کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
نوشته شده توسط mt3691:
ببین من به کسی توهین نکردم ولی تو داری زیاده روی میکنی اگه جنبه بحث نداری عیبی نداره من دیگه تو این تاپیک پست نمیزنم :evil:
امیدوارم لینوکس اینقدر طرفدارش زیاد بشه که بخاطرش دوستاتونو ناراحت نکنین
جنبه بحث يعني اون چيزي كه تو ميگي درسته ، باشه ميگم توي فرهنگ لغت جديد اين معني رو جلوي بحث كردن بنويسن :)

اگر دوست داري نياي اون ميل خودته ولي اگه خواستي بياي منطقي بحث كن تا جواب بگيري ، تا وقتي بخواي با طعنه و مسخره بازي حرف بزني همينطوري هم جواب ميگيري

موفق باشي

رفيق فريد تو اين تاپيك فقط راجع به سيستم عامل حرف ميزنيم و نه چيز ديگه. ديگه نبينم راجع به كمونيسم و از اين جور چيزا حرف بزني.
امضا: رفيق خطرناك
در مورد ساپورت مالي هم مطمئن باش شركتهاي گنده اي از اين سيستم عامل حمايت ميكنن . اگر اقا مصطفي و محمد اقا صلاح بدونن در اون مورد هم روشنتون ميكنن. در ضمن فكر ميكني چرا كاربراي لينوكس اونو تعمير ميكنن.چون باهاش حال ميكنن. بعدم تمام كاربرا ميتونن هسته رو دريافت و روي اون كار كنن.متوجه شدي.تمام كاربرا.اما ايكروسافت فقط خودش روي ويندوز كار ميكنه.پس سرعت پيدا كردن باگ و همچنين رفع اون توي لينوكس بالاتر از ويندوزه.همينجا بگم كه اگر كار شما با پي سي فقط بازي كردن و فيلم ديدن و وب گردي هست مطمئن باشيد ويندوز كار شما رو راه ميندازه.اما براي كارهاي بزرگ.......

خوب مثل اینکه لازمه یه اخطاری در این تاپیک داده بشه چون بعضی ها خیلی دارن مسئله را جدی قلمداد می کنند!!

اینجا یک سایت عمومی است منابعشم به جایی وصل نیست بنابراین نظر ها در مسائل مختلف می تونه کاملا شخصی و بی منطق باشه! نظر شخصی هم تا موقعی که دیگری را اجبار و یا تحت فشار نزاره به هیچ کس ربطی پیدا نمی کنه که بخواد جوابشو بده!

در مورد این نوع تبلیغ از linux هم به هوادارانش بگم که من مخالفتی با مقایسه و یا تبلیغ و طرفداری از یک سیستم عامل را ندارم ولی باید بگم که راه درستی را برای تبلیغ از linux انتخاب نکردن و با این حرفا فکر نکنم هیچ کس به سمت linux تمایل پیدا کنه!

در ضمن اینجا یک فروم بازی است!!! من اینو به کسانی که کمی باهاشون آشنایی دارم مثل مصطفی جان می گم که شما یک دقیقه به این فکر کن، کسی که بلد نیست یه بازی رو درست نصب کنه انتظار داری بیاد با منطق و دلیل برات بگه کدام سیستم عامل بهتره؟ پس نباید اینجا حرف های همدیگرو بکوبید و بی خود به یکدیگر گیر بدید!

mohammad1365 عزیز شما بهتره یکم عاقلانه تر به مسئله نگاه کنی:
رفيق فريد تو اين تاپيك فقط راجع به سيستم عامل حرف ميزنيم و نه چيز ديگه. ديگه نبينم راجع به كمونيسم و از اين جور چيزا حرف بزني.
این مسئله که کی چی باید بگه تو تاپیک را مدیران مشخص می کنند نه شما!
اگر اقا مصطفي و محمد اقا صلاح بدونن در اون مورد هم روشنتون ميكنن.
اینجا میدان جنگ که نیست برای هم رقیب می تراشید. شما نمی خواد از دیگران مایع بزاری اونا اگه خودشون دوست داشتن جواب می دن!

بهتره قبل از اینکه می خوایم به طرف مقابل چیزی بگیم و یا تیکه ای بهش بندازیم یکم طرف و سطح علمش رو بشناسیم بعد حرف بزنیم چون بعدا ممکنه باعث شرمندگی خودمون بشه!

