mostafa_cpp
کاربر سایت
میشه بفرمایید کی میخواد بفهمه که من مثلا فلان ساعت از فلان سایت بازی هف لایف 2 رو دانلود کردم ؟
میدونم میشه ردیابی کرد ولی با این حجم وحشتناک یوزر مطمئن باش هیچ سازمان و نهادی قدرت کنترل کردن اینکه کی چی کار میکنه رو نداره
تمام فعاليتهاي يوزرها وقتي به ISP متصل ميشن لاگ ميشه
كسي رو هم نميذارن پاي يه كامپيوتر ببينن كي داره مرتكب جرم ميشه ! ، بلكه از رباتها و Spider ها استفاده ميكنند ( كاري كه موتورهاي جستجو انجام ميدن )
اما فرض ميكنيم نميشه فهميد كه چه كسي چيزي رو دانلود ميكنه ، ولي ويندوز رو ميخواي چيكار كني ، وقتي به اينترنت متصل شدي Activation Key رو چك ميكنه و در صورت غير قانوني بودن نسخه عكس العمل نشون ميده .
اگه چندین سال دیگم بگذره و قانون کپی رایت هم به سختی هرچه تمام تر توی ایران اجرا بشه این ملتی که میبینی هیچ ارزشی برای کار دیگران قائل نمیشن و به تنها چیزی که فکر میکنن دو دره بازیه
چرا Adsl دارن ... ولی از بچگی یاد گرفتن که برای کاری که دیگران روش زحمت کشیدن ازش قائل بشن ... چیزی که ما ایرانیها یاد نگرفتیم و کاریشم نمیشه کرد
واقعا فكر ميكني اونها با فرهنگن كه اين كار رو نميكنن ؟ در صورتي كه بزرگترين هكر هاي دينا از همين كشور هاي اروپايي و آمريكايي هستند كه قانون كپي رايت توش اجرا ميشه
چيزي كه باعث شده اونها به اجراي كپي رايت تن بدن فرهنگ نيست بلكه اجراي قانون بصورت كاملا سفت و سخته كه باعث شده شما فكر كني اونها آدمهاي با فرهنگي هستند كه كپي غير مجاز استفاده نميكنند !
ممطمئن باش وقتي كپي رايت تو ايران اجرا بشه ، ابزار اجراي قانونش قبل از اون فراهم شده
بله مطمئن باش اگه منم توی آمریکا بودم و از پشتیبانی Ms بهره مند بودم به قوانین کپی رایتش هم احترام میزاشتم
اگر ايران به تجارت جهاني بپيونده از پشتيباني MS هم بهره مند ميشي ، ولي آيا باز حاضري مليونها تومن پول ويندوز و نرم افزار هاي جانبيش رو بدي ؟!