کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
من خودم فعلا از ويندوز استفاده ميكنم Linux و Mac OS رو هم ديدم ولي تا به حال با اين دو سيستم عامل كار نكرده ام فقط در حد ديدن بوده ولي در اولين فرصت ميخوام لينوكس رو نصب كنم ببينم چي داره.;)

نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
دوستان یه چیزی رو لازم می دونم که بهتو اطلاع بدم(البته ااگر نمیدونید)
همونطور که میدونید ایران شدیدا دنبال اینه که به سازمان تجارت جهانی بپیونده و یکی از شروط این سازمان اینه که ایران قانون کپی رایت رو دقیقا رعایت کنه (خب حالا این یعنی چی )
یعنی اینکه یا باید قید XBOX360:(( رو بزنید و پولشو بدین WIN XP بخیرید یا یه فکر دیگه ای بکنیم
دولت هم برای این منظور داره سیستم عامل لینوکسو بومی میکنه این پروژه از سال 79 شروع شده و همونطور که گفتم نیمه دوم سال آینده تموم میشه و حاصلش سیستم عاملیه به نام SHABDIX از خانواده KNOPPIX و در حال حاضر در برخی از وزارت خانه ها بصورت ازمایشی دارن باهاش تمرین میکنن(نگفتم کار)چون هنوز کاملا آماده نشده
پس بنابراین آستینهاتونو بالا بزنید و شروع کنید به یادگیری لینوکس چون در سالهای آینده برای پیدا کردن یه شغل مناسب دونستنش واجب:cheesygri ه

موفق باشید.

نگران نباش حالا حالاها مونده تا ايران به سازمان تجارت جهاني بپيونده فكر كنم بين 20 تا 40 سال اينده باشه!!

نوشته شده توسط evil:
نگران نباش حالا حالاها مونده تا ايران به سازمان تجارت جهاني بپيونده فكر كنم بين 20 تا 40 سال اينده باشه!!
پس بنابراین 20 تا 40 سال فرصت داری که نصبش کنی و یاد بگیری ;) :cheesygri :cheesygri

موفق باشی

کسی در مورد مجوز GPL چیزی نگفت اگه ممکنه نظرتونو راجع به این هم بگید .
ممنون كه اين رو گذاشتي ، خود من خيلي چيزا در باره GPL ياد گرفتم
البته ترجمه خيلي بدي داشت ، اميدوارم ترجمه بهتري هم ازش بشه

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
اون فرق داره چون معمولا همه یه قالب خاص دارن...(Resume ,Options و ...)
لينوكس هم همينطوره و از يك استاندارد خاص پيروي ميكنه ( Start Menu , Control Panel , Add/Remove Prg و ... )
فک نکنید من به صورت حرفه ای کار کردم هااااا!!! یه بار مدرسه مون یه CD لینوکس بهمون داد به نام Knopix ( اگه اشتباه نکنم) . برای استفاده ، کامپیوترو بوت می کردیم و میذاشتیم از رو CD بیاد بالا. بعد خودش اجرا میشد.فقط برای امتحان کردن لینوکس بود.
Knopix يكي از توزيعهاي لينوكسه كه احتياجي به نصب نداره ( خيلي جالبه كه يك سيستم عامل از روي سي دي اجرا بشه ) ، به اين نوع توزيعها ميكن توزيعهاي Live
منم باهات موافقم و از Knopix خوشم نمياد ، وقتي ميبينمش كهير ميزنم :cheesygri

البته یه مدت هم توی سایت مدرسه رو همه ی کامپیوترا Fedora Core ریخته بودن...بعد دیدن هیچ کس چیزی حالیش نیست باز همه رو کردن ویندوز
عجب آدمايي ! ، يكي نيست بهشون بگه اين بچه ها از كجا بايد لينوكس بلد باشن ؟! خب شما بايد بهشون ياد بديد ديگه

نوشته شده توسط s01id_sn4ke:
ولی یه زمانی بود که تازه رد هت اومده بود من میخواستم برم طرفش ولی نشد ودیگه گذشت. من نتونستم با لینوکس و دیگر انشعاباتش اشنا بشم
الان هم دير نشده ، ميتوني از همين الان شروع كني