موفق باشید

شما یک دقیقه به این فکر کن، کسی که بلد نیست یه بازی رو درست نصب کنه انتظار داری بیاد با منطق و دلیل برات بگه کدام سیستم عامل بهتره؟
دقيقا ما هم به همين خاطر داريم اينجا فعاليت ميكنييم ، براي اينكه Linux رو به اونهايي كه اصلا نميدونن لينوكس يعني چي ، معرفي كنيم ( خيلي ها فكر ميكنن لينوكس يه نوع ويندوزه ! )
وگرنه اينترنت پره از فرومهاي تخصصي لينوكس ، اونجا همه ميدونن لينوكس يعني چي ، پس دليلي نداره بخوايم به اونها اين مطالب رو بگيم .
ما ميخوايم سعي كنيم آگاهي و اطلاعات دوستان رو در اين زمينه بالا ببريم و در آينده شاهد فعاليتهاي بيشتري از ما خواهيد بود ( البته با اجازه شما )

این مسئله که کی چی باید بگه تو تاپیک را مدیران مشخص می کنند نه شما!
پس منتظر رسيدگي به اين موضوع هستم :

لینوکس مال کمونیست هاست..رفیق مصطفی..

در مورد ساپورت مالي هم مطمئن باش شركتهاي گنده اي از اين سيستم عامل حمايت ميكنن . اگر اقا مصطفي و محمد اقا صلاح بدونن در اون مورد هم روشنتون ميكنن.

من چند تا از شرکتهایی که حامی open source هستند رو با محصولاتشون نام می برم مطمئنم همتون می شناسیدشون.

(لینوکس مونو یک پلتفرم برای تکنولوژی دات نت میباشد)NOVEL : SUSE, NLD, MONO
DELL : OPTIPLEX 170 L
IBM: با سو پر کامپیوتر BLUE GENE/L و سرورهای سری top-end

موتورولا :A780
سونی هم همونطور که میدونید تویه PS3 از لینوکس استفاده میکنه و بعد انشار PS3 باید منتظر بازیهای لینوکسی رویPC باشیم

این شرکتهای معظم فقط بخشی از حمایت کنندگان اپن سورس هستند در صورتی که چند تا از همینا در اوایل نهضت اپن سورس مخالف لینوکس بودند و حالا برای پیشرفتش کمک میکنند

پس منتظر رسيدگي به اين موضوع هستم :
نقل قول:
لینوکس مال کمونیست هاست..رفیق مصطفی..
this is a personal idea!!!

درضمن فرید جان این حرفو از قول یکی دیگه گفته. خوب اگه دوست نداری این طور پشت سیستم عاملت و یا خودت حرف بزنن پس فکر نمی کنم درست باشه که شما هم پشت سیستم عمل طرف مقابل حرفی بزنی!

بحث کردن درست در مورد هر مسئله ای یه سری شرایط و ویژگی داره که متاسفانه ما ها خیلی هاشو بلد نیستم!

دقيقا ما هم به همين خاطر داريم اينجا فعاليت ميكنييم ، براي اينكه Linux رو به اونهايي كه اصلا نميدونن لينوكس يعني چي ، معرفي كنيم ( خيلي ها فكر ميكنن لينوكس يه نوع ويندوزه ! )
وگرنه اينترنت پره از فرومهاي تخصصي لينوكس ، اونجا همه ميدونن لينوكس يعني چي ، پس دليلي نداره بخوايم به اونها اين مطالب رو بگيم .
ما ميخوايم سعي كنيم آگاهي و اطلاعات دوستان رو در اين زمينه بالا ببريم و در آينده شاهد فعاليتهاي بيشتري از ما خواهيد بود ( البته با اجازه شما )

بله شما کاملا حق دارید تا سیستم عامل مورد علاقه خودتون رو معرفی کنید و مزایاشو بگید و هر چند نفری رو هم که دلتون خواست جذب این سیستم عامل کنید .. تا اینجا حرفی نیست

ولی حرف از اینجا شروع میشه که شما به جای اینکه مزایای لینوکس رو بگید سعی میکنید تا معایب ویندوزو بگید

اگر شما میخوای لینوکس معرفی کنی خیلی راحت میتونی بنویسی آقا لینوکس اینه فلان کارو میکنه فلان خاصیت رو داره و ...

ولی شما (منظور از شما شخص شما نیست کلا کسانی که توی این تاپیک قصد معرفی لینوکس رو دارن میگم) از همون اول شروع کردین به گفتن ایرادهای ویندوز مثلا ویندوز باگ داره ایراد داره رئیسش فلانه و من از پولدارا خوشم نمیاد و انحصار طلبه و ...

