نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
کسی در مورد مجوز GPL چیزی نگفت اگه ممکنه نظرتونو راجع به این هم بگید .
ممنون كه اين رو گذاشتي ، خود من خيلي چيزا در باره GPL ياد گرفتم
البته ترجمه خيلي بدي داشت ، اميدوارم ترجمه بهتري هم ازش بشه
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
اون فرق داره چون معمولا همه یه قالب خاص دارن...(Resume ,Options و ...)
لينوكس هم همينطوره و از يك استاندارد خاص پيروي ميكنه ( Start Menu , Control Panel , Add/Remove Prg و ... )
فک نکنید من به صورت حرفه ای کار کردم هااااا!!! یه بار مدرسه مون یه CD لینوکس بهمون داد به نام Knopix ( اگه اشتباه نکنم) . برای استفاده ، کامپیوترو بوت می کردیم و میذاشتیم از رو CD بیاد بالا. بعد خودش اجرا میشد.فقط برای امتحان کردن لینوکس بود.
Knopix يكي از توزيعهاي لينوكسه كه احتياجي به نصب نداره ( خيلي جالبه كه يك سيستم عامل از روي سي دي اجرا بشه ) ، به اين نوع توزيعها ميكن توزيعهاي Live
منم باهات موافقم و از Knopix خوشم نمياد ، وقتي ميبينمش كهير ميزنم :cheesygri
البته یه مدت هم توی سایت مدرسه رو همه ی کامپیوترا Fedora Core ریخته بودن...بعد دیدن هیچ کس چیزی حالیش نیست باز همه رو کردن ویندوز
عجب آدمايي ! ، يكي نيست بهشون بگه اين بچه ها از كجا بايد لينوكس بلد باشن ؟! خب شما بايد بهشون ياد بديد ديگه
نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
ولی یه زمانی بود که تازه رد هت اومده بود من میخواستم برم طرفش ولی نشد ودیگه گذشت. من نتونستم با لینوکس و دیگر انشعاباتش اشنا بشم
الان هم دير نشده ، ميتوني از همين الان شروع كني
اما میگم که اپن سورس بودنش زیاد به درده من نمیخوره
ميشه توضيح بدي كه چرا به دردت نميخوره ؟
اگر میبینی که ویندوز بیشتر ویروسی میشه به این خاطره که بیشتر استفاده میشه من اگر بخوام بیام تروجان بنویسم میام برای ویندوز مینویسم تا شانسه پیروزیم بره بالا {اصله لانه کبوتری:confused:} تا لینوکس که کمتر کاربر داره
امنيت لينوكس به اين خاطر نيست كه كاربرهاش كمتره ، به اين خاطره كه لينوكس برپايه معماري Unix بنا شده و از ضريب امنيتي بالايي برخور داره حالا چه كاربرهاش 1 نفر باشن چه n مليون نفر
اسم ديگه لينوكس سيستم عامل هكر هاست
اگر من تو لینوکس به مشکل برخوردم چه کار بکنم؟؟؟ کی رو پیدا کنم که ازش
سر در بیاره الان یه سری از رفیقام هستن که بلد نیستن یه مشکله ساده رو حل کنن حالا فرص کن این بابا
بخواد با لینوکس کار کنه و به مشکل بر بخوره چه کار کنه
روزاي اولي كه با ويندوز كار ميكردي يادت مياد ؟
اونموقع هم مثل الان بود كه از هر كس سوال بپرسي جوابت رو بده ؟
خود من از يكي دو نفر سوالاتم رو ميپرسيدم چون افراد زيادي نبودن كه به ويندوز مسلط باشن
لينوكس هم همينطوره ، تا كار برهاش شروع به كار كردن با اين سيستم عامل نكنند و تعداد يوزهاش افزايش پيدا نكنه سطح دانش افراد در اين زمينه هم افزايش پيدا نميكنه
اما اينكه سوالت رو از كجا بپرسي ؟
چند تا سايت و انجمن فارسي بهت معرفي ميكنم ، جواب هر سوالي كه داشته باشي رو ميتوني اينجا ها بگيري .
خود من هم سوالاتم رو توي انجمن هاي لينوكس مطرح ميكنم :
تکنوتاکس
پورتال طرح ملی نرمافزارهای آزاد/ متن باز
کاوشگر لینوکس
ایرانتاکس؛ اولین مجله الکترونیکی فارسی
لینوکسایران
گنو ایران دات ارگ
فارسی KDE
هزاردستان
تهران لاگ
اولین وب سایت تخصصی نرمافزارهای تحت سیستمعامل لینوکس
اگه باز هم خواستي بگو سايت معرفي كنم
انحصار طلبی هم میگم که من اصلا خوشم نمیاد که کسی بخواد یه چیزو تو چنگه خودش بگیره{اقتصاده اگه نگیری یکیدیگه میگیره}و از این بابت خوشحالم که لینوکس هست تا نزاره ویندوز یکه تازی کنه
:thumbsup:
لبه کلام اینه که هردو خوبن ولی این به سلیقه هر کس بستگی داره که کدوم رو انتخاب کن
سليقه درصد خيلي كمي از انتخابها رو تشكيل ميده ، مهم ترين عامل كيفيته
موفق باشيد