کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
نظرت محترم فقط این تیکه از پستت را نقل قول بکنم . چون داری میگی شانسه بیشتر یعنی شانسی که سایتها انتخاب میکنن !
مطمئن باش گیرز 3 هیچ شانسی نداره هرچند نا حق ولی کافیه نقد ها را بخونی سایتی نگفته بهترین !
درمورد کرایسیس 2 حداقل بدون شانسش در مقابل rage از سایتهایی مثل ign و gamesot خیلی کمتره ! ign به گرافیک rage داده 10 یعنی تا امروز بیشترین شانس را بین همه بازیها داره که انتخاب اول این سایت باشه .
gamespot به کرایسیس 2 نه مدال تکنیکی داده و نه انیمیشن پس بازم شانسش مقابل rage خیلی کمتره .
تا این روز اینجور که سایتها نظر دادند به نظر من شانس rage بیشتر از c2 هست فقط یدونه مونده u3 که باید دید چیکار میکنه که بنظرم شانسش زیاده !

این موردی که شما میگی من سایتی ندیدم که اشاره کنه بهش همگی از پایداری فریم صحبت کردند !

من با نظر GS یا IGN کاری ندارم اونا هر کدوم یه نظر به حساب میان نظر جمیع منتقدا و مجلات مهمه که همون انتخاب VGA هست.

Fact گونه نظر ندید خواهشا ... بهترین آب برای Crysis 2 هست یعنی این یه Fact ه ؟!
وقتی دوستان در مورد افکت های u3 بگن بهترین fact نمیشه ؟؟ اگه در مورد Crysis 2 بگیم بهترین میشه fact؟؟
بله بنظر من بهترین افکت آب متعلق به Crysis 2 هست تا به امروز...
این دومی هم من نفهمیدم !!!!! فیزیک آب یعنی چی ؟!!! توی U2 تاثیر پذیری آب عالیه ... حالا یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی ؟
واضح توضیح دادم ! برو تو هر مرحله ایی که دوست داری یه نارنجک بنداز تو آب تا ببینی فیزیک آب u2 در چه سطحی هست !
KZ3 بازیه خیلی عالی ای هست گرافیک نرم و انیمیشنهای خیلی خوبی داره ولی بعضی نور پردازیهای بازی جالب نیست و از قبل محاسبه شده هست محیط بازی کاملا کوریدور شده و محدود هست ولی افکتهای بازی مخصوصا افکتهای PP عالی هستن.
G3.
die die جان یه نکته ایی رو بگم جدا از منابع نوری فیک تو کیل زون (که البته فقط مختص killzone 3 نیست )؛ استفاده از بافت های تیره با جای سایه زنی تو اکثر مراحل تو ذوق میزنه.
نتیجه گیری:
بین این بازیا منتقدها یا تسلیم افکتهای زیبا و سنگین و رنگین و کامپلکس بازی C2 میشن یا اینکه تسلیم انیمیشن و گرافیک فوق هنری و صحنه آرایی U3 البته بقیه بازیها هم به نظر من شانس دارن مخصوصا
یه نکته دیگه که قبلا با هم بحث کردیم در مورد سنگینی یه بازی از لحاظ تکنیکی و افکت و ....... هست .

که بنظرم نمیشه به این سادگی ها گفت Crysis 2 سرتره، اگه بخوام جنبه های تکنیکی رو دقیق حساب کنیم و بگیم کدوم بازی سنگین تره من میگم GEOW 3 ..

چون تو بعضی مراحل بازی وحشتناک شلوغ میشه چه از لحاظ افکت چه از لحاظ منابع نوری ، چه حجم سایه زنی، چه از لحاظ تعداد کارکترها (که هر چقدر تعدادشون بشتر باشه فشار بیشتری به سخت افزار وارد میکنه )، از طرفی هم انفجار های پی در پی و اینکه فریمم تغریباً میشه گفت ثابت هست و افت فریم آنچنانی مثل crysis 2 نداریم .

