کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
bf3 نسخه کنسول هم خیلی عالی هست این ویدئو هارو ببینید کیف کنید از این سایت:
http://www.gamersyde.com/index_en.html

در مورد بازی gears 3 به نظر من بعضی چیزا تو gears 3 نسبت به 2 پس رفت داشته مثلا افکت آب اون مرحله اول act 2 فکر میکنم یکی از بدترین طراحی ها در بازی هست یا تبدیل شدن کات سینهای Pre render به ریل تایم که تویه یه بازی مثل mass effect 2 که با unreal engine ساخته شده بود به راحتی پیاده سازی کرده بودن یا همین batman AC که کات سینهای pre render به محیط ریل تایم ترنسلیت میشن ولی از این قابلیت تو g3 استفاده نشده که واقعا احمقانس.

آخرین ویرایش:
نچارتد 3 گرافیک تکنیکالیه عالی داره شاید بهترین نباشه
اتفاقاً از نظر تکنیکی هم میشه گفت بهترینه یا بقول incGamers نقطه عطف گرافیک تکنیکی نسله !
بهترین افکت آب، بهترین افکت شن، بهترین افکت آتیش، بهترین انیمیشن های کرکتر اصلی که این مورد ارزش خیلی بالائی داره، از بهترین نورپردازی ها روی کنسول (یا بقول منتقد GR بهترین). فیزیک فوق العاده و محیط های داینامیک و تاثییر پذیر, Draw Distance رویائی, افکت ذرات کم نظیر و... همه اینها در کنار بخش هنری بازی که همون هارمونی رنگ ها و ساخت لوکیشن های مخاطب جذب کن با هنر و استعداد سازنده و... هست گرافیکی رو بوجود میارن که حاصلش میشه Uncharted 3 یا همون بهترین گرافیک کنسولی نسل !

خب پس تِزِ جدید اینه که گرافیک هنری برای انتخاب بهترین گرافیک خیلی مهمه و اگر بازیی بهترین بشه از نظر تکنیکال تعریفی نداره و فقط گرافیک هنریش خوبه ! چه بامبول قشنگی ! :دی

از نظر من بهترین گرافیک از هر نظر بتلفیلد 3 نسخه PC ـه و برای کنسولها هم Uncharted 3 و Batman Arkham City بیشترین شانس رو دارن . چون هر سه این عناوین اواخر سال منتشر شدن و خیلی بیشتر از بازیهای اوایل سال مورد توجه قرار میگیرن .

حسین یسری انجین ها پتانسیل خیلی زیادی دارن مثل CE 3 یا انجین ID یا همین UE 3 .5 و عنوان محبوبش GEOW 3 که شک نکن اگه این نسل 2 ، 3 سال دیگه ادامه پیدا کنه قدرت واقعی این انجین ها رو درک میکنی :d

GEOW 3 از لحاظ تکنیکی جزو بهترین های نسلِ ولی به خاطر طراحی ضعیف هنری ، مسائل تکنیکی هم زیاد به چشم نمیاد ، دقیقاً به همین خاطرم هست که بازی تو مراحل مختلف زیبا و زشت میشه و در حقیقت گرافیک بازی بالانس نیست !!

مثلا اپیک تو نسخه دوم انجین بازی رو زیاد تغییر نمیده ولی بجاش تمام سعی تلاشش رو معطوف مسائل هنری میکنه که ما تو نسخه نهایی شاهد یه همچین مراحلی هستیم : :
41645603993353707847.jpg

46968122702373271222.jpg

17795730048524192715.jpg
یعنی هنوز گیرز 2 از لحاظ هنری جزو شاهکارهای نسل به حساب میاد مرحله ایی که دام مارکوس میرن تو مقر لوکاست ها و فضا سازی بینظر اون مرحله بعید میدونم از یاد کسی بره یا مرحله ایی که میرن تو شکم اون هیولا و.............
ولی تو نسخه سوم اپیک تمام تمرکزش میذاره رو مسائل تکنیکی که الحق ـم نتیجه میگیره ، طوری که بنظرم گرافیک GEOW 2 در مقابل نسخه سوم بچه گانه بنظر میرسه ، ولی از اون طرف از گرافیک هنری و ظاهری ایی که تو نسخه اول دوم سنگ تموم گذاشته بود خبری نیست.......

