کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اول فکر کردم دارید شوخی میکنید ! هنوزم مطمعن نیستم ! ولی اگه جدی گفتید باید خدمتتون عرض کنم خیلی از بازیهای لیست بلند بالاتون یا هنوز ساخته نشدن و یا هنوز در دستور ساخت قرار نگرفتن !! این مقایسه هام زیاد مهم نیستن ! مهم اینه که وقتی من یه 360 گرفتم میدونم که می تونم فاینال فانتزی و دویل می کرای و رزیدنت اویل و تیکن و خیلی بازیهای دیگه رو ، روی کنسولم بازی کنم !! با شرایط خیلی مناسب تر ! بدون هیچ مشکلی !

خوب وقتی میگن کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی این که کدام کنسول بازی بازی های بهتر و با کیفیت تری داره نه این که چون شما زورت میاد پول بازی بدی بیای بگی فلان کنسول مهم این جا کیفیت و کمیت هستش که دیگه بعد این چند وقت معلوم شده دیگه کدام کنسول هستش

میدنی مشکل شما چی اول خیلی زورت میاد پول بدی بعدشم کیفیت رو فداری کمیت میکنی :laughing:

بعدشم شما هیچ بازی که خود SCE ساخته باشه یا پول زیادی برای ساختش داده باشه تا اون بازی انحصاری باشه رو پیدا نمیکنی که واقعا کیفیت نداشته باشه هر کدام به نوبه خودشون کیفیت زیادی داره

بزرگ ترین مشکل شما این هستش که دوست دارید همه بازی ها رو بازی کنید اما پول ندید من دو جا دیدم تو همین سایت که بعضی از اعضای سایت داشتن بازی کپی تبادل میکردن فکر کنم هنوز فورمش باشه :laughing: دیگه 3 تومان یا 2 تومان چی هستش که تبادلش باشه .:laughing:

نمونش :
GOD OF WAR III
UNCHARTED 2
GT5
Heavy Rain
Infoums
MAG
این ها بازی های هستش که فقط برای هر کدوم شما میرید یک کنسول میخرید اون وقت شما میاید میگی چی؟ اونم فقط بازی های هستش که هر کدوم در نمایشگاهی که معرفی شد یکی از برترین بخش های نمایشگاه بوده بخش این بازی ها
تازه بازی های هم هستش که هنوز تعیید نشوده اما من شک ندارم که تو همین E3 معرفی میشه که چیزی نیست جز syphon ****** تازه و کار تازه کوجیما هم هستش که گفته میشه انحصاری سونی هستش

آخرین ویرایش:
اول فکر کردم دارید شوخی میکنید ! هنوزم مطمعن نیستم ! ولی اگه جدی گفتید باید خدمتتون عرض کنم خیلی از بازیهای لیست بلند بالاتون یا هنوز ساخته نشدن و یا هنوز در دستور ساخت قرار نگرفتن !! این مقایسه هام زیاد مهم نیستن ! مهم اینه که وقتی من یه 360 گرفتم میدونم که می تونم فاینال فانتزی و دویل می کرای و رزیدنت اویل و تیکن و خیلی بازیهای دیگه رو ، روی کنسولم بازی کنم !! با شرایط خیلی مناسب تر ! بدون هیچ مشکلی !

فقط3 تا از اينا تأييد نشدن:mgs5,resistance 3,killzone 3
آره شما ميدونی که نميتونی بازی هايی مثل:gow3,quantum theory,socom,killzone 2,gt5,mgs4,infamouse,heavy rain...روی کنسولx360 بازی کنی!!!!

بله بدون هيچ مشکلی مثلاً سه چراغ که خودم قربانيشم الان.

