Pythonistas
کاربر سایت
خوب نظر شما رو قبول دارم راجب GTA اما بازم به شرکت سونی بر میگرده که چرا این کار رو نکرده خوب سونی هم حتما دلایلی برای این کارش داره که بعدا معلوم میشه برای چی این کار رو نکردهببخشید قصد توهین ندارم ولی مثلاً Lair خیلی گرافیکش خوب بود؟!
دوست من یه ضرب المثل امریکایی هست که میگه What goes around comes around یعنی چیزی که عوض داره گله نداره...نسل قبل سونی با تزریق کردن پول زیاد تو بازار در واقع نه تنها باعث فروش بالای کنسولش شد بلکه سیستم های رقیب رو هم عملاً کشت...بهترین نمونه اش هم GTA بود که انحصار زمانیش کرد و مثلاً منی که XBOX داشتم کف این بودم که چندین ماه بعد بازی واسه XBOX هم رلیز شه...حالا هم مصداق نسل قبل MS داره همینکارو میکنه و باور کن DMC4,FF13,Crash و خیلی بازی های بزرگ دیگه که مالتی شدن دلیل بر ضعف بازاریابی و تبلیغات و احتمالاً سیاست اشتباه سونی تو این نسل بودن...
در پر طرفدار بودن و پتانسیل بالای PS3 شکی نیست و حتی اگر از 360 قوی ترهم باشه(شخصاً معتقدم تو میدون جنگ هفت تیر با طرز کار ساده از RPG با طرز کار فوق سخت مفیدتره!) تا وقتی از طرف یکی از شرکت ها به شرکت سازنده پیشنهاد مالی خوبی نشه هیچ شرکتی اثر خودشو به یه پلتفرم محدود نمی کنه...
دوست من شما کاملاً در اشتباهی نسل قبل XBOX گرافیکش از همه ی رقیب ها بهتر بود و در حقیقت میشه گفت گرافیک باقی نزدیک به XBOX بود!
با این حرفت خیلی حال کردمولی حیف که تو مخ پوک مایکرو نمیرهنه مثل 360 دلش خوشه بازی انحصاری داره همشو زده روی PC
منم کاملا موافقم.من واقعا نمیفهمم! شما از بازی چه انتظاری دارین؟! جز اینه که بازیه خوبی باشه و باهاش حال کنین!!
اینکه روی فلان کنسول میاد یا نمیاد ربطی نداره به کسی...
تا وقتی بازی خوب بیاد واسه من یکی کافیه
گرافیک هیلو یه گرافیک جذاب و متنوع هست ولی به جرات میگم گیم پلی این بازی رو تو هیچ بازیه دیگه ای تجربه نکردم.میخ میکنه ادمو.معتاد میکنه.موسیقیشم که نگو.تکه.به نظر من که هیلو 3 بهترین بازیه 360 هست! بازی که فقط گرافیک نیست چیه بعضیا فقط دنبال گرافیکن؟! سبک و جذابیت بازی خیلی از اون مهمتره!
البته برای عده خاصی!!تا امروز كه كاملا مشخص شده PS3 بازي هاي انحصاري قوي تري داره .
GOOD LUCK
فکر نمیکنی شما که خلاف اینو میگی جزو یه عده خاص هستی؟!البته برای عده خاصی!!