کدام سیستم عامل به نظر شما بهتره

کدام سیستم عامل بهتره

• مجموع رای دهنده‌ها
    40
نوشته شده توسط mostafa_cpp:
يعني شما با پي سي هاتون ، فقط بازي ميكنيد ؟!!
فیلم نگاه میکنیم اهنگ گوش میکنیم و خیلی کارهای دیگه ایییییییییییییین قده کیف داره تو هم امتحان کن:)
ولی بی شوخی منظورم اینه که چون اینجا همه بازی باز هستن و بازی ها رو ویندوز میان پس ویندوز برای ما جالب تره!

نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
همشهری سلام (نگفته بودم من متولد اهوازم):love: :flowers:
پس همین امروز شروع کن اگه راهنمایی یا کمکی خواستی من تا جایی که بتونم در خدمتت هستم
cd لینوکس رو بگیر و نصب کن تا بتونی قابلیتهای واقعی کامپیوترتو مشاهده کنی.
مملی جون خیلی چاکریم:love::love: من خیلی دوست دارم با لینوکس کار کنم ولی نمیدونم برم دم مغازه بگم چه مدلیش رو بده! من فقط اسم ردهتش رو شنیدم که میگن 9 سی دیه! اگه میشه در این مورد توضیح بدی ممنون میشم:love:

نمیدونم برم دم مغازه بگم چه مدلیش رو بده! من فقط اسم ردهتش رو شنیدم که میگن 9 سی دیه! اگه میشه در این مورد توضیح بدی ممنون میشم

آره حتما باید از بچه ها توضیح بخوای چون من تا حالا حد اقلش 5 نمونشو دیدم

نوشته شده توسط Sasy360:
مملی جون خیلی چاکریم:love::love: من خیلی دوست دارم با لینوکس کار کنم ولی نمیدونم برم دم مغازه بگم چه مدلیش رو بده! من فقط اسم ردهتش رو شنیدم که میگن 9 سی دیه! اگه میشه در این مورد توضیح بدی ممنون میشم:love:

اولا redhat جدیدا با نام fedora تولید میشه و 4 سی دی داره
دوما در لینوکس بجای مدل از کلمه توزیع (Distribution) استفاده میکنیم مثلا میگیم توزیع ردهت و ...
سوما به نظر من برای شروع توزیع SUSE 9.3 انتخاب مناسبیه و چون هم محیطش جذابه و هم برای کسانی که تازه از ویندوز به سمت لینوکس میرن یادگیریش آسونتره و ابزارها و مهمتر از همه (بازیهای):cheesygri کاملی داره اگه تو اهواز گیر نیووردی برو تو این لینک و بخر
وقتی خریدی بهم خبر بده درباره نصبش راهنماییت کنم
موفق باشی
http://www.technotux.org/html/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=68

نوشته شده توسط gamestation:
آره حتما باید از بچه ها توضیح بخوای چون من تا حالا حد اقلش 5 نمونشو دیدم
یکی از آزادیهای لینوکس اینه که خودتون میتونید اونو بسته به سلیقه و کاربردتون پیکربندی کنید
دلیل اینکه نسخه های زیادی وجود داره(دست کم 200 توزیع) همینه
اما شرکتهایی میان و توزیعهایی رو درست میکنن و از توزیع خودشون پشتیبانی میکنن مثل NOVEL که از SUSE پشتیبانی میکنه یا ردهت و بهتر که از همین توزیعها استفاده بشه چون مطمئن تره .
(راستی جمع اهوازیها اینجا جمه هاااااااااااااااااا):x

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
فیلم نگاه میکنیم اهنگ گوش میکنیم و خیلی کارهای دیگه ایییییییییییییین قده کیف داره تو هم امتحان کن:)
ولی بی شوخی منظورم اینه که چون اینجا همه بازی باز هستن و بازی ها رو ویندوز میان پس ویندوز برای ما جالب تره!
یعنی ویندوز همه اینکارها رو انجام میده:eek:
خدا چی آفریده;) :-"

نوشته شده توسط MAMALY_SANDY:
یعنی ویندوز همه اینکارها رو انجام میده:eek:
خدا چی آفریده;) :-"
اره این که چیزی نیست تازه میشه باهاش نقاشی هم کشید
48.gif
باورت میشه
59.gif

من کی گفتم شما چیزی حالیتون نیست حرف میزاری تو دهن آدم;)
قبول دارم که اکثر بازیها برای ویندوز ساخته میشه ولی تبدیل اونا براای اجرا در بستر لینوکس کار خیلی سختی نیست(سختر از ساخت بازی) شرطش اینه که جامعه لینوکس احساس کنه که لینوکس به بازیهای روز دنیا به قول شما احتیاج داره اونوقت مطمئن باش همه چیز حله و لازمه این کار کوچ ما به سمت لینوکسه
ولی مگه یه سیستم عامل فقط برای اجرای بازیه؟
خوب مشکل اینه که این جامعه به فکر قشر بازیخور نیست:cheesygri
شرکت های بازیسازم به خاطر اینکه هم از مایکروسافت همایت کنن هم بازیهاشون فروش بیشتری داشته باشه(آخه الان یوزر های ویندوز از یوزرهای لینوکس خیلی بیشترن) این ریسک رو نمی کنن که کلی هزینه برای تبدیل این بازیها از ویندوز به لینوکس رو خرج کنن
نه ولی اگه دقت کنی اینجا یک فروم بازیه و بیشتر اعضاش بازیخورن برای همین بیشتر از کامپیوتر خودشون برای بازی کردن استفاده می کنن تا کارای دیگه ولی به نظر من لینوکس به یه پشتیبان ثروتمند احتیاج داره که همایت ازش رو بیشتر کنه.:cheesygri

نوشته شده توسط old snake:
خوب مشکل اینه که این جامعه به فکر قشر بازیخور نیست:cheesygri
شرکت های بازیسازم به خاطر اینکه هم از مایکروسافت همایت کنن هم بازیهاشون فروش بیشتری داشته باشه(آخه الان یوزر های ویندوز از یوزرهای لینوکس خیلی بیشترن) این ریسک رو نمی کنن که کلی هزینه برای تبدیل این بازیها از ویندوز به لینوکس رو خرج کنن
نه ولی اگه دقت کنی اینجا یک فروم بازیه و بیشتر اعضاش بازیخورن برای همین بیشتر از کامپیوتر خودشون برای بازی کردن استفاده می کنن تا کارای دیگه ولی به نظر من لینوکس به یه پشتیبان ثروتمند احتیاج داره که همایت ازش رو بیشتر کنه.:cheesygri

لینوکس تنها 2% از سهم بازار دسکتاپ رو داره و برای بیشتر کردن این سهم کارای واجبتری از ساخت بازی برای این سیستم عامل هست , مثل ساخت نرم افزارهای متنوع , شناسایی سخت افزارهای جدید و ...

گیمر ها تنها بخش کوچکی از استفاده کننده های سیستم عاملها رو تشکیل میده و بخش بزرگتر به افرادی اختصاص داره که تا به حال شاید یکبار هم بازی نکرده نکرده باشند .
با وجود این لینوکس سعی داشته این قشر رو هم راضی کنه و اینطور نبوده که گیمر ها رو به کلی فراموش کنه ولی برای تبدیل شدن به یک سیستم عاملی که بشه بازی هم کرد احتیاج به زمان و گرفتن سهم بیشتر از بازار دسکتاپ داره و فقط و فقط با حمایت من و شما از این سیستم عامل محقق میشه

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or