کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره


  • مجموع رای دهنده‌ها
    40
در خصوص مورد اول و دوم حرفي ندارم ولي در مورد سوم اصلا توهين به مايكروسافتي در كار نيست !
كاش ادامه پست رو هم ميذاشتي

دوستم در ادامه گفته بود طبق قوانيت GPL ، لينوكس مال خود ماست
در واقع OpenSource بدون انحصار گري معني پيدا نميكنه ، و بايد در كنار OSource از انحصار گري و قانون كپي رايت هم صحبت كرد تا اون معني پيدا كنه

در ضمن فكر نميكنم در هيچ فرهنگي ، انحصارگري توهين باشه

+++++++++++++++++

موضوع تاپيك به كلي منحرف شد
هر كس دوست داشت ميتونم باهاش بصورت خصوصي بحث رو ادامه بدم ولي توي تاپيك ديگه نه

 
در ضمن فكر نميكنم در هيچ فرهنگي ، انحصارگري توهين باشه

من هیچ جا از پستم نگفتم که شما به مکروسافت توهین کردید
من فقط گفتم به جای گفتن ایرادهای ویندوز و گیر دادن به رئیسش و سیاستهای شرکت و ... بهتره که مزایای لینوکسو بگید
واقعا انقدر سخته اینکار ؟
 
فک کنم در آخر این بحث منجر به کشته شدن یکی از انسان های بی گناه بشه!!! ( چه پارازیت باحالی!!)

-------------------------------

حرف الانم هیچ ربطی به بحثی که در جریانه نداره...
من فک میکنم لینوکس از خیلی جهات از ویندوز بهتره اما من باز هم ویندوز رو دوست دارم با همه ی ایرادها و ... .چون وقتی برای اولین بار به کامپیوتر دست زدم سیستم عاملش Dos بود ( چه ربطی داشت !!) البته کمی بعدش ویندوز بود. من هم از اون موقع دارم با ویندوز کار می کنم برای همین بهش عادت کردم و این عادت هم به سختی عوض میشه چرا که وقتی با یه سیستم عامل جدید تااازه شروع به کار کردن کنم، تا یاد بگیرم چی کجاست و برای فلان کار باید چی کار کنم،پیر شدم.البته با لینوکس کار هم کردم ولی دیدم نمیشه دیگه...سخته...
 
موضوع تاپیک کاملا عوض شد و این حرفها به درد هیچ کس نمیخوره پس اگه موافق باشید موضوع تاپیک رو ایه مقدار تغیید بدیم
اما قبل از اون :
من فقط گفتم به جای گفتن ایرادهای ویندوز و گیر دادن به رئیسش و سیاستهای شرکت و ... بهتره که مزایای لینوکسو بگید
واقعا انقدر سخته اینکار
؟

نه اصلا سخت نیست ولی مسئله اینجاست که موضوع تاپیک مقایسه این دو با همه من خودم دوست داشتم بچه ها لینوکسو نقد کنن تا من پاسخ بدم (تا حدی بتونم) من هم ایرادهای وارد به ویندوز رو میگم تا جواب بگیرم شاید من اشتباه میکنم
ولی برداشت من از صحبتهای شما اینه که به ویندوز کاری نداشته باشیم !! !
 
من فک میکنم لینوکس از خیلی جهات از ویندوز بهتره اما من باز هم ویندوز رو دوست دارم
فقط شما اينطور نيستيد ، بلكه كلا سيستم عامل لينوكس ، OS كاربر پسندي نيست و بيشتر حرفه هاي ها اين سيستم عامل رو دوست دارن ( البته جسارت نشه منظورم اين نيست كه افرادي كه با ويندوز كار ميكنن سطح دانشوون كمه )
ولي يكي از توزيع هاي لينوكس به نام Mandrake سعي كرده تا اين سيستم عامل رو براي كاربر هاي عادي هم جذاب و مورد استفاده بكنه

