منم با حرف شما موافقم.من وقتی 360 گرفتم با اون چیزایی که از هیلو شنیده بودم و اون چیزایی که از تبلیغاتش دیده بودم اصلا نمیتونستم قبول کنم هیلو بازیه جالبی باشه.وقتی بازی رو گرفتم و 5دقیقه بازی کردم به شدت بدم اومد و رفتم پس دادم.ولی انقدر از دوستان شنیدم که هیلو بازیی که رو دستش نمیاد (حتی geow با اون عظمتش) بازم رفتم بازی رو خریدم و به خودم گفتم باید 1ساعت بازی کنم تا ببینم چیه این بازی.بنده در حال حاضر ps3 دارم و قبلا" هم 360 داشتم. هر دو کنسول بازیهای خیلی عالی دارن ولی از لحاظ گیم پلی تا به حال هیچ بازی ای مثل Halo من رو جذب نکرده به خصوص با اون دسته های ناز 360! به نظرم Killzone با اینکه گرافیک خیره کننده ای داره ولی از لحاظ گیم پلی نمیتونه حتی به Halo نزدیک بشه.
داداش شما چه جوری با 360 چاهار ساعت بازی کردی کنسولت منفجر نشد:laughing:چشمتون روزه بد نبینه:biggrin1:بعد از 4ساعت از پای بازی پاشدم در حالیکه اصلا زمان رو حس نکردم.فکر میکردم 1 ساعت گذشته
دوسته من مگه هرکسی 4ساعت با 360 بازی کنه درجا میسوزه؟من 6ساعتم بازی کردم.البته اون 360ام سوخت و الان یه ارکید دارمداداش شما چه جوری با 360 چاهار ساعت بازی کردی کنسولت منفجر نشد:laughing:
در ضمن خوب شد اون دوستمون سریع عذر خواهی کرد چون هیلو هیچ رقمه با شاهکاری مثل کیلزون قابل مقایسه نیست.ولی خداییش هیلو وارز عجب بازیه توپیه ولی به گرد کیلزونم نمیرسه.
من فقط موندم دوستان ng رو چه جور با ابر بازی تاریخ gow مقایسه کردند چون ناخن این بازیم نمیشه اصلا در حدی نیست که بخواد مقایسه بشه.(شاید دوستمون گیم پلی فوق سریع بازی رو وجه شبه قرار داده که قابل بخششه.)همین مساله درباره gt و forza هم صدق میکنه.gt اول و اخرت racing simulator هاست.و همین طور mgs4 با geow قابل مقایسه نیست.من احساس کردم تو این پست دارید به ارزشهای این بازیها توهین میکنید اخه اینا هیچ رقمه با هم قابل مقایسه نیستند.
ولی در کل نظر هر کی قابل احترامه اینها همه نظر شخصی بود.
دوسته عزیزم مگه اینجا تایپیک console v console نیست؟اگه این بحثها رو به صورت کاملا دوستانه نباید اینجا مطرح کرد کجا باید رفت تا صحبت کرد؟:confused:بحث مقایسه بازی ها رو با هم تموم کنید!!!
چشم.فردا که داشتم میرفتم سرکار سر راه میرم ناصرخسرو اونجا بحث میکنم.:biggrin1:اسم تاپیک رو با دقت بخون اصلا قرار بر مقایسه بازی ها نیست!! اسم تاپیک کاملا مشخصه!!
در ضمن کدوم بحث منطقی؟!! من که منطقی نمیبینم!! یکی میگه halo بهتره یکی میاد میگه kz2 بهتره هیچ کدوم از طرفین هم کوتاه نمیان...
کاره خوبی میکنی!چشم.فردا که داشتم میرفتم سرکار سر راه میرم ناصرخسرو اونجا بحث میکنم.:biggrin1:
والا اسم تایپیک که خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم.
ضررش چیه این مقایسه ها؟
شما از عکس اواتورت معلومه که اصلا نباید باهات بحث کرد. مطمئن باش سن و سالمم به این بچه بازیها نمیخوره.ضررش اینه که میای میگی:
اعصاب خرد میکنی!ضررش اینه!
حاج آقا آرومتر! Gears Of War بازی بزرگی هست ولی به نظر من فقط در منطق فن بوییسمی! این بازی میتونه Metal Gear رو له کنه!اگر هم بخوایم مقایسه کنیم متاسفانه mgs4 له میشه