شما طرفدار لینوکسی هیچ مشکلی نیست ... تا دلت میخواد بیا از مزایای لینوکس تعریف کن و مطمئن باش هیچ کس هم هیچ مشکلی باهاش نداره و من و بقیه دوستان هم نهایت تلاشمونو میکنیم تا از اطلاع رسانی صحیح دفاع کنیم

ولی وقتی که میای میگی لینوکس بهتره چون ویندوز اینجوریه و من ازش بدم میاد اینجاس که مشکل شروع میشه و کسی که به ویندوز علاقه داره (به هر دلیلی که به من و شما هم مربوط نمیشه) میاد و میخواد از ویندوز دفاع کنه

اینجوری میشه که هم تاپیک شما خراب میشه هم هدفت که اطلاع رسانی در مورد لینوکس بوده منحرف میشه هم این بحثهای الکی و بچه گانه پیش میاد

اگر شما واقعا میخوای لینوکس رو به کسی معرفی کنی راهش این نیست که یه شرکت دیگه رو بکوبی

اگر هم بحثت چیز دیگس بگو تا همه تکلیف خودشونو بدونن که بحث درباره چیه و هدفش چیه

موفق باشید

نوشته شده توسط Lich King:
this is a personal idea!!!

درضمن فرید جان این حرفو از قول یکی دیگه گفته. خوب اگه دوست نداری این طور پشت سیستم عاملت و یا خودت حرف بزنن پس فکر نمی کنم درست باشه که شما هم پشت سیستم عمل طرف مقابل حرفی بزنی!

بحث کردن درست در مورد هر مسئله ای یه سری شرایط و ویژگی داره که متاسفانه ما ها خیلی هاشو بلد نیستم!

از يه مدير توقع نداشتم اينطوري با توهين به كاربرا برخورد كنه

باشه اگه نظر شخصيه و نقل قول از يكي ديگس خب منم بلدم اينجوري به هر كس كه دلم خواست توهين كنم .

نق قول :
عباس آقا ( بقال سر كوچمون ! ) راست ميگه ، ويندوز مال بي شعور هاست

در ضمن بد گويي از سيستم عامل محبوب با توهين به طرز تفكر آدمها فرق ميكنه !

نوشته شده توسط mostafa_cpp:

باشه اگه نظر شخصيه و نقل قول از يكي ديگس خب منم بلدم اينجوري به هر كس كه دلم خواست توهين كنم .

نق قول :

اقا بهزاد حرف اخرو زد مثل اینکه شما نمی خوای گوش کنی!!!!!
دفعه پیش با این پستات تو تاپیک next gen دعوا راه انداختی و بیچاره cepol سرشو به باد داد ایندفعه کیو میخوای ...............
اگه ما هم بخوایم جواب تورو بدیم که نمیشه ولی بدون صبر مدیرها تا ابد نیست اونا امیدوارم جوابتو بدن:evil:

نوشته شده توسط Behzad:
بله شما کاملا حق دارید تا سیستم عامل مورد علاقه خودتون رو معرفی کنید و مزایاشو بگید و هر چند نفری رو هم که دلتون خواست جذب این سیستم عامل کنید .. تا اینجا حرفی نیست

ولی حرف از اینجا شروع میشه که شما به جای اینکه مزایای لینوکس رو بگید سعی میکنید تا معایب ویندوزو بگید

اگر شما میخوای لینوکس معرفی کنی خیلی راحت میتونی بنویسی آقا لینوکس اینه فلان کارو میکنه فلان خاصیت رو داره و ...

ولی شما (منظور از شما شخص شما نیست کلا کسانی که توی این تاپیک قصد معرفی لینوکس رو دارن میگم) از همون اول شروع کردین به گفتن ایرادهای ویندوز مثلا ویندوز باگ داره ایراد داره رئیسش فلانه و من از پولدارا خوشم نمیاد و انحصار طلبه و ...