خوب وقتی میگن کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری داره یعنی این که کدام کنسول بازی بازی های بهتر و با کیفیت تری داره نه این که چون شما زورت میاد پول بازی بدی بیای بگی فلان کنسول مهم این جا کیفیت و کمیت هستش که دیگه بعد این چند وقت معلوم شده دیگه کدام کنسول هستش

میدنی مشکل شما چی اول خیلی زورت میاد پول بدی بعدشم کیفیت رو فداری کمیت میکنی :laughing:

بعدشم شما هیچ بازی که خود SCE ساخته باشه یا پول زیادی برای ساختش داده باشه تا اون بازی انحصاری باشه رو پیدا نمیکنی که واقعا کیفیت نداشته باشه هر کدام به نوبه خودشون کیفیت زیادی داره

بزرگ ترین مشکل شما این هستش که دوست دارید همه بازی ها رو بازی کنید اما پول ندید من دو جا دیدم تو همین سایت که بعضی از اعضای سایت داشتن بازی کپی تبادل میکردن فکر کنم هنوز فورمش باشه :laughing: دیگه 3 تومان یا 2 تومان چی هستش که تبادلش باشه .:laughing:

نمونش :
GOD OF WAR III
UNCHARTED 2
GT5
Heavy Rain
Infoums
MAG
این ها بازی های هستش که فقط برای هر کدوم شما میرید یک کنسول میخرید اون وقت شما میاید میگی چی؟ اونم فقط بازی های هستش که هر کدوم در نمایشگاهی که معرفی شد یکی از برترین بخش های نمایشگاه بوده بخش این بازی ها
تازه بازی های هم هستش که هنوز تعیید نشوده اما من شک ندارم که تو همین E3 معرفی میشه که چیزی نیست جز syphon ****** تازه و کار تازه کوجیما هم هستش که گفته میشه انحصاری سونی هستش

علیرضای عزیز با آرامش بیشتری با اون دوستمون صحبت کن ... عزیز برادر :biggrin1:

من به عنوان کسی که بیش از دو سال هست که توی دنیای کنسول و شبکه های بزرگی مثل xboxlive در حال فعالیت هستم می گم که بازی های اختصاصی Ps3 کاملا از 360 برتر هستند ...

البته این به این معنی نیست که بازی های 360 گرافیک بدی دارند یا بد هستند ...

البته اين چيزی که شما فرموديد بيشتر مربوط به اقتصادی تر بودن هست... نه بازی های انحصاری...

نمونش :
GOD OF WAR III
UNCHARTED 2
GT5
Heavy Rain
Infoums
MAG

اتفاقاً من خیلی هم خوشحال می شم که سونی اختصاصی های خوبی داشته باشه ! چون به قول شما می شه به خاطر هر کدومش یه کنسول خرید ! من عاشق بازیم ! نه کنسول ! از طرفی اینکه پی اس 3 انحصاری های خوبی داره دلیل نمیشه که 360 انحصاری های خوبی نداشته باشه !

در آخرم باید بگم من زورم نمیاد واسه بازی پول خرج کنم ! فقط دوست دارم بازی های زیادی رو تجربه کنم و در کنارش بازیهایی رو که تموم می کنم داشته باشم !! و اینکه شما پول بیشتری خرج بازی کردنتون می کنید ( که فکر نمی کنم در این زمینه کمتر از شما خرج کرده باشم ! ) دلیل بر بهتر بودن بازی هایی که می کنید نیست !

فقط3 تا از اينا تأييد نشدن:mgs5,resistance 3,killzone 3
آره شما ميدونی که نميتونی بازی هايی مثل:gow3,quantum theory,socom,killzone 2,gt5,mgs4,infamouse,heavy rain...روی کنسولx360 بازی کنی!!!!

بله بدون هيچ مشکلی مثلاً سه چراغ که خودم قربانيشم الان.

