آره بخدا :d سرتره بخوای بهت ثابت میکنم :d اگه نگی عقل کلم :d
نه عزیزم ... قبول کردم ، اصلا مگه میشه تو حرفی بزنی مو لا درزش بره ؟
فقط این قضیه Fake بودن انحصاریای PS هم توضیح بدی که من روشن بشم دیگه 100% بهت ایمان میارم .
آره بخدا :d سرتره بخوای بهت ثابت میکنم :d اگه نگی عقل کلم :d
ببین همین دیشب تو تاپیک گیرز 3 به یکی از بچه ها گفتم.گفتم شما حق داری بگی از بازی خوشت نمیاد.این اصن به کسی ربطی نداره.کسی هم اگر به شما گیر داده اشتب کرده.اما وقتی کسی بیاد بگه گیرز تکسچر نداره،این چیزی جز تخریب نیست.هرچند که در مورد انحصاریهای ps نظر دادن هم جرمه.یعنی خود من میگم به کسی ربط نداره که مثلا شما از گیرز بدت میاد.اما من که برم بگم از نظر من آنچارتد 2 شاهکار نیست،میان و مسخره میکنن و میگن لیاقتت آلن ویک هست.حالا ربط این به اون چیه من نمیدونم.آقا خب برام شاهکار نیست.به کسی ربط داره؟؟ولی هیچوقت انصاف رو زیرپام نگذاشتم.همیشه هم گفتم از نظر فنی از گیرز قویتره.اما متاسفانه عده زیادی انصاف ندارن و فقط بخاطر اینکه از بازی بدشون میاد میان و تمام خوبی های بازیو منکر میشن و مسخرش میکنن.اسمت و نمیدونم حالم ندارم برم اسمت و ببینم چیه :d اینجا الان بحث فقط گرافیکه :d اگه یادت باشه منم قبلا میگفتم گیرز و هیلو خوشم نمیاد همه میریختن سرم (جالب اینجاست نمیگفتم بازیه بدی هستن میگفتم خوشم نمیاد ) :d
ببین فرق داره یکی میاد نظرش و میده میگه من از این بازی خوشم نمیاد اگه فلان بود بهتر بود ! اما یک عده میان میگن فلان بازی کاغذیه این دیگه نظر نیست نعصب بیجاست !
مثلا همین U3 ایراد نمیتونه بگیره میاد نظریه صادر میکنه خوبم میدونی منظورم چه کسانی هستش ! خب شاید واقعا گیرز در مقابل آنچارتد حرفی نداشته باشه بزنه کنار حداقل صبر نمیکنن بیاد بعد که تجربه کردن بیان بگن بنظر من آنچارتد 3 بهتر بود ! تازه جالبتر یک چیز دیگس که بازم خودش خوب میدونه کیه : میاد میگه بازی و نخریدم رفتم گیم پلی بازی دانلود کردم HD این ایرادات توش موج میزد ! یا طرف فقط 360 داره میگن گیرز3 یا آنچارتد 3 میاد میگه گیرز میگن چرا : میگه فقط مارکوس :d هر دو طرف یجورایی فقط احساسی نظریه میدن !
امیدوارم منظورم و خوب رسونده باشم
گرچه از دست خودت 3 4 5 تا مو سفید کردم از بس حرص خوردم :d
یادم رفت بگم مثلا هنوز BF 3 نیمده رفت تو رده بندی ! :d بهتره فعلا طوری بحث و پیش ببریم فقط اسم بازیهایی که تا الان اومدن باشن بعد بقیه را قاطی کنیم !
kayne جمع کن برو تو فلان تاپیکتو این مدت یه چیز من خوب متوجه شدم اونم اینکه از سری uncharted هیچ کس حق نداره ایراد بگیره چون اصلاً ایراد نداره !!
شما راحت میتونید برید تو تاپیک 2 Crysis در مورد افت فریم باگ هاش ، روزولوشن و از هر مورد دیگه ایی که دلتون میخواد و به نظرتون میرسه ایراد بگیرید؛ میتونید برید تو تاپیک halo reach یا Rage بگید گرافیک بازی کارتونی ـه ، از نسخه قبل هم بدتره . فریم بازی کشک ،محیط و وسعت بازی بادمجون !! ولی به uncharted که میرسه فقط حق این رو دارید که تعریف کنید ....