برای همین بهش عادت کردم و این عادت هم به سختی عوض میشه چرا که وقتی با یه سیستم عامل جدید تااازه شروع به کار کردن کنم، تا یاد بگیرم چی کجاست و برای فلان کار باید چی کار کنم،پیر شدم.
اصلا اينطور نيست .
درسته كه ياد گرفتن چم و خم يك سيستم عامل جديد كمي زمانبره ولي كار مشكلي نيست
شما تا به حال با هزاران اينترفيس مختلف بازيها سر و كار داشتي و هر كدوم با قبلي فرق داشتند ، شايد از كار كردن با اون اينترفيس گيج هم شده باشي ولي آيا بازي رو كنار گذاشتي ؟
چيزي كه بيشتر اهميت داره محتواس نه اينترفيس

لبته با لینوکس کار هم کردم ولی دیدم نمیشه دیگه...سخته...
لينوكس توضيع هاي زيادي داره با كدوم كار كردي ، فقط چند تا از توزيع ها هست كه براي كاربرهاي تازه كار مناسبه و بقيه توضيع ها به بقيه كاربر ها كه سطح آشناييشون از نرمال بالاتره تعلق داره
توزيع هاي Suse , Fedora و Mandrake از اين توزيع ها هستند مطمئن اگه با يكي از اين توزيع ها ( بخصوص Mandrake ) كار كني به هيچ وجه سر در گم نميشي
حداقل به يك تجربه در كنار ويندوز مي ارزه ; )
 
25 دلیل برای مهاجرت به لینوکس

بسیاری از نهادهای دولتی، موسسات آموزشی و تجاری در گوشه و کنار جهان به سرعت در حال انتقال سیستم ‌عامل رایانه‌های خود از ویندوز مایکروسافت به لینوکس می‌باشند. آنها برنامه‌های کاربردی خود را نیز از نرم‌افزار تجاری به نرم‌افزار آزاد منتقل می‌کنند. برای انجام این کار حداقل 25 دلیل قانع‌کننده وجود دارد:

1. از آنجایی که لینوکس همانند دیگر نرم‌افزارهای آزاد، تحت مجوز نرم‌افزار آزاد بوده در نتیجه به رایگان در اختیار همه افراد قرار دارد. این محصول را می‌توان به رایگان از اینترنت دریافت کرده یا با پرداخت هزینه اندکی خریداری نمود. به علاوه از یک رونوشت آن می‌توان بر روی هر تعداد رایانه‌ای که وجود دارد استفاده نمود. این ویژگی دقیقاً برخلاف ویندوز مایکروسافت بوده زیرا برای نصب آن بر روی هر رایانه در حدود 100 دلار یا بیشتر باید پرداخته شود.

2. از آنجایی که لینوکس، نرم‌افزاری آزاد می‌باشد، در نتیجه در کد منبع آن می‌توان هرگونه تغییری به وجود آورد. در صورتی که نسخه تغییر یافته مجدداً در خارج از سازمان توزیع نشود می‌توان آنرا به صورت پنهانی نگهداری نمود. این مورد نیز برخلاف ویندوز مایکروسافت بوده زیرا ایجاد تغییر در ویندوز امکان‌پذیر نمی‌باشد. کد منبع، نسخه اصلی یک برنامه بوده که توسط برنامه‌نویس و با استفاده از زبانهای برنامه‌نویسی نوشته شده و هنوز توسط مترجم به شکلی که مستقیماً برای CPU رایانه قابل درک باشد تغییر پیدا نکرده است. وجود کد منبع برای ایجاد تغییر در یک برنامه ضروری می‌باشد. این امکان که بتوان با آزادی کامل به بررسی و تغییر کد منبع پرداخته و این تغییرات را به خارج از سازمان منتقل نکرد برای بسیاری از سازمانها حائز اهمیت است.

3. در اینترنت پشتیبانی بسیار خوبی از لینوکس انجام شده به عنوان مثال در گروه‌های خبری. برخی از افراد این طور بیان می‌کنند که این پشتیبانی حداقل به اندازه پشتیبانی از سیستم ‌عامل اختصاصی که به ازای دریافت مبلغی انجام می‌شود خوب است. همچنین می‌توان در صورت تمایل از پشتیبانی تجاری لینوکس نیز استفاده نمود. نمونه‌هایی از پشتیبانیهای انجام شده از سیستم عامل شامل کمک به سفارشی کردن، نصب برنامه‌های جدید برای برطرف کردن نقایص و خطرات امنیتی می‌باشد. خوشبختانه نیاز به دو مورد آخر در رابطه با لینوکس اندک است.

