کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
خوب بعد دیدن تریلر صحرای u3 :
http://www.gamersyde.com/download_uncharted_3_drake_s_deception_desert-24449_en.html

نظرم عوض شد، تو این مرحله بنظرم بهترین گرافیک کنسولی داره یعنی تو بعضی صحنه ها گرافیک بازی باورکردنی نیست !!! البته بنظر میاد این بازی یجورایی به سرنوشت گیرز 3 دچار شده البته نه به حادی گیرز 3 یعنی یه جورایی گرافیک بازی تو مراحل مختلف بالانس نیست !!( البته از تریلرهایی که دیدم دارم نظر میدم شاید موقع بازی کردن نظرم عوض شه .....)
اینم چندتا screenshots که خودم از ویدو گرفتم میذارم تو اسپویلر :
80327406532209054682.jpg

49002088873051171701.jpg

91636612049859604790.jpg

28081287916257253458.jpg

57220007560033106866.jpg
منم همه ویدئوهای hd رو از سایت gamersyde دانلود کردم بعضی جاها مثل محیطهای indoor یا زمانیکه کاراکتر تو محیط بازی کمه از shader Quality بهتر استفاده کردن بعضی جاها به صورت داینامیک با کیفیت پائینتر کلا اکثر بازیها همینطور هستن.البته میدونم خودت این چیزارو میدونی.

آخرین ویرایش:
منم همه ویدئوهای hd رو از سایت gamersyde دانلود کردم بعضی جاها مثل محیطهای indoor یا زمانیکه کاراکتر تو محیط بازی کمه از shader Quality بهتر استفاده کردن بعضی جاها به صورت داینامیک با کیفیت پائینتر کلا اکثر بازیها همینطور هستن.البته میدونم خودت این چیزارو میدونی.
امسال واقعاً رقابت عجیبی ـه بین بازی ها وجود داره هر با دیدن یه تریلر یا انجام یه بازی نظر آدم تغییر میکنه ، راستش تا الان تحت تاثیر هیچ مدوم از ویدوهای u3 قرار نگرفته بودم (تا همین دیشب که لینک بهم دادی )ولی این یکی قضه ـش فرق میکنه نمیشه کتمان کرد ، همه چیز عالی بود گرچه تو همین سکانس غیر ناتان مگس ـم تو هوا پرنمیزنه و خیلی از موارد دیگه ...:d

ولی همون طوری که گفتم تو این سکانس بیابون بنظرم بهترینه ولی تو تریلر های دیگه گرافیک بازی زیاد واسه من گیرا نبوده و همچنین گرافیکش به نظرم مثله عناوینی چون crysis 2 و rage بالانس نیست یعنی افت زیاد میکنه گرافیکش(دقیقاً مثل گیرز 3 ) .....

در مورد سایه زنی بازی ـم نظر میذارم بعد بازی کردن ولی تا همینجای کار بنظرم اگه نگم بهترین جزو بهترین هاست ....
فرهود BF3 رو pc میگی دیگه؟ ایجا بهترین گرافیک کنسولی :d

با گیم پلی های متعددی که از U3 دیدم و تجربه قبلی که از ND داشتم ، نظرم روی همین بازی هست ولی توی بازی هایی که امسال تا این لحظه خودم تجربه کردم ، GeoW 3 برام بهترین بوده ! Rage رو البته یکی دو ساعت بیشتر بازی نکردم و منتظرم سرم خلوت تر بشه که برم سراغش ولی توی اوائل بازی که به شخصه دومین گرافیک سال هم ندیدمش چه برسه به اولین ! :دی

فرخ بازی ها که هم زمان منتشر نشدن ! Rage یحتمل سلطنتش تو همون 3 هفته پیش بود که منتشر شده بود :دی الان که U3 اومده زده رو دست Rage . یعنی تاریخ مصرف اون حرف ها تموم شد .
مگه چند روز گذشته بشه تاریخ گذشته ؟! دوما زمانی حرفه تو صدق داره هر کدوم از سایتهایی که من گذاشتم با تجربه کردن u3 بیان همون حرف را برای u3 بزنند .
البته من نظر نهایی یعنی نظر شخصیم را زمانی میدم که u3 را هم تجربه کنم ببینم چی ساختن !:دی

