کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
اسمت و نمیدونم حالم ندارم برم اسمت و ببینم چیه :d اینجا الان بحث فقط گرافیکه :d اگه یادت باشه منم قبلا میگفتم گیرز و هیلو خوشم نمیاد همه میریختن سرم (جالب اینجاست نمیگفتم بازیه بدی هستن میگفتم خوشم نمیاد ) :d
ببین فرق داره یکی میاد نظرش و میده میگه من از این بازی خوشم نمیاد اگه فلان بود بهتر بود ! اما یک عده میان میگن فلان بازی کاغذیه این دیگه نظر نیست نعصب بیجاست !
مثلا همین U3 ایراد نمیتونه بگیره میاد نظریه صادر میکنه خوبم میدونی منظورم چه کسانی هستش ! خب شاید واقعا گیرز در مقابل آنچارتد حرفی نداشته باشه بزنه کنار حداقل صبر نمیکنن بیاد بعد که تجربه کردن بیان بگن بنظر من آنچارتد 3 بهتر بود ! تازه جالبتر یک چیز دیگس که بازم خودش خوب میدونه کیه : میاد میگه بازی و نخریدم رفتم گیم پلی بازی دانلود کردم HD این ایرادات توش موج میزد ! یا طرف فقط 360 داره میگن گیرز3 یا آنچارتد 3 میاد میگه گیرز میگن چرا : میگه فقط مارکوس :d هر دو طرف یجورایی فقط احساسی نظریه میدن !
امیدوارم منظورم و خوب رسونده باشم
گرچه از دست خودت 3 4 5 تا مو سفید کردم از بس حرص خوردم :d

یادم رفت بگم مثلا هنوز BF 3 نیمده رفت تو رده بندی ! :d بهتره فعلا طوری بحث و پیش ببریم فقط اسم بازیهایی که تا الان اومدن باشن بعد بقیه را قاطی کنیم !
ببین همین دیشب تو تاپیک گیرز 3 به یکی از بچه ها گفتم.گفتم شما حق داری بگی از بازی خوشت نمیاد.این اصن به کسی ربطی نداره.کسی هم اگر به شما گیر داده اشتب کرده.اما وقتی کسی بیاد بگه گیرز تکسچر نداره،این چیزی جز تخریب نیست.هرچند که در مورد انحصاریهای ps نظر دادن هم جرمه.یعنی خود من میگم به کسی ربط نداره که مثلا شما از گیرز بدت میاد.اما من که برم بگم از نظر من آنچارتد 2 شاهکار نیست،میان و مسخره میکنن و میگن لیاقتت آلن ویک هست.حالا ربط این به اون چیه من نمیدونم.آقا خب برام شاهکار نیست.به کسی ربط داره؟؟ولی هیچوقت انصاف رو زیرپام نگذاشتم.همیشه هم گفتم از نظر فنی از گیرز قویتره.اما متاسفانه عده زیادی انصاف ندارن و فقط بخاطر اینکه از بازی بدشون میاد میان و تمام خوبی های بازیو منکر میشن و مسخرش میکنن.
اوج فاجعه هم به اینجا ختم نمیشه.من از HL-deux ex-portal هم بدم میاد.اینا همه از عناوین تاپ با نمرات فوق العاده هستن.اما وقتی میگم ازشون خوشم نمیاد کسی گیر نمیده و همه میشن روشن فکر!!!لول.اما وقتی میگم آنچارتد برام شاهکار نیست(نمیگم آشغال،چون واقعا عنوان بزرگی هست و خیلی دوسش دارم،ولی نه در حد گیرز)میان و مسخره میکنن.

تو این مدت یه چیز من خوب متوجه شدم اونم اینکه از سری uncharted هیچ کس حق نداره ایراد بگیره چون اصلاً ایراد نداره !!

شما راحت میتونید برید تو تاپیک 2 Crysis در مورد افت فریم باگ هاش ، روزولوشن و از هر مورد دیگه ایی که دلتون میخواد و به نظرتون میرسه ایراد بگیرید؛ میتونید برید تو تاپیک halo reach یا Rage بگید گرافیک بازی کارتونی ـه ، از نسخه قبل هم بدتره . فریم بازی کشک ،محیط و وسعت بازی بادمجون !! ولی به uncharted که میرسه فقط حق این رو دارید که تعریف کنید ....
حتی در مورد ساده ترین اشکالات که تو نگاه اولم هم به چشم میاد باید سکوت کنی ، کلاً اینا همش توهمات تو ـه ، چون uncharted 2 بی عیب و نقص ترین بازی ساخته شده تا به امرزه هست.