4. احتمال اینکه در آینده پشتیبانی در لینوکس بنا بر دلایلی مانند به روز نبودن آن متوقف شود کم است. زیرا کد منبع همیشه در دسترس افرادی بوده که آن را از طریق اینترنت، به رایگان پشتیبانی می‌کنند و یا در دسترس شرکتهایی قرار داشته که این کار را به ازای دریافت مبلغی انجام می‌دهند. برخلاف این ویژگی، پشتیبانی از ویندوز مایکروسافت و دیگر محصولات اختصاصی که کد منبع آنها در دسترس عموم قرار ندارد کار دشواری است.

5. در رابطه با به روز نبودن و مهجور شدن لینوکس، دغدغه‌های اندکی وجود دارد زیرا معماری یونیکس که لینوکس بر اساس آن ارائه شده بیش از 35 سال است که بررسی و به روز شده و ثابت کرده که بسیار کارآمد، مطمئن و قدرتمند می‌باشد. انجام به روزرسانی همچنان ادامه داشته اما نسخه‌های جدید نیز با معماری مبتنی بر یونیکس سازگار هستند.

6. کاربران لینوکس ملزم به انجام به‌روز‌رسانی نیستند، زیرا از نسخه‌های قدیمی‌تر همچنان پشتیبانی شده، نسخه‌های جدیدتر نیز به رایگان موجود بوده و با نسخه‌های قدیمی نیز سازگار هستند. تولیدکنندگان محصولات اختصاصی تمایل دارند که کاربران دارای نسخه‌های قدیمی‌تر را مجبور کنند تا محصولات جدیدتری را خریداری نمایند.

7. در صورتی که کاربر نسخه رایگانی انتخاب نماید برای انجام به‌روز‌رسانی نیازی به پرداخت هزینه مربوط به مجوز ندارد. به علاوه هزینه مربوط به دریافت سخت‌افزار، آموزش و تغییر برنامه‌ها (هزینه به‌روز‌رسانی) به علت سازگاری نسخه‌های جدید با نسخه‌های قدیمی، ناچیز می‌باشد.

8. برای تمدید اعتبار مجوز لینوکس هیچ‌گونه ضوابط سفت و سختی وجود ندارد. اما در رابطه با ویندوز مایکروسافت، تعداد زیادی از کارکنان یک شرکت بزرگ باید به صورت تمام وقت به بررسی این مساله که آیا رایانه‌های مورد استفاده بر اساس ضوابط EULA (قرارداد مجوز کاربر) هستند یا خیر بپردازند. اما کاربران لینوکس از بازرسی انجام شده توسط BSA (اتحادیه نرم‌افزار تجاری) هیچ‌گونه واهمه‌ای ندارند.

9. لینوکس دارای امنیت بسیار زیادی بوده و به ندرت تحت تاثیر ویروس، تروجان و برنامه‌های مخرب دیگری که وجود دارند قرار می‌گیرد؛ زیرا یونیکس و محصولات وابسته به آن (مانند لینوکس) از ابتدا با در نظر گرفتن مسائل امنیتی طراحی شده‌اند. به عنوان مثال کاربر معمولاً به عنوان یک کاربر ریشه از سیستم استفاده نکرده در نتیجه حتی در صورت به وجود آمدن اختلال، او از فایلهای سیستم اصلی محافظت می‌کند. به علاوه در اکثر این محصولات از دیواره آتش قدرتمندی نیز استفاده شده است. در دسترس بودن کد منبع به افراد این امکان را می‌دهد که از گوشه و کنار جهان به بررسی میزان امنیت این محصول بپردازند.

10. لینوکس در برابر خرابی سیستم بسیار مقاوم بوده و به ندرت به راه‌اندازی مجدد نیاز دارد. این مساله برای شرکتهای بزرگی که حتی خرابی چند ثانیه‌ای نیز هزینه‌های سنگینی را برای آنها به وجود می‌آورد حائز اهمیت می‌باشد. دلیل این مساله این است که لینوکس با استفاده از تاریخچه 35 ساله سیستم ‌عاملهای شبیه یونیکس به صورت سیستم ‌عامل قدرتمند و با ثباتی طراحی شده است.

