کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
رضا جون آخه مشکل تو اینجاست که افکت فقط تو شن و ماسه میبینی :d

اول واسا بذار بازی رلیز شه ،بعد در مورد بهترین افکت آتیش ، آب و. ... حرف بزنیم :d
نکته دیگه اینکه یادت نره u2 خیلی از همین افکت های u3 داشت ،ولی اگه یادت باشه وقتی crysis 2 اومد اکثر سایت ها اذعان داشتن Crysis 2 از لحاظ visual effect به سطحی رسیده که تا حالا هیچ بازی نتونسه در حدش اندازش ظاهرشه حتی رو ps3 ،پس مسلماً u3 تو زمینه افکت به یه تکون اساسی احتیاج داره :d

افکت ها شامل موارد دیگه ایی هم میشه : افکت ذرات ، انفجار و حتی تو نورردازی هم افکت های گوناگونی داریم پس خیلی راحت نگو بهترین افکت داره :d

افکت آتیش که Rage بدون شک بهترینه و بهترین هم خواهد موند ... ولی آب همون U2 هنوزم عالیه و U3 هم از این لحاظ پیشرفت کرده .... افکت انفجار هم تا الان بهترین انفجارها رو توی GeOW 3 دیدم .... مسلما امسال بازی ای نخواهد بود که در همه زمینه ها اول باشه ... ولی ما کلیت و در مجموع رو در نظر میگیریم .

نه اصلا تکنیکالی هم چیزی اضافه نمیکنه ، ارزش کار رو بالا میبره ، کار رو سخت میکنه ولی چیزی به گرافیک اضافه نمیکنه ، گیمپلی رو روون میکنه ... چیزی که از نظر تکنیکالی بازی رو بالا میبره استفاده از تکنیکهای مختلفه ...
ببین بازم میگم ... من نگفتم بده تکسچرهاش ، ولی باور کن عالی نیست ... خیلی متنوع ست ولی عالی نیست .
محیطش هم یه Open World به حساب نمیاد چون خیلی Loading داره ... ولی خب آره ، از بازیهایی که گفتی بزرگتره ، اما چند برابر نیست !

انیمشنهاش هم که گفتم ... اما تو برو همین نسخه Ps3 رو بازی کن ، اگه با وجود KZ3 و Crysis 2 و Uncharted 2 گفتی تا الان بهترینه من گردنمو میزنم ...

اخه چرا این حرف را میزنی که فریم به تکنیکال ربط نداره ؟! پس به چی ربط داره ؟ بازی را روان میکنه درست ولی بالاخره یک عامل تکنیکال هست یعنی یکی از بزرگترین مشکلات تکنیکی هر بازیساز فریم ریت بازی هست !
همین الان برو تو توضیخات GAMESPOT بخون ببین تو بخش مدال تکنکی چی توضیح داده ؟ نوشته بازی ای میتونه این مدال را بگیره که تو خلق جلوه های ویژه و افکتها بتونه فریم ریت بازی را در حالت مناسب نگه داره ! به همین خاطر بود که گیم اسپات به CRYSIS 2 مدال تکنیکی نداد ! فقط به خاطر مشکلات فریم .حالا تو اینو در نظر بگیر 60 فریم اونم در حالت قفل شده RAGE داره اجرا میشه . حتی بزار یه چیزی در مورد همین قفل شدن هم توضیح بدم تو یکی از مصاحبه ها که با id شده بود میگفتن که همه چی در بازی در 60 فریم قفل شده . منظورشون اینه حتی اگه یه سایه متحرک تو بازی باشه یا ببینی یه پارچه تو بازی تکون میخوره در 60 فریم رندر میشه .مثلا اگه همین کرایسیس 2 را میدیدی با اینکه مثلا گیم پلی بازی تو 30 فریم بود ولی اگه به سایه های درخت ها دقت میکردی حتی 20 فریم هم اجرا نمیشد! و به حالت تکه تکه تکون میخوردند ! پس ببین چه مصیبتی و چه فشاری را RAGE متحمل میشه .
بابا والا به خدا برای id هم هیچ مشکلی نداشت و میتونست به راحتی با نصف کردنه فریم بازی و با کلی افت فریم و کلی پارگیه تصویر و حتی کاهش رزولیشن بیاد 2 برابر کرایسیس 2 افکت ایجاد کنه ! یعنی من حاضرم شرط ببندم کرایتک بتونه در شرایط rage بیاد روی کنسول حتی نصفه rage گرافیک ایجاد کنه !
در مورد تکسچرها هم باید بدونی اصلا و ابدا تو نمیتونی از یه بازی OPEN WORLD یا مثلا محیطهای بزرگ میزان تکسچری به اندازه یک بازی خطی اونم تو یک حافظه محدود کنسولی انتظار داشته باشی . یکی از علل های RAGE اینه که پیکسل های تکسچرها در سایز بزرگ هستند شاید از نزدیک خوب عمل نکنه ولی دیگه نمیشه منکر این شد که تو مسافت های دور بینظیر نیست همونطور که گفتم کافیه از یک نمای دور به سخره ها دقت کنی تمام عمق و تکه های سخره ها با بهترین جزیات به نمایش در میاد .
دومین مورد تکنیکی انیمیشنهای بازی هست یک عامل کاملا تکنیکی و فشار فوق العاده روی سخت افزار میاره اونم بازم در حالت 60 فریم ! یدونه انیمیشن عالی باعث شد سال پیش سایت گیم اسپات تو انتخابات گرافیک تکنیکی بازیه HR را به ME2 ترجیح بده !
در مورد حرفه اخرت خب تقصیر من نیست :دی اگه سایتها را قبول داری ؟ خب باید حرفشون را گوش کنی :دی ولی اگه نداری پس برای من حق بده که بعضا منم با سایتها مخالفت میکنم :دی حتی بعضی از این سایتها ps3 هم rage را بهترین دونستند :دی
من به دوستهای خوم هم گفتم که زیاد خودشون را اذیت نکنن چون به نظر من رقابت اصلی اخر سال تو کنسول به احتمال زیاد بین U3 وRAGE هست . حتی چه درست و چه نادرست کلا اینعادت همیشگی سایتهاست که خودبخود یک بازی را مورد توجه قرار میدند مثلا به نظر خودم و حتی خودت و خیلی ها روی 360 گیرز 3 بهترین گرافیک را داره ولی یه سایتی مثل IGN میاد فقط گرافیکش را خوب معرفی میکنه ! به نظرت چرا ؟