اگه تو تاپیک های دیگه ایراد بگیری میشه نقد میشه نظر شخصی و فن ها و طرفدارای بازی موظف ـن هر چرت و پرتی که بعضی دوستان در وصف بازی مورد علاقه شما بکار میبرن رو تحمل و در صورت لزوم اگه خواستی ( کاسه صبرت لب ریز شد) باید با رعایت کامل ادب و شوئونات اسلامی جواب بدی تا حدی که طرف مقابل قانع شه (حالا اگه طرف 2 سالشم باشه و فرق الف و ب از هم تشخیص نده باز موظفی حتی اگه به 10 صفحه هم برسه جوابش رو بدی) ، ولی اگه تو تاپیک uncharted ایراد بگیری یعنی به گند کشیدی یعنی نابود کردی....

خیلی راحت میتونید واژه های چون آشغال ، بدرد نخور ،بدرد لای جرز ، کارتون ، مقوا ، 2بعدی ،1بعدی ، آتاری 2000 و ..... واسه بازی هایی چون Crysis 2 ، GEOW 3 ، halo reach ، rage بکار ببرید ولی به u2 که میرسه ، بازم تو انتخاب آزاد هستید ولی فقط از میان ، افعال زیر :
باورنکردنی ، غیر قابل توصیف ، فیلم ، انیمیشن ، نسل بعد . سکوت دسته جمعی.

مشکل شماها اینکه چشماتون رو واقعیت ها بستین و تحمل قبول بعضی مسائل ساده رو هم ندارید. کسی نمی گه فقط uncharted یا کیل زون نورپردازی یا سایه زنی فیک داره اکثر بازی ها دارن ولی بحث اینجاست چرا نظر دادن ، تورل کردن در مورد بازی های مولتی یا انحصاری 360 راحت تر از ps 3 ـه؟؟ حتماً میخواید اینم انکار کنید؟؟
همین فرخ چند بار(بخونی چند صد بار) مجبور شد از گرافیک ریج حمایت کنه ؟؟بابک و محسن از گرافیک halo و foraz ؟؟ تو همین تاپیک GEOW Vs u3 چندتا پست در این حد که : گیرز 3 سوسکم نیست جلو u3 ، بره بوق بزنه ، u3 که هیچ u2 هم میخورش ، داده شد ؟؟ فقط از اون تاپیک 74 صفحه ایی پست های kayne در حمایت GEOW یادتون مونده ؟؟براتون عقده شده ؟؟ چرا پست های اون دوستان رو به یاد نمیارید؟؟ چند بار به خاطر نقد کردن u2 به درد سر افتاتید؟؟؟ چند بار مجبور شدید تا ساعت سه ، چهار نصفه شب بیدار بمونید جواب هر شرو وری که دوستان میگن رو بدید؟؟ براتون پیش نیومده چون کسی حق ایراد گرفتن از u2 نداره....

قدیما میدیم نمیشه از u2 ایراد بگیرم (یعنی کسی قبول نمی کنه که همچین ایرادی هست) گفتم خوب واسه اثباتش عکس میذارم ، بعد عکس که گذاشتم گفتن دستکاری کردی ، گفتم برو فلان مرحله تست کن میگن سایت ها یجور دیگه میگن !! میگم به حرف سایت ها چیکار دارین برین تست کنید یه ساعت بعد میان میگن kayne داری تاپیک به گند میکشی ،جمع کن برو تو و فلان تاپیک فعالیت کن
kayne جمع کن برو تو فلان تاپیک :دی
ولی جدا از شوخی نقد داریم تا نقد :دی مثلاً توی همون تاپیک آنچارتد من خودم انواع و اقسام ایرادات ریز و درشت که شاید کمتر کسی میدیدشون رو گفتم خب چند صفحه منطقی بحث شد و اتفاقی هم نیفتاد ولی بعضی دوستان قشنگ از همون اول کار با توپ پُر , آر پی جی میگیرن میان تو برای انتقاد :دی خب معلومه دعوا میشه :دی
مسئله ی دیگه ای هم که هست اینه که مثلاً اگه کسی میگه گیرز چمیدونم مقواست یا ... چرا احتمال نمیدی که این حرف عقده یا کینه ایه از حرف یه فن دیگه که قبل تر گفته آنچارتد 2 آبرنگه و ... ؟! البته هیچ کدوم از دو طرف رو تایید نمیکنم ولی بالاخره چیزیه که هست :دی
البته قبول هم دارم که فن های ps3 ـی هستن که خیلی تخیلی ترول میکنن اما از طرف 360 هم هستن :دی یعنی موضوع دو طرفه ـس :دی مثلاً توی همین جا الان کسانی رو داریم که خیلی شیک و رمانتیک پست میدن ولی بعضی تاپیک ها حرف ps3 میشه قشنگ ردیف پشت سر هم از روی هم اژدهای خفته رو copy/paste میکنن !!! در کل هر دو طرف باید رفتارشون رو اصلاح کنن :دی فقط بحث آنچارتد و فلان نیست :دی