:-" فعلاً که دارم اختصاصی های 360 رو بازی می کنم ( در کنار بازی های مولتی پلتفرم ! ) و لذت می برم هر وقت سرم خلوت شد پی اس 3 هم می گیرم « واسه اختصاصی هاش » ! مشکل سه چراغم برام پیش نمیاد ( ایشالا ) ! :biggrin1:

چیزی که من تو این سایت دستگیرم شده ، اینه که اکثر کاربرا به جنگ به خاطر کنسولها می پردازن تا لذت بردن از بازیها !!

چیزی که من تو این سایت دستگیرم شده ، اینه که اکثر کاربرا به جنگ به خاطر کنسولها می پردازن تا لذت بردن از بازیها !!

واقعا چیز جالبی گفتی چون ادمی که میخواد از بازی لذت ببره به هر دلیلی پس شما از خونه مردم هم برو بالا تا بتونی پول در بیاری تا زندگیت بچرخه صحبت شما این رو میگه

بعدشم این که کاربرها بر سر کنسول نمیجنگن حد عقل من نمیجنگم چون جفتش رو دارم برای هر دو هم بازی اورجینال میخرم خوب به این نتیجه رسیدم که وقتی من بازی اورجینال بخرم یعنی بازی خوب رو بخرم شرکت سازنده هم بازی های بهتری میده خوب این یک احترام به خودم هستش

همه دوست دارن برن بانک 100000000000000تومان پول جایزه مجانی بهشون بدن خوب اما شما وقتی میری میگن یه همچین پولی نیست که به شما بدیم و 1000 تومان جایزه این دلیل میشه که شما بری بانک دزدی ؟ تا 10000000000000000 تومانت رو بگیری

واقعا چیز جالبی گفتی چون ادمی که میخواد از بازی لذت ببره به هر دلیلی پس شما از خونه مردم هم برو بالا تا بتونی پول در بیاری تا زندگیت بچرخه صحبت شما این رو میگه

بعدشم این که کاربرها بر سر کنسول نمیجنگن حد عقل من نمیجنگم چون جفتش رو دارم برای هر دو هم بازی اورجینال میخرم خوب به این نتیجه رسیدم که وقتی من بازی اورجینال بخرم یعنی بازی خوب رو بخرم شرکت سازنده هم بازی های بهتری میده خوب این یک احترام به خودم هستش

همه دوست دارن برن بانک 100000000000000تومان پول جایزه مجانی بهشون بدن خوب اما شما وقتی میری میگن یه همچین پولی نیست که به شما بدیم و 1000 تومان جایزه این دلیل میشه که شما بری بانک دزدی ؟ تا 10000000000000000 تومانت رو بگیری

ببين دوست عزيز !!

اولاً مسائل كشور ما كلاً با خارج متفاوته ! من هم دارم توي اين كشور زندگي مي كنم ! من نمي گم از نرم افزارهاي كپي استفاده كردن كار خوبيه ولي نا چارم اين كار رو بكنم ! مگه شما همه نرم افزارايي كه استفاده مي كني ارجيناله ؟‌ هر فيلمي نگاه مي كني ارجيناله ؟ آهنگهايي كه از خواننده هاي داخلي و خارجي گوش مي كنيد ارجينال هستند ؟‌ يا قيمت هايي كه در خارج و داخل براي كنسولها و يا بازيهاشون از شما ميگيرند يكي هستند !! اين مشكلي كه به من ميگيريد منحصر به من نيست !! مشكل كل ايرانه و انتظار نداشته باشيد من تو همچين جامعه اي زندگي كنم و همچين مشكلي نداشته باشم !!

در ثاني مقايسه شما بين اين نوع دزدي ها و كپي نرم افزارها درست نيست ! تو هر كشوري بالا رفتن از ديوار مردم دزدي هستش ولي استفاده از نرم افزار كپي خير !! قانون كپي رايت در ايران وجود نداره و تبعاتش هم نصيب مردم و اقتصاد كشورمون هم شده ! اين قانون صرفاً يك قرار داد حقوقي است ! و اين درحالي است كه بازار بازي در ايران چندان هم در مقايسه با ساير كشورها گسترده نيست !! و كمك شما به شركت هاي بازي سازي هم دردي از اونها دوا نميكنه !

