کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
@ گارتال : دقیقا چی چی گرافیک "هاف لایف 2" ، از "دووم 3" ضعیف تر بود ؟:دی تو همون بعد فنی که میگی منظورمه ...
هیچی ولش کن :دی حوصله ندارم بخوام سر یک بازی 2004 خودم را پاره کنم !
حالا تو فکر میکنی از لحظ تکنیکی از 3 DOOM ضعیفتر نبود همون فکر کن که نبود !
چند سال بود DOOM 3 به خاطر اون گرافیک مشهورش سر زبون ها بود بیخودی نبود !

با صحبت هایی که میشه من به این نتیجه رسیدم که کلا در نهایت در انتهای سال هم هر بازی ای هر عنوانی کسب کنه هیچ دلیلی بر برتر بودنش نیست ... تکتیک همون تکنیکی ه که من میگم ، خوب رو فقط من تشخیص میدم ، من میفهمم نورپردازی چیه ، من میفهم آب یعنی چی ....
IGN انتخاب کرده ؟!! خب که چی ؟!! IGN همیشه چرت انتخاباش ، GS انتخاب کرده ؟!!! واقعا به ناحق انتخاب کرده ... Spike ؟ فقط جنبه هنری رو در نظر گرفته و تکنیکی ترین بازی همه دوران همونیه که من میگم . اصلا تو میدونی تکنیک Ultra Coolering Sadismic که در بازی X استفاده شده چیه ؟ میدونی چقدر سنگینه ؟ نمیدونی دیگه ... میای اینجا الکی حرف مفت میزنی !

• Like
Reactions: Tommy Fisher
IGN انتخاب کرده ؟!! خب که چی ؟!! IGN همیشه چرت انتخاباش ، GS انتخاب کرده ؟!!! واقعا به ناحق انتخاب کرده ... Spike ؟ فقط جنبه هنری رو در نظر گرفته و تکنیکی ترین بازی همه دوران همونیه که من میگم . اصلا تو میدونی تکنیک Ultra Coolering Sadismic که در بازی X استفاده شده چیه ؟ میدونی چقدر سنگینه ؟ نمیدونی دیگه ... میای اینجا الکی حرف مفت میزنی !
کی گفت فقط ؟! یعنی نمیخوای قبول کنی که همه چی گرافیک را در نظر میگیرن ؟ یعنی میخوای بگی وقتی یه بازی انتخاب میشه یعنی هم تکنیکی ترین و هم هنری ترین و هم انیمیشنترین گرافیکه دیگه ؟!
اگه حرفه من مشکلی داره بفرما ؟

احتمال زیاد bf 3 بگیره اما چون کنسولش حساب کتاب نداره یا gears 3 می گیره u3 که احتمال gears هم بیشتره

بعد هنری هم مسلما rage می گیره

هیچی ولش کن :دی حوصله ندارم بخوام سر یک بازی 2004 خودم را پاره کنم !
حالا تو فکر میکنی از لحظ تکنیکی از 3 DOOM ضعیفتر نبود همون فکر کن که نبود !
چند سال بود DOOM 3 به خاطر اون گرافیک مشهورش سر زبون ها بود بیخودی نبود !
نه خب دارم ازت سوال میکنم :دی ! تو جنبه فنی ، این بازی (دووم3) چه چیزایی داشت که HL2 نداشت ، در عوض HL2 چی داشت که دووم 3 نداشت ؟
در نهایت میتونم این جوری بهت بگم ؛ گرافیک یه فاکتور هست که هر دو قسمت فنی و هنری رو شامل میشه , مطمئن باش اگر به یه بازی میگن بهترین گرافیک سال ، فقط فنیش یا هنریش رو مدنظر قرار نمیدن ...

کی گفت فقط ؟! یعنی نمیخوای قبول کنی که همه چی گرافیک را در نظر میگیرن ؟ یعنی میخوای بگی وقتی یه بازی انتخاب میشه یعنی هم تکنیکی ترین و هم هنری ترین و هم انیمیشنترین گرافیکه دیگه ؟!
اگه حرفه من مشکلی داره بفرما ؟