11. اگرچه تعداد برنامه‌های کاربردی موجود برای لینوکس به اندازه برنامه‌های موجود برای ویندوز مایکروسافت نبوده اما این تعداد به سرعت در حال افزایش می‌باشد. اکثر برنامه‌های کاربردی لینوکس، نرم‌افزار آزاد بوده و دارای قابلیتهای مشابه یا بهتر از قابلیتهای برنامه‌های کاربردی مربوط به ویندوز مایکروسافت هستند. در حقیقت کاربران در اکثر مواقع می‌توانند بدون خریداری نرم‌افزارهای تجاری، برنامه‌های مورد نیاز خود را به رایگان از طریق اینترنت دریافت نمایند.

12. محصولات متعددی از لینوکس وجود دارند که هر یک دارای قابلیتهای منحصر به فرد خود بوده اما با دیگر محصولات موجود کاملاً سازگار می‌باشد. تنوع این محصولات به کاربر این امکان را می‌دهد که محصول متناسب با نیازمندیهای خود را انتخاب کند. بدین معنا که اگر یکی از ارائه‌دهندگان محصول لینوکس از عرصه تجارت خارج شود تولیدکنندگان متعدد دیگری وجود دارند که می‌توان از محصولات آنها استفاده نمود. به علاوه این مساله رقابت سالمی را میان ارائه‌دهندگان به وجود آورده و به بهبوده کیفیت و عملکرد لینوکس نیز کمک می‌کند. در صورتی که انجام انتخاب، دشوار باشد می‌توان از محصولاتی مانند Suse یا Red Hat استفاده نمود.

13. لینوکس در رابطه با پیکربندی دارای انعطاف‌پذیری زیادی بوده و این امکان را فراهم می‌کند که فرایند سفارشی‌ کردن به آسانی و بدون نیاز به تغییر کد منبع انجام شود. به عنوان مثال می‌توان لینوکس را در حین انجام عمل نصب، پیکربندی کرده تا به عنوان ایستگاه کاری، رایانه رومیزی، رایانه کیفی، کارساز وب، کارساز پایگاه داده یا یک ره‌یاب به کار برده شود. به علاوه می‌توان ظاهر و عملکرد رایانه رومیزی (شمایل و گزینگان) را بر اساس علائق کاربر یا نیازمندیهای او به روشهای مختلفی پیکربندی کرده و حتی آنها را شبیه ویندوز مایکروسافت نمود. دسترسی آزاد به کد منبع و تغییر آن، قابلیت انعطاف‌پذیری فراوانی را در رابطه با پیکربندی ارائه می‌دهد.

14. لینوکس و دیگر نرم‌افزار آزاد موجود از قالبهای فایل باز استفاده می‌کنند. این قالبها برای پردازش واژه‌، صفحات گسترده و دیگر فایلهای موجود در دسترس بوده و با بسیاری از استانداردهای صنعتی سازگار هستند. تولیدکنندگان نرم‌افزار می‌توانند از این قالبها برای ارائه برنامه‌های سازگار استفاده کنند. این ویژگی برخلاف قالبهای مورد استفاده برخی از نرم‌افزارهای اختصاصی بوده و مشکل انحصاری بودن استانداردهای اختصاصی را برطرف می‌کند. همچنین به کاربر این امکان را می‌دهد که حتی در صورت توقف پشتیبانی از نرم‌افزار مورد استفاده، از داده‌های خود به صورت کامل محافظت نماید.

15. لینوکس از نظر برخی قابلیت‌های سخت‌افزاری نیز سریع‌تر می‌باشد. دلیل این مساله، بهینه‌سازی کد منبع است.

16. لینوکس با دیگر سیستمهای عامل موجود بسیار سازگار می‌باشد. به عنوان مثال می‌تواند داده‌های موجود بر روی گرداننده دیسک سخت (HDD) ویندوز را بخواند، بنویسد، پاک نماید و یا تغییر دهد. لینوکس همچنین می‌تواند برای کارخواه‌های (client) ویندوز به عنوان کارساز(server) ویندوز عمل کرده یا در صورت نیاز مستقیماً برنامه‌های ویندوز را اجرا نماید. برخلاف این مورد، سیستم عامل ویندوز مایکروسافت نمی‌تواند به بخشهای HDD که دربرگیرنده سیستمهای عامل دیگری هستند دسترسی پیدا نموده و دیسک را برای آنها قالب‌بندی کند.

