کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
میشه بفرمایید کی میخواد بفهمه که من مثلا فلان ساعت از فلان سایت بازی هف لایف 2 رو دانلود کردم ؟
میدونم میشه ردیابی کرد ولی با این حجم وحشتناک یوزر مطمئن باش هیچ سازمان و نهادی قدرت کنترل کردن اینکه کی چی کار میکنه رو نداره

تمام فعاليتهاي يوزرها وقتي به ISP متصل ميشن لاگ ميشه
كسي رو هم نميذارن پاي يه كامپيوتر ببينن كي داره مرتكب جرم ميشه ! ، بلكه از رباتها و Spider ها استفاده ميكنند ( كاري كه موتورهاي جستجو انجام ميدن )

اما فرض ميكنيم نميشه فهميد كه چه كسي چيزي رو دانلود ميكنه ، ولي ويندوز رو ميخواي چيكار كني ، وقتي به اينترنت متصل شدي Activation Key رو چك ميكنه و در صورت غير قانوني بودن نسخه عكس العمل نشون ميده .

اگه چندین سال دیگم بگذره و قانون کپی رایت هم به سختی هرچه تمام تر توی ایران اجرا بشه این ملتی که میبینی هیچ ارزشی برای کار دیگران قائل نمیشن و به تنها چیزی که فکر میکنن دو دره بازیه
چرا Adsl دارن ... ولی از بچگی یاد گرفتن که برای کاری که دیگران روش زحمت کشیدن ازش قائل بشن ... چیزی که ما ایرانیها یاد نگرفتیم و کاریشم نمیشه کرد

واقعا فكر ميكني اونها با فرهنگن كه اين كار رو نميكنن ؟ در صورتي كه بزرگترين هكر هاي دينا از همين كشور هاي اروپايي و آمريكايي هستند كه قانون كپي رايت توش اجرا ميشه
چيزي كه باعث شده اونها به اجراي كپي رايت تن بدن فرهنگ نيست بلكه اجراي قانون بصورت كاملا سفت و سخته كه باعث شده شما فكر كني اونها آدمهاي با فرهنگي هستند كه كپي غير مجاز استفاده نميكنند !

ممطمئن باش وقتي كپي رايت تو ايران اجرا بشه ، ابزار اجراي قانونش قبل از اون فراهم شده

بله مطمئن باش اگه منم توی آمریکا بودم و از پشتیبانی Ms بهره مند بودم به قوانین کپی رایتش هم احترام میزاشتم

اگر ايران به تجارت جهاني بپيونده از پشتيباني MS هم بهره مند ميشي ، ولي آيا باز حاضري مليونها تومن پول ويندوز و نرم افزار هاي جانبيش رو بدي ؟!

آقا چطوره که ما یه بار گفتیم رعایت نکردن کپی رایت دزدیه همه اومدن یه چیزی بارمون کردن؟(حتی مدیر سایت) حالا شما ...! :confused:
میگم بهتر نیست یه تاپیک برای کپی رایت بزنیم؟ ;)

درسته یکم بیربطه ولی یه مسئله ای را در مورد تجارت جهانی بگم که برخلاف نظر خیلی ها اگه ایران به تجارت جهانی ملحق شه (یعنی راش بدن!) از خیلی جهات به نفع ایران و ایرانی ها می شه. شما فقط دارین یک طرفه نگاه می کنین و بحث کپی رایتو توش مطرح می کنین. ممکنه از نظر خرید برنامه یا بازی با مشکل بر بخوریم و بخوایم اصلشو بخریم ولی انقدر سود از جهات دیگر برای کشور دارد که می توان از کنار این موضوع گذشت!
امنيت لينوكس به اين خاطر نيست كه كاربرهاش كمتره ، به اين خاطره كه لينوكس برپايه معماري Unix بنا شده و از ضريب امنيتي بالايي برخور داره حالا چه كاربرهاش 1 نفر باشن چه n مليون نفر
اسم ديگه لينوكس سيستم عامل هكر هاست
مصطفی جان تمام حرفات مورد Linux منطقیه ولی به جز این یک مورد از دید من! یکی از دلایل گسترش روز افزون سوراخ های ویندوز و هجوم هکر ها برروی آن و کاهش امنیت اون، استفاده بسیار زیاد از این سیستم عامل در جهان است که در افزایش شهرت هکر ها و به مقاصد رساندن آنها بسیار موثر است. در ضمن حمله هکر ها فقط به سرور ها نیست!
بد نیست در این مورد بریم چنتا از سایت های هکر های معروف رو پیدا کنیم و در این مورد ازشون سوال کنیم.
حالا ما ها به عنوان یک هیچ کاره بی خود تو سرو کله هم می زنیم ولی به عنوان مثال پارسال تو نمایشگاه GITEX در دبی در یک کنفرانس زنده که مردم می تونستن صحبت های افراد رو بشنون نمایندگان تمامی سیستم عامل های مطرح جهان دور یک میز جمع شده بودن و در مورد امکانات و مسائل امنیتی با یکدیگر بحث می کردند که خیلی جالب بود. البته بگذریم از اینکه بحثشون و مطالبشون با این چیز هایی که ما به عناون بحث اینجا می گیم خیلی فرق داشت.
من اینو به چشم روشن می بینم و می تونم پیش بینی کنم که وقتی هسته Unix محبوبیتی مثل ویندوز پیدا کنه امنتیشم بسیار بیشترتر نسبت به حالا کاهش پیدا می کنه!