اما میگم که اپن سورس بودنش زیاد به درده من نمیخوره
ميشه توضيح بدي كه چرا به دردت نميخوره ؟

اگر میبینی که ویندوز بیشتر ویروسی میشه به این خاطره که بیشتر استفاده میشه من اگر بخوام بیام تروجان بنویسم میام برای ویندوز مینویسم تا شانسه پیروزیم بره بالا {اصله لانه کبوتری:confused:} تا لینوکس که کمتر کاربر داره
امنيت لينوكس به اين خاطر نيست كه كاربرهاش كمتره ، به اين خاطره كه لينوكس برپايه معماري Unix بنا شده و از ضريب امنيتي بالايي برخور داره حالا چه كاربرهاش 1 نفر باشن چه n مليون نفر
اسم ديگه لينوكس سيستم عامل هكر هاست ;)

اگر من تو لینوکس به مشکل برخوردم چه کار بکنم؟؟؟ کی رو پیدا کنم که ازش

سر در بیاره الان یه سری از رفیقام هستن که بلد نیستن یه مشکله ساده رو حل کنن حالا فرص کن این بابا

بخواد با لینوکس کار کنه و به مشکل بر بخوره چه کار کنه
روزاي اولي كه با ويندوز كار ميكردي يادت مياد ؟
اونموقع هم مثل الان بود كه از هر كس سوال بپرسي جوابت رو بده ؟
خود من از يكي دو نفر سوالاتم رو ميپرسيدم چون افراد زيادي نبودن كه به ويندوز مسلط باشن
لينوكس هم همينطوره ، تا كار برهاش شروع به كار كردن با اين سيستم عامل نكنند و تعداد يوزهاش افزايش پيدا نكنه سطح دانش افراد در اين زمينه هم افزايش پيدا نميكنه

اما اينكه سوالت رو از كجا بپرسي ؟

چند تا سايت و انجمن فارسي بهت معرفي ميكنم ، جواب هر سوالي كه داشته باشي رو ميتوني اينجا ها بگيري .
خود من هم سوالاتم رو توي انجمن هاي لينوكس مطرح ميكنم :

تکنوتاکس

پورتال طرح ملی نرم‌افزارهای آزاد/ متن باز
کاوشگر لینوکس
ایران‌تاکس؛ اولین مجله الکترونیکی فارسی
لینوکس‌ایران
گنو ایران دات ارگ
فارسی KDE
هزاردستان
تهران لاگ
اولین وب سایت تخصصی نرم‌افزارهای تحت سیستم‌عامل لینوکس

اگه باز هم خواستي بگو سايت معرفي كنم

انحصار طلبی هم میگم که من اصلا خوشم نمیاد که کسی بخواد یه چیزو تو چنگه خودش بگیره{اقتصاده اگه نگیری یکیدیگه میگیره}و از این بابت خوشحالم که لینوکس هست تا نزاره ویندوز یکه تازی کنه
:thumbsup:

لبه کلام اینه که هردو خوبن ولی این به سلیقه هر کس بستگی داره که کدوم رو انتخاب کن
سليقه درصد خيلي كمي از انتخابها رو تشكيل ميده ، مهم ترين عامل كيفيته

موفق باشيد

آخرین ویرایش:
پس بنابراین 20 تا 40 سال فرصت داری که نصبش کنی و یاد بگیری ;) :cheesygri :cheesygri

موفق باشی

صد در صد البته تا اون موقع ميكروسافت 10 تا ويندوز داده بيرون:)

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
ممنون كه اين رو گذاشتي ، خود من خيلي چيزا در باره GPL ياد گرفتم
البته ترجمه خيلي بدي داشت ، اميدوارم ترجمه بهتري هم ازش بشه
اون یه ترجمه غیر رسمیه در ضمن تو که احتیاج به ترجمه نداری خودت مترجمی:blushing:
منم باهات موافقم و از Knopix خوشم نمياد ، وقتي ميبينمش كهير ميزنم
:no:

