Dinosaur
Loyal Member
فرخ منتقدها فرق میکنن ! بعضی از منتقدها عاشق کلمه های قلنبه سلنبه هستن و میگن بهترین گرافیک و عالی ترین فلان و ... ، ولی توی همون سایت یه منتقد دیگه ممکنه از این جور اصطلاحات خوشش نیاد و فقط تعریف کنه از گرافیک یه بازی ! کلآ هرکسی سبک نوشتن خودش رو داره ! مثلآ همون PSXExtreme که برای Rage طرف گفته بود بهترین گرافیکی که دیده و بهترین گرافیک نسل و ... ، بهش 9.8 داده بوده ولی منتقدی که U3 رو نقد کرده به گرافیکش 10 داده !بعد چه قانون من در اروردی ای ! اون سایتهایی که به ریج گفتن بهترین که به u2 نگفتن خیلی هاشون ! زمانی حرفت درست میشه که به u2 همون سایتها بگن بهترین که حرفه من نقض بشه .
همون U2 رو دیگه دشمن خونی سونی هم قبول داره که وقتی اومد بهترین گرافیک کنسولی رو داشت ! ولی اگه بگردی بعید میدونم همه سایت ها بدون استثنا گفته باشن بهترین گرافیک ! ممکنه بعضی هاشون فقط تعریف کرده باشن ولی کلمه بهترین رو به کار نبرده باشن !
من که تا خودم اینا رو تجربه نکنم کاری به نظر سایت ها ندارم ولی اگه بخوای نظر سایت ها رو مهم بدونی ، تقریبآ نصف این نقدهایی که تا حالا توی متا ثبت شده (بقیه نقدها رو ندیدم شاید توی اونا هم زیاد باشه) یا به بازی امتیاز کامل گرافیکی دادن یا بهترین گرافیک دونستنش ! بقیه هم تقریبآ از گرافیکش فقط تعریف کردن ولی این جور اصطلاحات بهترین و ... رو به کار نبردن که دلیل نمیشه منظور خاصی داشته باشن و حتمآ بازی دیگه ای رو از نظر گرافیکی بهتر از U3 بدونن یا ندونن !
فقط دو تا رو دیدم که امتیاز کامل به گرافیکش ندادن. یکی Gametrailers که به design (گرافیک هم بخشی از همین هست دیگه ؟! ) 9.5 داده و مثلآ به BF3 هم 9.2 داده و به Rage هم 8.8 ! یکی هم Gamereactor دانمارک که به گرافیکش 9 داده و به Rage داده 8 و به BF3 داده 9 !
در کل فکر میکنم بهترین کار این هست که آدم خودش بازی ها رو تجربه کنه و نظر بده !