البته بهتره سایتها همه جوانب رو در نظر بگیرن.به طور مثال صحنه ایی که ناتان تو بیابون هست بهترین چیزی هست که تاحالا روی کنسول دیدم،اما مساله اینه که تو این لحظه به جز خود ناتان هیچ چیزی دیگه ایی تو تصویر نیست که بخواد رندر بشه.نه آبجکتی،انفجاری،دشمنی.اما به طور مثال توی گیرز اون مرحله بارونی که گرافیکش واقعا فک انداز و فوق العاده هست و چیزی از این تصاویری که از آنچارتد دیدم کم نداره،در اون لحظه 10 تا دشمن هست+4 تا از یارهای خودی+کلی افکت انفجار و آبجکتهای فراوون.یا همینطور کرایسس 2 که از لحاظ وسعت محیط قابل قیاس با رقبا نیست و همینطور تمام آبجکتهایی که میتونی بلندشون کنی و پرتاب کنی.

از نظر خودم گیرز 3 و آنچارتد 3 از لحاظ تکسچر،فرقی باهم ندارن و شاید گیرز رو برتر بدونم(حالا باید آنچارتد رو هم بازی کنم شاید اون بهتر باشه)یا از لحاظ افکتهایی مثل بارون،انفجار امکان نداره بتونه از گیرز بهتر باشه.اما خب از لحاظ انیمیشن u3 واقعا یه سر و گردن بالاتره.از طرفی گیرز کات سینهاش مشکل داره.مثلا اگر شما در لحظه ایی مثلا اسلحه hammerburst داشته باشی،بازهم تو کات سین همون لنسر تو دستت نشون داده میشه.در ضمن نورپردازی وحشتناک گیرز رو هم فراموش نکنید.البته میدونم آنچارتد هم کم نظیر عمل کرده.یا مثلا برای عظمت کار گیرز کافیه اون مرحله زیرآب رو بازی کنید که فک هر گیمری رو باز میزاره.

به صورت کلی آنچارتد رو برتر میدونم چون در همه زمینه ها عالی عمل کرده.اما همونطور که گفتم اینو هم در نظر بگیرید که گیرز محیطی فوق العاده شلوغ بدون افت فریم داره که واقعا فوق العادس.

لطفا مشخص کنین که اخر سال کدوم یکی براتون معتبر هست.
1.بهترین گرافیک از دیدگاه VGA
2.بهترین گرافیک از دیدگاه بیشتر سایت ها

راستی اینم یادم رفت بگم.اگر به صورت کلی بخوایم حساب کنیم،یعنی pc رو هم حساب کنیم که کرایسس 2 با پچ دایرکس 11 همه اینا رو قورت میده میره.:d

البته بهتره سایتها همه جوانب رو در نظر بگیرن.به طور مثال صحنه ایی که ناتان تو بیابون هست بهترین چیزی هست که تاحالا روی کنسول دیدم،اما مساله اینه که تو این لحظه به جز خود ناتان هیچ چیزی دیگه ایی تو تصویر نیست که بخواد رندر بشه.نه آبجکتی،انفجاری،دشمنی.اما به طور مثال توی گیرز اون مرحله بارونی که گرافیکش واقعا فک انداز و فوق العاده هست و چیزی از این تصاویری که از آنچارتد دیدم کم نداره،در اون لحظه 10 تا دشمن هست+4 تا از یارهای خودی+کلی افکت انفجار و آبجکتهای فراوون.یا همینطور کرایسس 2 که از لحاظ وسعت محیط قابل قیاس با رقبا نیست و همینطور تمام آبجکتهایی که میتونی بلندشون کنی و پرتاب کنی.

از نظر خودم گیرز 3 و آنچارتد 3 از لحاظ تکسچر،فرقی باهم ندارن و شاید گیرز رو برتر بدونم(حالا باید آنچارتد رو هم بازی کنم شاید اون بهتر باشه)یا از لحاظ افکتهایی مثل بارون،انفجار امکان نداره بتونه از گیرز بهتر باشه.اما خب از لحاظ انیمیشن u3 واقعا یه سر و گردن بالاتره.از طرفی گیرز کات سینهاش مشکل داره.مثلا اگر شما در لحظه ایی مثلا اسلحه hammerburst داشته باشی،بازهم تو کات سین همون لنسر تو دستت نشون داده میشه.در ضمن نورپردازی وحشتناک گیرز رو هم فراموش نکنید.البته میدونم آنچارتد هم کم نظیر عمل کرده.یا مثلا برای عظمت کار گیرز کافیه اون مرحله زیرآب رو بازی کنید که فک هر گیمری رو باز میزاره.