اول اینکه من منظورم کلی بود ، همه همینن ... دوما اکثر سایتها 2 تا انتخاب گرافیکی دارن ، یکی تکنیکی ترین ، یکی هم طراحی هنری ... خب وقتی یه بازی میاد جایزه بهترین گرافیک تکنیکی رو میگیره یعنی چی ؟! یعنی فقط هنریه ؟ خب مسلما از لحاظ تکنیکی هم خیلی قوی بوده دیگه ... مشکل خیلیا اینه که فکر میکنن فقط خوشون میتونن بفهمن گرافیک تکنیکی یعنی چی و توی یه سری از بازیها که دوست دارن 1000000000000000 تکنیک مختلف پیدا میکنن توی یه سری که دوست ندارن اگر هم چیزی پیدا کنن میگن Fake !!! :)) خب این یعنی چی ؟ اینجا مهندس گرافیک شناس داریم که از بقیه بیشتر میفهمه ؟!!!
یه بار دیگه هم گفتم گرافیک یعنی همه چی ... هم هنری ، هم تکنیکی هم انیمیشن هم هم طراحی محیط هم کرکترها هم نورپردازی هم افکتهای مختلف هم فیزیک هم .......... که همه اینا دست به دست هم میدن تا بازی چشم نواز بشه و بیشتر به دل مخاطب بشینه .... حالا به من و تو چه که در فلان بازی تکنیک kdusgfidgfiuewgfyjwefkbiewgfiwekbfiuwreu استفاده شده یا نشده ؟!!!!!
اما الان اینجا یه جوی داره درست میشه که اگه بازی مورد علاقمون جایزه گرفت بگیم به به ، چقدر سایتها فهمیده ان ، چقدر با سوادن و ... ولی اگه بازیه اسمشو نیار شد ، سایتها فقط به جنبه هنری نگاه میکنن ، نمیفهمن ، سواد ندارن ، حالیشون نیست ، گول افکتهای Fake رو خوردن و هزارتا بامبول دیگه .

• Like
Reactions: Kavigne
نه خب دارم ازت سوال میکنم :دی ! تو جنبه فنی ، این بازی (دووم3) چه چیزایی داشت که HL2 نداشت ، در عوض HL2 چی داشت که دووم 3 نداشت ؟
در نهایت میتونم این جوری بهت بگم ؛ گرافیک یه فاکتور هست که هر دو قسمت فنی و هنری رو شامل میشه , مطمئن باش اگر به یه بازی میگن بهترین گرافیک سال ، فقط فنیش یا هنریش رو مدنظر قرار نمیدن ...
از لحاظ نورپردازی و سایه زنی کاملا انقلابی گرفته تا نورپردازیه پیکسلی و نورپزدازی های داینامیک با سایه ها حجم دار و استفاده از مگاتکسچر , مدال سازی های بسیار پیشرفته در حالت 3D و normal mapping و bump mapping و ............افکتهای داینامیک و که اکثرا برای اولین بار تو یک بازی دیده میشد .
HL2 را همینطور که گفتم چون یه بازی بود که تو محیط باز بود و بسیار هم هنری و چشم نواز ادم حیرت زده میشد ولی از لحاظ تکنیک و افکتها بهترین نبود اما کنارش انیمیشنها صورت کارکتر ها اون زمان خارق العاده و بینظیر بود .

اول اینکه من منظورم کلی بود ، همه همینن ... دوما اکثر سایتها 2 تا انتخاب گرافیکی دارن ، یکی تکنیکی ترین ، یکی هم طراحی هنری ... خب وقتی یه بازی میاد جایزه بهترین گرافیک تکنیکی رو میگیره یعنی چی ؟! یعنی فقط هنریه ؟ خب مسلما از لحاظ تکنیکی هم خیلی قوی بوده دیگه ... مشکل خیلیا اینه که فکر میکنن فقط خوشون میتونن بفهمن گرافیک تکنیکی یعنی چی و توی یه سری از بازیها که دوست دارن 1000000000000000 تکنیک مختلف پیدا میکنن توی یه سری که دوست ندارن اگر هم چیزی پیدا کنن میگن Fake !!! خب این یعنی چی ؟ اینجا مهندس گرافیک شناس داریم که از بقیه بیشتر میفهمه ؟!!!
یه بار دیگه هم گفتم گرافیک یعنی همه چی ... هم هنری ، هم تکنیکی هم انیمیشن هم هم طراحی محیط هم کرکترها هم نورپردازی هم افکتهای مختلف هم فیزیک هم .......... که همه اینا دست به دست هم میدن تا بازی چشم نواز بشه و بیشتر به دل مخاطب بشینه .... حالا به من و تو چه که در فلان بازی تکنیک kdusgfidgfiuewgfyjwefkbiewgfiwekbfiuwreu استفاده شده یا نشده ؟!!!!!
اما الان اینجا یه جوی داره درست میشه که اگه بازی مورد علاقمون جایزه گرفت بگیم به به ، چقدر سایتها فهمیده ان ، چقدر با سوادن و ... ولی اگه بازیه اسمشو نیار شد ، سایتها فقط به جنبه هنری نگاه میکنن ، نمیفهمن ، سواد ندارن ، حالیشون نیست ، گول افکتهای Fake رو خوردن و هزارتا بامبول دیگه .