به نظر من نسخه سوم از لحاظ هنری ضعیف ترین شماره بین سری بود و یجورایی نتونست انتظارات منو برآورده کنه ، حتی بر عکس اکثر بازی ها گیرز تو قسمت مولتی گرافیک به مراتب بهتری نسبت به سینگل داره !!!

اتفاقاً از نظر تکنیکی هم میشه گفت بهترینه یا بقول incGamers نقطه عطف گرافیک تکنیکی نسله !
بهترین افکت آب، بهترین افکت شن، بهترین افکت آتیش، بهترین انیمیشن های کرکتر اصلی که این مورد ارزش خیلی بالائی داره، از بهترین نورپردازی ها روی کنسول (یا بقول منتقد GR بهترین). فیزیک فوق العاده و محیط های داینامیک و تاثییر پذیر, Draw Distance رویائی, افکت ذرات کم نظیر و... همه اینها در کنار بخش هنری بازی که همون هارمونی رنگ ها و ساخت لوکیشن های مخاطب جذب کن با هنر و استعداد سازنده و... هست گرافیکی رو بوجود میارن که حاصلش میشه Uncharted 3 یا همون بهترین گرافیک کنسولی نسل !
یعنی وقتی یه سایتی به یه چیز بازی بگه بهترین مساوی میشه با همه سایتها براش گفتن بهترین ؟!
پس اینم گیم اسپات به گرافیک RAGE گفته حالا میخوای چیکار کنیم ؟!
Rage proclaims its technical and artistic mastery

پس به قول شما میشه اینطوری حساب کرد U3 مساویست با بهترین تکنیکال نسل . بهترین هنری نسل .بهترین انیمیشن نسل بهترین همه چی نسل .
بله بله بله !
خب پس تِزِ جدید اینه که گرافیک هنری برای انتخاب بهترین گرافیک خیلی مهمه و اگر بازیی بهترین بشه از نظر تکنیکال تعریفی نداره و فقط گرافیک هنریش خوبه ! چه بامبول قشنگی ! :biggrin1:
متاسفانه شما در اندازه همون درکتون میتونید پستهای بنده را اینطوری درک کنی !

من گیرز 3 رو بازی نکردم ولی گیرز 1 و 2 از لحاظ هنری عالین(البته غیر از طراحی کرکتر ها که همه بدن سازن از دم)
دقیقا همون طور که مصطفی هم گفت از لحظ هنری گیرز 3 ضعیفترین شمارست ! یکی از دلایلی که گیرز 3 امسال مورد توجه قرار نگرفت همین مسئلست .
اون عکسهای ی که مصطفی گذاشت را نگاه کنید بعد از چند سال هنوز با چشم انسان بازی میکنه ولی همچین صحنه های به ندرت میشه تو گیرز 3 دید .

آخرین ویرایش:
bf3
یا تبدیل شدن کات سینهای Pre render به ریل تایم که تویه یه بازی مثل mass effect 2 که با unreal engine ساخته شده بود به راحتی پیاده سازی کرده بودن یا همین batman AC که کات سینهای pre render به محیط ریل تایم ترنسلیت میشن ولی از این قابلیت تو g3 استفاده نشده که واقعا احمقانس.
دقیقاً !! یسری ایرادات مسخره تو نسخه سوم هست که یکیش همینه مثلاً وقتی GOW 3 بازی میکنی خیلی اوقات اصلاً کسی متوجه نمیشی بین کات سین و گیم پلی داره سوییچ میشه !!! مثلاً تو همون سکانس پایانی بازی چند بار بین کات سین و گیم پلی بازی سوییچ میشه که فک میکنم خیلی از دوستان حتی متوجه ـش نشدن ....
در صورتی که تو گیرز با وجود realtime بودن اکثر کات سین ها این سوییچ شدن خیلی مضحک انجام میشه !
من گیرز 3 رو بازی نکردم ولی گیرز 1 و 2 از لحاظ هنری عالین(البته غیر از طراحی کرکتر ها که همه بدن سازن از دم)
ببین بحث فقط سره مدلینگ نیست به کل انجین زیر رو کردن از نورپردازی و افکت های انفجار بگیر تا سایه زنی و درشندگی سطوح که یکی از ضعف های اساسی ue 3 بود . کلاً از لحاظ تکنیکی خیلی خیلی پیشرفت کرده بنظر من حتی بیشتر از پیشرفت u2 نسبت به u1 ؛ ولی خوب طراحی ضعیف مراحل ، رنگ بندی های نسبتاً بی روح و مهمتر از همه اینها انتخاب فصل تابستون و رنگ های گرم بنظرم بشترین لطمه به ظاهر بازی زده ....!!
رضا تو این مواردی که نام بردی خیلی هاش نظر شخصی ـه خودته و اونایی هم که سایت ها اشاره کردن بنظرم صبر کنیم خودمون بازی کنیم بعد نظر بدیم بهتره چون کلیت سایتها رو یه موضوع خاص متمرکز نشدن که بگن بهترینه ! مثلاً افکت ذارت بنظر من GEOW 3 و Crysis 2 خیلی خیلی سرتر هستن ، نورپردازی به نظر شخصیم خنده دار بازی های دیگه کنار crysis 2 قرار بدیم :d ، تازه alan wake هم هست !! در مورد آفکت آب ، آتیش ـم زود قضاوت نکن بذار بازی عرضه شه ؛ ما همین الان عناوینن خیلی قوی تو این زمینه داریم farcry 2 از لحاظ تکنیکی یا RE 5 آتیشِش از لحاظ بصری بینظیر بود.