شما طرفدار لینوکسی هیچ مشکلی نیست ... تا دلت میخواد بیا از مزایای لینوکس تعریف کن و مطمئن باش هیچ کس هم هیچ مشکلی باهاش نداره و من و بقیه دوستان هم نهایت تلاشمونو میکنیم تا از اطلاع رسانی صحیح دفاع کنیم

ولی وقتی که میای میگی لینوکس بهتره چون ویندوز اینجوریه و من ازش بدم میاد اینجاس که مشکل شروع میشه و کسی که به ویندوز علاقه داره (به هر دلیلی که به من و شما هم مربوط نمیشه) میاد و میخواد از ویندوز دفاع کنه

اینجوری میشه که هم تاپیک شما خراب میشه هم هدفت که اطلاع رسانی در مورد لینوکس بوده منحرف میشه هم این بحثهای الکی و بچه گانه پیش میاد

اگر شما واقعا میخوای لینوکس رو به کسی معرفی کنی راهش این نیست که یه شرکت دیگه رو بکوبی

اگر هم بحثت چیز دیگس بگو تا همه تکلیف خودشونو بدونن که بحث درباره چیه و هدفش چیه

موفق باشید

بعد از ديدن اين پست كل پستهاي تاپيك رو بررسي كردم و بجز يك مورد كوچيك ، ديگه من يا دوستانم بد مايكروسافت و ويندوز رو نگفتيم تا لينوكس رو ببريم بالا ، اگه دوست داري ميتوني خودت يكبار تاپيك رو بررسي كني تا ببيني تمام پستهاي ما درباره قابليتهاي لينوكس حرف زده نه در باره ضعفهاي ويندوز
مگر اينكه خود هوادارهاي ويندوز حرفي گفته باشن كه باعث شده ما به ضعف ويندوز اشاره كنيم
مثلا يكي ميگه چه دليلي داره كه از لينوكس استفاده كنم ، مگه امنيت بيشتر از ويندوز ميخوام ؟!!!
ما هم مجبوريم بگيم كه ويندوز امنيتي نداره
و اصلا اين موضوع نيست كه بخوايم بد ويندوز رو بكوبيم ، تا لينوكس بره بالا
اصلا كدوم آدم با منطقي اين رو قبول ميكنه كه چون ويندوز بده پس لينوكس بهتره !

ولی وقتی که میای میگی لینوکس بهتره چون ویندوز اینجوریه و من ازش بدم میاد اینجاس که مشکل شروع میشه و کسی که به ویندوز علاقه داره (به هر دلیلی که به من و شما هم مربوط نمیشه) میاد
و میخواد از ویندوز دفاع کنه

قويا اين موضوع رو رد ميكنم ، ما اصلا همچين بحثهايي رو پيش نيورديم

من توهینی به شما کردم؟؟!! خواهشمند است توهین بنده به شما را با خط قرمز برای من بنویسید تا متوجه شوم!
ه اگه نظر شخصيه و نقل قول از يكي ديگس خب منم بلدم اينجوري به هر كس كه دلم خواست توهين كنم .

نق قول :

عزیز من شما خودت این بحثو راه انداختی پس تا پاشم باید وایسی. کسی که راحت از ویندوز هر ایرادی دلش بخواد می گیره پس باید هر ایرادی هم از linux می گیرن بپذیره!
خوب عباس آقا درکش پایینه شما هم حرفشو نقل قول کردی؟ مگه شما مسئول این حرف هستی؟
در ضمن اون جمله فرید با این جمله ای که تو به کنایه نوشتی خیلی فرق داره. بهتره بری یسری تحقیق در این باره بکنی! کسی که کامپیوتر خیلی بلده دلیل نمی شه که از اخلاقیات هم همه چیرو بدونه!

شرمنده داش فريد.من يه هو اتيشي شدم.معذرت ميخام.ميدوني چيه شما يه جوري گفتي لينوكس مال كمونيستا هستش هر كس ندونه فكر ميكنه كمونيستا كي هستن.اخه صاحاباي مملكت يه جوري كمونيسم رو معرفي كردن كه................
اصلا بي خيال.اقا بهزاد راست ميگه.از دوستان خواهش ميكنم فقط راجع به مزاياي لينوكس صحبت كنن و اصلا به اشكالات ويندوز كاري نداشته باشن.هر كاربري كه مياد تو خودش فكر كنه و سبك سنگين كنه و بعد بين ويندوز و لينوكس يكي رو انتخاب كنه.البته هر دو اينها رو بايد در كنار هم بلد بود.منظورم انتخاب سيستم عامل اصلي هستش.بازم از اقا فريد عذر خواهي ميكنم.

من توهینی به شما کردم؟؟!! خواهشمند است توهین بنده به شما را با خط قرمز برای من بنویسید تا متوجه شوم!

