MAN30T
کاربر سایت
دوست عزیز اشتباه نکن بازی یعنی اول گیم پلی-دوم داستان(موضوع)-سوم گرافیکبازی یعنی گرافیک!
PS3 metal gear solid 4 : guns of the patriots
و یا
infamous
و...
متال گیر= بینقص
دوست عزیز اشتباه نکن بازی یعنی اول گیم پلی-دوم داستان(موضوع)-سوم گرافیکبازی یعنی گرافیک!
PS3 metal gear solid 4 : guns of the patriots
و یا
infamous
و...
تایید میشه.در ضمن تمام بازیهای ps3 به اندازهء geow و halo نه هیجان دارن نه موسیقیدر ضمن alan wake بهترینهواقعا شما مشکلتون روی بازیهای اختصاصی به نظر من همه بازیهای ps3را جمع کنی حتی به 1درصد هیجان natalنمیرسه نظر شخصی:smile:
واقعا شما مشکلتون روی بازیهای اختصاصی به نظر من همه بازیهای ps3را جمع کنی حتی به 1درصد هیجان natalنمیرسه نظر شخصی:smile:
تایید میشه.در ضمن تمام بازیهای ps3 به اندازهء geow و halo نه هیجان دارن نه موسیقیدر ضمن alan wake بهترینه
شما هم لازم نکرده کاسه داغتر از آش بشی.من تایید میکنم تو تکذیب.به همین سادگی.دوتا بازی مثال بزن که با هیلو , گرز قابل رقابت باشه:laughing:بله از کی ناتال شده بازی :laughing: برای بالا بردن پست خیلی کار های دیگه میشه کرد
شما تعیید نکنی کی بکنه.
واقعا شما اصلا احتیاج به فکر کردن ندارین وقتی NATAL رو بازی میدونی اصلا نظر شما دیگه بدرد ... هم نمیخوره چه برسه ....
شما برای پست بالا بردن واقعا چه کار های نمیکنین.
اهان انوقت اینو از کجا اوردی واقعا موسیقی رو شعر گفتی چون هیچی از موسیقی سرت نمیشه تو قسمت پلتفورم هم الکی زدی ps3 داریتایید میشه.در ضمن تمام بازیهای ps3 به اندازهء geow و halo نه هیجان دارن نه موسیقیدر ضمن alan wake بهترینه
1.تو حرف دهنتو بفهمجناب آقای Xavi بهتره حرف دهنت رو بفهمی ، اینجا چاله میدون نیست که!
یه نفر اینطوری با خودت حرف بزنه خوشت میاد ؟؟
1.تو حرف دهنتو بفهم
2. کسی با تو نبود
3. حرفم کاملا درسته
4 . خوش باش
مگه دارم دروغ میگم این تایپیک ها هیچ وقت سروته ندارهشما میای هر چی دلت میخواد بار مردم میکنی مگه من حرفی زدم؟
از قدیم گفتن اونی که لایقشه احترامش کن ولی متاسفانه شما ......
از امضات هم معلومه داری یه چیزی رو تحمل میکنی!
نوشته شده توسط .......