تا همین الانشم تو uncharted 3 دو، سه تا سوتی ضایع میتونم از همین افکت آبش بگیرم ولی صبر میکنم تا بازی بیاد و خودم تست کنم :d

آخرین ویرایش:
یعنی وقتی یه سایتی به یه چیز بازی بگه بهترین مساوی میشه با همه سایتها براش گفتن بهترین ؟!
پس اینم گیم اسپات به گرافیک RAGE گفته حالا میخوای چیکار کنیم ؟!

پس به قول شما میشه اینطوری حساب کرد U3 مساویست با بهترین تکنیکال نسل . بهترین هنری نسل .بهترین انیمیشن نسل بهترین همه چی نسل .
بله بله بله !

یدونه سایت گفته ؟! عجب
گیم اسپات در مورد گرافیک U3 هم اینو گفته (کلی نخوندم شاید چیز های دیگه ای هم باشه):
impressive technology and strong artistic design

دقیقاً منظورم همینه بازی در 95% موارد حداقل بهترین این نسل روی کنسول هست, براحتی !

رضا تو این مواردی که نام بردی خیلی هاش نظر شخصی ـه خودته و اونایی هم که سایت ها اشاره کردن بنظرم صبر کنیم خودمون بازی کنیم بعد نظر بدیم بهتره چون کلیت سایتها رو یه موضوع خاص متمرکز نشدن که بگن بهترینه ! مثلاً افکت ذارت بنظر من GEOW 3 و Crysis 2 خیلی خیلی سرتر هستن ، نورپردازی به نظر شخصیم خنده دار بازی های دیگه کنار crysis 2 قرار بدیم :d ، تازه alan wake هم هست !! در مورد آفکت آب ، آتیش ـم زود قضاوت نکن بذار بازی عرضه شه ؛ ما همین الان عناوینن خیلی قوی تو این زمینه داریم farcry 2 از لحاظ تکنیکی یا RE 5 آتیشِش از لحاظ بصری بینظیر بود.

تا همین الانشم تو uncharted 3 دو، سه تا سوتی ضایع میتونم از همین افکت آبش بگیرم ولی صبر میکنم تا بازی بیاد و خودم تست کنم :دی
نظر شخصی ؟ بهرحال به واقعیت نزدیکه. الآن اینجا تو نظرات شخصیت رو تحمیل میکنی اما من برای هرکدومشون حداقل میتونم نقل قول بیارم از سایت ها یا مجلات. مثلاً مجله Playmania میگه بهترین افکت آب که هیچ بازی در این زمینه باهاش قابل مقایسه نیست یا Destructoid که میگه همه افکت های بازی اعم از شن، آب، آتش پرفکت هستند و در آخر هم یک بهترین گرافیک تاریخ کنسول هم میزنه تنگش و خیلی سایت های دیگه. یا نورپردازی بنظر تو جوک میونه که خُب این نظرتم واسه من جوک میمونه :دی چون بازم نقول قول واست از سایت ها میارم که گفتند نورپردازی بازی بهترینه روی کنسول مثل GR.
اون نام بردن بازی هایی دسته چندم چند سال پیش هم جوک جالبی بود :دی دو سه تا ایراد ضایع که هیچی 500 تا ایراد هم بیاری باز بهترین افکت آب رو این بازی داره چون هیچ بازی روی کنسول نیست که در این زمینه ازش بهتر باشه.

