کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوست من شما کاملاً در اشتباهی نسل قبل XBOX گرافیکش از همه ی رقیب ها بهتر بود و در حقیقت میشه گفت گرافیک باقی نزدیک به XBOX بود!
این رو می دونم فقط می خواستم بگم که گرافیک ps2 از xbox و gc کمتره! یعنی از نسل قبل نشان داده شده که گرافیک بالاتر حرف اول رو نمی زنه!

ببخشید قصد توهین ندارم ولی مثلاً Lair خیلی گرافیکش خوب بود؟!

دوست من یه ضرب المثل امریکایی هست که میگه What goes around comes around یعنی چیزی که عوض داره گله نداره...نسل قبل سونی با تزریق کردن پول زیاد تو بازار در واقع نه تنها باعث فروش بالای کنسولش شد بلکه سیستم های رقیب رو هم عملاً کشت...بهترین نمونه اش هم GTA بود که انحصار زمانیش کرد و مثلاً منی که XBOX داشتم کف این بودم که چندین ماه بعد بازی واسه XBOX هم رلیز شه...حالا هم مصداق نسل قبل MS داره همینکارو میکنه و باور کن DMC4,FF13,Crash و خیلی بازی های بزرگ دیگه که مالتی شدن دلیل بر ضعف بازاریابی و تبلیغات و احتمالاً سیاست اشتباه سونی تو این نسل بودن...
در پر طرفدار بودن و پتانسیل بالای PS3 شکی نیست و حتی اگر از 360 قوی ترهم باشه(شخصاً معتقدم تو میدون جنگ هفت تیر با طرز کار ساده از RPG با طرز کار فوق سخت مفیدتره!) تا وقتی از طرف یکی از شرکت ها به شرکت سازنده پیشنهاد مالی خوبی نشه هیچ شرکتی اثر خودشو به یه پلتفرم محدود نمی کنه...​

دوست من شما کاملاً در اشتباهی نسل قبل XBOX گرافیکش از همه ی رقیب ها بهتر بود و در حقیقت میشه گفت گرافیک باقی نزدیک به XBOX بود!​
خوب نظر شما رو قبول دارم راجب GTA اما بازم به شرکت سونی بر میگرده که چرا این کار رو نکرده خوب سونی هم حتما دلایلی برای این کارش داره که بعدا معلوم میشه برای چی این کار رو نکرده
راجب بقیه چیز ها هم با هم اشتراکات زیادی داریم اما من امید وارم جفت کنسول ها بازی های بهتری بسازن چون من که جفتشون رو دارم بیشتر حال کنم:love:

از نظر تعداد 360 بیشتره البته با اختلاف خیلی کم و محدود
ولی من خودم با PS3 حال میکنم چون بازیهاشو فقط با خود PS3 میشه انجام داد و تا PS3 نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی
نه مثل 360 دلش خوشه بازی انحصاری داره همشو زده روی PC:sick:

من واقعا نمیفهمم! شما از بازی چه انتظاری دارین؟! جز اینه که بازیه خوبی باشه و باهاش حال کنین!!
اینکه روی فلان کنسول میاد یا نمیاد ربطی نداره به کسی...
تا وقتی بازی خوب بیاد واسه من یکی کافیه;)

من واقعا نمیفهمم! شما از بازی چه انتظاری دارین؟! جز اینه که بازیه خوبی باشه و باهاش حال کنین!!
اینکه روی فلان کنسول میاد یا نمیاد ربطی نداره به کسی...
تا وقتی بازی خوب بیاد واسه من یکی کافیه;)
منم کاملا موافقم.
من که فقط 360 دارم کلی با همین بازی هاش دارم حال میکنم.
اونایی هم که ps3 دارن هم با همون بازی هاش و کسی که هر دو رو داره خوش بحالش.
منم کاری به شرکت و اینجور چیزا کاری ندارم.و هر بازی ای هم که بقول بچه ها از انحصار ps3 در بیاد خوشحال میشم:biggrin1:چون منم میتونم بازی کنمش.هرچی هم که در نیومد و نشد بازی کنم فدای سرم.مگه با 10 یا 20 تا بازی توپ رو بازی نکردن دنیا تموم میشه یا به زندگی من لطمه میزنه!

به نظر من که هیلو 3 بهترین بازیه 360 هست! بازی که فقط گرافیک نیست چیه بعضیا فقط دنبال گرافیکن؟! سبک و جذابیت بازی خیلی از اون مهمتره!

به نظر من که هیلو 3 بهترین بازیه 360 هست! بازی که فقط گرافیک نیست چیه بعضیا فقط دنبال گرافیکن؟! سبک و جذابیت بازی خیلی از اون مهمتره!
گرافیک هیلو یه گرافیک جذاب و متنوع هست ولی به جرات میگم گیم پلی این بازی رو تو هیچ بازیه دیگه ای تجربه نکردم.میخ میکنه ادمو.معتاد میکنه.موسیقیشم که نگو.تکه.
یا حق

سلام
من ps3 انتخاب میکنم از نظر بازیهای اختصاصی (در واقع خانواده playstation انتخاب میکنم)

من نسخه انحصاری gears of war 2 رو (البته تا الان انحصاری ولی بعدا شاید از انحصاری خارج بشه) خیلی حال کردم ولی چون ps3 بازی های انحصاری زیاد و قشنگی داره به ps3 رای میدم.
این مایکروسافت از طرفی میخواد از 360 سود و از طرف دیگه میخواد از pc.
ps3=killzone 2 resistans2 god of war 3 motor strom mgs 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or