به صورت کلی آنچارتد رو برتر میدونم چون در همه زمینه ها عالی عمل کرده.اما همونطور که گفتم اینو هم در نظر بگیرید که گیرز محیطی فوق العاده شلوغ بدون افت فریم داره که واقعا فوق العادس.

لازم به مقایسه نیست :دی حتی مثلا فرض کنی گرافیکه گیرز3 بالاتر باشه بازم مطمئن باش هیچ شانسی اخر سال نداره ! یعنی بهتون قول میدم حتی یکدونه سایت هم انتخابش نکنند :دی
من خودم شانسه u3 با rage بیشتر همش میدونم البته کرایسیس 2 هم ممکنه از چندتا سایت انتخاب بشه .

لازم به مقایسه نیست :دی حتی مثلا فرض کنی گرافیکه گیرز3 بالاتر باشه بازم مطمئن باش هیچ شانسی اخر سال نداره ! یعنی بهتون قول میدم حتی یکدونه سایت هم انتخابش نکنند :دی
من خودم شانسه u3 با rage بیشتر همش میدونم البته کرایسیس 2 هم ممکنه از چندتا سایت انتخاب بشه .
فرخ تعجب خودم از همینه.خودمم میدونم انتخاب نخواهد شد.ولی دلیلش رو نمیفهمم.تو میدونی دلیلش رو:d:-/

فرخ تعجب خودم از همینه.خودمم میدونم انتخاب نخواهد شد.ولی دلیلش رو نمیفهمم.تو میدونی دلیلش رو:d:-/
کلا اینو همیشه یادتون باشه بازی ای که از لحظ بصری هنری برجسته باشه خیلی بیشتر تحویل میگرن تا یک بازی که فقط تکنیکی باشه ! وقتی یه سایتی به یک بازی میگه best look دلیل بر این نیست که حتما بهترین تکنیکال باشه .
انچارتد 3 گرافیک تکنیکالیه عالی داره شاید بهترین نباشه ولی در کنارش گرافیک بصریه بازی به قدری زیباست که چشم هر بیننده را باز میزاره ! که با وارد شدن به هر محیطی فقط بگی wow !
گرافیک هنری خیلی مهمه چون تو اولین چیزی که با وارد شدن به هر محیطی متوجه میشی اول بصری هست بعد تکنیکی .
فرقه ND با EPIC تو همینه اپیک فقط ییشتر سعی داره رو مسائل تکینکی کار کنه ولی ND نه تنها تکنیکی بلکه روی مسائل بصری و هنری و انیمیشنها هم خیلی زوم میکنه یعنی وقتی گرافیک بازی را همش را جمع میبندی گرافیک انچارتد 3 در سطح بالاتری از گیرز 3 قرار میگیره .
من اصلا منظورم این نیست که گیرز 3 از لحاظ هنری خوب نیست بلکه در سطح انچارتد نیست . من خودم واقعا تو کف سکانس ها سناریو های که تو بازی انچارتد خلق میکنند هستم :دی یعنی بدون اغراق تو این زمینه به نظر من بهترین تو تاریخ هستند یعنی نوع CAMERA را که تو محیط پیاده میکنند به کلمه واقعی خارق العادست به همین خاطر میتونند روایت بازی را به طرز شگفت اوری صحنه سازی کنند .
بزار برات مثال بزنم چطور مثلا فیلمهایی مثل ارباب حلقه ها با اون نوع فیلم برداری تونستند یه نمایش حماسی به وجود بیارن انچارتد هم همینه یعنی بلدن چطور صحنه سازی کنن .
یکی از موفقیت های انچارتد تو زمینه گرافیکی همینه روی همه چی حتی اگر بهترین هم نباشن وقت میزارن و نمیشه ایراد اساسی از بازیش گرفت .

آخرین ویرایش:
کلاً حسین جان بحث فقط سره گیرز نیست ! کلاً انحصاری های 360 تو زمینه گرافیک زیاد تحویل گرفته نمیشن و این یه واقعیتِ ! بطور مثال پارسال عناوینی مثل Halo reach و alan wake در عین شایستگی حتی کاندید هم نمیشن !!! بعد مثلاً سایت مثل game spot تو بهترین گرافیک تکنیکیش lostplanet 2 قرار میده !!