بهرحال این آخرین پست من توی این تاپیک بود چون چیزی که مشخصه دیگه بحث کردن نداره. قویترین گرافیک نسل روی کنسول که شامل همه موارد میشه تا الآن U3 هست. سعی کنید باهاش کنار بیاید و بامبول نتراشید...

تا قبل از تجربه ی Rage به نظرم گیرز3 بهترین گرافیک کنسولیه حداقل از نظر تکنیکی که اینطور بود البته همونطور که دوستان گفتن به خاطر ضعف گرافیک هنری بازی شاید همین الانشم U2 از نظر بصری از گیرز 3 بهتره یعنی نگاه کردن به مناظر U2 لذت بیشتری به آدم میده و چشم نواز تره باشه ولی خوب از نظر تکنیکی گیرز 3 عالیه یعنی حرف نداره مخصوصا نورپردازیش اما خوب بعد از تجربه ی Rage باید بگم که انصافا تا حالا از هیچ بازی رو کنسولا به اندازه ی این بازی لذت نبردم Drow Distance عالی ، نورپردازی بینظیر و تکسچرایی که اگه از دور بهشون نگاه کنیم دست کمی از صحنه های واقعی ندارن محیط بزرگ و ... ولی خوب ریج یه سری ایراد بزرگم داره مثل دیر لود شدن تکسچراش و فیزیک ضعیف اما خوب این ایرادا مقابل زیبایی های این بازی واقعا هیچن بعید مییدونم که حداقل تو امسال بازی دیگه ای بتونه از نظر گرافیکی واسم اینقدر لذت بخش باشه البته مطمئنا بازم موقع بازی کردن U3 از گرافیک بازی و مناظر خیره کنندش لذت زیادی ببرم ولی خوب Rage واقعا خیره کنندست از گرافیک C2 هم خیلی خوشم نیومد البته رو کنسول چون افت فریم زیادی داشت باگ وحشتناک داشت و نوسان زیادیم داشت اصلا پولیش شده نبود یعنی به طور کلی شایسته کسب مقام بهترین نمیدونمش

من خودم فوق العاده از crysis 2 لذت بردم بزرگترین مشکلش داستان و هوش مصنوعی ضعیف دشمن و افت فریم بود وگر نه بازی فوق العاده تاپی از نظر گرافیکی بود به نظرم انجین cryengine 3 قوی ترین انجین برای کنسول ها تو این نسل بوده حتی bt3 که این همه روی frosbite 2 مانور میداد بازم به زیبایی crysis2 نبود تازه اگه hd نصب نمیکردید که واقعا خجالت اور بود

اما خوب بعد از تجربه ی Rage باید بگم که انصافا تا حالا از هیچ بازی رو کنسولا به اندازه ی این بازی لذت نبردم Drow Distance عالی
Draw Distance !

روی کنسول که به نظرم U3 بهترین میشه . در کل هم C2 از همشون یه سر و گردن بالاتره . BF3 عملا از تسلیشن استفاده نکرده و حجم دار بودن بافت ها در C2 خیلی بیشتر احساس میشه.ولی نورپردازی فوق العادش باعث شده از لحاظ بصری در بعضی قسمت های بازی بی نظیر باشه.

از اینا بگذریم واقعا واسم سواله ND چطور میتونه در عرض 2 سال اون هم فقط با 90 کارمند بازیی بسازه که منتقدین اون رو از هر نظر کاملترین و بازی برتر این نسل (PS3) مینامند؟.بطور مثال برای ساخت COD چیزی در حدود 500 کارمند مشغول به کار هستند.واقعا راز ND چیه!؟:d

گرافیک عالی یک بازی زمانی ارزش بیشتری پیدا میکنه که بدونی تمامیه قسمت های دیگر اون به همون اندازه براش وقت گزاشته شده و عالین!بطور مثال خیلی از بازی ها امسال هستند که فقط وقت و هزینه خود رو صرف گرافیک کردند و از دم گند زدن به گیم پلی , فریم ریت و داستان!نموش KZ3 ,C2,RAGE

زمانی کار ND شاهکار به جلوه میاد که تمام المان های موثر در گیم رو مورد بررسی قرار داد و اون موقع است که باید ND رو برای خلق چنین چیزی تحسین کرد.