پس نتيجه ميگيريم مردم كشورهاي اروپايي و آمريكايي كه كپي رايت رو رعايت ميكنن ، ADSL ندارن
فرهنگ اون کشور ها به طور کامل با ماها فرق داره و مقایسه اون کشور ها با ما از هر جهتی یک امر کاملا بیهوده می باشد!
دوست عزیز همانطور که خودت بهتر از من میدونی نرم افزارهایی که از طریق اینترنت قابل دانلوده فقط جهت دیدن قابلیتهاشه و بعد از یه مدت کوتاه غیر قابل استفاده می شه و باید بهاشو پرداخت کرد (البته منهای نرم افزارهای تحت لیسانس GPL ) فقط خواهش میکنم از کرک صحبتی به میون نیار که در شان شما نیست و عمل واقعا قبیحیه.
یعنی شما فقط از برنامه های تحت GPL استفاده می کنی؟! واقعا جالبه;)
استفاده از کرک در ایران و کشور هایی که دارای قانون کپی رایت نیستن یک امر کاملا رایج می باشد و استفاده از آنها در کشوری مثل ایران فکر نمی کنم عمل ناشایستی باشه.
خود من از کرک اصلا خوشم نمیاد و اگر امکاناتشو داشتم فقط از اورجینال استفاده می کردم. به عنوان مثال به احتمال خیلی زیاد من اورجینال windows vista را می خرم چه تجارت جهانی بیشم چه نشیم. ولی در جامعه ای مثل ایران شما نمی تونی بگی که این کار زشته چون اگه خلاف این امر بخواد رفتار شه خیلی از کارها مختل می شه!

در آخر من در این تاپیک تا حالا نظر خودمو ندادم ولی الان می دم:
من خیلی کم با redhat کار کردم! (در حد کاملا مبتدی و چیز زیادی ازش بلد نیستم!) یه مدت می خواستم برم دنبالش و یاد بگیرمش ولی دیدم زیاد به درد من در حال حاضر نمی خوره. مهمترین برنامه هایی که من ازشون استفاده می کنم: SQL Server و Visual Studio و Office و Photoshop می باشد. همان طور هم که می بینید 3 تا از این برنامه ها مال خود Micro$oft می باشد. (حالا اسم اینو انحصار طلبی-دزدی یا هر چیز دیگری که می زاریم برام مهم نیست) من فعلا مشکلی با ویندوز ندارم از نظر امنیتی هم مشکلی برای من ایجاد نکرده چون چیز خواستی ندارم، ترجیه هم می دم از برنامه های ذکر شده فقط با خودشون کار کنم تا با شبیهشون حتی اگر بهتر باشند!

موفق باشید

واقعا فكر ميكني اونها با فرهنگن كه اين كار رو نميكنن ؟ در صورتي كه بزرگترين هكر هاي دينا از همين كشور هاي اروپايي و آمريكايي هستند كه قانون كپي رايت توش اجرا ميشه
چيزي كه باعث شده اونها به اجراي كپي رايت تن بدن فرهنگ نيست بلكه اجراي قانون بصورت كاملا سفت و سخته كه باعث شده شما فكر كني اونها آدمهاي با فرهنگي هستند كه كپي غير مجاز استفاده نميكنند !

