هم بازی قشنگی داشته باشه میگم حالا هرکی میخواد خوشش بیاد یا بالعکس.
متال یکی از بهترین بازیهای تاریخه ولی به چه علت؟فقط به دلیل داستان بی بدیلش که ادم رو مثل یک فیلم سینمایی دنبال خودش میبره.ایا متال به دلیل گرافیک محبوب شده(هرچند گرافیک عالی هم داره)ایا به دلیل گیم پلی محبوب شده؟(هرچند گیم پلی خوبی هم داره) یا به دلیل داستان؟؟اگه داستان رو از این بازی بگیری کاملا یه بازیه خوب میشه و نه یک بازیه شاهکار.این بازی همه چیش عالی بود ولی اصلا گیم پلی درگیرانه geow رو نداشت.همچنین هوش مصنوعیش هم به پای geow نمیرسید(در سختترین درجه هم تمومش کردم.کلا3بار تمومش کردم)
در مورد بازیهای دیگه هم خودم قبلا گفتم که ps بازیهای بهتری داره(حداقل نظر من اینه) ولی فعلا بازی در حد geow و halo نداره که به شخصه از خدامه ps بازیهی در حد این دو بازی بسازه چون مایکرو بدجور برای این 2بازی مانور میده.

اقایون از این همه تعریف و تمجید از این بازی و اون بازی خسته نشدید !!:confused:!!
باید به عرض برسونم که:
بهترین گرافیک:CRYSIS
بهترین گیم پلی:MARIO PARTY
بهترین داستان:DIABLO , WARCRAFT
پر طرفدار ترین :World of Warcraft
پس اینهمه سنگ PS3 یا XBOX360 رو به سینه نزنید اگه کسی هم با این بازیها مخالفه بگه تا توضیح در حد دکترا براش بدم با منبع.

اقایون از این همه تعریف و تمجید از این بازی و اون بازی خسته نشدید !!:confused:!!
باید به عرض برسونم که:
پس اینهمه سنگ PS3 یا XBOX360 رو به سینه نزنید اگه کسی هم با این بازیها مخالفه بگه تا توضیح در حد دکترا براش بدم با منبع.
با کرایسس مخالفم چون این بازی رو روی کامپیوتر رفیقم بازی کردم (روی درجه very high)و به شخصه گرافیک killzone و مخصوصا geow رو بیشتر میپسندم.
از گیم پلی ماریو تعریف زیادی شنیدم ولی امتحان نکردم.
بهترین داستان که ماله mgs4 هست.
پرطرفدارترین رو شاید راست بگی چون هیلو هم فوق العاده فروش خوبی داره ولی بازم نمیدونم چرا wow اینهمه طرفدار داره.:confused:

اولا که انقدر لفظ فن بوییسم رو نبر واقعا مسخرست.من اگه کنسول اتاری هم بازی قشنگی داشته باشه میگم حالا هرکی میخواد خوشش بیاد یا بالعکس.
متال یکی از بهترین بازیهای تاریخه ولی به چه علت؟فقط به دلیل داستان بی بدیلش که ادم رو مثل یک فیلم سینمایی دنبال خودش میبره.ایا متال به دلیل گرافیک محبوب شده(هرچند گرافیک عالی هم داره)ایا به دلیل گیم پلی محبوب شده؟(هرچند گیم پلی خوبی هم داره) یا به دلیل داستان؟؟اگه داستان رو از این بازی بگیری کاملا یه بازیه خوب میشه و نه یک بازیه شاهکار.این بازی همه چیش عالی بود ولی اصلا گیم پلی درگیرانه geow رو نداشت.همچنین هوش مصنوعیش هم به پای geow نمیرسید(در سختترین درجه هم تمومش کردم.کلا3بار تمومش کردم)
در مورد بازیهای دیگه هم خودم قبلا گفتم که ps بازیهای بهتری داره(حداقل نظر من اینه) ولی فعلا بازی در حد geow و halo نداره که به شخصه از خدامه ps بازیهی در حد این دو بازی بسازه چون مایکرو بدجور برای این 2بازی مانور میده.

وقتی شما میگی Gears Of War متال گیر رو له میکنه یا اصلا" برعکسش! زود کلمه فن بوی که خودم هم ازش خوشم نمیاد تو ذهن آدم شکل میگیره!:cheesygri

اصولا" سبک این دو بازی با هم کاملا" تفاوت داره و خودم به شخصه metal gear 4 رو به gears of war 2 ترجیح میدم چون gears of war 2 به نظر من گاهی اوقات خسته کننده و تکراری میشد و از لحاظ گیم پلی هم از Halo ضعیف تر بود. نوع گیم پلی متال هم که کلا" با گرز تفاوت داره.