آخرین ویرایش:

گیم اسپات در مورد گرافیک U3 هم اینو گفته (کلی نخوندم شاید چیز های دیگه ای هم باشه):

معنیش را میدونی ؟!

دقیقاً منظورم همینه بازی در 95% موارد حداقل بهترین این نسل روی کنسول هست, براحتی !

بله بله بله ! شما درست میفرمایید .

نظر شخصی ؟ بهرحال به واقعیت نزدیکه. الآن اینجا تو نظرات شخصیت رو تحمیل میکنی اما من برای هرکدومشون حداقل میتونم نقل قول بیارم از سایت ها یا مجلات. مثلاً مجله Playmania میگه بهترین افکت آب که هیچ بازی در این زمینه باهاش قابل مقایسه نیست یا Destructoid که میگه همه افکت های بازی اعم از شن، آب، آتش پرفکت هستند و در آخر هم یک بهترین گرافیک تاریخ کنسول هم میزنه تنگش و خیلی سایت های دیگه. یا نورپردازی بنظر تو جوک میونه که خُب این نظرتم واسه من جوک میمونه :دی چون بازم نقول قول واست از سایت ها میارم که گفتند نورپردازی بازی بهترینه روی کنسول مثل GR.
اون نام بردن بازی هایی دسته چندم چند سال پیش هم جوک جالبی بود :دی دو سه تا ایراد ضایع که هیچی 500 تا ایراد هم بیاری باز بهترین افکت آب رو این بازی داره چون هیچ بازی روی کنسول نیست که در این زمینه ازش بهتر باشه.

بهرحال این آخرین پست من توی این تاپیک بود چون چیزی که مشخصه دیگه بحث کردن نداره. قویترین گرافیک نسل روی کنسول که شامل همه موارد میشه تا الآن U3 هست. سعی کنید باهاش کنار بیاید و بامبول نتراشید...

[/FONT][/COLOR]
اولاً وقتی میگم نظر شخصیم پس تحمیلش نمیکنم ؟! دوماً من دلیل نمیارم ؟!! عجب!
در مورد بازی های دسته چندم هم خودت میدونی دلیل نمیشه!! بهترین آتیش از لحاظ تکنیکی تا به امروز متعلق به far cry 2 هست (حالا شاید u3 بهتر باشه )،از لحاظ بصری هم به نظر من RE 5 ؛ حالا دست چندم چه فرقش چیه؟

راستی رضا یه سوال دارم ازت ببین آدما دو دسته ـن ، یا نظر سایت ها قبول دارن و تو چنین بحث هایی که معمولاً به نظرات شخصی ختم میشه شرکت نمی کنن ! یا نه طرف میبینه تو بعضی موارد سایت ها هم اشتباه میکنن پس نظر خودش میده !!
یعنی به عنوان مثال وقتی میبینه IGN میگه گیم پلی u2 از کات سینش کیفیتش بیشتره با خودش میگه اشتباه میکنه !! حالا تو جزو کدوم دسته ایی؟:d

از طرفی به عنوان تاپیک دقت کن نگفته پیش بینی بهترین گرافیک سال از نظر سایت ها ؟!:d

اولاً وقتی میگم نظر شخصیم پس تحمیلش نمیکنم ؟! دوماً من دلیل نمیارم ؟!! عجب!
در مورد بازی های دسته چندم هم خودت میدونی دلیل نمیشه!! بهترین آتیش از لحاظ تکنیکی تا به امروز متعلق به far cry 2 هست (حالا شاید u3 بهتر باشه )،از لحاظ بصری هم به نظر من RE 5 ؛ حالا دست چندم چه فرقش چیه؟

راستی رضا یه سوال دارم ازت ببین آدما دو دسته ـن ، یا نظر سایت ها قبول دارن و تو چنین بحث هایی که معمولاً به نظرات شخصی ختم میشه شرکت نمی کنن ! یا نه طرف میبینه تو بعضی موارد سایت ها هم اشتباه میکنن پس نظر خودش میده !!
یعنی به عنوان مثال وقتی میبینه IGN میگه گیم پلی u2 از کات سینش کیفیتش بیشتره با خودش میگه اشتباه میکنه !! حالا تو جزو کدوم دسته ایی؟:d

از طرفی به عنوان تاپیک دقت کن نگفته پیش بینی بهترین گرافیک سال از نظر سایت ها ؟!:d

رضا جزو این دستس !!

• Like
Reactions: kayne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or