کدام کنسول بازی اختصاصی بهتری دارد(با ذکر بازی)

کدام کنسول بهترین بازی اختصاصی را دارد(با ذکر بازی)

• مجموع رای دهنده‌ها
    546
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فروش xbox360 تو کل دنیا خیلی از ps3 بیش تره و این نمیتونه بی دلیل باشه!
Gta iv dlc(همین gta iv:the lost and damned به همه بازی های ps3 می ارزه):-"
alan wake 2 lost planet 2 از بازی های توپی هستند که واسه 360 قراره بیاد.
geow2 هم که خودش واسه نشون دادن قدرت این کنسول کافیه!
تو بازی های مولتی پلتفرم هم که 360 از ps3 بهتر بوده!

آخرین ویرایش:
من خودم 360 داشتم ولی به خاطره mgs4 یه ps3 گرفتم تازه چقدر بازی انحصاری دیگه داره که هر کسی میره ps3 میخره من هرچی فکر میکنم 360 بازی انحصاری شاخی نداره فقط یه gow همین بیشر بازی های انحصاری 360 امتیاز بالای 8.5 نگرفته ولی ps3 یه بازی انحصاریش 10 گرفته بقیه هم 9.5 .9.0 گرفتند و چنتا 8.5 360 بالا ترینش برای gow هست

بات موافقم, Geow انحصاری بود تا وقتی که نزده بودش رو PC.:angry:البته خودم360دارم تا 3روز دیگه پلی3 منم میاد دستم:bash::groupwave: فقط هم بخاطر god of war &Uncharted1.2 وبقیه بازیهای انخصاری ممیخام بگیرم.

چي بگم والا ميگيد فروش بيشتره تازه بي دليلم نيست؟
1.عرضه يك سال زودتر
2.قيمت ذر حذ psp!!!
3.كپي خور شدن در ايران و...
تازه شما كه انقذر اطلاعات داري چرا به فروش تو 8 ماه اول 2008 نگاه نميكني اونجام بيشتره؟!!!
فقط پلي...

جناب شما که داری میگی کپی خور شدن در ایران!باید به عرضت برسونم که ایران جز آمار فروش ماکروسافت و همچنین سونی محسوب نمیشه!
کار به 1 سال زودتر نداریم!اگه شما فقط آمار فروش ماه های اخیر رو یه نگا بندازی متوجه فروش بیشتر 360 نسبت به ps3 میشی!
تو مقایسه های سایت های معتبری مثل gamespot هم از نظر گرافیک 360 سرتر بوده!
خب سونی مگه اینکارو نکرده؟ psp هم کنسول ارزان قیمت نسل جدید سونی هست ولی نتونسته فروشش به xbox arcade برسه چون کیفیت arcade رو نداره!

چي بگم والا ميگيد فروش بيشتره تازه بي دليلم نيست؟
1.عرضه يك سال زودتر
2.قيمت ذر حذ psp!!!
3.كپي خور شدن در ايران و...
تازه شما كه انقذر اطلاعات داري چرا به فروش تو 8 ماه اول 2008 نگاه نميكني اونجام بيشتره؟!!!
فقط پلي...

شما درست مي فرماييد ولي، فراموش نكنيد كه 360 نسل دوم كنسولهاي مايكروسافت هست در حالي كه نسل اولش چندان محبوبيتي در برابر پي اس 2 نداشت ! و همين نشون ميده كه اگر قرار باشه كنسولهاي مايكروسافت نسل سومي هم داشته باشه ( البته با اين پيشفرض كه از نظر سخت افزار هم مناسب باشه ) مايكروسافت مجبور نميشه براي پيدا كردن مشتري قيمت هاش رو كم كنه ! اين كار مايكروسافت بيشتر براي ايجاد كردن محبوبيت هستش !! جنس با كيفيت با قيمت كمتر !! خب به فروش اين كنسول در سال 2009 نگاه كنيد !

من هنوز حيرون موندم شما با چه برهاني psp رو با arcadeمقايسه كردي كنسول خونگي طرفداراش با portable فرق دارنا؟!!!
در ضمن ميشه بفرماييد پس اين كنسولايي كه وارد ميشه از كجا ميان ؟نكنه تو ايران كارخونه توليد كنسول داريمو خودمون بي خبريم؟!!!
برادر من تو ايران امار وجود نداره اما كنسولي كه شما خريداري كردي قبلا تو كشوري كه اون قاچاقچي بيچاره خريده كليد خورده...
نكنه انتظار داري مايكروسافت شما از تعداد كنسول هاي فروخته شده خبر نداشته باشه؟!
فرض كن الان توي ايران 5.000 ايكس باكس وجود داره اين تعداد 20 تا نيست كه ازش بي خبر باشه و توي امار وجود نداشته باشه...
درباره گرافيك چيزي نميگم چون تا حالا 10 بار توضيح دادمو بحث كردم

من به PS3 رای دادم خداییش GOD OF WARش می ارزه به کل بازیهای تاریخ!80% دلیل خریدم برای PS3 برای GOWه.درکنار KILL ZONE 2 و METAL GEAR 4.من تا پارسال 360 داشتم ولی امان از دست 3 چراغ شدنها که امون ما رو برید:cheesygriولی یه دلیل دیگشم این بود که بازیهاش من رو جذب نمیکرد و بازی انحصاری خوب خیلی کمی داشت.ولی خداییش با GeOW خیلی حال کردم.به نظرم 360 به غیر از GeOW و FABLE(و البته ALAN WAKE که بیش از اندازه منتظرشم البته رو پلتفرم PC) بازی انحصاری درست و درمون دیگه ای نداره.حالا همین بازیها رو با شاهکارهایی مثل =
GOD OF WAR-KILL ZONE-RESISTANCE-InFAMOUS-HEAVY RAIN-METAL GEAR-LITTLE BIG PLANET-UNCHARTED-GRAN TURISMO و غیره مقایسه کنید تا دلیلم رو درک کنید.امیدوارم از این پست برداشت بد نکنید.