17. به دلیل آشکار بودن فرایند توسعه لینوکس و دیگر نرم‌افزار آزاد و در دسترس بودن کد منبع آنها،‌ در رابطه با لینوکس از استانداردهای اصولی استفاده می‌شود. لینوکس تاکنون هیچ‌گاه در دادگاه تخطی ایالات متحده محکوم نشده و به دلیل تقلید از فناوری دیگر شرکتها جریمه‌ای پرداخت نکرده است.



18. در هنگام به‌روز‌رسانی نسخه‌های جدیدتر، لینوکس نیاز به جایگزینی یا به‌روز‌رسانی سخت‌افزار را کاهش می‌دهد. زیرا کد لینوکس بسیار کارآمد بوده و امکان اجرا- بر روی رایانه‌های قدیمی‌تری که برای نسخه‌های جدید ویندوز مناسب نیستند- را فراهم می‌کند.

19. لینوکس در سکو‌های مختلفی اجرا می‌شود. همچنین دارای این قابلیت است که بر روی تجهیزات مختلفی مانند ابر رایانه‌ها، روبات‌های صنعتی، تجهیزات پزشکی الکترونیکی و تلفن‌ همراه نیز اجرا شود.

20. استفاده از لینوکس در موسسات آموزشی بنا به دلایلی ارجحیت دارد. یکی از این دلایل این است که هیچ نکته‌ پنهانی وجود نداشته ( برخلاف نرم‌افزار اختصاصی) و دانش‌آموزان می‌توانند در کنار یادگیری استفاده از رایانه، به بررسی عملکرد آن نیز بپردازند. بسیاری از مدرسین معتقدند که آموزش اصول علم رایانه بسیار مهمتر از کار با برنامه‌های خاصی مانند Word مایکروسافت می‌باشد. دلیل این مساله این است که اصول علم رایانه برای مدت زمان مدیدی معتبر خواهد ماند و این در حالی است که برنامه‌های کاربردی خاص به ویژه برنامه‌های اختصاصی که با استانداردهای صنعتی مطابقت ندارند به صورت مداوم در حال تغییر بوده و ممکن است که کنار گذاشته شوند.

21. برای سازمانهای دولتی، لینوکس موجب وضوح داده‌ها می‌شود زیرا داده‌ها را در قالبی که با استانداردهای صنعتی مطابقت دارد ذخیره می‌کند. این ویژگی برخلاف قالب نرم‌افزارهای تجاری می‌باشد. نگهداری داده‌های غیر محرمانه در قالب استاندارد به افراد این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به خریداری نرم‌افزار اختصاصی گران قیمت به این داده‌ها دسترسی پیدا کنند. به علاوه نگهداری داده‌های محرمانه در قالب استاندارد، بسیار مطمئن‌تر از نگهداری آنها در قالب اختصاصی می‌باشد.

22. در لینوکس و دیگر نرم‌افزارهای آزاد موجود در رابطه با وجود "backdoor"، نگرانی اندکی وجود دارد زیرا کد منبع در دسترس می‌باشد. backdoor، ‌روشی برای دسترسی به رایانه از راه دور می‌باشد. بسیاری از دولتها و شرکتها‌ی خارجی نگران این مساله هستند که برنامه‌های اختصاصی backdoor داشته باشند که تولیدکنندگان این برنامه‌ها و دیگر دولتها با استفاده از آن بتوانند به اطلاعات محرمانه آنها دسترسی پیدا کنند.

23. استفاده و پشتیبانی از لینوکس موجب افزایش رقابت سالم در صنعت نرم‌افزاری می‌شود. وجود چنین رقابتی باعث پیشرفت فنی، بهبود عملکرد و کاهش هزینه نرم‌افزار متن‌باز و اختصاصی می‌شود. تجربه نشان داده که حق انحصاری موجب ارائه محصولاتی با کیفیت پائین و قیمت بالا شده و در نظام سیاسی اختلالاتی را به وجود می‌آورد.