سال 2008 و گیرز 2 هم که یادته !
شاید یکی از دلایلش به قول آریا (اصطلاحات خاص خودش :d ) گرافیک عناوین ps ترو تمیز تر هستن و عناوین 360 کثیف ـن !:d

کلا اینه همیه یادتون باشه بازی ای که از لحظ بصری هنری برجسته باشه خیلی بیشتر تحویل میگرن تا یک بازی که فقط تکنیکی باشه ! وقتی یه سایتی به یک بازی میگه best look دلیل بر این نیست که بهترین تکنیکال باشه .
انچارتد 3 گرافیک تکنیکالیه عالی داره شاید بهترین نباشه ولی در کنارش گرافیک بصریه بازی به قدری زیباست که چشم هر بیننده را باز میزاره ! که با وارد شدن به هر محیطی فقط بگی wow !
گرافیک هنری خیلی مهمه چون تو اولین چیزی که با وارد شدن به هر محیطی متوجه میشی اول بصری هست بعد تکنیکی .
فرقه ND با EPIC تو همینه اپیک فقط ییشتر سعی داره رو مسائل تکینکی کار کنه ولی ND نه تنها تکنیکی بلکه روی مسائل بصری و هنری و انیمیشنها هم خیلی زوم میکنه یعنی وقتی گرافیک بازی را همش را جمع میبندی گرافیک انچاترد 3 در سطح بالاتری از گیرز 3 قرار میگیره .
من اصلا منظورم این نیست که گیرز 3 از لحاظ هنری خوب نیست بلکه در سطح انچارتد نیست . من خودم واقعا تو کف سکانس ها سناریو های که تو بازی انچارتد خلق میکنند هستم :دی یعنی بدون اغراق تو این زمینه به نظر من بهترین تو تاریخ هستند یعنی نوع CAMERA را که تو محیط پیاده میکنند به کلمه واقعی خارق العادست به همین خاطر میتونند روایت بازی را به طرز شگفت اوری صحنه سازی کنند .
بزار برات مثال بزنم چطور مثلا فیلمهایی مثل ارباب حلقه ها با اون نوع فیلم برداری تونستند یه نمایش حماسی به وجود بیارن انچارتد هم همینه یعنی بلدن چطور صحنه سازی کنن .
یکی از موفقیت های انچارتد تو زمینه گرافیکی همینه روی همه چی حتی اگر بهترین هم نباشن وقت میزارن و نمیشه ایراد اساسی از بازیش گرفت .
تک تک حرفات رو قبول دارم.آنچارتد عنوانی هست که تو همه زمینه ها به صورت موازی حرکت میکنه.این مورد کارگردانی هم شدیدا قبول دارم.به شخصه کارگردانی گیرز رو شدیدا متوسط میدونم.در حالیکه کارگردانی و صحنه پردازی آنچارتد بی نقص هست.به خصوص همون پیاده سازی دوربین که گفتی(معلومه از سینما هم سر در میاری:d)

به طور مثال من تو این نسل هنوز بازی ایی ندیدم که از لحاظ کارگردانی حتی بتونه نزدیک MGS 4 بشه.بیش از 15 بار این بازیو تموم کردم.و هر دفعه تمام کات سینها رو با لذت دیدم.کارگردانی و ساخت صحنه های اکشن هیچ چیزی از یک فیلم درجه یک هالیوودی کم نداره.متاسفانه اپیک و کلیف به این مورد اصلا توجه نمیکنن.یعنی در طول بازی به هیچ وجه شما اون صحنه پردازی که در متال گیر یا آنچارتد هست نمی بینی.اون حرکت خاص دوربین.

مثلا چیزی که اعصاب منو بهم میریزه تو گیرز 3 اینه که چرا فقط یک مرحله زیر آب وجود داره؟؟!!بدون تردید اون مرحله زیر آب بهترین چیزی هست که در کنسول تا حالا وجود داشته.اما متاسفانه فقط یک چپتر به این موضوع اختصاص دادن.یا همون ابتدای بازی که تو کشتی هستیم نورپردازی محیط آدم رو دیوونه میکنه.ولی بازهم می بینیم فقط یک چپتر تو کشتی بازی دنبال میشه.یعنی گیرز اگر یه کارگردانی قوی مثل آنچارتد پشتش بود میتونست براحتی بهترین گرافیک کنسولی بشه.شما کافیه به شماره سوم آنچارتد خوب دقت کنی.همون 1 سال پیش گفتم که موتور nd جوری هست که گرافیک بازی در روز به مراتب بیشتر به چشم میاد و اینها هم شدیدا باهوشی به خرج دادن و این شماره رو به صحرا بردن.اینها هنر سازنده و کارگردان هست که ظاهرا اپیک و کلیف ازش بی بهرن
:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or