بین نیما خودت گفتی یا نگی ایراد الکی میگیرم !!

اولاً من نگفتم همه انحصاری ها ، گفتم بعضی هاشون ، دوماً نه تمام منابع نوری بعضی از اون ها :d خیلی هاشونم دینامیکه :d
این عکس ببین :
25861852265633972346.jpg
به منابع نوری u3 دقت کن ،با منابع نوری GEOW مقایسه کن حالا برو تریلر همون مرحله هواپیما رو نگاه کن :

نورپردازی محیط هیچ ربطی به اون چراغ ها نداره و وقتی ناتان از زیرشون عبور میکنه کوچکترین تاثیری رو ناتان نمیزارن (کلاً نوری که تو اون محیط میبینی ربطی به منابع نوری نداره و یه نور کلی مثل نور خورشید هست کل محیط تحت تاثیر قرار داده )و دلیل بعدی اینکه وقتی تو تریلر بین تارکی روشنی سویچ میشه اگه دقت کنی کاملاً واضح ـه که یه نورپردازی کلی داره رو محیط تاثیر میذاره و اون لامپ فقط جنبه ظاهری دارن و گرنه هر تیکه که منبع نور (همون لامپ ها ) وجود داره باید روشن میشد و بقیه محیط تاریک !کلاً واضح ببین اگه قانع نشدی بگو دوباره توضیح بدم :d

به بحثتون کاری ندارم ولی همین الان بحث سر این بود که حداقل گیری چیزی هست بزایم بازی مورد نظر عرضه بشه ببینیم چه خبره بعد نقد یا نکوهش مربوطه رو انجام بدیم :دی
باو احسان خودش گفت بهم ثابت کن !!
من که گفتم به بحثتون کاری ندارم :دی یعنی هر جور صلاح میدونید ادامه بدید :دی ولی گفتم به طور کلی صحبت روی نسخه ی نهایی و عرضه شده معتبر تر و قابل قبول تره :دی

آخرین ویرایش:
اصلا اینجوری نیست که کسی کاریش نداشته باشه ... اگر هم چیزی بوده کسی ندیده که بخواد کاریش داشته باشه ... بعضی تاپیکها اینقدر شلوغ و اعصاب خورد کن میشن که من یکی عمرا برم اونجا .... از این به بعد اگه همچین حرفهای بی منطقی زده شده به خود من بگید ببینم کار دارم یا نه ... اما اصل حرف من با اینا نیست ... با آدمای پرمدعاست ، اونایی که ادعا دارن خیلی منطقی ان ، خیلی فهمیده ان ... از اونا به هم نشون بدید .

حالا بگذریم اصلا ... ببین ، یه مثال :

کاربری به اسم نمیدونم کیکی که هیچ کی نمیشناستش میاد میگه Halo در مقابل Killzone هیچی نیست .
کاربری بنام Kayne میاد میگه Texture های Halo 3 از U2 بهتره .