کلاً اگه بخوام Crysis 2 با گیرز مقایسه کنم میگم :
افکت های تصویری : تقریبا برابر هستن ولی برتری به Crysis میدم(گرچه تو بعضی مراحل سنگینی و حجم افکت ها گیرز کاملاً به crysis 2 میچربه )
نورپردازی : جفتشون جزو قوی ترین نوپردازی های این نسل محسوب میشن و هر کدوم تو مواردی نسبت به دیگری برتری داره مثلا نورپردازی volumetric گیرز بهترین چیزی هست که تو این نسل دیدم و تکنیک IBR تو مرحله اول خیلی خودنمایی میکنه(که کامل تر و بهینه تر شدش رو انشالله تو forza 4 میبینید ) ولی از اون طرف Crysis 2 تکنیک GI ـش کلیت بای تحت تاثیر قرار داده و باعث هرچه زیبا تر شدن محیط های بازی شده ، از لحاظ منابع نوری دینامیک و حجمی جفتشون بنظرم در یک سطح هستن ، ولی خوب من Crysis 2 در کل سرتر میدونم
از لحاظ مدلینگ ، تکسچر و جزییات برتری با گیرز هست.....
از لحاظ ثبات فریم و نبود باگ غیره باز برتری با گیرز هست .....

در کل گیرز 3 هم از لحاظ تکنیکی جزو بهترین هاست (شایدم بشه گفت بهترین) حتی تو مپ های مولتی هم براحتی 70 ، 80 در صد بازی ها رو کنار میزنه.

آخرین ویرایش:
بهترین آب برای Crysis 2 هست یعنی این یه Fact ه ؟!
با اجازه بله ؛ دقیقا این یک Fact هست :دی ... بخصوص اگر منظورمون بحث بصری باشه ، "آب" کرایسیس 2 ، "آب ترین آب سال" هست ... از بعد فنی هم بسیار عالیه این آب و خوب عکس العمل نشون میده ...
ss_preview_360_015.jpg.jpg

ss_preview_360_005.jpg.jpg

===
از نظر انیمیشن چهره هم این بازی رسما کولاک کرد ... همون چند لحظه ابتدایی بازی رو کافیه به خاطرمون بیاریم :
ss_preview_360_002.jpg.jpg

ss_preview_PS3_001.jpg.jpg

ss_preview_360_000.jpg.jpg

فیزیک آب U2 زمان خودش بینظیر بود اینو تو نقد های بازی که بخونید براحتی درک میکنید حالا کاری نداریم..
فیزیک آب U3 در این سطح هست:

Actual GamePlay :

cvof88m2q9v44n1tl9h.jpg

nm11fco02pzk78kqmztt.jpg

نمیدونم دقت کردید یا نه اما مصداقی برای استثنائی بودن افکت آب بازی توجه به استخر عرشه کشتی هست. پویایی (داینامیک) و حجم آب نسبت به تغییر جهت کشتی حالت متفاوتی داره !!!
به عنوان مثال:
توی این تصویر, کشتی به سمت راست کج شده و حجم عمده آب سمت راست استخر جمع شده:
0wsyixdwmaa7numsl6i.jpg

توی تصویر بعدی, همونطوری که مشاهده میکنید عکس قضیه اتفاق افتاده:
d7jm0m3s2f1cxgw8k92l.jpg

یعنی تا این حد ؟!!:دی حتی آبی که توی استخر قرار گرفته خط اسکریپتی براش تعبیه نشده و داینامیک داینامیک هست. خدا به داد افکت های دیگه مثل آتش و شن برسه !

رسماً بهترین چیزی هست که دیدم حداقل روی کنسول, زمان عرضه نقد ها بارخورد منتقدین هم خواهیم دید مثل همین Videogamer :
id you see the demonstration at Sony's E3 conference? Drake was running about a cruise liner in what was the most visually impressive game shown by any of the big three platform holders. The water effects here were beyond anything we've seen before, and dispelled any doubt we had that Naughty Dog could better its previous efforts. Behind closed doors we got to see an equally dramatic and exciting demonstration, this time with Drake and Elena in a Jeep trying to catch up with a plane before it takes off. With Elena behind the wheel, Drake was able to leap onto the wheel of the air-bound craft and clamber on board. We might have seen these kind of antics in Uncharted before, but we certainly can't wait to see (and play) them again.
یا NowGamer که گفته بود BEST WATER EVER !
صبر کنید و عملکرد کلی باری هارو آحر سال ببنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kimsungbabak
وقتی دوستان در مورد افکت های u3 بگن بهترین fact نمیشه ؟؟ اگه در مورد Crysis 2 بگیم بهترین میشه fact؟؟
بله بنظر من بهترین افکت آب متعلق به Crysis 2 هست تا به امروز...