Killzone از لحاظ گرافیک به راحتی بهترین گرافیک رو در بازیهای حال حاضر داره ولی من Halo و Gears رو ترجیح میدم. اما ممکنه Ps3 یه بازی FPS مثل Halo نداشته باشه ولی اگه به من بگن فقط یه بازی انتخاب کن اون بازی چیزی نیست جز God Of War 3 !:smile:

وقتی شما میگی Gears Of War متال گیر رو له میکنه یا اصلا" برعکسش! زود کلمه فن بوی که خودم هم ازش خوشم نمیاد تو ذهن آدم شکل میگیره!:cheesygri

اصولا" سبک این دو بازی با هم کاملا" تفاوت داره و خودم به شخصه metal gear 4 رو به gears of war 2 ترجیح میدم چون gears of war 2 به نظر من گاهی اوقات خسته کننده و تکراری میشد و از لحاظ گیم پلی هم از Halo ضعیف تر بود. نوع گیم پلی متال هم که کلا" با گرز تفاوت داره.

Killzone از لحاظ گرافیک به راحتی بهترین گرافیک رو در بازیهای حال حاضر داره ولی من Halo و Gears رو ترجیح میدم. اما ممکنه Ps3 یه بازی FPS مثل Halo نداشته باشه ولی اگه به من بگن فقط یه بازی انتخاب کن اون بازی چیزی نیست جز God Of War 3 !:smile:
من پست قبلیم اشاره کردم که متال با گرز هیچ شباهتی نداره ولی بعضی از دوستان میخوان بگن که اگه 360 گرز داره ps هم متال داره که هیچ ربطی به هم ندارن.تازه سونی یه بازی در حال ساخت داره که کپی برداری از گرزه.
االبته من گرز رو به هر بازیی جز هیلو ترجیح میدم.اگرم حرفی زدم که باعث شد معنی فن بده معذرت میخوام.
از لحاظ گرافیک هم گرز2 رو من بیشتر از کیل میپسندم.
از لحاظ گیم پلی که مسلما هیچ بازیی به گرد هیلو نمیتونه نزدیک بشه.
gow3 هم که واسه خودش غولیه.

دوستان حق توهین ، تحقیر هیچ گونه بازی ندارید و فقط می تونید به بررسی نکات قوت بازی محبوب و انحصاری خود بپردازید

دوستان من اخطار داده بودم!!! بحث مقایسه ای رو واسه باره چندم تموم کنید...
KHASTE -TANHA هم چند روزی مرخصی رفتن!!

باید به عرض برسونم که:

باید خدمتت عرض کنم که بهترین گرافیک crysis دیگه نیست(توروخدا نگید برو تو وری های بازی کن که دیگه ..)
بهترین گیم پلی رو خوب اومدی!
بهترین داستان!:confused:
اصلا چیزی بنام بهترین داستان توی دنیای گیم وجود نداره!!
پرطرفدارترینو باید بگی که وار جزو اونها هست!
چون پرطرفدار ترین بازی هنوز معلوم نیست.اصلا وجود نداره!!
شما هم اینهمه سنگ pc رو به سینه نزنید.
صد بار گفتم چیزای مهمتری هم وجود داره.

با کرایسس مخالفم چون این بازی رو روی کامپیوتر رفیقم بازی کردم (روی درجه very high)و به شخصه گرافیک killzone و مخصوصا geow رو بیشتر میپسندم.
از گیم پلی ماریو تعریف زیادی شنیدم ولی امتحان نکردم.
بهترین داستان که ماله mgs4 هست.
پرطرفدارترین رو شاید راست بگی چون هیلو هم فوق العاده فروش خوبی داره ولی بازم نمیدونم چرا wow اینهمه طرفدار داره.:confused:
با عرض شرمساری بسیار از مدیران گل ولی منو ببخشید من یه مهندس گرافیکTRC هستم و نمی تونم از شاهکارهایی که به عنوان یک انقلاب در صنعت بازی میشن رو نادیده بگیرم و توحین به اون رو قبول کنم.
خوب از نظر فنی برای دوست عزیزمون توضیح می دم:
1.بازی CRYSIS از موتور پایه ی CRY ENGINE 2 استفاده می کنه که در اون از سیستم ALLefect استفاده شده که من می تونم(من هیچ همه)بگم گرافیک CRYSIS رو PS3 که هیچ حتی PS4 هم اجرا نخواهد کرد البته با 30FPS (با کمی اغراق)که این واقعه به هیچ عنوان نمی تونه از ارزش PS3 کم کنه.
2.اگر چه داستان بی نظیر DIABLO که هنوز پس از حدود 10 سال از خلق آن می گذرد و هنوز با قدرت دارای Patch های بی نقص داستانی برای SP ان است ولی این هم نمی تواند از داستان فوق العاده MGS4 چیزی بکاهد.
باز هم ببخشید چون من می خواستم بگم که تمام کنسول ها آمدند و رفتند ام PC پا بر جاست تا همیشه .
And so sorry to all personal give my speak to negetive and harl to all PS3 and XBOX360

اینم یه مقایسه:
CRYENGINE2:
tropical_island_vegetation-dsc02252.jpg

Sorezaengin:
(Killzone2)
wallpaper02_1920x1080.jpg

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or