کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
از بین کنسول های دستی{چون مطمئنا نمیتونیم ds یا psp رو با x360 یا ps3 مقایسه کرد}من به ff:crisis core
psp رای میدم{امیدوارم dissida هم یه شاهکار تمام عیار بشه}patapon هم که جای خود را دارد

اول اینکه باید از تمامیه کسانی که حتی یک بار هم دسته ی بازی (کنسول) تو دست گرفتن معذرت بخوام چون با ندونم کاری هام یه شاهکار مثل HALO رو با Killzone مقایسه کردم دوما باید بگم که شاید شما تا E3 بتونید اینقدر کرکری بخونید چون من از منابعی مانند IGN , GAMESPOT , MSDN حدس میزنم که شاید (تا حد %95) تو این نمایشگاه MGS4 برای XBOX رو نمایی بشه.
:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

بنده در حال حاضر ps3 دارم و قبلا" هم 360 داشتم. هر دو کنسول بازیهای خیلی عالی دارن ولی از لحاظ گیم پلی تا به حال هیچ بازی ای مثل Halo من رو جذب نکرده به خصوص با اون دسته های ناز 360!;) به نظرم Killzone با اینکه گرافیک خیره کننده ای داره ولی از لحاظ گیم پلی نمیتونه حتی به Halo نزدیک بشه.
منم با حرف شما موافقم.من وقتی 360 گرفتم با اون چیزایی که از هیلو شنیده بودم و اون چیزایی که از تبلیغاتش دیده بودم اصلا نمیتونستم قبول کنم هیلو بازیه جالبی باشه.وقتی بازی رو گرفتم و 5دقیقه بازی کردم به شدت بدم اومد و رفتم پس دادم.ولی انقدر از دوستان شنیدم که هیلو بازیی که رو دستش نمیاد (حتی geow با اون عظمتش) بازم رفتم بازی رو خریدم و به خودم گفتم باید 1ساعت بازی کنم تا ببینم چیه این بازی.
چشمتون روزه بد نبینه:biggrin1:بعد از 4ساعت از پای بازی پاشدم در حالیکه اصلا زمان رو حس نکردم.فکر میکردم 1 ساعت گذشته;)
البته کلا بازیهای 360 اینجوریه.برعکس ps3.
یعنی تا 1ساعت اول چیزه جالبی نیست در حالیکه ps3 مثلا با mgs4 یا killzone2 در 1ساعت اول چنان جو راه میندازه که بدجور جوگیر میشی ولی بعدش به شرایط نرمال میرسی در حالیکه در geow و مخصوصا halo این جو اروم اروم بالا میره تا جایی که میخوای سکته کنی:biggrin1:

چشمتون روزه بد نبینه:biggrin1:بعد از 4ساعت از پای بازی پاشدم در حالیکه اصلا زمان رو حس نکردم.فکر میکردم 1 ساعت گذشته;)
داداش شما چه جوری با 360 چاهار ساعت بازی کردی کنسولت منفجر نشد:laughing:
در ضمن خوب شد اون دوستمون سریع عذر خواهی کرد چون هیلو هیچ رقمه با شاهکاری مثل کیلزون قابل مقایسه نیست.ولی خداییش هیلو وارز عجب بازیه توپیه ولی به گرد کیلزونم نمیرسه.
من فقط موندم دوستان ng رو چه جور با ابر بازی تاریخ gow مقایسه کردند چون ناخن این بازیم نمیشه اصلا در حدی نیست که بخواد مقایسه بشه.(شاید دوستمون گیم پلی فوق سریع بازی رو وجه شبه قرار داده که قابل بخششه.)همین مساله درباره gt و forza هم صدق میکنه.gt اول و اخرت racing simulator هاست.و همین طور mgs4 با geow قابل مقایسه نیست.من احساس کردم تو این پست دارید به ارزشهای این بازیها توهین میکنید اخه اینا هیچ رقمه با هم قابل مقایسه نیستند.
ولی در کل نظر هر کی قابل احترامه اینها همه نظر شخصی بود.

