کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با عرض شرمساری بسیار از مدیران گل ولی منو ببخشید من یه مهندس گرافیکTRC هستم و نمی تونم از شاهکارهایی که به عنوان یک انقلاب در صنعت بازی میشن رو نادیده بگیرم و توحین به اون رو قبول کنم.
خوب از نظر فنی برای دوست عزیزمون توضیح می دم:
1.بازی CRYSIS از موتور پایه ی CRY ENGINE 2 استفاده می کنه که در اون از سیستم ALLefect استفاده شده که من می تونم(من هیچ همه)بگم گرافیک CRYSIS رو PS3 که هیچ حتی PS4 هم اجرا نخواهد کرد البته با 30FPS (با کمی اغراق)که این واقعه به هیچ عنوان نمی تونه از ارزش PS3 کم کنه.
2.اگر چه داستان بی نظیر DIABLO که هنوز پس از حدود 10 سال از خلق آن می گذرد و هنوز با قدرت دارای Patch های بی نقص داستانی برای SP ان است ولی این هم نمی تواند از داستان فوق العاده MGS4 چیزی بکاهد.
باز هم ببخشید چون من می خواستم بگم که تمام کنسول ها آمدند و رفتند ام PC پا بر جاست تا همیشه .
And so sorry to all personal give my speak to negetive and harl to all PS3 and XBOX360

نميدونم ميدونی يا نه خيلی ها داستان متال گير 3 رو بهترين داستان تاريخ ميدونند.

با عرض شرمساری بسیار از مدیران گل ولی منو ببخشید من یه مهندس گرافیکTRC هستم و نمی تونم از شاهکارهایی که به عنوان یک انقلاب در صنعت بازی میشن رو نادیده بگیرم و توحین به اون رو قبول کنم.
خوب از نظر فنی برای دوست عزیزمون توضیح می دم:
1.بازی CRYSIS از موتور پایه ی CRY ENGINE 2 استفاده می کنه که در اون از سیستم ALLefect استفاده شده که من می تونم(من هیچ همه)بگم گرافیک CRYSIS رو PS3 که هیچ حتی PS4 هم اجرا نخواهد کرد البته با 30FPS (با کمی اغراق)که این واقعه به هیچ عنوان نمی تونه از ارزش PS3 کم کنه.
2.اگر چه داستان بی نظیر DIABLO که هنوز پس از حدود 10 سال از خلق آن می گذرد و هنوز با قدرت دارای Patch های بی نقص داستانی برای SP ان است ولی این هم نمی تواند از داستان فوق العاده MGS4 چیزی بکاهد.
باز هم ببخشید چون من می خواستم بگم که تمام کنسول ها آمدند و رفتند ام PC پا بر جاست تا همیشه .
And so sorry to all personal give my speak to negetive and harl to all PS3 and XBOX360
دوست عزیز ممکنه Crysis از نگاه objective و تکنیکی بهتر باشه ولی از لحاظ subjective و جذابیت بصری به نظر من Killzone به طور کاملا" قابل توجهی بالاتر می ایسته.

خیلی اوقات مشخصات و اعداد روی کاغذ میتونه بهتر باشه ولی در عمل نتیجه معکوس داشته باشه. مثل عکسی که در صورت عدم استفاده از ف-ی-ل-ت-ر AA جزئیات بیشتری داره ولی در عوض دارای اعوجاج بیشتری هست و عیوب تصویر و لنز رو بیشتر به شما نشون میده و عکسی که ف-ی-ل-ت-ر AA بیشتری روش اعمال شده در حالیکه جزئیات کمتری هم ثبت کرده اما در عمل عکس زیباتری هست. این فقط یه نوع مثال بود و میشه به موارد دیگه هم تعمیم داد.
از تلاش و تخصص بالای طراحان شرکت Guerrilla هم برای ساخت یه بازی با این جذابیت گرافیکی با توجه به محدودیت های سخت افزاری ps3 نسبت به pc نمیشه گذشت. البته مطمئنا" این بازی اگه روی pc با توانایی های سخت افزاری بالاتر عرضه میشد چیز شگفت انگیزتری از کار در می اومد!

گرافیک CRYSIS رو PS3 که هیچ حتی PS4 هم اجرا نخواهد کرد
من هنوز نمیتونم باور کنم که شما جدی داری صحبت میکنی:)
داستان فوق العاده MGS4 چیزی بکاهد.
فوق العاده نبود!!
شما تا 7 سال دیگه صبر کن ببینم pc شما برات میمونه یا نه!!