ممطمئن باش وقتي كپي رايت تو ايران اجرا بشه ، ابزار اجراي قانونش قبل از اون فراهم شده

بله با فرهنگن که این کارو نمیکنن
همین الانم خیلیاشون هستن که بازیهای جدید رو از طریق همین لینکهای تورنت دانلود میکنن
ولی خیلیاشونم هستن که با اینکه میتونن این کارو نمیکنن
حتی اگه بگن جریمه ای نداره هم باز هم اینکارو انجام نمیدن چون از بچگی یاد گرفتن برای کاری که دیگران روش زحمت کشیدن ارزش قائل بشن

توی فرهنگ اونا این کار اسمش دزدیه
همونطور که شما حاضر نیستی دستتو بکنی توی جیب یه نفر دیگه و پولشو برداری اونام حاضر نیستن نرم افزاری که متعلق به یه نفر دیگس رو مجانی ازش استفاده کنن
همونقدر که دست کردن توی جیب مردم توی فرهنگ ما زشته ، استفاده از نرم افزار غیرمجاز هم توی فرهنگ اونا زشته و این موضوع ربطی به اجرای سفت و سخت قانون نداره

و این موضوع رو هم تقریبا مطمئنم که توی کشور آمریکا اگه کسی چیزی رو از توی اینترنت به صورت غیر قانونی دانلود کنه فرداش نمیرن دره خونش بگن چرا اینکارو کردی و جریمش کنن

واقعا نمیدونم چرا سعی داری فرهنگ بالای اونارو با فرهنگ پایین جامعه ما مقایسه کنی
فرهنگ جامعه ی ما پایینه و این یه امر انکار ناپذیره

نه تنها توی این زمنیه بلکه توی همه زمینه ها

یه نمونه دیگش رانندگی کردنه ... قوانین راهنمایی و رانندگی الان تقریبا به سختی داره اجرا میشه و اکثر خلافها هم جریمه های سنگینی دارن ولی روزانه شاهد خلافهای بسیار زیادی هستیم که راننده ها انجام میدن و نه قانون نه فرهنگ نه هیچ چیز دیگه ای هم براشون اهمیت نداره

شما حداقل از چیزی دفاع کن که ارزشش رو داشته باشه

اگر ايران به تجارت جهاني بپيونده از پشتيباني Ms هم بهره مند ميشي ، ولي آيا باز حاضري مليونها تومن پول ويندوز و نرم افزار هاي جانبيش رو بدي ؟!

بله اگر درآمد من هم افزایش پیدا کنه و بتونم از عهده مخارجش بربیام 1 ثانیه هم از برنامه های کرک شده استفاده نمیکنم

از همین الان روزی رو میبینم که قانون کپی رایت توی ایران اجرا بشه و وضع همینی که هست باقی بمونه

برای کسی که تا حالا 500 تومن میداده بازی میخریده غیر قابل قبوله که یهو 50 هزارتومن بده و همون بازی رو بخره مگر اینکه درآمد مردم اونقدر زیاد بشه که بتونن از عهده این مخارج بر بیان
در غیر این صورت اگه سخت ترین قوانین ممکن هم اجرا بشه بازم وضعیت همینیه که هست

در صورتي كه بزرگترين هكر هاي دينا از همين كشور هاي اروپايي و آمريكايي هستند كه قانون كپي رايت توش اجرا ميشه

والا تا اونجایی که ما میدونیم اکثر هکرهای حرفه ای اهل کشورهای شرق آسیا مثل چین و ...
هستن

و در آخر هم توجهتون رو به نوشته های فرشین توی تاپیک اخبار داغ جلب میکنم :

در کشوری مثل فنلاند دوستی دارم که تعریف میکرد فردای اون روزی که دو تا برنامه از DC++ دونلود کرده بود پلیس در خونشون بوده. اونها خبر دارن که میتونن بازی رو دونلود کنن اما این یه دلیلشه که نمیکنن

البته فنلاند دیگه خیلی سخت میگیره اکثر جاها اینطوری نیست

خیلی افراد هم هستند وجدانشون اجازه نمیده بازی که مدتها روش کار شده و زحمت کشیده شده که شما حال کنید رو برن دونلود کنن و وجدانشون میگه که برن بازی رو اورجینال بخرن با اینکه میتونن دونلود کنن. و دونلود کردن بازی رو مثل ما ایرانی ها زرنگی نمیدونن

يه خورده فكر كنيد. دولت هيچ وقت نمياد اين همه زحمت بكشه خودشو ببره تو سازمان تجارت جهاني بعدا براش برنامه نداشته باشه.مطمئنا براي مسائلي مثل نرم افزارهاي رايانه اي و بازيها هم سوبسيد در نظر ميگيرن.اگر اينجور باشه هيچ كس نميتونه نرم افزار بخره.اونا خودشون بازيا رو وارد ميكنن بعدم با سوبسيد و ارزونتر به ما ميفروشن.