اولا من نمیدونم جریان FAKE اینا چیه :دی خب منم این را میگم اخر سال VGA یه انتخاب داره بهترین گرافیک و دلیل هم نمیشه که اون بازی حتما بهترین گرافیک تکنیکی بوده باشه . سایتهای کمی هم هستند که بخش های جدا تو گرافیک داشته باشند . خب کسی هم منکرش نیست وقتی سایتی بهترین تکنیکال را انتخاب میکنه خب یعنی بهترین تکنیکاله . حرفم همونی بود که زدم .

از لحاظ نورپردازی و سایه زنی کاملا انقلابی گرفته تا نورپردازیه پیکسلی و نورپزدازی های داینامیک با سایه ها حجم دار و استفاده از مگاتکسچر , مدال سازی های بسیار پیشرفته در حالت 3D و normal mapping و bump mapping و ............افکتهای داینامیک و که اکثرا برای اولین بار تو یک بازی دیده میشد .
HL2 را همنطور که گفتم چون یه بازی بود که تو محیط باز بود و بسیار هم هنری و چشم نواز ادم حیرت زده میشد ولی از لحاظ تکنیک و افکتها بهترین نبود اما کنارش انیمیشنها صورت کارکتر ها اون زمان خارق العاده و بینظیر بود .
خوبه اون موقع بازیسنتر نبود وگر نه جفتمون بن میشدیم سر کل کل این دو تا بازی :دی !
خوبه خودت داری میگی ! این هایی که میگی هم همه جز مسائل تکنیکی حساب میشن ... بعد اصلا باهات موافق نیستم که نورپردازی DOOM 3 از HL2 بهتر هست ؛ همین الآن ، سال 2011 میلادی هم اگر بری HL2 رو بازی کنی ، نورپردازیش فوق العادست ؛ اون افکت آب که دارم بهش فکر میکنم ته دلم غش و ضعف میره و من به افکت آب تمام بازیها ترجیح میدم ... اون محیط بزرگ رو اصلا نمیشه دست کم گرفت ؛ فیزیک HL2 اصلا چیز شوخی برداری نیست و الآن هم جواب میده اگر روی یه بازی استفاده بشه ! معماهای فیزیکی خفنش یادت میاد ؟ اصلا توی DOOM 3 فیزیک داشتیم ؟:دی
اما در عوض دووم 3 ، یه محیط فوق العاده محدود و کوچیک و Linear داشتیم ، که اولا همه چیز توی تاریکی و سایه زنی دقیق خلاصه میشد ، ثانیا ، طراحی دشمنا خیلی دقیق بود (چون از نزدیک میدیدیمشون ، میطلبید) ... همون سایه زنی بازی رو هم اگر بخوایم با دقت بررسی کنیم ، سطحی که سایه روش میفتاد کاملا سیاه میشد ! در واقع سایه یه سیاهی بود :دی ! فک میکنم اولین بار FEAR1 بود که نمیدونم چیچی شادُئینگ (!) رو آورد که خب زمین تا آسمون با دووم 3 فرق میکرد ... اینا همش بحث تکنیکی و فنی بود ... و توی بحث هنری HL 2 پیروز بلامنازع هست و بحثی روش نیست ... حالا اگه باز هم معتقدی گرافیک فنی DOOM 3 از Half-Life 2 بهتره دیگه هیچی :دی !

یکی میشه گرافیکه تکنیکی رو قشنگ شرح بده؟ شرمنده واسه نوب بودنم
الآن فرخ میاد واست توضیح میده :دی !

آخرین ویرایش:
همین دیگه:دی همینو نمیخواستم باشه اقا گرافیک فنیه HL2 بهتر بود ! قبول ! حوصله بحث ندارم ! یکم هم ادامه بدیم چند نفر پیدا میشن که نتیجه میگیرن گرافیک DOOM3 کلا افتضاح بود ! فقط نمیدونم چرا دوم 3 از لحاظ گرافیکی این همه سر و صدا کرد و چند سال فقط سر زبون ها بود ؟!

• Like
Reactions: Kavigne
تو این مدت یه چیز من خوب متوجه شدم اونم اینکه از سری uncharted هیچ کس حق نداره ایراد بگیره چون اصلاً ایراد نداره !!

