نوشته شده توسط amir_amd:
من خیلی دوست دارم که از لینوکس استفاده کنم ولی اگه نرم افزارهای مورد نیازم رو داشته باشه :
مثلا 3dstudio max , e-tabs و یا مثلا corel draw که بشه توش براحتی فارسی نوشت.همچنین نرم افزارهای فارسی مثل تدبیر یا تکسا (برای کارهای پروژه) ولی هیچ کدوم نیست شما معادلش رو دارید ؟ اصلا فارسی نویسی توی لینوکس چطوری یه برنامه مثل adobe in desing وجود داره که فارسی رو عالی ساپورت کنه و بشه باش یه مجله رو طراحی و آماده چاپ کرد یه برنامه برای محاسبات سازه در حد sap یا robot داره . تازه اگر هم داشته باشه من الان یه حرفه ای در زمینه e-tabs هستم تا بخوام یه برنامه دیگه رو یاد بگیرم کلی طول میکشه.
خوشحالم كه به استفاده از اين سيستم عامل قدرتمند علاقمند هستي
اول اين نكته رو ياد آوري كنم كه هر سيستم عامل نرم افزارهاي مخصوص به خودش رو داره و براي انتقال از يك OS به OS ديگه نبايد دنبال همون برنامه توي سكوي جديد بود چون اگر به اينصورت بود هيچوقت چندين سيستم عامل بوجود نميومد ، فقط يك سيستم عامل واحد بود و شركتهاي مختلف براي اين سيستم عامل برنامه ميساختن
اينكه بخواي با لينوكس كار كني به شرط اينكه E-Tabs توش اجرا بشه يك درخواست غير منطقيه
مثل اينكه كسي بگه من به شرط اين XBOX ميخرم كه بشه باهاش Metal Gear بازي كرد !
اما راه حل چيه ؟
همونطور كه دوستم چند پست قبل توضيح داد ، در لينوكس ابزاري هست به نام Wine و كارش اينه كه برنامه هاي ويندوزي رو روي لينوكس اجرا كنه ، ميتوني از اون نرم افزار استفاده كني
اما راه حل بهتر چيه ؟
اينه كه از ابزاراي مخصوص خود لينوكس استفاده كني . مثلا در لينوكس به جاي MS Office ابزارهاي مشابهي مانند OpenOffice ، Koffice و ... وجود داره
در اكثر موارد نرم افزار مشابه وجود داره ( همونطور كه توي پلتفرم Xbox به جاي متالگير ، اسپلينتر سل وجود داره ! )
براي كار سه بعدي من نرم افزار سه بعدي سازي Wing3D رو پيشنهاد ميكنم
اين برنامه خروجي Max هم ميسازه
نمونه كارهاي ساخته شده با Wing3d
در مورد باقي نرم افزارهايي كه اشاره كردي بايد بگم در اون نرم افزار ها تخصصي ندارم و تا به حال با اونها كار نكردم تا نسخه معادل لينوكس رو بهت معرفي كنم ولي مطمئنا نسخه معادل اون نرم افزارها هم وجود داره
تنها عاملي كه باعث ميشه جامعه لينوكس برنامه هاي بيشتري به روي سكوي Desktop تهيه كنه تعداد كاربرهاي اون هستش ، من و شما با حمايت از اين سيستم عامل ميتونيم زمينه ساز ساخت نرم افزارهاي بيشتري براي اين سيستم عامل باشيم
موفق باشيد