دوست عزیز ممکنه Crysis از نگاه objective و تکنیکی بهتر باشه ولی از لحاظ subjective و جذابیت بصری به نظر من Killzone به طور کاملا" قابل توجهی بالاتر می ایسته.
والا تا اونجایی که من میدونم گرافیک 9800 gx2 با اون عظمت ، به همراه یه سیستم

qx9650 @ 4ghz
xfx 790 ultra m/b
4 gig xms3 ddr3
2 velociraptors in raid0
da 1200W psu
vista Ultimate 64 bit

تو تست تونست تو کرایسیس رو تنظیمات veriy high بدون آ آ ---- 30 فریم (متغیر)بگیره ، . .. طوری که تو مکان های شلوغ میرسید به 15 ...

بعد شما میگی اون KZ زفرتی گرافیکش از کرایسی بهتره ؟؟؟ ps3 که قدرت گرافیکیش اندازه کارت گرافیک خودمه !!! 9500 Gt
256

آخرین ویرایش:
یس

من هنوز نمیتونم باور کنم که شما جدی داری صحبت میکنی:)

فوق العاده نبود!!

شما تا 7 سال دیگه صبر کن ببینم pc شما برات میمونه یا نه!!

منم با شما موافقم اولین کامپیوتری که گرفتیم 800 تومن پولشو دادیم گرافیکش 32 بود اما به پای ps1 نرسید دو:evil:می 900 با گرافیک 128 به پای ps2 نرسید :sick:سومی هم با 200/1 با گرافیک 8800 به پای xbox 360 و ps3 نرسید:eek:( البته همه این کامپیوتر هارو 6-7 ماه بعد از اومدن کنسول جدید خریدممنظورم قیمت زیادشونه)الان پشیمونم چرا یه کنسول خونگی نخریدم؟؟؟!!!!!!!!:(

از همه ممنون که فضای فن بویسیسم رو رها کردن و از حالا دارن به صورت تخصصی بحس رو دنبال می کنند و بایید بگم که دوست عزیزم درست فکر کردید من در مورد اجرای کراسیس بر روی PS3 یا PS4 کاملا شوخ کردم.
و اگر کسی کمکی در مورد موتور های پایه ی بازی و RTC کمکی داشت می تونه بپرسه من تو تاپیک مخصوصش جواب می دم .(فقط بخاطر منحرف نشدن تاپیک عرض کردم)
با درود فراوان بر تمام مردم ایران زمین.

والا تا اونجایی که من میدونم گرافیک 9800 gx2 با اون عظمت ، به همراه یه سیستم

qx9650 @ 4ghz
xfx 790 ultra m/b
4 gig xms3 ddr3
2 velociraptors in raid0
da 1200W psu
vista Ultimate 64 bit

تو تست تونست تو کرایسیس رو تنظیمات veriy high بدون آ آ ---- 30 فریم (متغیر)بگیره ، . ..

بعد شما میگی اون KZ زفرتی گرافیکش از کرایسی بهتره ؟؟؟ ps3 که قدرت گرافیکیش اندازه کارت گرافیک خودمه !!! 9500 Gt
256

حرف شما درسته از لحاظ سخت افزاری Ps3 اصلا" نمیتونه با کامپیوتر رقابت کنه ولی همونطور که گفتم از لحاظ تکنیکی ممکنه کرایسیس بالاتر باشه ولی من هر چقدر بیشتر نگاه میکنم بیشتر احساس میکنم که Killzone گرافیک کاملا" گیراتری داره!;) و این بیشتر به هنر بازیسازی شرکت Guerrilla و 5 سال زحمتی که برای این بازی کشیده شده برمیگرده و این بازی روی سخت افزار کامپیوتر میتونست از این هم کاملا" بهتر باشه.

به نظر منم KZ2 محیط بسیار زیبا تر و گیراتری داره نسبت به Crysis !
هر کی یه نظری داره دیگه ! من هیچ وقت تو کتم نمیره که Crysis نسبت به بازی های کنسول بهتره !
حالا چرا بحث Crysis به این تاپیک منتقل شده ؟! :biggrin1:

این تاپیک که باز دوباره راه افتاد:biggrin1:
بحث در مورد گرافیک که دیگه قدیمی شده.دیگه فکر کنم به همه ثابت شده که از لحاظ تکنیکی کرایسیس یه سرو و گردن از همه ی بازی های این نسل بالاتره
از لحاظ بصری هم هر کسی نظر خودش رو داره.شاید برای یه کسی گرافیک super mario galaxy جذابتر از crysis,kz2,geow باشه

