کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
البته برای عده خاصی!!:)

ديگه الان تابلو شده PS3 بازيهاي قوي تري داره ;):biggrin1:
جاي هيچ بحثي باقي نميونده ;)
به عنوان مثال بهترين اول شخص سيصد و شصت يعني هيلو 3 در برابر KillZone 2
آره درسته ;) گرافيك KillZone 2 بيداد مي كنه .
بازي روي سيصد و شصت هست كه تو سبكش مقابل MGS4 قرار بگيره ؟
نه
و...
در مورد بازي هايي حرف ميزنم كه الان تو بازار هست .

GOOD LUCK

فکر نمیکنی شما که خلاف اینو میگی جزو یه عده خاص هستی؟!
هر کس عقیده ای داره و من هم به هیچ وجه نگفتم 360 بازیهاش بهتره و بلعکس پلی3 رو خریدم فقط واسه انحصاری ولی به هیچ وجه من قبول ندارم که همه این نظرو داشته باشن خیلی از افراد هستن که بازی همون بازیی که خودتون میدونید(اسمشو نمیگم چون نفر به خاطر گفتن اسمش تا الان ترور شدن!) حال نمیکنن.
به عنوان مثال بهترين اول شخص سيصد و شصت يعني هيلو 3 در برابر KillZone 2
برای بار اخر میگم به هیچ وجه خواهشا تمانا میکنم سری halo رو با هیچ بازی مقایسه نکیند killzone تا 100 سال اینده نمیتونه مثل این بازی بشه.

پستم رو پاک کردم.حوصله بحث کردن ندارم.
نظر همتون محترمه.
برای بار اخر میگم به هیچ وجه خواهشا تمانا میکنم سری halo رو با هیچ بازی مقایسه نکیند killzone تا 100 سال اینده نمیتونه مثل این بازی بشه.
خواستم جوابت رو بدم ولی وقتی خط اخریت رو خوندم همه چی دستم اومد.......

آخرین ویرایش:
من هم به x360 رای میدم !
:blushing:gears of war 2
:)ninja giaden
:cheesygrininja blade

اگر PS3 هک میشد مطمئنا الان تو نظر سنجی به جای اینکه XBOX360 بیشترین رای بیاره PS3 با اختلاف زیادی بیشترین رای میاورد
این نظر سنجی هیچ ارزشی نداره............

هر کس عقیده ای داره و من هم به هیچ وجه نگفتم 360 بازیهاش بهتره و بلعکس پلی3 رو خریدم فقط واسه انحصاری ولی به هیچ وجه من قبول ندارم که همه این نظرو داشته باشن خیلی از افراد هستن که بازی همون بازیی که خودتون میدونید(اسمشو نمیگم چون نفر به خاطر گفتن اسمش تا الان ترور شدن!) حال نمیکنن.

بازي هاي انحصاري PS3 بي شك از نظر فني قوي تر هستن .
از نظر قدرت دستگاه ميگم نه عشق و حال و علاقه به بازي .
KillZone 2 رو در مقابل تمام اول شخص هاي سيصد و شصت بزاري از نظر گرافيك بالاتره .

تا زماني كه بازي هاي انحصاري درجه يك سوني مثل KillZone 2 عرضه نشده بودند , هنوز وقتش نرسيده بود همه قبول كنن PS3 در كل سخت افزار قوي تري داره , اما الان ثابت شده , اون هم در عمل ;)

اگر PS3 هک میشد مطمئنا الان تو نظر سنجی به جای اینکه XBOX360 بیشترین رای بیاره PS3 با اختلاف زیادی بیشترین رای میاورد
این نظر سنجی هیچ ارزشی نداره............

دوست من در كل هر كسي نميخواد يا نميتونه , بابت بازي ارجينال پول پرداخت كنه .
من كاملا درك مي كنم هر كسي رو كه به هر كنسولي علاقه داره .
ولي من با اين مسئله كه : چشمم رو ببندم و فقط از هر چيزي كه خودم دارم طرفداري كنم , مخالفم .