اگه بخوای یه بازی رو انجام بدی که به صورت مجانی برای لینوکس ارائه نشده باشه و فقط تحت ویندوز باشه میری اورجیناشو میخری ؟

در لینوکس اینجور نرم افزارهایی که مجانی نیستند رو یه شرکت بزرگ امتیازشو خریداری میکنه و لینوکسی رو که با اون کامپایل شده میفروشه بعنوان مثال در suse از real pleyer استفاده میشه ولی یه توزیع هم داریم به نام open suse که اونو نداره البته او ن suse که اول گفتم فقط 9.97$ پولشه
http://distrowatch.com/
این لینکو برو ببین فروشگاه محصولات اپن سورسه قیمت تمام لینوکسهای پولی هم توش هست ببین چقدر با ویندوز سرور 2000 دلاری تفاوت داره حقیقتش لینوکس تمام ابزارهایی که من باهاش کار دارم رو در اختیارم قرار داده و تا حالا نشده بخوام یه نرم افزار دانلود کنم ولی وقتی قیمت خود os در حدود 10 دلاره شما فکر میکنی نرم افزاراش چقدر قیمتشه درضمن جامعه اپن سورس بهم اطمینان دارن تو همون سایت شما بدون اینکه پول بدی هم میتونی دانلود کنی ولی هیچ کس بخودش این اجازه رو نمیده چون ما نرم افزار رو ماله خودمون میدونیم و هیچ صاحب حقوقی براش نمیشناسیم (جالبه نه):cheesygri

من اینو به چشم روشن می بینم و می تونم پیش بینی کنم که وقتی هسته Unix محبوبیتی مثل ویندوز پیدا کنه امنتیشم بسیار بیشترتر نسبت به حالا کاهش پیدا می کنه!

من این حرفتو قبول ندارم چون ببین دوست عزیز من نمیگم لینوکس مشکل امنیتی نداره حرف من اینه اگه مشکلی پیش بیاد شما خودت میتونی درستش کنی ولی اگه این مشکل برایه ماکروسافت پیش بیاد باید منتظر بمونی تا شرکت وصلشو آماده کنه.

من فعلا مشکلی با ویندوز ندارم از نظر امنیتی هم مشکلی برای من ایجاد نکرده چون چیز خواستی ندارم، ترجیه هم می دم از برنامه های ذکر شده فقط با خودشون کار کنم تا با شبیهشون حتی اگر بهتر باشند!

این حرف از شما بعیده یعنی چون شما مشکل پیدا نکردی مشکلی نداره دوست عزیز دفع خطر محتمل،واجبه اگه یه روز مشکل پیش اومد چی
ا

در لینوکس اینجور نرم افزارهایی که مجانی نیستند رو یه شرکت بزرگ امتیازشو خریداری میکنه و لینوکسی رو که با اون کامپایل شده میفروشه بعنوان مثال در suse از real pleyer استفاده میشه ولی یه توزیع هم داریم به نام open suse که اونو نداره البته او ن suse که اول گفتم فقط 9.97$ پولشه
http://distrowatch.com/
این لینکو برو ببین فروشگاه محصولات اپن سورسه قیمت تمام لینوکسهای پولی هم توش هست ببین چقدر با ویندوز سرور 2000 دلاری تفاوت داره حقیقتش لینوکس تمام ابزارهایی که من باهاش کار دارم رو در اختیارم قرار داده و تا حالا نشده بخوام یه نرم افزار دانلود کنم ولی وقتی قیمت خود os در حدود 10 دلاره شما فکر میکنی نرم افزاراش چقدر قیمتشه درضمن جامعه اپن سورس بهم اطمینان دارن تو همون سایت شما بدون اینکه پول بدی هم میتونی دانلود کنی ولی هیچ کس بخودش این اجازه رو نمیده چون ما نرم افزار رو ماله خودمون میدونیم و هیچ صاحب حقوقی براش نمیشناسیم (جالبه نه)

پس لطفا وقتی بیا بگو استفاده از کرک قباحت داره که توی موقعیتی قرار گرفته باشی که مجبور شی به خاطر یه نرم افزار 500 دلار پول بدی یا کرک شدشو استفاده کنی
هر وقت توی این موقعیت قرار گرفتی و کرک رو ندیده گرفتی و رفتی 500 دلارو دادی اونوقت من حرفتو کامل قبول میکنم
ولی الان که به قول خودت همه چیز مجانی در اختیارت قرار میگیره از قباحت استفاده از کرک صحبت نکن

