مملی جون خیلی چاکریم من خیلی دوست دارم با لینوکس کار کنم ولی نمیدونم برم دم مغازه بگم چه مدلیش رو بده! من فقط اسم ردهتش رو شنیدم که میگن 9 سی دیه! اگه میشه در این مورد توضیح بدی ممنون میشمنوشته شده توسط MAMALY_SANDY:همشهری سلام (نگفته بودم من متولد اهوازم) :flowers:
پس همین امروز شروع کن اگه راهنمایی یا کمکی خواستی من تا جایی که بتونم در خدمتت هستم
cd لینوکس رو بگیر و نصب کن تا بتونی قابلیتهای واقعی کامپیوترتو مشاهده کنی.
نوشته شده توسط Sasy360:مملی جون خیلی چاکریم من خیلی دوست دارم با لینوکس کار کنم ولی نمیدونم برم دم مغازه بگم چه مدلیش رو بده! من فقط اسم ردهتش رو شنیدم که میگن 9 سی دیه! اگه میشه در این مورد توضیح بدی ممنون میشم
یکی از آزادیهای لینوکس اینه که خودتون میتونید اونو بسته به سلیقه و کاربردتون پیکربندی کنیدنوشته شده توسط gamestation:آره حتما باید از بچه ها توضیح بخوای چون من تا حالا حد اقلش 5 نمونشو دیدم
یعنی ویندوز همه اینکارها رو انجام میدهنوشته شده توسط pandora tomorrow:فیلم نگاه میکنیم اهنگ گوش میکنیم و خیلی کارهای دیگه ایییییییییییییین قده کیف داره تو هم امتحان کن
ولی بی شوخی منظورم اینه که چون اینجا همه بازی باز هستن و بازی ها رو ویندوز میان پس ویندوز برای ما جالب تره!
خوب مشکل اینه که این جامعه به فکر قشر بازیخور نیست:cheesygriمن کی گفتم شما چیزی حالیتون نیست حرف میزاری تو دهن آدم
قبول دارم که اکثر بازیها برای ویندوز ساخته میشه ولی تبدیل اونا براای اجرا در بستر لینوکس کار خیلی سختی نیست(سختر از ساخت بازی) شرطش اینه که جامعه لینوکس احساس کنه که لینوکس به بازیهای روز دنیا به قول شما احتیاج داره اونوقت مطمئن باش همه چیز حله و لازمه این کار کوچ ما به سمت لینوکسه
ولی مگه یه سیستم عامل فقط برای اجرای بازیه؟
نوشته شده توسط old snake:خوب مشکل اینه که این جامعه به فکر قشر بازیخور نیست:cheesygri
شرکت های بازیسازم به خاطر اینکه هم از مایکروسافت همایت کنن هم بازیهاشون فروش بیشتری داشته باشه(آخه الان یوزر های ویندوز از یوزرهای لینوکس خیلی بیشترن) این ریسک رو نمی کنن که کلی هزینه برای تبدیل این بازیها از ویندوز به لینوکس رو خرج کنن
نه ولی اگه دقت کنی اینجا یک فروم بازیه و بیشتر اعضاش بازیخورن برای همین بیشتر از کامپیوتر خودشون برای بازی کردن استفاده می کنن تا کارای دیگه ولی به نظر من لینوکس به یه پشتیبان ثروتمند احتیاج داره که همایت ازش رو بیشتر کنه.:cheesygri