باز هم عرض كنم ديدگاه من قدرت خود كنسول بود نه علاقه .
شايد دادن اين پست اشتباه بود . ببخشيد .
GOOD LUCK

آخرین ویرایش:
دوستان کسی اینجا نپرسید کدوم کنسول خفنتر هست یا مثلا HALO 3 در حد KILLZONE 2 هست یا نه . اینجا بحث سر اینکه کدام کنسول انحصازیهای بهتری دارند .
از این به بعد با این فرض پیش برید که گرافیکشون درجهی ک هستش و از هیچکدام از گرافیکها نمیتوان ایراد گرفت .
با تشکر .

هی میگن killzone2 از halo3 گرافیک بالاتری داره:cheesygriاخه همه ی بازی به گرافیکه؟؟؟؟؟؟؟اگه یه نگاه به امار فروش halo3 و killzone2 در روز اول بندازید میفهمید گیم پلی یعنی چه و گرافیک در رتبه ی 10هم هم نیست و این که halo3 دو سال زودتر اومده اینم یه نکته هست که اگه یه کم دقت کنید متوجه میشید که طبیعتا باس گرافیک halo3 پایین تر باشه.راستی یه سر به سایت ign بندازید ببینید زمانی که مردم واسه انلاین بازی کردن halo صرف کردن نزدیک به چندین میلیارد ساعت هست و این یعنی بازی نه گرافیک.
اگه میگید ps3 قویتره 360 هست خب باشه مگه wii که انقدر ضعیفه چرا فروشش اینقدر خداست.واسه گیم پلی بازی هاست ولی از نوعی دیگه
اگه میگید واسه هیلو خیلی تبلیغ میکنن همه میخرن خب یه بار دوبار دیگه اگه بازی بدی بود مردم 3ش رو که اینقدر بهتر از بقیه ی بازیا نمیخریدن
اسم halo هم لرزه به اندام killzone2 میندازه جوری که halowars که یه استراتژیک هست هم تونسته فروش killzone 2 رو پایین بیاره و فروشی نه چندان دور از killzone2 داشته باشه

یکی چند تا بازی انحصاری جدید برای 360بگه اگه به ده تا رسید جایزه داره (توسال 2009فقط)

چرا هيلو رو انقدر بزرگ ميكنيد با اون سبك بزن برو تا جونت در بياد انگار هنوز killzoneرو بازي نكرديد انقدم به هك گير نديد كسي كه واقعا پلي رو دوست داشته باشه به اين چيزا كاري نداره من گرفتم پشيمونم نيستم بازييامو عوض ميكنم خياليم نيست همينا تا چند ماه قبل سنگ پلي رو به سينه ميزدن وقتي ايكس باكس هك شد اونو خريدن اسمشونم گذاشتن فن شرم داره ولي ايرانيمو كپي باز
فقط پلي

چرا هيلو رو انقدر بزرگ ميكنيد با اون سبك بزن برو تا جونت در بياد انگار هنوز killzoneرو بازي نكرديد انقدم به هك گير نديد كسي كه واقعا پلي رو دوست داشته باشه به اين چيزا كاري نداره من گرفتم پشيمونم نيستم بازييامو عوض ميكنم خياليم نيست همينا تا چند ماه قبل سنگ پلي رو به سينه ميزدن وقتي ايكس باكس هك شد اونو خريدن اسمشونم گذاشتن فن شرم داره ولي ايرانيمو كپي باز
فقط پلي

هيلو بزرگ هست ! سبكش هم حرف نداره ! killzone هم هيچ ربطي به هيلو نداره ! من تازه درام هيلو 3 رو بازي ميكنم (‌در حالي كه خيلي بازي هاي ديگه مثل كال آف و گيرز و ... رو هم بازي كردم ! ) و به راحتي مي تونم بگم كه بازي كاملاً متفاوتي هستش ! و جو و گيم پليي كه در هيلو هست در killzone اصلاً نديدم (‌ نسخه پي اس 2 و پي اس پي ) !