نوشته شده توسط farid20011990:
هیچ کس مخالف Open Source نیست...شما یه برنامه Open Source به من بگو که قابلیتPhotoshop , Final Cut Pro, Adobe Premire, رو داشته باشه..فکر کسی رو بکنبم که از راه این نرم افزارها زندگیش میگزره...هر عکاسی امروزه بدون Software خوب مثل Photoshop درصد موفقیتش تقریبا صفره..ممکنه ۱۰۰۰ دلار قیمت Photoshop گرون به نظر میادولی همون بابا از بقلش ۵۰۰۰۰ بابت یه Project بگیره..شما (شمای توعی) حاضری به عنوان یه Developer بشینی Software بسازی و بولم نگیری؟ اگه یه چیز خوب به وجود اوردی حق داری Copy Right کنی و ازش $$$$$$ در بیاری..بیشتر اشخاص بیشتر از اینکه Open Source نیاز داشته باشن خدمات و Progressive Development لازم دارن..
دمتون گرم
در مورد دوتا نرم افزار اول چون رشتم نیست باهاش کار نکردم و از معادل لینوکسیشون هم خبر ندارم ولی معادل فتوشتاپ تو لینوکس gimp هست و بزودی توزیحات کاملی به همراه عکس ازش میزارم
خود من حاضرم این کارو بکنم چون عقیدم اینه که نرم افزار علمه نه تجارت حرف تو. مثل این میمونه که یک فیزیکدان چیزی رو کشف کنه و بگه چون من زحمت کشیدم و کشفش کردم ماله منه و به هیچکس نمیگم ! حالا اگه یه سازنده برای محصولش پول بگیره اشکالی نداره ولی باید سورسشو هم در اختیار همه بزاره
تو فکر میکنی شرکت ردهت کم پول در میاره نه ولی پول رو بابت خدمات میگیره نه نرم افزار
تو میتونی redhat enterprice رو که حدود 2000$ مایشه مجانی دانلود کنی ولی هیچ خدماتی بهت عرضه نمیشه ولی آیا win 2003 رو هم میشه دانلود کرد تازه redhat با سورسش این قیمته ولی سورس ماکروسافت میلیاردها دلار به چین و روسیه فروخته شد.

اکه لینوکس Free هم نباشه دیگه مردم چرا برن طرفش؟
نمیدونستم دلیل انتخاب لینوکس free بودنشه پس با حساب شما red hat enterprice رو هیچکس نمیخره :cheesygri نه برادر من قدرت و پایداریشه که محبوبش کرده در ضمن شما که با unix کار کردی نمیدونی که یکی از گرونترین os ها همین یونیکسه پس چرا هنوز اونو بعنوان برترین os میشناسن

آخرین ویرایش:
کی گفته باید؟ شما دوست نداری استفاده نکن..شما اگه از یه اهنگ خواننده خوشت اومد اون باید بیاد همه زیرو بم کارو بهت بگه؟ دوست دادی پول بده طبق شرایط فروشنده بگیر..اگه همه بدونن که کاپرفیلد چطوری این همه حقه میزنه که دیگه هنری نمیمونه..
دوست گرامی خواهش می کنم بحث هنر و علم رو با هم قاطی نکن یه سوال ازت میپرسم تو یکی از شاخه های علم رو نام ببر که مثل نرم افزار شیوه دستیابی بهش منحصر به یک شخص یا شرکت خاص باشه تو خودت خوب می دونی پیشرفتی که علم کامپیوتر در 15 سال اخیر کرده برابر پیشرفتهای بقیه علوم در 100 گذشته بوده حالا ببین اگه سورس کارها چه سخت افزاری و چه نرم افزاری باز بشه چه پیشرفت عظیمی میکنیم مثل بقیه علوم وقتی یک دانشمند داره تحقیق می کنه تحقیقاتشو بصورت مکتوب در اختیار همگان قرار می ده تا هم در اون مورد به جواب برسند هم اگه مشکلی برای محقق پیش اومد کار تحقیق ادامه پیدا کنه بعنوان مثال دانشمندی که DNA رو کشف کرد از تحقیقات دانشمندهایی که قبل از اون روش کار میکردند بهره برد ولی علم ما اگر کسی این کارو بکنه علیهش اقامه دعوا میکنن.