24. لینوکس و دیگر نرم‌افزارهای آزاد موجود نه تنها به محصولات اختصاصی رسیده‌اند بلکه به سرعت در حال پیشرفت و توسعه نیز می‌باشند. این روند با افزایش میزان تقاضا برای دریافت چنین محصولاتی و با مشارکت بیشتر سازمانها و افراد، سریع‌تر می‌شود.

25. لینوکس به کاربران این امکان را می‌دهد که با بررسی، تغییر، گسترش و توزیع مجدد کد منبع به پیشرفت فناوری نرم‌افزار کمک نمایند. این مورد بسیار متداول بوده و نمونه بارز آن IBM می‌باشد. نتیجه این کار به انجمن نرم‌افزارها بازگشته و در نوع خود یک مزیت به حساب می‌آید.

26. در حقیقت برای گرایش سازما‌ها به لینوکس و دیگر نرم‌افزار آزاد موجود بیش از 25 دلیل وجود دارد. دلیل بیست و ششم این است که لینوکس در مقایسه با ویندوز به یکپارچه‌سازی گرداننده دیسک سخت نیاز ندارد. توزیع داده‌ها در بخشهای غیرمتمرکز گرداننده دیسک سخت موجب کند شدن عملکرد رایانه می‌شود. انجام عمل یکپارچه‌سازی، کار دشواری نبوده اما انجام آن به صورت دوره‌ای شاید آزاردهنده باشد. در صورتی که سیستم ‌عامل به خوبی طراحی شده باشد نیازی به انجام این کار نمی‌باشد.
 
نه اصلا سخت نیست ولی مسئله اینجاست که موضوع تاپیک مقایسه این دو با همه من خودم دوست داشتم بچه ها لینوکسو نقد کنن تا من پاسخ بدم (تا حدی بتونم) من هم ایرادهای وارد به ویندوز رو میگم تا جواب بگیرم شاید من اشتباه میکنم
ولی برداشت من از صحبتهای شما اینه که به ویندوز کاری نداشته باشیم !! !

بله مقایسه کردن خوبه و اینم خوبه که هم ویندوز نقد بشه هم لینوکس
ولی وقتی میشه اینکارو انجام داد که جنبه بحث رو داشته باشن طرفین
که متاسفانه تا اینجا نه تنها توی این تاپیک بلکه توی تمام تاپیکهایی که توشون مقایسه انجام میشه اکثر بحث کننده ها جنبه ی بحث کردن رو نداشتن و دست آخر هم شاهد وضعیتی هستیم که الان توی این تاپیک پیش اومده

تا وقتی که بحث کردن منطقی رو یاد نگیریم اینجوری بحثها و مقایسه ها هیچ سودی برای کسی نداره
 
شما تا به حال با هزاران اينترفيس مختلف بازيها سر و كار داشتي و هر كدوم با قبلي فرق داشتند ، شايد از كار كردن با اون اينترفيس گيج هم شده باشي ولي آيا بازي رو كنار گذاشتي ؟

اون فرق داره چون معمولا همه یه قالب خاص دارن...(Resume ,Options و ...)

لينوكس توضيع هاي زيادي داره با كدوم كار كردي ، فقط چند تا از توزيع ها هست كه براي كاربرهاي تازه كار مناسبه و بقيه توضيع ها به بقيه كاربر ها كه سطح آشناييشون از نرمال بالاتره تعلق داره
توزيع هاي Suse , Fedora و Mandrake از اين توزيع ها هستند مطمئن اگه با يكي از اين توزيع ها ( بخصوص Mandrake ) كار كني به هيچ وجه سر در گم نميشي
حداقل به يك تجربه در كنار ويندوز مي ارزه ; )
فک نکنید من به صورت حرفه ای کار کردم هااااا!!! یه بار مدرسه مون یه CD لینوکس بهمون داد به نام Knopix ( اگه اشتباه نکنم) . برای استفاده ، کامپیوترو بوت می کردیم و میذاشتیم از رو CD بیاد بالا. بعد خودش اجرا میشد.فقط برای امتحان کردن لینوکس بود. البته یه مدت هم توی سایت مدرسه رو همه ی کامپیوترا Fedora Core ریخته بودن...بعد دیدن هیچ کس چیزی حالیش نیست باز همه رو کردن ویندوز.