حالا تو اینو در نظر بگیر 60 فریم اونم در حالت قفل شده RAGE داره اجرا میشه

من فقط همین یه تیکه رو به چشمم خورد ... باید بگم نسخه Ps3 رو که من بازی کردم چند صحنه افت فریم درش دیدم و فریم همیشه ثابت نبود :)

من فقط همین یه تیکه رو به چشمم خورد ... باید بگم نسخه Ps3 رو که من بازی کردم چند صحنه افت فریم درش دیدم و فریم همیشه ثابت نبود :)

من واقعا تو حیرت چشمای شما! موندم که چطور شما افت فریم متوجه شدید با فرض این که بزاریم بازی 10 یا 15 فریم افت فریم کنه بازم با چشم مسلح نمیشه تشخیص داد ! چون چشم بالای 30 فریم را نمیتونه تشخیص بده مگر اینکه منظور شما بالاتر از این حرفها باشه ؟!

افکت آتیش که Rage بدون شک بهترینه و بهترین هم خواهد موند ... ولی آب همون U2 هنوزم عالیه و U3 هم از این لحاظ پیشرفت کرده .... افکت انفجار هم تا الان بهترین انفجارها رو توی GeOW 3 دیدم .... مسلما امسال بازی ای نخواهد بود که در همه زمینه ها اول باشه ... ولی ما کلیت و در مجموع رو در نظر میگیریم .
بهترین افکت آب در حال حاضر crysis 2 هست .
در مورد u2 هم واسه اینکه متوجه بشی در چه سطحی کافی بری یهgrenade بندازی تو آب تا ببینی کوچکترین تاثیری تو فیزیک آب نداره ! فقط از لحاظ ظاهری تغییر میکنه ...
حتی بنظرم گیرز2 فیزیک آبش سرتر از u2 هست ولی متاسفانه تو گیرز 3 افکت آب ـش افکت کرده !!!

در مورد فیزیک آب u3 هم بهترین کار فعلاً صبر کردن هست .

آخرین ویرایش:
من واقعا تو حیرت چشمای شما! موندم که چطور شما افت فریم متوجه شدید با فرض این که بزاریم بازی 10 یا 15 فریم افت فریم کنه بازم با چشم مسلح نمیشه تشخیص داد ! چون چشم بالای 30 فریم را نمیتونه تشخیص بده مگر اینکه منظور شما بالاتر از این حرفها باشه ؟!

افت فریم به این ربطی نداره که چون 60 فریمه دیده نشه !!! شما وقتی 60 فریم بازی میکنی اگه افت کنه خیلی راحت متوجه میشی ، چون چشت به 60 فریم عادت کرده ... البته من توی Rage ندیدم تا حالا .