خب ... حالا میشه به من بگی کدوم درست گفته ، کدوم غلط ؟ الان کیو باید مواخذه کنیم ؟
نیما جان کاری نداره ببین کی با مدرک حرف میزنه حرف همون رو قبول کن :d
الان برو تو تاپیک بهترین تکسچر فقط عکس هایی که بابک گذاشته از لحاظ تکسچر با u2 مقایسه کن ، حالا بماند که محیط 3 halo کجا و میحط u2 کجا ، بماند که بابک رفته چسبیده به دیوار روش زوم کرده بازم کیفیت تکسچر افت نکرده :d
نه عزیزم ... قبول کردم ، اصلا مگه میشه تو حرفی بزنی مو لا درزش بره ؟

فقط این قضیه Fake بودن انحصاریای PS هم توضیح بدی که من روشن بشم دیگه 100% بهت ایمان میارم . :)
بین نیما خودت گفتی ـیا نگی ایراد الکی میگیرم !! :d

اولاً من نگفتم همه انحصاری ها ، گفتم بعضی هاشون ، دوماً تو اون بازی ها هم نه تمام منابع نوری بلکه بعضی از اون ها :d خیلی هاشونم دینامیکه :d
این عکس ببین :
25861852265633972346.jpg
به منابع نوری u3 دقت کن ،با منابع نوری GEOW مقایسه کن حالا برو تریلر همون مرحله هواپیما رو نگاه کن :

نورپردازی محیط هیچ ربطی به اون چراغ ها نداره و وقتی ناتان از زیرشون عبور میکنه کوچکترین تاثیری رو ناتان نمیزارن (کلاً نوری که تو اون محیط میبینی ربطی به منابع نوری نداره و یه نور کلی مثل نور خورشید هست کل محیط تحت تاثیر قرار داده )و دلیل بعدی اینکه وقتی تو تریلر بین تارکی روشنی سویچ میشه اگه دقت کنی کاملاً واضح ـه که یه نورپردازی کلی داره رو محیط تاثیر میذاره و اون لامپ فقط جنبه ظاهری دارن و گرنه هر تیکه که منبع نور (همون لامپ ها ) وجود داره باید روشن میشد و بقیه محیط تاریک !کلاً واضح ببین اگه قانع نشدی بگو دوباره توضیح بدم :d
kayne
به بحثتون کاری ندارم ولی همین الان بحث سر این بود که حداقل گیری چیزی هست بزایم بازی مورد نظر عرضه بشه ببینیم چه خبره بعد نقد یا نکوهش مربوطه رو انجام بدیم :دی
من که گفتم به بحثتون کاری ندارم :دی یعنی هر جور صلاح میدونید ادامه بدید :دی ولی گفتم به طور کلی صحبت روی نسخه ی نهایی و عرضه شده معتبر تر و قابل قبول تره :دی
باو احسان خودش گفت بهم ثابت کن !!
اون که صد البته :d

برای اینکه نگید kayne هی ایراد میگیره یکی از برتری های بی چون و چرای u3 و u2 نسبت به گیرز هم بگم (جدا از انیمیشن و ........) اونم سایه های کارکتر بازی هست که تو uncharted کاملاً دینامیک شکل میگره در صورتی که تو گیرز این مورد خیلی محدود و در اکثر مراحل اصلاً وجود نداره !

آخرین ویرایش:
در مورد Halo : Reach و Halo 3 یه مورد شفاف سازی کنم که محیط های in door تش خیلی تکسچرهاش داغون بود و یکی از نقص های گرافیکی فجیع بازی بود :دی اما محیط Outdoor نه انصافا عالی بود . :دی

سلام.آقا نيما بنظرم بهتر بود ميذاشتين 2011 تموم ميشد بعد با گذاشتن تصوير و ويديو كل بازهايي كه امتيازات بالا در بخش گرافيك كسب كردن رو با هم مقايسه ميكرديم و نهايتا پرونده گرافيك 2011 را مي بستيم.

سلام.آقا نيما بنظرم بهتر بود ميذاشتين 2011 تموم ميشد بعد با گذاشتن تصوير و ويديو كل بازهايي كه امتيازات بالا در بخش گرافيك كسب كردن رو با هم مقايسه ميكرديم و نهايتا پرونده گرافيك 2011 را مي بستيم.
اون موقع دیگه مشخص میشه کدوم بازی بهترین گرافیک رو داره (Award ها, نمرات و حرف سایت ها) دیگه نیازی به بحث کردن نیست !

