کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خودم ايكس باكس 360 دارم ولي به نظر من سوني بازي هاي عميق تر و پر هزينه تر و سرگرم كننده تري داره بازي هاي ايكس باكس هم خوبن ولي سوني به چيز ديگه ست

خب من اگه سیستم خوب ندیدم ( در حالی که Warhead رو با آخرین تنظیمات بازی کردم و Crysis هم با High ) ولی رفیقم با 2.5 میلیون سیستم خورده Crysis رو ولی میگه بازی های کنسول یه چیز دیگس ! واقعا به نظر من Crysis از نظر gameplay هیچ حرفی برای گفتن نداره در مقابل بازی های کنسول ! همین طور به نظر من طراحیه محیطش هم به بازی های کنسول نمیرسه ! انفجارها و صداگذاری ها هم که ...
به هر حال این بحث ها یه هیچ جایی نمیرسه ! ایشالا RE5 برای pc میاد شاید خیلی چیزها معلوم بشه ...

موفق و پیروز باشید ....

Ps3 بهتره:
God of War
Killzone
Resistance
Uncharted
Metal Gear 4
همینا فکر کنم بس باشه!
حالا 360:
Fable
Gears of War
Halo
تازه نصف بازی های 360 ماله Ps3 بود که مولتی شدش!

من هم x360دارم وps3به نظرم هر دو خوبن ولی ps3بهتراز x360هست(بازی هاش)
مثلا
mgs4 >gears of war

سلام دوستان

من بدجوری گیر کردم تو انتخاب کنسول ، هر چی هم مطلب مب خونم گیجتر میشم :

از یک طرف چون PS1 , PS2 داشتم دوست دارم PS3 بگیرم اما قیمتش بالاست و اینکه هز بازی 40 تا 60 قیمتشه که اصلا قابل قبول نیست برای من...

از طرفی دیگر wii رو به خاطر وسایل ورزشی جانبیش دوست دارم اما گرافیک بازی هاش اصلا به PS3 و 360 نمی رسه اما جالبه که پرفروشترین کنسول بوده بین این 3 ، این ریجن بندیشم بدجوری رو اعصابه ...

اما دستگاهی که فعلا انتخاب کردم همین 360 هست که اینم 3 مدل داره که من دقیقا فرق الایت و گرمیومشو نمی دونم( غیر ظرفیت هارد و رنگ چه چیزایی فرق داره؟) و اینکه شدیدا از 3 چراغ شدن و بن شدن می ترسم، چه اتفاقی میافته که 3 چراغه میشه ؟ اما اینکه بازی هاش دمه دسته و قیمتاش خوبه یک مزیته... بازم ریجن بندیش منو کشته... مادبردم که جسپر خوبه که فعلا تو بازار نیست

کلا دوستان کمک کنند بدجوری گیر کردم 350 هم پول پذاشتم کنار البته میشه بیشترش کرد...

LCD 46 Samsung full hd هم دارم که بهش وصل کنم....

سلام دوستان

من بدجوری گیر کردم تو انتخاب کنسول ، هر چی هم مطلب مب خونم گیجتر میشم :

از یک طرف چون PS1 , PS2 داشتم دوست دارم PS3 بگیرم اما قیمتش بالاست و اینکه هز بازی 40 تا 60 قیمتشه که اصلا قابل قبول نیست برای من...

از طرفی دیگر wii رو به خاطر وسایل ورزشی جانبیش دوست دارم اما گرافیک بازی هاش اصلا به PS3 و 360 نمی رسه اما جالبه که پرفروشترین کنسول بوده بین این 3 ، این ریجن بندیشم بدجوری رو اعصابه ...

اما دستگاهی که فعلا انتخاب کردم همین 360 هست که اینم 3 مدل داره که من دقیقا فرق الایت و گرمیومشو نمی دونم( غیر ظرفیت هارد و رنگ چه چیزایی فرق داره؟) و اینکه شدیدا از 3 چراغ شدن و بن شدن می ترسم، چه اتفاقی میافته که 3 چراغه میشه ؟ اما اینکه بازی هاش دمه دسته و قیمتاش خوبه یک مزیته... بازم ریجن بندیش منو کشته... مادبردم که جسپر خوبه که فعلا تو بازار نیست

کلا دوستان کمک کنند بدجوری گیر کردم 350 هم پول پذاشتم کنار البته میشه بیشترش کرد...

LCD 46 Samsung full hd هم دارم که بهش وصل کنم....

اینجا تا پیک بهترین بازی های انحصاری برای کنسول هست و سئوالت اصلا ربطی به اینجا نداره..

اول سعی کن xbox 360 مدل پریمیوم با مادربرد جاسپر بگیری که حدود 300 تومن قیمت داره بعداً هم میتونی برای بازی کردن بازیهای انحصاری یک دونه PS3 بگیری..

WII هم بیخیال هم XBOX 360 و هم PS3 قراره وسایلی رو ارضه کنن که کار WII رو انجام میده..

فکر کنم این کریس مس Forza Motorsport 3 ، Alan Wake و Splinter Sell حرف های زیادی برای گفتن داشته باشن...
میگم راستی برای کریس مس PS3 بغیر از Uncharted 2 چه بازی هایی داره؟
(این سوال من کاملاً جدی بود و اصلاً قصد حاشیه ای نداشتم پس از دادن جواب های تهاجمی خودداری کنید!)

فکر کنم این کریس مس Forza Motorsport 3 ، Alan Wake و Splinter Sell حرف های زیادی برای گفتن داشته باشن...
میگم راستی برای کریس مس PS3 بغیر از Uncharted 2 چه بازی هایی داره؟
(این سوال من کاملاً جدی بود و اصلاً قصد حاشیه ای نداشتم پس از دادن جواب های تهاجمی خودداری کنید!)
Alan Wake که کریسمس نمیاد. Spring 2010.
واسه PS3 هم به جز Uncharted :
Ninja Gaiden Sigma 2
Demon's Souls
MAG
Ratchet And Clank Future: A Crack in time
Afrika

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or