واضح توضیح دادم ! برو تو هر مرحله ایی که دوست داری یه نارنجک بنداز تو آب تا ببینی فیزیک آب u2 در چه سطحی هست !

die die جان یه نکته ایی رو بگم جدا از منابع نوری فیک تو کیل زون (که البته فقط مختص killzone 3 نیست )؛ استفاده از بافت های تیره با جای سایه زنی تو اکثر مراحل تو ذوق میزنه.
یه نکته دیگه که قبلا با هم بحث کردیم در مورد سنگینی یه بازی از لحاظ تکنیکی و افکت و ....... هست .

که بنظرم نمیشه به این سادگی ها گفت Crysis 2 سرتره، اگه بخوام جنبه های تکنیکی رو دقیق حساب کنیم و بگیم کدوم بازی سنگین تره من میگم GEOW 3 ..

چون تو بعضی مراحل بازی وحشتناک شلوغ میشه چه از لحاظ افکت چه از لحاظ منابع نوری ، چه حجم سایه زنی، چه از لحاظ تعداد کارکترها (که هر چقدر تعدادشون بشتر باشه فشار بیشتری به سخت افزار وارد میکنه )، از طرفی هم انفجار های پی در پی و اینکه فریمم تغریباً میشه گفت ثابت هست و افت فریم آنچنانی مثل crysis 2 نداریم .

کلاً اگه بخوام Crysis 2 با گیرز مقایسه کنم میگم :
افکت های تصویری : تقریبا برابر هستن ولی برتری به Crysis میدم(گرچه تو بعضی مراحل سنگینی و حجم افکت ها گیرز کاملاً به crysis 2 میچربه )
نورپردازی : جفتشون جزو قوی ترین نوپردازی های این نسل محسوب میشن و هر کدوم تو مواردی نسبت به دیگری برتری داره مثلا نورپردازی volumetric گیرز بهترین چیزی هست که تو این نسل دیدم و تکنیک IBR تو مرحله اول خیلی خودنمایی میکنه(که کامل تر و بهینه تر شدش رو انشالله تو forza 4 میبینید ) ولی از اون طرف Crysis 2 تکنیک GI ـش کلیت بای تحت تاثیر قرار داده و باعث هرچه زیبا تر شدن محیط های بازی شده ، از لحاظ منابع نوری دینامیک و حجمی جفتشون بنظرم در یک سطح هستن ، ولی خوب من Crysis 2 در کل سرتر میدونم
از لحاظ مدلینگ ، تکسچر و جزییات برتری با گیرز هست.....
از لحاظ ثبات فریم و نبود باگ غیره باز برتری با گیرز هست .....

در کل گیرز 3 هم از لحاظ تکنیکی جزو بهترین هاست (شایدم بشه گفت بهترین) حتی تو مپ های مولتی هم براحتی 70 ، 80 در صد بازی ها رو کنار میزنه.

من که خودمم گفتم G3 بعضی مراحلش واقعا عالی هست ولی شما تو همون G3 بعضی مراحل رو دقت کنی میبینی نور پردازی ولیومتریک نداره یعنی تو بعضی مرحله ها هست تو بعضی دیگه نیست.
مثلا اون مرحله که از آسانسور میرن بالا توی ACT1 بعدش که سوار اون طناب میشن و میان روی پل نور پردازی از حالت ولیومتریک در میاد و معمولی میشه.

من با نظر GS یا IGN کاری ندارم اونا هر کدوم یه نظر به حساب میان نظر جمیع منتقدا و مجلات مهمه که همون انتخاب VGA هست.

مطمئن باش یکی از اصلی تری منتخابان vga همین ign هست ! از سال 2003 که vga شروع شده تمام انتخابات برترین گرافیک با ign یکی بوده . در ضمن همین جمیع سایتها که میگی خیلی هاشون به rage گفتن بهترین فقط گفتم که دوتا از اصلی ترین سایتها نگاهشون به ریج بیشتر از c2 بوده .

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

من الان یه چیزی را یادم افتاد مگه ما اخر سال انتخاب بهترین گرافیک کنسول داریم که بحث میکنید ؟!
اخر سال VGA فقط یک بازی انتخاب میشه و مربوط به هر پلتفرمی میتونه باشه یعنی شما فکر میکنید با وجود BF3 اگه در سطح نمایش ظاهر بشه شانسی باقی میمونه به این یکی ها ؟:دی

اخر سال VGA فقط یک بازی انتخاب میشه و مربوط به هر پلتفرمی میتونه باشه یعنی شما فکر میکنید با وجود BF3 اگه در سطح نمایش ظاهر بشه شانسی باقی میمونه به این یکی ها ؟

انتخاب های VGAچندان هم جالب نیست!
مثلا سال 2007 به جای اینکه CRYSISبهترین گرافیک بشه BIOSHOCKبهترین گرافیک شد! :|
کرایسیس1 رو همون سال جز نامزد ها بود اون هم در کنار MW1وMASS EFFECT!