البته جسارت نشه منظورم اين نيست كه افرادي كه با ويندوز كار ميكنن سطح دانشوون كمه

آقا جسارت چیه؟ چاکریم...من دانشی ندارم که بهم بر بخوره...
 
ک نکنید من به صورت حرفه ای کار کردم هااااا!!! یه بار مدرسه مون یه CD لینوکس بهمون داد به نام Knopix ( اگه اشتباه نکنم) . برای استفاده ، کامپیوترو بوت می کردیم و میذاشتیم از رو CD بیاد بالا. بعد خودش اجرا میشد.فقط برای امتحان کردن لینوکس بود. البته یه مدت هم توی سایت مدرسه رو همه ی کامپیوترا Fedora Core ریخته بودن...بعد دیدن هیچ کس چیزی حالیش نیست باز همه رو کردن ویندوز.
اون لینوکس فارسی درپیته رو میگی؟
تو سایت مدرسه ما هم اورده بودن.
اگه لینوکس رو فقط تو اون دیدی! که باید الان از هرچی لینوکسه فراری باشی :cheesygri
 
دوستان سلام.

من تمامه صفحه های این تاپیک رو خوندم . به نظره من هر دو گروه چه ویندوزی ها و چه لینوکیسی ها تند رفتن.ولی من میخوام نظرمو بگم.

من تو تمامه لحظه هایی که با کامپیوتر کار کردم سرو کارم با ویندوز بود ولی یه زمانی بود که تازه رد هت اومده بود

من میخواستم برم طرفش ولی نشد ودیگه گذشت. من نتونستم با لینوکس و دیگر انشعاباتش اشنا بشم.پس

نمیتنم زیاد هم در موردش نظر بدم. اما میگم که اپن سورس بودنش زیاد به درده من نمیخوره چون پولی که میخوام

بدم ویندوز بگیرم میتونم لینوکس بگیرم.

در مورده امنیت بگم که من هیچ وقت نه اطلا عاتم به وسیله ویروس از بین رفته و نه اینکه سیستمم اسیبی

دیده باشه چرا ؟؟؟ چون که همیشه امنیت حرفه اولم بوده بعد رفتن تو اینتر نت دانلوده فایلو سی دی و.... واگر

میبینی که ویندوز بیشتر ویروسی میشه به این خاطره که بیشتر استفاده میشه من اگر بخوام بیام تروجان
بنویسم میام برای ویندوز مینویسم تا شانسه پیروزیم بره بالا {اصله لانه کبوتری:confused:} تا لینوکس که کمتر کاربر

داره البته باید اینو بگم که سرور های لینوکس و سایر سیستم عاملاش جزو بهترین سرور ها هستن.

مورده دیگه ای که هست اینه که اگر من تو لینوکس به مشکل برخوردم چه کار بکنم؟؟؟ کی رو پیدا کنم که ازش

سر در بیاره الان یه سری از رفیقام هستن که بلد نیستن یه مشکله ساده رو حل کنن حالا فرص کن این بابا

بخواد با لینوکس کار کنه و به مشکل بر بخوره چه کار کنه همه ما تو ویندوز و لینوکس به مشکل بر خوردیم ولی

چون ویندوز عامه پسند تر بوده و همه کار کردن با هاش پس مشکلاتشون رو سریع تر حل کردن. در مورده انحصار

طلبی هم میگم که من اصلا خوشم نمیاد که کسی بخواد یه چیزو تو چنگه خودش بگیره{اقتصاده اگه نگیری یکی

دیگه میگیره}و از این بابت خوشحالم که لینوکس هست تا نزاره ویندوز یکه تازی کنه و به فکره این باشه که

همیشه یه برگه برنده داشته باشه به نظره من بعد از 2000 . ایکس پی .ویستا ویندوزی هست که که به مرحله

ای رسیده که بشه بهش اعتماد کرد. چون اگه لینوکس نبود شاید الان داشتم به جای ایکس پی با ویندوزه 95 کار

میکردم یا اگه ایکس باکس و نینتندو نبودن پلی استیشن 3 رو با قیمته 1000$ میخریدم. من دیگه نمینویسم تا

چشای قشنگتونو بیشتر از این برای خوندنه پسته من خسته نکنین{ دستام ضعف رفته} امیدوارم منظورم رو

رسونده باشم. لبه کلام اینه که هردو خوبن ولی این به سلیقه هر کس بستگی داره که کدوم رو انتخاب کنه.
 