بهترین افکت آب در حال حاضر crysis 2 هست .
در مورد u2 هم واسه اینکه متوجه بشی در چه سطحی کافی بری یهgrenade بندازی تو آب تا ببینی کوچکترین تاثیری تو فیزیک آب نداره ! فقط از لحاظ ظاهری تغییر میکنه ...
حتی بنظرم گیرز2 فیزیک آبش سرتر از u2 هست ولی متاسفانه تو گیرز 3 افکت آب ـش افکت کرده !!!

در مورد فیزیک آب u3 هم بهترین کار فعلاً صبر کردن هست .

Fact گونه نظر ندید خواهشا ... بهترین آب برای Crysis 2 هست یعنی این یه Fact ه ؟!

این دومی هم من نفهمیدم !!!!! فیزیک آب یعنی چی ؟!!! توی U2 تاثیر پذیری آب عالیه ... حالا یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی ؟

این نظر من در مورد گرافیک بازیاس.
C2 به نظر من تا به الان از نظر حجم به کار گیری افکتها مخصوصا افکتهای PP هنوز حرف اولو میزنه افکتهای بازی واقعا زیبا هستن و با ترکیب هم صحنه های عجیبی خلق میکنن.
Gears 3 بعضی جاها افکتهای عالی و سنگینی رو اجرا میکرد که موهای تن آدم سیخ میشه مثل ACT5 اون قسمتی که داره بارون میاد ولی کیفیت بازی چندان یکنواخت نیست بعضی جاها خارق العادس و تو بعضی جاها فقط خوبه البته حداقل 90 درصد بازی عالیه.
U3 انیمیشنهای بازی عالین یعنی بهترین چیزی که من تا به حال توی یه بازی دیدم ولی سبک هنری بازی زیاد اجازه به کارگیری افکتهای سنگین و رنگینو نمیده ولی همون چیزایی که داره در سطح متعادل و کاملا هماهنگ با بازی اجرا میشن مخصوصا کار گردان هنری بازی خیلی خوب سکانسهای بازیو صحنه چینی کرده که هیچ چیز زائدی به چشم بیننده نیاد.
Rage فقط زمانیکه 60 فریم بودن و بزرگی محیطهای بازیو در نظر بگیریم عالیه ولی اون چیزی که آدم در نهایت روی صفحه نمایش از این بازی میبینه خیلی چیز شاخی نیست.
KZ3 بازیه خیلی عالی ای هست گرافیک نرم و انیمیشنهای خیلی خوبی داره ولی بعضی نور پردازیهای بازی جالب نیست و از قبل محاسبه شده هست محیط بازی کاملا کوریدور شده و محدود هست ولی افکتهای بازی مخصوصا افکتهای PP عالی هستن.

نتیجه گیری:
بین این بازیا منتقدها یا تسلیم افکتهای زیبا و سنگین و رنگین و کامپلکس بازی C2 میشن یا اینکه تسلیم انیمیشن و گرافیک فوق هنری و صحنه آرایی U3 البته بقیه بازیها هم به نظر من شانس دارن مخصوصا G3.

این دومی هم من نفهمیدم !!!!! فیزیک آب یعنی چی ؟!!! توی U2 تاثیر پذیری آب عالیه ... حالا یعنی چی ؟ میشه توضیح بدی ؟
نیما تو یه مرحله اگر یادت باشه یه استخر بود.یادته؟مثلا برو اون تو یه نارنجک بنداز می بینی اتفاقی نمیوفته.منظورش اینه.مثلا یه زمانی igi 2 که اومده بود،نارنجک که مینداختی تو آب خیلی محشر منفجر میشد و آب به همه جا پخش میشد.هنوزم تو این زمینه تک هست:d

افت فریم به این ربطی نداره که چون 60 فریمه دیده نشه !!! شما وقتی 60 فریم بازی میکنی اگه افت کنه خیلی راحت متوجه میشی ، چون چشت به 60 فریم عادت کرده ... البته من توی Rage ندیدم تا حالا .

بعد از یه صحنه انفجار که کلی هم محیط شلوغ پلوغ بودم اومدم خشاب عوض کنم ، کلا بازی یه لجظه کند شد ! یه بار هم تسکچر ها در حال لود شدن بود که زاویه تصویر رو عوض کردم ، زمانی که نشونه رو از زمین کشیدم بالا صحنه کند شد !
فرخ ، نیما درست می گه ! وقتی به 60 فریم چشم ها عادت کنه وقتی افت کنه دیده می شه !