عمرا!!!
اگه بخوان هم نمیتونن چنین کاری بکنن
گران نباش حالا حالاها مونده تا ايران به سازمان تجارت جهاني بپيونده فكر كنم بين 20 تا 40 سال اينده باشه!!
پس بهتره خوب دقت كنيد :

..."كيم هاولز" درباره چگونگي پيوستن تهران به سازمان تجارت جهاني ،اظهار داشت : مجمع عمومي سازمان تجارت جهاني در ماه مي‪ ۲۰۰۵(‬خرداد ‪ (۱۳۸۴‬با درخواست آغاز فرايند پيوستن ايران به سازمان تجارت جهاني موافقت كرد. به گزارش روز پنجشنبه پايگاه اينترنتي پارلمان انگليس، هاولز ادامه داد: فرايند پيوستن كشورها به سازمان تجارت جهاني معمولا چند سال طول مي‌كشد...
منبع : ايرنا
http://www.irna.ir/fa/news/view/line-8/8502284430182537.htm

+++++
خودت كه ديروز ديدي :cheesygri

عنی بدبخت شدیم رفت اینا چی فکر کردن؟؟
کسی میتونه خدا تومن برای یه بازی بده؟؟؟

پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی قطعا باعث نمیشه که لینکهای تورنت هم جمع آوری بشن ;)
با یه اینترنت پرسرعت (که کم کم داره فراگیرو ارزون میشه) مشکل چندانی باقی نمیمونه
اگر هم کسی پول داشته باشه اورجینال بخره که دیگه بهتر

تا وقتی که ایران بخواد عضو تجارت جهانی بشه توی کوره داهاتای ایرانم Adsl اومده :)

نوشته شده توسط Behzad:
پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی قطعا باعث نمیشه که لینکهای تورنت هم جمع آوری بشن ;)
با یه اینترنت پرسرعت (که کم کم داره فراگیرو ارزون میشه) مشکل چندانی باقی نمیمونه

تا وقتی که ایران بخواد عضو تجارت جهانی بشه توی کوره داهاتای ایرانم Adsl اومده :)
سلام.
خب درست ولی ما به راحت طلبی عادت کردیم و راحت بریم بازی بخریم و استفاده بکنیم .
من فکر میکنم پیوستن ما به تجارت جهانی شاید فایده هایی داشته باشه ولی برای قشر بازی باز ضرره!!
خیلی هم رو هم بیکار میکنه و فقط عده ی معدودی که قدرت خرید سی دی های اورجینال و فروشش رو دارن باقی میمونن (یعنی کمتر از 10% ):((
در مورد adsl دهات کوره ی ما هنوز نیاورده.

پس نتيجه ميگيريم مردم كشورهاي اروپايي و آمريكايي كه كپي رايت رو رعايت ميكنن ، ADSL ندارن :)

قضيه به همين سادگي ها هم كه ميگي نيست ، در صورت استفاده غير قانوني از نرم افزار هاي داراي كپي رايت ( بنا به نوع جرم ) به جريمه نقدي يا زندان محكوم ميشي
اونوقته كه بايد از طريق ADSL به جاي دانلود بازي ، سفارش كمپوت آناناس بدي :)

خیلی هم رو هم بیکار میکنه و فقط عده ی معدودی که قدرت خرید سی دی های اورجینال و فروشش رو دارن باقی میمونن (یعنی کمتر از 10% )
اصلا اينطور كه فكر ميكني نيست
اگه دوست داشتي يه تاپيك درباره كپي رايت بزن تا اونجا دربارش بهت توضيح بدم چون ممكنه بحث اين تاپيك منحرف بشه

نوشته شده توسط Behzad:

اصولا ما ایرانیها به دزدی نرم افزاری عادت کردیم و فرقی بین یک کاربر تازه کار یا مدیر یکی از پربیننده ترین سایتها ی ایرانی هم وجود نداره .
دوست عزیز همونطور که خودت بهتر از من میدونی نرم افزارهایی که از طریق اینترنت قابل دانلوده فقط جهت دیدن قابلیتهاشه و بعد از یه مدت کوتاه غیر قابل استفاده می شه و باید بهاشو پرداخت کرد (البته منهای نرم افزارهای تحت لیسانس GPL ) فقط خواهش میکنم از کرک صحبتی به میون نیار که در شان شما نیست و عمل واقعا قبیحیه.