مطمئن باش یکی از اصلی تری منتخابان vga همین ign هست ! از سال 2003 که vga شروع شده تمام انتخابات برترین گرافیک با ign یکی بوده . در ضمن همین جمیع سایتها که میگی خیلی هاشون به rage گفتن بهترین فقط گفتم که دوتا از اصلی ترین سایتها نگاهشون به ریج بیشتر از c2 بوده .

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:21 PM ارسال شده بود ----------

من الان یه چیزی را یادم افتاد مگه ما اخر سال انتخاب بهترین گرافیک کنسول داریم که بحث میکنید ؟!
اخر سال VGA فقط یک بازی انتخاب میشه و مربوط به هر پلتفرمی میتونه باشه یعنی شما فکر میکنید با وجود BF3 اگه در سطح نمایش ظاهر بشه شانسی باقی میمونه به این یکی ها ؟:دی

معمولا با PC کاری ندارن ، وگرنه تو تمام این سالها بازیهای PC باید انتخاب میشدند ....

پایان سال جمیع منتقدین فقط بخاطر برتری یک افکت جایزه بهترین گرافیک رو به یک بازی نمیدند بلکه با جمع بندی کل بازی از فریم ریت گرفته تا انفجار ها ,انواع افکت ها و همچنین تاثیر انیمیشن در محیط بازی اون رو مورد محاسبه قرار میگیره.همین صحرای انچارتد اگر با انیمیشن های فوق العاده ی نیتان همراه نباشه حتی 10% از ارزش فعلی خودش رو نخواهد داشت.
در بین کنسول ها با توجه به سابقه ناتی داگ تو این نسل فکر میکنم u3 این عنوان رو متعلق به خودش بکنه.

فیزیک آب U2 زمان خودش بینظیر بود اینو تو نقد های بازی که بخونید براحتی درک میکنید حالا کاری نداریم..
فیزیک آب U3 در این سطح هست:

Actual GamePlay :

cvof88m2q9v44n1tl9h.jpg

nm11fco02pzk78kqmztt.jpg

رسماً بهترین چیزی هست که دیدم حداقل روی کنسول, زمان عرضه نقد ها بارخورد منتقدین هم خواهیم دید مثل همین Videogamer :

یا NowGamer که گفته بود BEST WATER EVER !
صبر کنید و عملکرد کلی باری هارو آحر سال ببنید.
واقعا راست میگن :d فوق العادس ! ندیده بودم اینایی که گفتی رو !

• Like
Reactions: Tommy Fisher
من که خودمم گفتم G3 بعضی مراحلش واقعا عالی هست ولی شما تو همون G3 بعضی مراحل رو دقت کنی میبینی نور پردازی ولیومتریک نداره یعنی تو بعضی مرحله ها هست تو بعضی دیگه نیست.
مثلا اون مرحله که از آسانسور میرن بالا توی ACT1 بعدش که سوار اون طناب میشن و میان روی پل نور پردازی از حالت ولیومتریک در میاد و معمولی میشه.
دقیقاً اونم یکی از ایدا های جالبه اپیک بود که واسه اینکه تنوع به وجود بیاره بعضی مراحل light beam ها رو حذف کرده بود .
یا مثلاً نورپردازی بعضی منابع بر اساس زاویه دید تغییر کنتراست میداد .

شانس بقیه بازی ها خیلی کمه :d

انتخاب های VGAچندان هم جالب نیست!
مثلا سال 2007 به جای اینکه CRYSISبهترین گرافیک بشه BIOSHOCKبهترین گرافیک شد! :|
کرایسیس1 رو همون سال جز نامزد ها بود اون هم در کنار MW1وMASS EFFECT!
spike اره کلا همیشه گفتم تو اخر سال همه چیز را در نظر میگیرن یعنی بیشتر از مسائل تکنیکی به مسائل هنری دقت میکنن BioShock هم گرافیک فوق العاده هنری داشت و مورد توجه قرار گرفت سال 2004 هم همینطور دیگه همه میدونستند از لحاظ تکینکی هیچ بازی قابل رقابت با DOOM 3 نبود ولی HL2 انتخاب شد . نمیگم HL2 گرافیک تکنیکی نداشت اتفاقا فوق العاده بود ولی به پای DOOM3 نمیرسید اما به خاطر گرافیک هنریش و بسیار زیباش انتخاب شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or