حتی در مورد ساده ترین اشکالات که تو نگاه اولم هم به چشم میاد باید سکوت کنی ، کلاً اینا همش توهمات تو ـه ، چون uncharted 2 بی عیب و نقص ترین بازی ساخته شده تا به امرزه هست.
اگه تو تاپیک های دیگه ایراد بگیری میشه نقد میشه نظر شخصی و فن ها و طرفدارای بازی موظف ـن هر چرت و پرتی که بعضی دوستان در وصف بازی مورد علاقه شما بکار میبرن رو تحمل و در صورت لزوم اگه خواستی ( کاسه صبرت لب ریز شد) باید با رعایت کامل ادب و شوئونات اسلامی جواب بدی تا حدی که طرف مقابل قانع شه (حالا اگه طرف 2 سالشم باشه و فرق الف و ب از هم تشخیص نده باز موظفی حتی اگه به 10 صفحه هم برسه جوابش رو بدی) ، ولی اگه تو تاپیک uncharted ایراد بگیری یعنی به گند کشیدی یعنی نابود کردی....
خیلی راحت میتونید واژه های چون آشغال ، بدرد نخور ،بدرد لای جرز ، کارتون ، مقوا ، 2بعدی ،1بعدی ، آتاری 2000 و ..... واسه بازی هایی چون Crysis 2 ، GEOW 3 ، halo reach ، rage بکار ببرید ولی به u2 که میرسه ، بازم تو انتخاب آزاد هستید ولی فقط از میان ، افعال زیر :
باورنکردنی ، غیر قابل توصیف ، فیلم ، انیمیشن ، نسل بعد . سکوت دسته جمعی.
مشکل شماها اینکه چشماتون رو واقعیت ها بستین و تحمل قبول بعضی مسائل ساده رو هم ندارید. کسی نمی گه فقط uncharted یا کیل زون نورپردازی یا سایه زنی فیک داره اکثر بازی ها دارن ولی بحث اینجاست چرا نظر دادن ، تورل کردن در مورد بازی های مولتی یا انحصاری 360 راحت تر از ps 3 ـه؟؟ حتماً میخواید اینم انکار کنید؟؟
همین فرخ چند بار(بخونی چند صد بار) مجبور شد از گرافیک ریج حمایت کنه ؟؟بابک و محسن از گرافیک halo و foraz ؟؟ تو همین تاپیک GEOW Vs u3 چندتا پست در این حد که : گیرز 3 سوسکم نیست جلو u3 ، بره بوق بزنه ، u3 که هیچ u2 هم میخورش ، داده شد ؟؟ فقط از اون تاپیک 74 صفحه ایی پست های kayne در حمایت GEOW یادتون مونده ؟؟براتون عقده شده ؟؟ چرا پست های اون دوستان رو به یاد نمیارید؟؟ چند بار به خاطر نقد کردن u2 به درد سر افتاتید؟؟؟ چند بار مجبور شدید تا ساعت سه ، چهار نصفه شب بیدار بمونید جواب هر شرو وری که دوستان میگن رو بدید؟؟ براتون پیش نیومده چون کسی حق ایراد گرفتن از u2 نداره....
قدیما میدیم نمیشه از u2 ایراد بگیرم (یعنی کسی قبول نمی کنه که همچین ایرادی هست) گفتم خوب واسه اثباتش عکس میذارم ، بعد عکس که گذاشتم گفتن دستکاری کردی ، گفتم برو فلان مرحله تست کن میگن سایت ها یجور دیگه میگن !! میگم به حرف سایت ها چیکار دارین برین تست کنید یه ساعت بعد میان میگن kayne داری تاپیک به گند میکشی ،جمع کن برو تو و فلان تاپیک فعالیت کن
به بحثتون کاری ندارم ولی همین الان بحث سر این بود که حداقل گیری چیزی هست بزایم بازی مورد نظر عرضه بشه ببینیم چه خبره بعد نقد یا نکوهش مربوطه رو انجام بدیم
بین نیما خودت گفتی یا نگی ایراد الکی میگیرم !!