شما که ویندوز و قوانین انحصار گرایانشو به عنوان پلتفورم انتخاب کردی پس باید به قانونی که تحت اون منتشر میشه(کپی رایت ) احترام بذاری.

موفق باشی.

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
من فکر میکنم پیوستن ما به تجارت جهانی شاید فایده هایی داشته باشه ولی برای قشر بازی باز ضرره!!
خیلی هم رو هم بیکار میکنه و فقط عده ی معدودی که قدرت خرید سی دی های اورجینال و فروشش رو دارن باقی میمونن (یعنی کمتر از 10% ):((
یکی از دلایلی که ما داریم گلومونو پاره میکنیم که بیان و عضو خیل عظیم جامعه اپن سورس بشین همینه اکثر برنامه ها و بازیهای این جامعه رایگان عرضه می شه
صفحه قبلو اگر مطالعه کنی 25 دلیل برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس ذکر کردم
فکر میکنم مطالعش برات مفید باشه.:)

پس نتيجه ميگيريم مردم كشورهاي اروپايي و آمريكايي كه كپي رايت رو رعايت ميكنن ، Adsl ندارن

چرا Adsl دارن ... ولی از بچگی یاد گرفتن که برای کاری که دیگران روش زحمت کشیدن ارزش قائل بشن ... چیزی که ما ایرانیها یاد نگرفتیم و کاریشم نمیشه کرد

قضيه به همين سادگي ها هم كه ميگي نيست ، در صورت استفاده غير قانوني از نرم افزار هاي داراي كپي رايت ( بنا به نوع جرم ) به جريمه نقدي يا زندان محكوم ميشي

میشه بفرمایید کی میخواد بفهمه که من مثلا فلان ساعت از فلان سایت بازی هف لایف 2 رو دانلود کردم ؟
میدونم میشه ردیابی کرد ولی با این حجم وحشتناک یوزر مطمئن باش هیچ سازمان و نهادی قدرت کنترل کردن اینکه کی چی کار میکنه رو نداره

دوست عزیز همونطور که خودت بهتر از من میدونی نرم افزارهایی که از طریق اینترنت قابل دانلوده فقط جهت دیدن قابلیتهاشه و بعد از یه مدت کوتاه غیر قابل استفاده می شه و باید بهاشو پرداخت کرد (البته منهای نرم افزارهای تحت لیسانس Gpl ) فقط خواهش میکنم از کرک صحبتی به میون نیار که در شان شما نیست و عمل واقعا قبیحیه.

شما هیچ وقت این عمل قبیح و زشت رو انجام نمیدی ؟
تا حالا نشده که از نرم افزارهای کرک شده استفاده کنی ؟
همه بازیهایی که میخری اورجینالن و اصلا طرف کرک نمیری ؟
اگه بخوای یه بازی رو انجام بدی که به صورت مجانی برای لینوکس ارائه نشده باشه و فقط تحت ویندوز باشه میری اورجیناشو میخری ؟

شما که ویندوز و قوانین انحصار گرایانشو به عنوان پلتفورم انتخاب کردی پس باید به قانونی که تحت اون منتشر میشه(کپی رایت ) احترام بذاری.

بله مطمئن باش اگه منم توی آمریکا بودم و از پشتیبانی Ms بهره مند بودم به قوانین کپی رایتش هم احترام میزاشتم

اگه چندین سال دیگم بگذره و قانون کپی رایت هم به سختی هرچه تمام تر توی ایران اجرا بشه این ملتی که میبینی هیچ ارزشی برای کار دیگران قائل نمیشن و به تنها چیزی که فکر میکنن دو دره بازیه
خود شما وقتی مجبور بشی از یه نرم افزار که به صورت مجانی برای لینوکس ارائه نشده استفاده کنی میری سمت کرک و همون عمل قبیح و زشت یا مثلا میری 500 دلار پول میدی و اورجینالشو میخری ؟
کاملا بدیهیه که میری همون عمل قبیح و زشت رو که چندین ساله ملت ایران دارن انجام میدنو انجام میدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or