نوشته شده توسط mt3691:
شما که اینقدر دم از لینوکس میزنی میشه بگی الان سیستم عامل دستگاهت چیه؟با چه سیستمی عاملی بازی هارو اجرامیکنی؟برای نرم افزارها چطور؟
متشکرم که یکی اومد و دو تا سوال مردونه پرسید
من مدتهاست که از دارم از لینوکس استفاده میکنم و خیلی ازش راضی هستم و مشکلات ویندوز رو دیگه ندارم مطمئنم تا حالا ریخت لینوکس رو هم ندیدی که همچین سوالاتی رو مطرح میکنی لینوکس مثل ویندوز نیست که زمانی که نصبش میکنی لخت باشه و برای تمام کارهای یه کاربر حرفه ای برنامه داره
خوبه ادم اگه از یه چیزی استفاده میکنه لااقل قدر اونم بایدبدونه شما که یه ریال برای ویندوز پول ندادی از اونهایی که اورجینال خریدن بیشتر ناراحتی!!!
بهتره ادم نیمه خالی لیوان رو نگاه نکنه و گاهی هم نیمه پر رو ببینه
به نکته خوبی اشاره کردی اگه شما دوتا انتخاب داشته باشی که یکیش حدود 1000 دلار پات میفته و اونیکی کمتر از 10 دلار و از لحاظ امنیت و...(در آینده دربارش بیشتر صحبت میکنم) کارشناسان متفقا میگن 10 دلاری بهتره کدومو انتخاب میکردی ؟
ماکروسافت قدرت انتخابو از کاربر گرفته ولی لینوکس یعنی آزادی در انتخاب حتی خودت میتونی لینوکسو کاستومایز کنی(خیلی هیجان انگیزه که آدم سورسه سیستم عاملشو ببینه)
دوست من الان بالای 90 درصد از مردم نمیتونن از اپنسورس و غیره استفاده کنن و دنبال یه چیز اماده و خوب هستن که ویندوز تنها انتخاب
من خیلی سعی کردم منظورتو بفهمم ولی باور کن چیزه زیادی سر در نیوردم
اگه درست فهمیده باشم منظورت اینه که کار با لینوکس سخته اما با بعد از پروژه KDE این مشکل هم حل شد خیلی از دوستایه من وقتی با KDE کار کردن دیگه محیطه XP ارضاشون نمیکرد مطمئن باش ویندوز تنها انتخاب نیست.
حالا شما دو تا چیز یاد گرفتی حی میگی لینوکس بابا فهمیدیم بلدی لازم نیست حی شعار بدی ما اصلا وقت اینکه بیایم لینوکس یاد بگیریم نداریم اگه خوب باشه مردم میان طرفش و اگه نباشه که نیست یه عده مشتری بخصوص بیشتر نداره اگه شما با ماکروسافت مشکل داری به بقیه مربوط نیست
عزیزم من با ویندوز مشکل ندارم من با کپی رایت مشکل دارم یه سوال ازت میپسم تو بعنوان یه بازیساز دوست نداری سورس کد بازی DOOM رو ببینی مطمئننا جوابت مثبته ولی قانون کپی رات این حقو ازت میگیره در صورتی که در هیج شاخه ای از علوم این قانون مزخرف وجود نداره هدف من از درست کردن این تاپیک آشنایی دوستایی مثل تو با لینوکسه و اینو بدون لینوکس امروز جایگاه و کاربرایه خودشو پیدا کرده و نیازی به شعاره منه کمترین نداره
یجور حرف میرنی انگار یه چیزیو کشف کردی که عقل بقیه نمیرسه !!! ماکروسافت اصلا لینوکس رو عددی حساب نمیکنه تمام
خدا نکنه این جوری باشه این چه حرفیه که میزنی من کی گفتم چیزی کشف کردم
ماکروسافت از طرف جامعه متن باز و خصوصا لینوکس شدیدا احساس خطر کرده دلیل حرفم اخباریه که قصد دارم از این به بعد تو تاپیکم بزارم پیشنهاد میکنم مطالعه کن
در آخر ازت ممنونم تو اولین کسی بودی که سوال جدی پرسیدی امیدوارم به راه راست که همون متن بازه هدایت بشی