کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
عزیز جان بنده خودم 2 روز پیش گاد3 رو تموم کردم بدن کریتوس خیلی گرافیک داشت ولی این لامصب خود واقعیت هست حالا کاری به حرکات بی نظیرشون ندارم ولی واقعا گرافیکش زیباست
عزیز کاراکتر کریتوس در تاریخ بازی ها بیشترین پلیگان و جزئیات رو داره و تا الان رو دستش نیومده.رزولوشن تکسچرهاش 2048 در 2048 هست!!

• Like
Reactions: .:Pouria:.
عزیز کاراکتر کریتوس در تاریخ بازی ها بیشترین پلیگان و جزئیات رو داره و تا الان رو دستش نیومده.رزولوشن تکسچرهاش 2048 در 2048 هست!!
تکستچر ها 2048 در 2048 هست ولی پلیگون کرکتر کرینوس 24 یا 25 هزار تا نیست shepard در mass effect 2 حدود 32 هزار ناتان دریک 37 هزار و chloe در uncharted 2 در بهترین LOD حدود 43 هزار پلیگون دارن

زندگی ، و گرافیک بازی ها ، مثل ماتریس ها میمونه !

به هیچ وجه نمیشه حتی با هم مقایسه کرد !

نمیشه گفت ، فلان بازی ، مطلقا ، از اون یکی برتره !
چون ممکنه برخی نکات ، در بازی ضعیفتر ، سر تر از بازی قوی تر باشه !

همدیگر را دوست بدارید !
با تشکر

• Like
Reactions: u.s.a
تکستچر ها 2048 در 2048 هست ولی پلیگون کرکتر کرینوس 24 یا 25 هزار تا نیست shepard در mass effect 2 حدود 32 هزار ناتان دریک 37 هزار و chloe در uncharted 2 در بهترین LOD حدود 43 هزار پلیگون دارن
البته پلیگون کرکتر نیتان تو u2 چیزی در حدود 80 هزار تاست و از این نظر بی نظیر_.
http://www.psxextreme.com/ps3-news/5942.html

از ديد من تابحال از لحاظ تكنيكي بهترين بوده بدليل جزئيات بالاي ماشينها و مخصوصا اطراف پيست, سيستم نورپردازي و سايه پردازي دايناميك (IBL), فيزيك عالي و فوقالعاده نرم, تكسچرهاي با كيفيت و با وضوح بالا به علاوه AF خيلي خوب, Backdrop هاي عالي براي Distance, سيستم شيدرهاي پيشرفته هم براي كاكپيت و هم ماشين.
و از همه اينها مهمتر اجرا در 60فريم و رزولوشن 1280x720.
تابحال تمام بازي هاي 60 فريم كه براي كنسول عرضه شده بدليل محدوديت مشكلات تكنيكي داشتند, از نورپردازي و سايه پردازي Static بگير تا رزولوشن پايين و جزئيات پايين.
كاري كه Turn 10 انجام داده واقعا تحسين برانگيزه.

نمیدونم والا ! شایدم چند تا از سایتها اومدن و این رو انتخاب کردن ! T10 که خودش گفته بود هدفش بهترین گرافیک 2011 شدن هست، ولی اینکه سایتها چقدر به بازی توجه بکنن مسأله دیگه ای هست ! :d

نمیدونم والا ! شایدم چند تا از سایتها اومدن و این رو انتخاب کردن ! T10 که خودش گفته بود هدفش بهترین گرافیک 2011 شدن هست، ولی اینکه سایتها چقدر به بازی توجه بکنن مسأله دیگه ای هست ! :d
مهم نيست سايت ها اوني كه ما خوشمون مياد بعنوان بهترين گرافيك انتخاب بكنن يا نكنن, مهم اينه كه ما از ديدنش لذت ميبريم. سايتها هم به جنبه هنري گرافيك بيشتر از جنبه فني اهميت ميدن چون جنبه هنري تاثيرگذاري بيشتري داره, سليقه ها هم متفاوتِ. اكثر سايتها هم تو اين زمينه تخصصي نقد نميكنن گرافيك رو. به نظر من DF بهترين مرجع براي ارزشيابي گرافيك بازي هاست.

تا الان جز GeOW 3 , بازیه دیگه ای نتونسته گرافیک کاملی از خودش نشون بده , چون به نظرم جز تعداد انیمیشن های نسبتا کمش, ضعف دیگه ای که نداره هیچ سرشار از قدرت گرافیکه.
نورپردازی در بهترین حالت نشان داده میشه, مخصوصا نور پردازیه حجم داری که حتی در Crysis 2 نسخه ی 360 هم ندیدیم. کیفیت بافت ها هم بسیار عالی هستن .
draw distance هم به نظر من خیلی چشم نوازه ....
در کل به نظرم چیزی کم نداره. تا الان به نظر من البته : 1. GeOW3
2. Crysis 2 360
3.Killzone 3 ps3
4.Forza 4
5. U2 ps3

BF3 Flags Up ! :d ! برین یه نگاهی به عملیات گولایتون بندازین ! وقتی یارو میگه Incoming خمپاره میخوره زیره پای یه نفر میه هوا ! خیلی طبیعیه ! بماند بقیه چیزها ! خدایی رو دستش نمیاد ! :x

Siya-Pc

اخرش برای کنسول چه بازی بهترین گرافیک رو داره .:-/لطفا جوابم را بدین>:)

---------- نوشته در 05:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

منظورت اینه که بهترین بازی uncharted 3 هست

---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:13 PM ارسال شده بود ----------

یعنی بهترین بازی uncharted 3 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or