من اصلا" اهل این بحث های فرسایشی زیر 20 سال نیستم ولی Killzone رو 3 بار تموم کردم و با اینکه واقعا" بازی جذابی هست و از لحاظ گرافیک هم نمیشه در موردش بحث کرد اما از لحاظ گیم پلی نمیتونه با Halo رقابت کنه به نظر بنده. خودم حتی Gears Of War بازی کردن رو به Killzone ترجیح میدم. گرافیک Killzone باعث شده ضعف های بازی خیلی به چشم نیاد.

از اون طرف هم God Of War و MGS 4 رو شاید نشه با هیچ بازی دیگه ای مقایسه کرد!;)

داداش شما چه جوری با 360 چاهار ساعت بازی کردی کنسولت منفجر نشد:laughing:
در ضمن خوب شد اون دوستمون سریع عذر خواهی کرد چون هیلو هیچ رقمه با شاهکاری مثل کیلزون قابل مقایسه نیست.ولی خداییش هیلو وارز عجب بازیه توپیه ولی به گرد کیلزونم نمیرسه.
من فقط موندم دوستان ng رو چه جور با ابر بازی تاریخ gow مقایسه کردند چون ناخن این بازیم نمیشه اصلا در حدی نیست که بخواد مقایسه بشه.(شاید دوستمون گیم پلی فوق سریع بازی رو وجه شبه قرار داده که قابل بخششه.)همین مساله درباره gt و forza هم صدق میکنه.gt اول و اخرت racing simulator هاست.و همین طور mgs4 با geow قابل مقایسه نیست.من احساس کردم تو این پست دارید به ارزشهای این بازیها توهین میکنید اخه اینا هیچ رقمه با هم قابل مقایسه نیستند.
ولی در کل نظر هر کی قابل احترامه اینها همه نظر شخصی بود.
دوسته من مگه هرکسی 4ساعت با 360 بازی کنه درجا میسوزه؟من 6ساعتم بازی کردم.البته اون 360ام سوخت و الان یه ارکید دارم
من در مورد بازیهای دیگه نظری نمیدم.ولی مطمئن باشید هیچ جای دنیا کسی نمیاد هیلو رو با kill مقایسه کنه چون نیازی به مقایسه نیست.
خیلی جالبه شما میگی gow با ng قابل قیاس نیست در حالیکه خیلیها هم هستن که ng رو بیشتر دوس دارن مثل خودم:biggrin1:در حالیکه gow رو بازی کردم حتی نسخه psp ولی از ng بیشتر خوشم میاد ولی شما میگی kill از هیلو سرتره کیلزونی که خیلیها تو همین سایت اون رو از cod4 پایینتر میدونن منجمله بنده.به نظر من کیلزون بیشتر گرافیک داشت تا گیم پلی و به شخصه resistance2 رو خیلی بییشتر پسندیدم چون به گیم پلی بیشتر اهمیت داده بود و گیم پلیش خیلی به هیلو نزدیک بود ولی حیف که هیچی هیلو نمیشه.
در مورد gt ,forza حق کاملا با شماست.تا هزار سال دیگه هم بازیه ریسینگ مثل gt نمیاد.
mgs4 هم هیچ شباهتی به geow نداره.اگر هم بخوایم مقایسه کنیم متاسفانه mgs4 له میشه.(در همهء موارد جز داستان.البته داستان geow در شمارهء 2 خوب بود ولی نه در حد mgs4.)
شما پستهای قبلیم رو در همین یکی دو صفحه بخون تا متوجه بشی عشق من ps هست و بازی کردن با کنسولشو خیلی بیشتر دوس دارم اما نمیتونیم الکی طرفداری کنیم.
حرف اخر فکر میکنی دلیل ساخت resistance و killzone جی بود؟اونهم با اینهمه هزینه و سعی در کپی برداری از هیلو؟؟؟
ps متاسفانه بازیی در حد halo ,geow نداره و خیلی دوس دارم تا ps پوزه این دوبازی رو به خاک بماله.
به امید ان روز