گیریم Unix بهترین..اصلا Perfect ....جایگاهش بین مردم کجاست؟..یعنی این همه هیچی نمیفهمن؟ اگه همه اینقدر ناراضی بودن تا الان یه اتفاق هم نمیفتاد؟ مردم حق انتخاب دارنو داشتن..به نظر میاد انتخابو هم کردن..اونا بودن که هزینه کردن
.
به نظر من اپن سورس هنوز بخوبی تبلیغ نشده و به جایگاه واقعیش دست نیافته و خیلیها نمیدونن چی هست ! وقتی به جایگاهش دست پیدا کرد مطمئن باش درآمدها بین شرکتها بدرستی تقسیم می شه و اون موقع من وتو ی نوعی میتونیم حق انتخاب به معنای واقعی رو داشته باشیم و اون موقع انتخاب میکنیم لینوکس یا ویندوز مسئله اینست;)

( جان کارمک از طرفدارای Open Source هست..چرا نمیاد Source Code موتور یا خود Doom 3 بازی رو بده بیرون به گیمر ها که برا خرید بازی پول دادن؟چرا حتما باید مبالغ خیلی بیشتر بدی تا موتور یازی License رو کنی؟ چرا Source Code بازی Quake 3 رو تازه اگوست 19 2005 داد بیرون بعد این همه سال؟)
واقعا چرا سوال منم همینه مطمئن باش اگه نرم افزار با سورسش ارائه بشه اکثر قریب به اتفاق مردم از کرک و بطور کلی دزدی نرم افزاری دست میکشن چون میدونن دارن به علم پول میدن نه یه محصول تجاری

نوشته شده توسط mamaly_sandy:
دوست گرامی خواهش می کنم بحث هنر و علم رو با هم قاطی نکن یه سوال ازت میپرسم تو یکی از شاخه های علم رو نام ببر که مثل نرم افزار شیوه دستیابی بهش منحصر به یک شخص یا شرکت خاص باشه تو خودت خوب می دونی پیشرفتی که علم کامپیوتر در 15 سال اخیر کرده برابر پیشرفتهای بقیه علوم در 100 گذشته بوده حالا ببین اگه سورس کارها چه سخت افزاری و چه نرم افزاری باز بشه چه پیشرفت عظیمی میکنیم مثل بقیه علوم وقتی یک دانشمند داره تحقیق می کنه تحقیقاتشو بصورت مکتوب در اختیار همگان قرار می ده تا هم در اون مورد به جواب برسند هم اگه مشکلی برای محقق پیش اومد کار تحقیق ادامه پیدا کنه بعنوان مثال دانشمندی که Dna رو کشف کرد از تحقیقات دانشمندهایی که قبل از اون روش کار میکردند بهره برد ولی علم ما اگر کسی این کارو بکنه علیهش اقامه دعوا میکنن.
ببین برای اینکه کاری انجام بشه احتیاج به سرمایه هست و یا ما کاری میکنیم که پولی بدست بیاریم فرق نمیکنه تو چه رشته ای باشه مثلا علم فیزیک فکر کردی دانشمندها وقت میزارن و سالها کار میکنن بدون هزینس !!! خرج تحقیقات رو یه شخص حقیقی یا حقوقی گردن میگیره و وقتی تحقیقات به ثمر رسید سودشو میبره برای اینکه میتونه نتیجه تحقیقات رو به ثبت برسونه و هر کسی بخواد از اون استفاده کنه باید پول بده
خیلی از دانشمندها از طریق علم پولدار شدن همین نوبل فکر کردی چطور پولدار شد یا خیلی های دیگه

نوشته شده توسط mamaly_sandy:
به نظر من اپن سورس هنوز بخوبی تبلیغ نشده و به جایگاه واقعیش دست نیافته و خیلیها نمیدونن چی هست ! وقتی به جایگاهش دست پیدا کرد مطمئن باش درآمدها بین شرکتها بدرستی تقسیم می شه و اون موقع من وتو ی نوعی میتونیم حق انتخاب به معنای واقعی رو داشته باشیم و اون موقع انتخاب میکنیم لینوکس یا ویندوز مسئله اینست;)

واقعا چرا سوال منم همینه مطمئن باش اگه نرم افزار با سورسش ارائه بشه اکثر قریب به اتفاق مردم از کرک و بطور کلی دزدی نرم افزاری دست میکشن چون میدونن دارن به علم پول میدن نه یه محصول تجاری