اون لینوکس فارسی درپیته رو میگی؟
تو سایت مدرسه ما هم اورده بودن.
اگه لینوکس رو فقط تو اون دیدی! که باید الان از هرچی لینوکسه فراری باشی :cheesygri

نه فارسی نبود...
 
نوشته شده توسط SHvIRUS:
اون لینوکس فارسی درپیته رو میگی؟
تو سایت مدرسه ما هم اورده بودن.
اگه لینوکس رو فقط تو اون دیدی! که باید الان از هرچی لینوکسه فراری باشی :cheesygri
منظور شما لینوکس شبدیکس با مديريت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پيشرفته شريف و حمايت شوراي عالي انفورماتيك و شوراي عالي اطلاع رساني البته توزیع هایی که شما دیدن نسخه اصلی نبوده و به قول معروف بتا هست و قراره نیمه دوم سال 86 شماره 1.0 منتشر بشه. نسخه های موجود فقط برای پیدا شدن باگهای سیستم هست.

موفق باشید.
 
اگر میبینی که ویندوز بیشتر ویروسی میشه به این خاطره که بیشتر استفاده میشه من اگر بخوام بیام تروجان بنویسم میام برای ویندوز مینویسم تا شانسه پیروزیم بره بالا
اولا ازت تشکر میکنم بخاطر اینکه خیلی منطقی صحبت کردی
ولی این حرفتو قبول ندارم چون اولا لینوکس بخاطر متن باز بودنش نمیتونه آسیب چندانی ببینه چون اگر حمله ای هم صورت بگیره بعد چند روز یا حتی چند ساعت تمام کاربراش مشکل رو پیدا میکنن و برطرف میکنن در حالی که ماکروسافت فقط کارکنان خودش حق چک کردن کد رو دارند در ثانی در لینوکس بخاطر تعدد نرم افزارها امکان آسیب بسیار کمه چون مثلا من از موزیلا میکنم دوستم از فایرفاکس یکی دیگه از کانگرور و ... و دز نهایت لینوکس سیستم عامل محبوب هکرهاست نبود ویروس بخاطر قدرت سیستمه نه تعداد کاربراش چون در حال حاضر 90% از وب سرورهای دنیا دارن از آپاچی استفاده میکنن.

مورده دیگه ایکه هست اینه که اگر من تو لینوکس به مشکل برخوردم چه کار بکنم
اصولا جامعه اپن سورس برای همقطارهاشون ارزش زیادی قائل هستند و با همدیگه و برای همدیگه پیش میرن(نمونش من و مصطفی) در اینترنت صفحات HOWTO متعددی به تمام زبانهای دنیا برای رفع مشکلات کاربران وجود داره

http://www.linux.org/user/register.html

و لینوکس اونقدرها هم که فکر میکنی سخت نیست پس سخت نگیر و از همین الآن شروع کن ما باهاتیم.:cheesygri ;)
 
Shabdix

دوستان یه چیزی رو لازم می دونم که بهتو اطلاع بدم(البته ااگر نمیدونید)
همونطور که میدونید ایران شدیدا دنبال اینه که به سازمان تجارت جهانی بپیونده و یکی از شروط این سازمان اینه که ایران قانون کپی رایت رو دقیقا رعایت کنه (خب حالا این یعنی چی )
یعنی اینکه یا باید قید XBOX360:(( رو بزنید و پولشو بدین WIN XP بخیرید یا یه فکر دیگه ای بکنیم
دولت هم برای این منظور داره سیستم عامل لینوکسو بومی میکنه این پروژه از سال 79 شروع شده و همونطور که گفتم نیمه دوم سال آینده تموم میشه و حاصلش سیستم عاملیه به نام SHABDIX از خانواده KNOPPIX و در حال حاضر در برخی از وزارت خانه ها بصورت ازمایشی دارن باهاش تمرین میکنن(نگفتم کار)چون هنوز کاملا آماده نشده
پس بنابراین آستینهاتونو بالا بزنید و شروع کنید به یادگیری لینوکس چون در سالهای آینده برای پیدا کردن یه شغل مناسب دونستنش واجب:cheesygri ه

موفق باشید.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or