این نظر من در مورد گرافیک بازیاس.
C2 به نظر من تا به الان از نظر حجم به کار گیری افکتها مخصوصا افکتهای PP هنوز حرف اولو میزنه افکتهای بازی واقعا زیبا هستن و با ترکیب هم صحنه های عجیبی خلق میکنن.
Gears 3 بعضی جاها افکتهای عالی و سنگینی رو اجرا میکرد که موهای تن آدم سیخ میشه مثل ACT5 اون قسمتی که داره بارون میاد ولی کیفیت بازی چندان یکنواخت نیست بعضی جاها خارق العادس و تو بعضی جاها فقط خوبه البته حداقل 90 درصد بازی عالیه.
U3 انیمیشنهای بازی عالین یعنی بهترین چیزی که من تا به حال توی یه بازی دیدم ولی سبک هنری بازی زیاد اجازه به کارگیری افکتهای سنگین و رنگینو نمیده ولی همون چیزایی که داره در سطح متعادل و کاملا هماهنگ با بازی اجرا میشن مخصوصا کار گردان هنری بازی خیلی خوب سکانسهای بازیو صحنه چینی کرده که هیچ چیز زائدی به چشم بیننده نیاد.
Rage فقط زمانیکه 60 فریم بودن و بزرگی محیطهای بازیو در نظر بگیریم عالیه ولی اون چیزی که آدم در نهایت روی صفحه نمایش از این بازی میبینه خیلی چیز شاخی نیست.
KZ3 بازیه خیلی عالی ای هست گرافیک نرم و انیمیشنهای خیلی خوبی داره ولی بعضی نور پردازیهای بازی جالب نیست و از قبل محاسبه شده هست محیط بازی کاملا کوریدور شده و محدود هست ولی افکتهای بازی مخصوصا افکتهای PP عالی هستن.

نتیجه گیری:
بین این بازیا منتقدها یا تسلیم افکتهای زیبا و سنگین و رنگین و کامپلکس بازی C2 میشن یا اینکه تسلیم انیمیشن و گرافیک فوق هنری و صحنه آرایی U3 البته بقیه بازیها هم به نظر من شانس دارن مخصوصا G3.

نتیجه گیری:
بین این بازیا منتقدها یا تسلیم افکتهای زیبا و سنگین و رنگین و کامپلکس بازی C2 میشن یا اینکه تسلیم انیمیشن و گرافیک فوق هنری و صحنه آرایی U3 و یا تسلیم گرافیک تکنیکی بازی مثل Rage . البته بقیه بازیها هم به نظر من شانس دارن مخصوصا G3.

الان هم که با خبر شدم که :

Xbox 360 Battlefield 3 has hi-res texture pack on second disc

حالا دیگه چی بشه خدا میداند ! کلاً امسال سال پر باری هست از این نظر و با قطعیت نظر دادن دل شیر میخواد ! :d

نتیجه گیری:

نظرت محترم فقط این تیکه از پستت را نقل قول بکنم . چون داری میگی شانسه بیشتر یعنی شانسی که سایتها انتخاب میکنن !
مطمئن باش گیرز 3 هیچ شانسی نداره هرچند نا حق ولی کافیه نقد ها را بخونی سایتی نگفته بهترین !
درمورد کرایسیس 2 حداقل بدون شانسش در مقابل rage از سایتهایی مثل ign و gamesot خیلی کمتره ! ign به گرافیک rage داده 10 یعنی تا امروز بیشترین شانس را بین همه بازیها داره که انتخاب اول این سایت باشه .
gamespot به کرایسیس 2 نه مدال تکنیکی داده و نه انیمیشن پس بازم شانسش مقابل rage خیلی کمتره .
تا این روز اینجور که سایتها نظر دادند به نظر من شانس rage بیشتر از c2 هست فقط یدونه مونده u3 که باید دید چیکار میکنه که بنظرم شانسش زیاده !

بعد از یه صحنه انفجار که کلی هم محیط شلوغ پلوغ بودم اومدم خشاب عوض کنم ، کلا بازی یه لجظه کند شد ! یه بار هم تسکچر ها در حال لود شدن بود که زاویه تصویر رو عوض کردم ، زمانی که نشونه رو از زمین کشیدم بالا صحنه کند شد !
فرخ ، نیما درست می گه ! وقتی به 60 فریم چشم ها عادت کنه وقتی افت کنه دیده می شه !
این موردی که شما میگی من سایتی ندیدم که اشاره کنه بهش همگی از پایداری فریم صحبت کردند !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or