آقا من نمی دونم چرا الکی اینهمه به خودتون فشار میارین.بشینین بازیتون رو بکنین و لذتش رو ببرید بعد برید سر کار و زندگیتون.اینم شد بحث.
الان هر کسی بدون تعصب می دونه که سونی داره روی بخش بازی های انحصاریش فوق العاده خوب کار می کنه.ماکروسافتم چسبیده به این بازار ژاپن و کم کردن قیمت 360 و رسیدن به این شعار که هر انسان روی کره زمین یک 360
الان 360 در زمینه بازی های انحصاری در برابر سونی حرفی برای گفتن نداره ولی باید تا E3 صبر کنیم ببینیم آیا این همه قول و قرار در مورد بازی های انحصاریش راسته یا همش کشکه.
تموم شد و رفت

تازه و کار تازه کوجیما هم هستش که گفته میشه انحصاری سونی هستش
اقا از شما دیگه بعیده!(زیادی داری بزرگش میکنی)
اقایون هر کنسولی یه دورهای داره(اینو دیگه همه میدونن.2006 و2007 مال 360 بود 2008 و2009 مال ps هستش!
دیگه یحث کردن نداره.
تا ببینیم e3 ماکروسافت چیکار میکنه:biggrin1:
ولی خدایی هیچی مثل pc نمیشه.
بابا برید اکانت بگیرید برید world بزنید.:biggrin1:
حالا هی جروبحث کنید...بخدا ارزش نداره.چیزای مهمتری هم وجود داره مثل زندگی.

فکر می کنم سونی یه چند وقتیه هیچ چیزدرست حسابی رو نکرده در واقع اصلا هیچ چیز جدیدی نشون نداده و تغریبا وقته شه به قول برنامه شوک یه ضره شوک بده چون چیز باحالا مثل MAG هم مال پارسال بود
باید بیبینیم E3 امسال چی می شه

این ها بازی های هستش که فقط برای هر کدوم شما میرید یک کنسول میخرید اون وقت شما میاید میگی چی؟

کاملا حق داری من به خاطر GOD OF WAR III هر کاری می کنم

من واقعا خندم میگیره که کسایی که پلی3 دارن و حتی یه بارم هیلو بازی نکردن میان میگن بازیه بدیه!!!!!چیه اگه به اینه منم که پلی ندارم میام میگم که گاد اف وار بده چون من از این سبک بدم میاد و خودم بازی نمیکنم.من 360 گرفتم نه به خاطر بازیه کپی فقط و فقط وفقط به خاطر بازی های هیلو چون از زمانی که هیلو1 رو بازی کردم شیفتش شدم و هر دو کنسول اکس باکس رو گرفتم و برامم اصلا مهم نیست بازیه بهتری واسه یه کنسول دیگه بیاد(از نطر گیم پلی اول شخص خوابشو ببینین).
در ضمن کسایی هم که میگن افرادی که 360 گرفتن واسه نداشتن پول و نمیدونم فلان و.....هست باس بگم کسی که حدود 300000 تومن پول واسه یه دستگاه میده که 99 درصد فقط به درد بازی میخوره حتما پول 2 تا بازیه اورجینالو داره که بعدم عوضشون کنه

من خودم 360 داشتم ولی به خاطره mgs4 یه ps3 گرفتم تازه چقدر بازی انحصاری دیگه داره که هر کسی میره ps3 میخره من هرچی فکر میکنم 360 بازی انحصاری شاخی نداره فقط یه gow همین بیشر بازی های انحصاری 360 امتیاز بالای 8.5 نگرفته ولی ps3 یه بازی انحصاریش 10 گرفته بقیه هم 9.5 .9.0 گرفتند و چنتا 8.5 360 بالا ترینش برای gow هست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or