ملت ما تا چند وقت پيش واسه اين سنگ پي اس 2 رو به سين ميزد چون:
اولاً هك شده بود = بازي ارزون
دوماً بازي هاي انحصاري خيلي زيادي داشت !

در حالي كه الان ديگه پي اس 3 اين دو تا مزيت رو نداره !

در ضمن موفقيت نسبي 360 فقط تو ايران نيست ! تو كل دنياست !

هيلو بزرگ هست ! سبكش هم حرف نداره ! killzone هم هيچ ربطي به هيلو نداره ! من تازه درام هيلو 3 رو بازي ميكنم (‌در حالي كه خيلي بازي هاي ديگه مثل كال آف و گيرز و ... رو هم بازي كردم ! ) و به راحتي مي تونم بگم كه بازي كاملاً متفاوتي هستش ! و جو و گيم پليي كه در هيلو هست در killzone اصلاً نديدم (‌ نسخه پي اس 2 و پي اس پي ) !

ملت ما تا چند وقت پيش واسه اين سنگ پي اس 2 رو به سين ميزد چون:
اولاً هك شده بود = بازي ارزون
دوماً بازي هاي انحصاري خيلي زيادي داشت !

در حالي كه الان ديگه پي اس 3 اين دو تا مزيت رو نداره !

در ضمن موفقيت نسبي 360 فقط تو ايران نيست ! تو كل دنياست !

اين حرفو قبول دارم هيلو سبک فانتزی داره يکمی ولی کيلزون 2 اکشن شوتر اوّل شخص سنگين هست مثل گيرز که شوتر سنگين سوّم شخص هست.

در مورد بازی های ps3 اغراق نکن که نداره از همه بيشتره.

exclusive games:
mgs4
resistance 2
little big planet
infamouse
GOD OF WAR III
UNCHARTED 2
QUANTOME THEORY
ninja gaiden sigma 2
TEAM ICO
MAG
heavy rain
killzone 2
killzone3
resistance 3:confused:
DC univers online
the agency
free realms
Gran turismo 5
mgs5:confused::confused::confused::confused:
HOME
xbox 360:
geow1&2:love:
halo odst
halo3
halo wars
alan wake
GTA IV DLC
geow3:((:love:
ninja gaiden 2
خودتون قضاوت کنيد.

اين حرفو قبول دارم هيلو سبک فانتزی داره يکمی ولی کيلزون 2 اکشن شوتر اوّل شخص سنگين هست مثل گيرز که شوتر سنگين سوّم شخص هست.

در مورد بازی های ps3 اغراق نکن که نداره از همه بيشتره.

exclusive games:
mgs4
resistance 2
little big planet
infamouse
GOD OF WAR III
UNCHARTED 2
QUANTOME THEORY
ninja gaiden sigma 2
TEAM ICO
MAG
heavy rain
killzone 2
killzone3
resistance 3:confused:
DC univers online
the agency
free realms
Gran turismo 5
mgs5:confused::confused::confused::confused:
HOME
xbox 360:
geow1&2:love:
halo odst
halo3
halo wars
alan wake
GTA IV DLC
geow3:((:love:
ninja gaiden 2
خودتون قضاوت کنيد.

اول فکر کردم دارید شوخی میکنید ! هنوزم مطمعن نیستم ! ولی اگه جدی گفتید باید خدمتتون عرض کنم خیلی از بازیهای لیست بلند بالاتون یا هنوز ساخته نشدن و یا هنوز در دستور ساخت قرار نگرفتن !! این مقایسه هام زیاد مهم نیستن ! مهم اینه که وقتی من یه 360 گرفتم میدونم که می تونم فاینال فانتزی و دویل می کرای و رزیدنت اویل و تیکن و خیلی بازیهای دیگه رو ، روی کنسولم بازی کنم !! با شرایط خیلی مناسب تر ! بدون هیچ مشکلی !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or