شما میگی ایرادای لینوکسو خود مصرف کننده ها درست میکنن ولی توجه نمیکنی که اکثریت مردم نه وقت اینکارو دارن و نه علمشو!پس میرن دنبال یه چیز اماده و واسش پول میدن و وقتشونو برای کاراشون نگه میدارن.
بزار یه مثال بزنم برات تا بدونی مردم دنبال بهتر نیستن بلکه راحتر رو میخوان!!!
تو رسیورها دریم باکس بهترینه و روش لینوکسه و برنامه هاش خیلی سریع تو اینترنت توسط کاربراش نوشته میشه ولی این رسیورو فقط حرفه ایها میخرن چون کار کردن باهاش سخته و کار هر کسی نیست ولی یه رسیور دیگه که امادس و نرم افزارشم تو سایت مخصوصش میاد طرفدار بیشتر داره و فروشش بیشتر از دریم باکس میشه!!!اینو هیچکس نمیتونه تغییر بده مردم دنبال راحتی هستن و حاظرن پول بیشتر بدن و خدمات رو به راحتی بگیرن
یا همین ویندوز اکسپلورر اشغال اکثریت همت اینکه عوضش کنن ندارن و فقط از همون استفاده میکنن!و منتظرن که شماره جدیدش بیاد تا راحتتر بگیرنش!!!
واسه ما تو ایران که پول نرم افزار هم نمیدیم ویندوز بهترین گزینه و راحتترین هست تو خارج با اینکه مردم باید پول برای ویندوز بدن اونو انتخاب کردن ما که دیگه جای خود داریم
شما دهتا سایت رو برای ایراد گیری معرفی کردی ولی مردم دنبال یه سایت هستن که مستقیم برن و راحت یه بسته رو دانلود کنن و کارشون تموم بشه
---------------------------------------------------------------------
اگه یه روزی تو ایران هم قانون کپی رایت رعایت بشه اون موقع بازی سازها نسخه مخصوص ایران هم میزنن یعنی زبان مارو پشتیبانی میکنن و به نظر من ارزش داره چون پولی که میدیم میرسه به صاحب بازی و یه واسطه بی سواد در ضمن اگه کپی رایت رو همه رعایت کنن مطمئن باش قیمت بازیها و نرم افزارها بشدت پایین میاد .

نوشته شده توسط mt3691:
ببین برای اینکه کاری انجام بشه احتیاج به سرمایه هست و یا ما کاری میکنیم که پولی بدست بیاریم فرق نمیکنه تو چه رشته ای باشه مثلا علم فیزیک فکر کردی دانشمندها وقت میزارن و سالها کار میکنن بدون هزینس !!! خرج تحقیقات رو یه شخص حقیقی یا حقوقی گردن میگیره و وقتی تحقیقات به ثمر رسید سودشو میبره برای اینکه میتونه نتیجه تحقیقات رو به ثبت برسونه و هر کسی بخواد از اون استفاده کنه باید پول بده
خیلی از دانشمندها از طریق علم پولدار شدن همین نوبل فکر کردی چطور پولدار شد یا خیلی های دیگه

شما میگی ایرادای لینوکسو خود مصرف کننده ها درست میکنن ولی توجه نمیکنی که اکثریت مردم نه وقت اینکارو دارن و نه علمشو!پس میرن دنبال یه چیز اماده و واسش پول میدن و وقتشونو برای کاراشون نگه میدارن.
بزار یه مثال بزنم برات تا بدونی مردم دنبال بهتر نیستن بلکه راحتر رو میخوان!!!
تو رسیورها دریم باکس بهترینه و روش لینوکسه و برنامه هاش خیلی سریع تو اینترنت توسط کاربراش نوشته میشه ولی این رسیورو فقط حرفه ایها میخرن چون کار کردن باهاش سخته و کار هر کسی نیست ولی یه رسیور دیگه که امادس و نرم افزارشم تو سایت مخصوصش میاد طرفدار بیشتر داره و فروشش بیشتر از دریم باکس میشه!!!اینو هیچکس نمیتونه تغییر بده مردم دنبال راحتی هستن و حاظرن پول بیشتر بدن و خدمات رو به راحتی بگیرن
یا همین ویندوز اکسپلورر اشغال اکثریت همت اینکه عوضش کنن ندارن و فقط از همون استفاده میکنن!و منتظرن که شماره جدیدش بیاد تا راحتتر بگیرنش!!!
واسه ما تو ایران که پول نرم افزار هم نمیدیم ویندوز بهترین گزینه و راحتترین هست تو خارج با اینکه مردم باید پول برای ویندوز بدن اونو انتخاب کردن ما که دیگه جای خود داریم
شما دهتا سایت رو برای ایراد گیری معرفی کردی ولی مردم دنبال یه سایت هستن که مستقیم برن و راحت یه بسته رو دانلود کنن و کارشون تموم بشه
---------------------------------------------------------------------
اگه یه روزی تو ایران هم قانون کپی رایت رعایت بشه اون موقع بازی سازها نسخه مخصوص ایران هم میزنن یعنی زبان مارو پشتیبانی میکنن و به نظر من ارزش داره چون پولی که میدیم میرسه به صاحب بازی و یه واسطه بی سواد در ضمن اگه کپی رایت رو همه رعایت کنن مطمئن باش قیمت بازیها و نرم افزارها بشدت پایین میاد .