منظورم توهين فريد به عقايد جامعه لينوكسي بود

خوب عباس آقا درکش پایینه شما هم حرفشو نقل قول کردی؟ مگه شما مسئول این حرف هستی؟
در ضمن اون جمله فرید با این جملهای که تو به کنایه نوشتی خیلی فرق داره. بهتره بری یسری تحقیق در این باره بکنی! کسی که کامپیوتر خیلی بلده دلیل نمی شه که از اخلاقیات هم همه چیرو بدونه!

اتفاقا من درك عباس آقا رو خيلي بيشتر از بعضيها ميدونم :)

بله ، موافقم كه كاملا فرق ميكنه ولي اين هم راه تدافعي من بود ، وقتي بعضي ها حرفهاشون رو فيلتر نميكنند من هم سعي ميكنم همين طور باشم
در ضمن من نه چيز زيادي از كامپيوتر ميدونم نه ادعايي در زمينه اخلاقيات دارم ، يعني اصلا چيزي ازش سر در نميارم ! ولي از حداقل ها هم بي بهره نبودم

نوشته شده توسط mt3691:
اقا بهزاد حرف اخرو زد مثل اینکه شما نمی خوای گوش کنی!!!!!
دفعه پیش با این پستات تو تاپیک next gen دعوا راه انداختی و بیچاره cepol سرشو به باد داد ایندفعه کیو میخوای ...............
اگه ما هم بخوایم جواب تورو بدیم که نمیشه ولی بدون صبر مدیرها تا ابد نیست اونا امیدوارم جوابتو بدن:evil:

اول اينكه جك قشنگي تعريف كردي ، چون سپهر يكي از دوستاي صميمي منه و من باهاش رفيقم و اگر هم بن شد حتما خبطي ازش سر زده بوده

دوم اينكه شما كه اينقدر خوب از بقيه دفاع ميكني چرا حقوق نخوندي ، اونجا ميرفتي بيشتر پيشرفت ميكردي ها :cheesygri

سوم هم اينكه نميدونستم مدير ارشدي چيزي شدي كه داري براي مديرها تعيين تكليف ميكني ، فكر نميكنم مديرها منتظر نظرات و پيشنهادات شما باشند ، اگه روزي هم اين اتفاق افتاد بايد بدوني كه صندوق نظرات و پيشنهادات رو براي همين موقع ها ساختن :cheesygri

و در عین حال پر است از انواع و اقسام مشکل و سوتی و ایراد و ...

شما اسم اینو میزارید گفتن مزایای سیستم عامل مورد علاقه یا کوبیدن سیستم عاملی که ظاهرا ازش نفرت دارید ؟

شما کنسول لینوکسو با ویندوز مقایسه کن واقعا کنسول ویندوز اسباب بازیه

این جمله در جواب این جمله نوشته شده بود :

شاید ندونی (شایدم بدونی) که همین ویندوز چقدر به انسان کمک کرد و جای تایپ و فرمان دادن به داس رو گرفت.

اینم لابد اسمش گفتن مزایای لینوکسه ؟

میدونی از چی بیشتر ناراحت می شم
از اینکه یه عده بدون اینکه با یه Os دیگه کار کرده باشن میان از ماکروسافت :sick: با همه قوانین انحصاریش طرفداری میکنن

یه نمونه دیگه

وقتی که شما و دوستانتون این صحبتها رو مطرح میکنید انتظار نداشته باشید که بقیه بیان نوشته هاتونو بخونن و هیچ عکس العملی هم نشون ندن

حتی 1 کلمه یا همون به قول شما یک مورد کوچیک هم میتونه باعث به وجود اومدن همچین
بحثهایی بشه

قويا اين موضوع رو رد ميكنم ، ما اصلا همچين بحثهايي رو پيش نيورديم

شما قبلا هم توی تاپیکهای دیگه بارها بدون دلیل بحث MS و سیستم عاملش رو پیش کشیدید و سعی کردید تا معایبش رو بگید ... لطفا نگید نه
توی این تاپیک هم نمیگم قصد و نیتی بوده ولی به هر حال بحثیه که به وجود اومده و دلیلش هم تا اونجایی که من فهمیدم فقط ایرادهایی بوده که شما از ویندوز گرفتین به جای اینکه از مزایای لینوکس بگین که چند موردشم بالا نقل قول کردم

در هر صورت ادامه این بحث سودی برای کسی نداره که هیچ و بدتر باعث به وجود اومدن کدورت و مشکل هم میشه
پس لطف میکنید اگه دیگه این بحث رو کنار بزارید و مزایای سیستم عامل مورد نظرتون رو معرفی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or