من زیاد با گرافیک حال نمیکنم(البته نه اینکه بیای یک بازی مثل CONAN بازی کنی که گرافیکش از GOD OF WAR II کمتره )
داستان و شخصیت پردازی به من خیلی حال میده گیم پلی هم همچنین
مثلا بازی MGS4 که از هر نظری به نظر من برتره آهنگاش واقعا عالیند و بعضی جاها همین آهنگا آدم رو به گریه وا میدارند.داستانش و شخصیت هاش هم که عالی هستند.
GOW III هم که مطمئنا یک بازی عالی در میاد و به خاطر اسطوره ای بودنش آدم کیف میکنه.(بازی شمشیری+چاشنی افسانه و اسطوره)
HEAVY RAIN هم که با عکس ها و مقالاتی(فارسی)که ازش خوندم بازی جالبیه
LBP که یک بازی سراسر خنده و شادی بود البته غیر از مرحله ی یکی مونده به آخرش که رو اعصاب و روان آدم یورتمه میرفت.
KZ2 رو هم بعد از امتحانات بازی میکنم

همین بازی ها خودشون دلیلی بر بهتر بودن بازی های SONY هستند البته خیلی دوست دارم FABLE 2 رو هم امتحان کنم چون واقعا جالب به نظر میاد حیف که این یک مورد رو PS3 نداره.

معمولا با بحث ها موضع اصلی تاپیک خاج میشه:d
هر کدوم از کنسول ها یا بهتره بگیم پلتفرم ها بازی هاشون سلیقه ای هستش...نظر من اینه که 360 بازی های انحصاری بهتری داره به همراه پلتفرم PC
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
تو هر تاپیکی می ریم بحث pc و کنسول هست(یکی از دوستان حرف دستی زدند(Donkiten):کنسول عمر می کنه و از بین میره ولی PC همیشه هست:d )

چون تا حالا سیستم قدرتمند ندیدی ...
نگاه کن دلیل ندار که سیستم قدرت مند ندیده باشه شما داری یک بازی کنسولی رو با یک بازی رو PC مقایسه میکنی واقعا که اولا درسته نمیتونه بازی رو رزولیشن بالا اجرا کنه اما یک بازی رو pc چقدر حجم داره ؟ 9 گیگ 10گیگ 20گیگ؟ چقدر به نظرت ؟ این بازی killzone 2 حدود 50 گیگ حجم داره به نظرت چیه این همه حجم ؟ خوب باید یک چیزی باشه درسته .

من نمیگم حجم بیشتر دلیل بر کیفیت بیشتره اما میگم این جوری ها هم که شما میگی بازی های کنسولی هیچ وقت به بازی های PC نمیرسن هم نیست شک نکن با یکم تغییر این بازی هم رو کنسول ها اجرا میشه شک نکن . اگه بازی مثل killzone 2 رو pc مثل وقتی که برای ساخت crysis گزاشته بشه رو pc شک نکن شما با 9800 هم نمیتونی اجراش کنی چون شرکتی که این بازی رو میسازه جزو قوی ترین شرکت ها از نظر گرافیک بازی هستش

راجب سیستم هم بگم عموی من 5.000.000 تومان داد پای یک سیستم برای بچه 13 سالش من با اون سیستم این بازی رو انجام دام درسته بازی خوبیه اما من killzone 2 رو بیشتر میپسندم سیستمش اما میگم از این سیستم هر چی بگم کم گفتم انگار داری باهاش پرواز میکنی win xp رو روش نسب کردم بیشتر مشکلم هم bd drive ش بود که 6 x بود

آخرین ویرایش:
معمولا با بحث ها موضع اصلی تاپیک خاج میشه:d
هر کدوم از کنسول ها یا بهتره بگیم پلتفرم ها بازی هاشون سلیقه ای هستش...نظر من اینه که 360 بازی های انحصاری بهتری داره به همراه پلتفرم PC
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
تو هر تاپیکی می ریم بحث pc و کنسول هست(یکی از دوستان حرف دستی زدند(Donkiten):کنسول عمر می کنه و از بین میره ولی PC همیشه هست:d )
:confused:از هر لحاظ بخوای فکر کنی حرف درستی نیست من الا هم ps1 نمو دارم هم pc قدیمیمو اما هر دوشون نسبت به برنامه ها و بازی های الان بلا استفاده موندن

این بازی حدود 50 گیگ حجم داره به نظرت چیه این همه حجم ؟ خوب باید یک چیزی باشه درسته .

شما کدوم بازی pc رو میگی که 50 گیگ حجم داره؟:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or