اولاً من نگفتم همه انحصاری ها ، گفتم بعضی هاشون ، دوماً نه تمام منابع نوری بعضی از اون ها :d خیلی هاشونم دینامیکه :d
این عکس ببین :
به منابع نوری u3 دقت کن ،با منابع نوری GEOW مقایسه کن حالا برو تریلر همون مرحله هواپیما رو نگاه کن :
نورپردازی محیط هیچ ربطی به اون چراغ ها نداره و وقتی ناتان از زیرشون عبور میکنه کوچکترین تاثیری رو ناتان نمیزارن (کلاً نوری که تو اون محیط میبینی ربطی به منابع نوری نداره و یه نور کلی مثل نور خورشید هست کل محیط تحت تاثیر قرار داده )و دلیل بعدی اینکه وقتی تو تریلر بین تارکی روشنی سویچ میشه اگه دقت کنی کاملاً واضح ـه که یه نورپردازی کلی داره رو محیط تاثیر میذاره و اون لامپ فقط جنبه ظاهری دارن و گرنه هر تیکه که منبع نور (همون لامپ ها ) وجود داره باید روشن میشد و بقیه محیط تاریک !کلاً واضح ببین اگه قانع نشدی بگو دوباره توضیح بدم :d
من که گفتم به بحثتون کاری ندارم یعنی هر جور صلاح میدونید ادامه بدید ولی گفتم به طور کلی صحبت روی نسخه ی نهایی و عرضه شده معتبر تر و قابل قبول ترهباو احسان خودش گفت بهم ثابت کن !!
نیما جان کاری نداره ببین کی با مدرک حرف میزنه حرف همون رو قبول کن :dاصلا اینجوری نیست که کسی کاریش نداشته باشه ... اگر هم چیزی بوده کسی ندیده که بخواد کاریش داشته باشه ... بعضی تاپیکها اینقدر شلوغ و اعصاب خورد کن میشن که من یکی عمرا برم اونجا .... از این به بعد اگه همچین حرفهای بی منطقی زده شده به خود من بگید ببینم کار دارم یا نه ... اما اصل حرف من با اینا نیست ... با آدمای پرمدعاست ، اونایی که ادعا دارن خیلی منطقی ان ، خیلی فهمیده ان ... از اونا به هم نشون بدید .
حالا بگذریم اصلا ... ببین ، یه مثال :
کاربری به اسم نمیدونم کیکی که هیچ کی نمیشناستش میاد میگه Halo در مقابل Killzone هیچی نیست .
کاربری بنام Kayne میاد میگه Texture های Halo 3 از U2 بهتره .
خب ... حالا میشه به من بگی کدوم درست گفته ، کدوم غلط ؟ الان کیو باید مواخذه کنیم ؟
بین نیما خودت گفتی ـیا نگی ایراد الکی میگیرم !! :dنه عزیزم ... قبول کردم ، اصلا مگه میشه تو حرفی بزنی مو لا درزش بره ؟
فقط این قضیه Fake بودن انحصاریای PS هم توضیح بدی که من روشن بشم دیگه 100% بهت ایمان میارم .
باو احسان خودش گفت بهم ثابت کن !!kayne
به بحثتون کاری ندارم ولی همین الان بحث سر این بود که حداقل گیری چیزی هست بزایم بازی مورد نظر عرضه بشه ببینیم چه خبره بعد نقد یا نکوهش مربوطه رو انجام بدیم
من که گفتم به بحثتون کاری ندارم یعنی هر جور صلاح میدونید ادامه بدید ولی گفتم به طور کلی صحبت روی نسخه ی نهایی و عرضه شده معتبر تر و قابل قبول تره
اون موقع دیگه مشخص میشه کدوم بازی بهترین گرافیک رو داره (Award ها, نمرات و حرف سایت ها) دیگه نیازی به بحث کردن نیست !سلام.آقا نيما بنظرم بهتر بود ميذاشتين 2011 تموم ميشد بعد با گذاشتن تصوير و ويديو كل بازهايي كه امتيازات بالا در بخش گرافيك كسب كردن رو با هم مقايسه ميكرديم و نهايتا پرونده گرافيك 2011 را مي بستيم.
بین Gearz3 و U3 دیگه !
حالا چون خیلی فن کوری هستم:d U3 چون هنوز بازی نکردم احتمال بالاتری داره.
Rage هم زیاد بالا نبود که بترکونه.