شما راحت میتونید برید تو تاپیک 2 Crysis در مورد افت فریم باگ هاش ، روزولوشن و از هر مورد دیگه ایی که دلتون میخواد و به نظرتون میرسه ایراد بگیرید؛ میتونید برید تو تاپیک halo reach یا Rage بگید گرافیک بازی کارتونی ـه ، از نسخه قبل هم بدتره . فریم بازی کشک ،محیط و وسعت بازی بادمجون !! ولی به uncharted که میرسه فقط حق این رو دارید که تعریف کنید ....
حتی در مورد ساده ترین اشکالات که تو نگاه اولم هم به چشم میاد باید سکوت کنی ، کلاً اینا همش توهمات تو ـه ، چون uncharted 2 بی عیب و نقص ترین بازی ساخته شده تا به امرزه هست.

اگه تو تاپیک های دیگه ایراد بگیری میشه نقد میشه نظر شخصی و فن ها و طرفدارای بازی موظف ـن هر چرت و پرتی که بعضی دوستان در وصف بازی مورد علاقه شما بکار میبرن رو تحمل و در صورت لزوم اگه خواستی ( کاسه صبرت لب ریز شد) باید با رعایت کامل ادب و شوئونات اسلامی جواب بدی تا حدی که طرف مقابل قانع شه (حالا اگه طرف 2 سالشم باشه و فرق الف و ب از هم تشخیص نده باز موظفی حتی اگه به 10 صفحه هم برسه جوابش رو بدی) ، ولی اگه تو تاپیک uncharted ایراد بگیری یعنی به گند کشیدی یعنی نابود کردی....

خیلی راحت میتونید واژه های چون آشغال ، بدرد نخور ،بدرد لای جرز ، کارتون ، مقوا ، 2بعدی ،1بعدی ، آتاری 2000 و ..... واسه بازی هایی چون Crysis 2 ، GEOW 3 ، halo reach ، rage بکار ببرید ولی به u2 که میرسه ، بازم تو انتخاب آزاد هستید ولی فقط از میان ، افعال زیر :
باورنکردنی ، غیر قابل توصیف ، فیلم ، انیمیشن ، نسل بعد . سکوت دسته جمعی.

مشکل شماها اینکه چشماتون رو واقعیت ها بستین و تحمل قبول بعضی مسائل ساده رو هم ندارید. کسی نمی گه فقط uncharted یا کیل زون نورپردازی یا سایه زنی فیک داره اکثر بازی ها دارن ولی بحث اینجاست چرا نظر دادن ، تورل کردن در مورد بازی های مولتی یا انحصاری 360 راحت تر از ps 3 ـه؟؟ حتماً میخواید اینم انکار کنید؟؟
همین فرخ چند بار(بخونی چند صد بار) مجبور شد از گرافیک ریج حمایت کنه ؟؟بابک و محسن از گرافیک halo و foraz ؟؟ تو همین تاپیک GEOW Vs u3 چندتا پست در این حد که : گیرز 3 سوسکم نیست جلو u3 ، بره بوق بزنه ، u3 که هیچ u2 هم میخورش ، داده شد ؟؟ فقط از اون تاپیک 74 صفحه ایی پست های kayne در حمایت GEOW یادتون مونده ؟؟براتون عقده شده ؟؟ چرا پست های اون دوستان رو به یاد نمیارید؟؟ چند بار به خاطر نقد کردن u2 به درد سر افتاتید؟؟؟ چند بار مجبور شدید تا ساعت سه ، چهار نصفه شب بیدار بمونید جواب هر شرو وری که دوستان میگن رو بدید؟؟ براتون پیش نیومده چون کسی حق ایراد گرفتن از u2 نداره....

قدیما میدیم نمیشه از u2 ایراد بگیرم (یعنی کسی قبول نمی کنه که همچین ایرادی هست) گفتم خوب واسه اثباتش عکس میذارم ، بعد عکس که گذاشتم گفتن دستکاری کردی ، گفتم برو فلان مرحله تست کن میگن سایت ها یجور دیگه میگن !! میگم به حرف سایت ها چیکار دارین برین تست کنید یه ساعت بعد میان میگن kayne داری تاپیک به گند میکشی ،جمع کن برو تو و فلان تاپیک فعالیت کن

• Like
Reactions: Gartall
doom 3 کی واسه این نسل اومد که داره به سختی روش بحث میشه Lavigne ?
:d
من هم نگفتم این نسل اومده که :دی! این بحث من و فرخ باید 6 7 سال قبل انجام میگرفت :دی!
@ kayne :
مصطفی جان بذار بازی ها خودشون نطق بگن و ازین چیزا نه ناراحت شو ، نه خوشحال ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or