بحث مقایسه بازی ها رو با هم تموم کنید!!!
دوسته عزیزم مگه اینجا تایپیک console v console نیست؟اگه این بحثها رو به صورت کاملا دوستانه نباید اینجا مطرح کرد کجا باید رفت تا صحبت کرد؟:confused:
مشخصا نظر کسی در مورد بازیه محبوبش عوض نمیشه ولی دل بچه ها به همین مقایسه ها و صحبتها خوشه.
در هر حال از سایت خوبتون و زحماتتون صمیمانه تشکر میکنم. چون هیج سایت بازیی با این شورو هیجان و استقبال ندیدم.
موفق باشید.

اسم تاپیک رو با دقت بخون اصلا قرار بر مقایسه بازی ها نیست!! اسم تاپیک کاملا مشخصه!!
در ضمن کدوم بحث منطقی؟!! من که منطقی نمیبینم!! یکی میگه halo بهتره یکی میاد میگه kz2 بهتره هیچ کدوم از طرفین هم کوتاه نمیان...

اسم تاپیک رو با دقت بخون اصلا قرار بر مقایسه بازی ها نیست!! اسم تاپیک کاملا مشخصه!!
در ضمن کدوم بحث منطقی؟!! من که منطقی نمیبینم!! یکی میگه halo بهتره یکی میاد میگه kz2 بهتره هیچ کدوم از طرفین هم کوتاه نمیان...
چشم.فردا که داشتم میرفتم سرکار سر راه میرم ناصرخسرو اونجا بحث میکنم.:biggrin1:
والا اسم تایپیک که خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم.:(
ضررش چیه این مقایسه ها؟

چشم.فردا که داشتم میرفتم سرکار سر راه میرم ناصرخسرو اونجا بحث میکنم.:biggrin1:
والا اسم تایپیک که خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم.:(
ضررش چیه این مقایسه ها؟
کاره خوبی میکنی!
اسم تاپیک میگه بازی مقایسه کنید؟! نگفته شده بازی ذکر کنید؟!!
ضررش قبلا مشخص شده و تاپیک هایی که واسه فن بوی بازی قفل شد...

ضررش چیه این مقایسه ها؟
ضررش اینه که میای میگی:
mgs4 هم هیچ شباهتی به geow نداره.اگر هم بخوایم مقایسه کنیم متاسفانه mgs4 له میشه.(در همهء موارد جز داستان.البته داستان geow در شمارهء 2 خوب بود ولی نه در حد mgs4.)
اعصاب خرد میکنی!ضررش اینه!

Halo گیم پلی خوبی داشت با با من موندم چرا این بازی معروف شد من که خودم بازی کردم و لان ps3 دارم تازه تفاوت این دو کنسول رو فهمیدم ...ps3 کجا 360 کجا

ضررش اینه که میای میگی:

اعصاب خرد میکنی!ضررش اینه!
شما از عکس اواتورت معلومه که اصلا نباید باهات بحث کرد. مطمئن باش سن و سالمم به این بچه بازیها نمیخوره.
فقط خواستم با گفتن این حرفا اونهایی که تجربه بازیهایی از این دست رو نداشتن تجربه کنن تا مطمئن بشن که اشتباه میکنن.
اصلا به من چه که کدوم بازی بهتره.هرکی هرچی دوس داره بازی کنه.
واالسلام

اگر هم بخوایم مقایسه کنیم متاسفانه mgs4 له میشه
حاج آقا آرومتر!;) Gears Of War بازی بزرگی هست ولی به نظر من فقط در منطق فن بوییسمی! این بازی میتونه Metal Gear رو له کنه!
God Of War هم که به تنهایی میتونه دلیل خرید ps3 باشه حتی با وجود Halo و Gears Of War برای 360!:smile:
اینها نظر شخصی من بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or