فعلا که دو تا از مدعیای اصلی یعنی GEAR3 و RAGE منتشر شدن و هر دوتاشونم از نظر گرافیکی ترکوندن غیر از این دوتا C2 و K3 هم جزو مدعیای جدی به حساب میان تو این چهار تا بازی به نظرم GEAR3 از همشون به غیر از RAGE بهتره البته از نظر من چون هنوز RAGE تجربه نکردم و نمیتونم در موردش نظر بدم بعد از اینایی که گفتم احتمالا دو تا بازی دیگه ام به این جمع اضافه بشه یکیش U3 و بعدیشم WITCHER2 که برای 360 میاد B3 که کلا با این نمایشاش رو کنسول در حد بهترین شدن نیست . کلا به نظرم رقابت اصلی برای تصاحب بهترین گرافیک کنسولی بین RAGE , U3, GEAR3, C2 که احتمالا یکدوم بهترین شه البته از SKYRIM هم نمیشه غافل شد. بیشترین شانس رو هم برای بهترین شدن از نظر من GEAR3 داره چون گرافیکش اعجاب انگیزه و تازه افت فریم اون چنانیم نداره نورپردازیش پویاست و حضور نور رو تو همه جا حس میکنید تعداد آبجکت و اشیای موجود تو محیط هاش خارق العادست و تا حالا کنسولا این مقدار شی موجود تو صحنه رو به خودشون ندیدن واقعا بعضی جاها از شلوغی صحنه ها مخ آدم سوت میکشه طراحی شخصیتاش و تعداد چند ضلعیاشون کم نظیره و تنوع محیطاش و همچنین طیف رنگیش شاید فقط از محیط رنگارنگ U3 کم بیاره که اونم طبیعیه چون این بازی به رنگارنگ بودن معروفه ضمنا وسعت محیطاشم بسیار خوبه و بعضا محیطای بسیار بزرگی رو شاهد هستیم اما خوب شاید تنها ایرادی که به گرافیکش بشه گرفت اینکه بافت هاش تو همه جا یه دست نیستن که اینم در مقابل دیگر مزایاش چیزی نیست البته به احتمال 90 درصد از نظر هنری از U3 کم بیاره که اونم با توجه به گرافیک تکنیکیه بینظریش شاید خیلی به چشم نیاد شایدم یهو U3 اومد و مثل سال 2009 همه ی حریفاشو از راه به در کرد

آخرین ویرایش:
بین Gearz3 و U3 دیگه !
حالا چون خیلی فن کوری هستم:d U3 چون هنوز بازی نکردم احتمال بالاتری داره.

Rage هم زیاد بالا نبود که بترکونه.

اتفاقا تا حالا بعد از U2 تو زمان خودش از هیچ بازی ای مثل Rage اینطوری تعریف نکرده بودن از نظر گرافیک ، بنابراین شانسش فوقالعاده بالاست ...

خب تریلر جدید آنچارتد رو با کیفیت hd دیدم.باید بگم به نظر میرسه بهترین گرافیک امسال هست.واقعا عالی بود.ولی خب نباید فراموش کرد که در مقابل شلوغی و تعداد آبجکتهای کرایسس 2 و گیرز 3 حرفی برای گفتن نداره.مثلا تعداد دشمنها و آبجکتها و افکتهای انفجار و تعداد منابع نور در گیرز 3 و کرایسس 2 قابل قیاس با آنچارتد 3 نیست.اما بهرحال به نظر من آنچارتد 3 تا الان بهترین هست.البته ریج رو هنوز تجربه نکردم.اما خب باید دید که تمام مراحل آنچارتد به خوبی این مرحله هست یا نه.

در نهایت باید بگم من پیش بینی میکنم که امسال هر سایتی یک بازیو انتخاب میکنه.چون بازیا واقعا بهم نزدیکن.یعنی همین گیرز 3 با آنچارتد فاصله چندانی ندارن.مثلا مهم ترین برتری آنچارتد انیمیشنهای بی نظیر هست.ولی از اونطرف گیرز 3 محیطهای بسیار شلوغتری داره.واقعا امسال انتخاب بهترین گرافیک خیلی سخته و به نظرم بین گیرز 3 و آنچارتد 3 و کرایسس 2 هرکدوم از این 3 تا انتخاب بشن،حقشون بوده و ظلمی در حق اون یکی نشده.یعنی هر 3 لایق انتخاب شدن هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or