گیریم تمام حرفهای شما درست باشه خود شما تاحالا با لینوکس کار کردی ، نمیدونم چقدر با برنامه نویسی آشنایی داری تا حالا شده کدهای اصلی یک سیستم عامل رو که همونطور که میدونی بزرگترین پروژه نرم افزاریه رو ببینی
اکثر ما شنیدیم لینوکس سخته و نمیریم ببینیم آیا واقعا سخته یا نه همه میدونیم ویندوز ایراد داره ولی میترسیم عوضش کنیم حالا من به شما میگم اگر با XP به راحتی کارمیکنی مطمئن باش میتونی با ربط گرافیکی لینوکس(KDE) کار کنی
چند تا از بچه ها گفتن که ما باهاش کارکردیم ولی چیزی متوجه نشدیم با اینکه اونا زود قضاوت کردن ولی میگیم مشکلی نیست اونا باید پول نرم افزارو بدن و لی شمای نوعی وقتی دیدی و تونستی باهاش کار کنی میتونی از قوانین GPL استفاده کنی.

اين طرز تفكر غلطيه ، اينكه ما ميگيم خود كاربر ميتونه حفره ها و مشكلات لينوكس رو حل كنه معنيش اين نيست كه كاربر هر حفره اي تو لينوكس ديد خودش مجبور باشه آستين بالا بزنه و كدش ر وعوض كنه !
اين Option براي افراديه كه دانشش رو دارن و علاقه به اين كار هم دارن وگرنه اگر كسي دانش و حوصلش رو نداره خب اين كار رو نميكنه و به شيوه مايكروسافتي جديدترين پچ هاي امنيتي كه در حداقل زمان ممكن بعد از پيدا شدن حفره در دنيا ، ساخته ميشه استفاده كنن
پاسخش سادس چون كارمك فقط طرفدار اوپن سورسه و هيچ حركتي مبني بر انتشار بازي اوپن سورس انجام نداده
اينكه كسي بعد از چند سال بياد كد برنامش رو منتشر كنه ( كه تا اون زمان اون تكنولوژي قديمي شده و كمكي به پيشبرد علم نميكنه ) كه اسمش اوپن سورس نيست ساخت نرم افزار اوپن سورس داراي مقرارات و قوانين خاص خودشه ، مثل GPL و به هر چيزي لقب اوپن سورس نميدن

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
یکی از دلایلی که ما داریم گلومونو پاره میکنیم که بیان و عضو خیل عظیم جامعه اپن سورس بشین همینه اکثر برنامه ها و بازیهای این جامعه رایگان عرضه می شه
صفحه قبلو اگر مطالعه کنی 25 دلیل برای مهاجرت از ویندوز به لینوکس ذکر کردم
فکر میکنم مطالعش برات مفید باشه.:)

میگم هر موقع ساپورتی که از ویندوز میشه رو لینوکس هم بشه من سریعا به جامعه لینوکس میپیوندم;):D
ولی نمیشه عمرا....

میگم چه قدر پست بلند میدید مردم این قدر خوندم.:confused:

میگم هر موقع ساپورتی که از ویندوز میشه رو لینوکس هم بشه من سریعا به جامعه لینوکس میپیوندم;):d

تا وقتي به تعداد كاربرهاي لينوكس اضافه نشه ، ساپورت نرم افزاري از اون به اندازه ويندوز نميشه

نوشته شده توسط mostafa_cpp:
تا وقتي به تعداد كاربرهاي لينوكس اضافه نشه ، ساپورت نرم افزاري از اون به اندازه ويندوز نميشه
خب یکی مثل من و تو اگه بشیم چه فرقی میکنه مهم شرکت های مختلف و مخصوصا برای ما ها شرکت های بازی سازیه که همه ی بازی هاشون بر پایه dx هست;) و فکر نیکنم اونا کوتاه بیان من فکر نیمکنم دیگه هیچ چیز نمیتونه جای ویندوز رو بگیره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or