با سلام
من به PS3 رای دادم چون هم کلی با کنسولهای قبلیش خاطره فراموش نشدنی دارم و هم حالی که بازی کردن با کنسولها PS میده عمرا با هیچ کنسولی نمیده.یعنی همین الان که من هم 360 , PS3 دارم اگه بازی ایی برای دو کنسول بیاد و پولم برسه میرم نسخه PS3 رو میگیرم چون واقعا لذت بازی کردن با PS3 خیلی بیشتره.
ولی خداییش یه نکته ایی هم این وسط هست که نمیشه نادیده گرفت.فعلا که PS بازی ایی در حد HALO و GEARS OF WAR نداشته.با این که KILL ZONE 2 رو برای بار دوم دارم تموم میکنم بازهم HALO یه چیزه دیگست الکی مایکروسافت 5 میلیون به روانشناسها پول نداد که جوری این بازی رو در بیارن که خستگی تو هیچ قسمتی ار بازی دیده نشه.حتی اگه صبح تا شب بازی کنی که این اتفاق بارها برای من افتاده.
در مورد GEARS OF WAR هم چیزی نمیگم چون واقعا قابل توصیف نیست.
اگه PS بتونه یه حریف برای این دو بازی پیدا کنه رسما ترکونده.ولی با این حال بازم PS3 یه چیز دیگست و عشق من.

اول اینکه سلام به همه من خودم به شخصه به PS3 رای دادم چون شاهکارهایی چون MGS4:GP
,God of War III را داشت ولی باید بدونید که در مساله ی سخت افزاری PS3 از 360 کمی عقب است برای توضیح تخصصی عرض می کنم :
سی پی یو 360 دارای 3 هسته از تکنولوژی Hybride که می تونه در ان واحد هر هسته به پردازش 14 دستور بپردازه و PS3 دارای سی پی یو 7 هسته از تکنولوژی Core Norman است که هر هسته فقط قادر به پردازش 5 دستور می باشد که به علت داشتن تکنولوژی Cpower به 6 دستور خواهد رسید که این مساله باعث ضعف نسباتا کمی برای PS3 بوده بار بعد در مورد GPU براتون می گم

خوب حالا در مورد GPU بله در این مورد PS3 بهتر ظاهر شده به این دلیل که :
1.در فرکانس های کاری 50Mhz از 360 بیشتر قدرت دارد.
2.GPU در PS3 از تکنولوژی TESLA است که حتما همه می دونید چه غولیه
ولی با این همه باز در بعضی از بازی ها مشاهده می شود که گرافیک 360 بهتره اینهم به دلیل قدرت بیش از اندازه ی 360 در Shader ها است که در این یک مورد PS3 فوق العاده ضعیف است.
خوب حالا من بدون طرفداری از هیچ کنسولی یه توضیح مختصر دادم پس لطفا دیگه این بحث ها رو توی هر تاپیکی راه نیندازین .

حالا من رقبا را در 360 و PS3 از نظر خودم میگم:
1.Gear of War = ......
2.Fable = ......
3.Ninja gaiden = God of War
4.Killzon = Halo
5.Gran turismo = Forza
6.Metal Gear Solid 4:Gun of Patrit = ....................:p

Last edited by a moderator:
من تصحيح ميكنم :biggrin1:

Gear of War =.Metal Gear Solid 4:Gun of Patrit
2.Fable = ......
3.Ninja gaiden = NINJA GAIDEN SIGMA
4.Killzon = Halo
5.Gran turismo = Forza
....=GOD OF WAR

البته همين بازي .Metal Gear Solid 4:Gun of Patrit بي رقيبه!
(فقط ميترسم تو اين E3 اتفاقات ناكواري بيفته)

سلام به دوستان عزیز...
میخواستم بدونم عزیزانی که halo رو با killzone مقایسه کردن ایا هردو رو بازی کردن؟؟؟
اگه بازی کرده بودن هیچوقت halo رو با killzone مقایسه نمیکردن.
killzone بازیه بسیار زیبا با گرافیک مثال زدنیه ولی در گیم پلی نه killznone بلکه بابای killzone هم به پای halo نمیرسه.حتی geow هم به پای halo نمیرسه.بازیی که در کمترین زمان ممکن حداقل 4ساعت شمارو میخکوب میکنه.halo تکرار ناشدنیه.

بنده در حال حاضر ps3 دارم و قبلا" هم 360 داشتم. هر دو کنسول بازیهای خیلی عالی دارن ولی از لحاظ گیم پلی تا به حال هیچ بازی ای مثل Halo من رو جذب نکرده به خصوص با اون دسته های ناز 360!;) به نظرم Killzone با اینکه گرافیک خیره کننده ای داره ولی از لحاظ گیم پلی نمیتونه حتی به Halo نزدیک بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or