کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
نظر شخصیم اینه که بهترین گرافیک سال 2011 ازآن ویرایش PC عنوان Crysis 2 هست ؛ همونطور که میدونید بنده هیچ تملق خاطری به PC ندارم ، پس انگ جواط یرلی فن بودن و کرایتک فن بودن به بنده نچسبونید ... توی کنسول هم باز بنظرم Crysis 2 گرافیکش از گیرز 3 و آنچارتد 3 بهتر هست ولی گناهش زود اومدنشه ... فی الواقع اگر کرایسیس 2 هم الآنا سروکلش پیدا میشد ، گارتال تمام نقل قولایی که اینجا برای RAGE (:-&) علم میکنه ، برای کرایسیس 2 علم میکرد .
RAGE رو تا خودم میدیدم توی هر چیزی جز گرافیک عرش اعلی میپنداشتم ، اما وقتی بازی کردم Not Only گیم پلی و گانینگ و داستانش باقالی بود ، But Also گرافیکش هم به شدت "زشت" و من باب هنری "عریان" بود ... فنی بله ، بسیار سطح بالا بود ولی دیر لود شدن یکم توی ذوق میزد .
بیفستراگنف 3 هم اگر بخوایم بهترین گرافیک 2011 تصورش کنیم مثل لطیفه میمونه ! بازی ای که روی کنسول هیچ حرفی برای گفتن نداره ، و توی PC هم با حریف چغری مثل کرایسیس 2 باید دست و پنجه نرم کنه .

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
این تاپیک مخصوص کنسوله ، وگرنه خب مشخصه که Crysis 2 با Texture Pack و DX11 روی PC نمیشه هیچ بازی رو باهاش مقایسه کرد ! پس لطفا راجع به PC صحبت نکنیم ...

من BF3 رو بازی نکردم ...

راستی من یه چیزی توی Uncharted 3 کشف کردم و اونم اینه که یه مقدار از لحاظ Texture ******ing مشکل داره ... یعنی در واقع Texture ها در حالتی که به صورت عمود بهشون نگاه کنی فوقالعاده هستند ، ولی اگه موازی نگاه کنی ضعیف ، البته همه بازیهای کنسول اینجوری هستن ، ولی U3 اختلافش بعضی جاها خیلی به چشم میاد ، مثلا در Crysis 2 با اینکه ورژن 360 در حالت کلی بخاطر رزولوشن برتر بود ، ولی از نظر Texture ******ing ضعیفتر از PS3 بود ... در تنظیمات PC ما میتونیم این قضیه رو با استفاده از Anistropic ******ing حل کنیم ، مثلا در حالت 16X این مشکل تقریبا کاملا حل میشه .

اما بازهم دقت به جزییات در U3 در بالاترین سطح قرار داره ... یعنی اینا با وسواس خیلی خاصی بازی رو ساختن .... مثلا توی بیابون شما وقتی توی یه سطح صاف قدم بر میدارید فقط جای پا میمونه ، ولی توی سطح شیب دار علاوه بر جای پا بخاطر اون شیب شنهای اون قسمتی که پا گذاشتید هم ریزش میکنه !!! و این واسه من خیلی خیلی جالب بود .... حرکت چفیه Nathan با وزش باد هم خیلی جالبه ....
یکی از سایتها گفته بود بهترین فیلمی که تا بحال بازی کردید ! یا یه جا دیگه آخر نقدش نوشته بود : " راستی Indiana Jones کی بود ؟! " :d

راستی فرخ من الان حسشو ندارم ، ولی فردا اون مقایسه ای رو که گفتم رو سعی میکنم اینجا بذارم تا ببینی برتری U3 به rage از نظر سایتها یه چیز غیر قابل انکاره ... حالا اگه تا اونموقع قبول کردی اینو زحمت منم کم میکنی .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mehrdad
راستی فرخ من الان حسشو ندارم ، ولی فردا اون مقایسه ای رو که گفتم رو سعی میکنم اینجا بذارم تا ببینی برتری U3 به rage از نظر سایتها یه چیز غیر قابل انکاره ... حالا اگه تا اونموقع قبول کردی اینو زحمت منم کم میکنی .
ببین من خودم همش را دیدم !
دوما من یه سوال پرسیدم که بی جواب موند ؟ حالا گیرم حرفه تو درست ولی به نظرت افتخاره یک بازی 30 فریم با محیطهای بسته تر بهتر از یک بازیه 60 فریم با محیط خیلی بزرگتر داره ؟!
یعنی فکر میکنی ارزش برنامه نویسی کدوم بهتره ؟ یا مثلا کارمک اگه 30 فریم میخواست بساز چه اتفاقی می افتاد ؟

به نظرم آخر سال هر بازی ایی به جز bf 3 به عنوان بهترین گرافیک انتخاب بشه فوق العاده مسخره و خنده دار هست.به قدری این عنوان روی pc فوق العاده کار شده که عناوین کنسولی جلوش مثل جوک میمونن.حالا کاری هم ندارم که pc محدودیت نداره.وقتی موضوع انتخاب بهترین گرافیک هست،خب باید عنوانی که گرافیک بهتری داره انتخاب بشه.حالا میخواد pc چند میلیونی باشه یا کنسول.

حسین جان عموما گرافیک ها رو بر پایه بازی های کنسول انتخاب می کنن :دی بهترین گرافیک PC یا BF3 می شه یا Crysis 2 ! کنسول هم که خوب معلومه ! ولی تا اونجایی که من اطلاع دارم گرافیک سال رو بر حسب کنسول انتخاب می کنن ! الان من BF3 روی PS3 دارم می رم ! گرافیکش از Crysis 2 پایین تره ( کنسولیش ) ! در کل این شاهکار اخیر ND دیگه جایی برای حرف نزاشته ! حالا هر چی هم به بعضی ها بگی همه سایت می گن گرافیکش رو دست نداره و IGN هم می گه بالاترین گرافیک نسل مگه قبول می کنن .... !!!! 8-|

گرافیک کنسول و PC نداره ، اونی که ارزش گرافیکیش بیشتر باشه به عنوان برترین گرافیک انتخاب میشه .
مثلا بایوشاک تو 2007 گرفت چون از لحاظ هنری فوق العادست ، جوری که من الان هم بازیش می کنم فک می کنم بازی امسالِ ، باید خیلی تو محیط دقت کنی که بفهمی نه خیر عقبه از لحاظ تکنیکی از بازی های الان . اون سال Crysis 1 هم اومد اما گرافیک ِ هنریش اونقدا خوب نبود تکنیکیش ترکوند . اما بایوشاک هم تکنیکی هم هنری عالی برای همین انتخاب شد .
به نظر من امسال بین C2 و BF3 هست ، Rage هم اگه یه Texture Pack می داد برای PC میتونست انتخاب بشه اما تکسچر هاش واقعا از نزدیک تو ذوق می زنن .

من BF3 رو بازی نکردم ...

راستی من یه چیزی توی Uncharted 3 کشف کردم و اونم اینه که یه مقدار از لحاظ Texture ******ing مشکل داره ... یعنی در واقع Texture ها در حالتی که به صورت عمود بهشون نگاه کنی فوقالعاده هستند ، ولی اگه موازی نگاه کنی ضعیف ، البته همه بازیهای کنسول اینجوری هستن ، ولی U3 اختلافش بعضی جاها خیلی به چشم میاد ، مثلا در Crysis 2 با اینکه ورژن 360 در حالت کلی بخاطر رزولوشن برتر بود ، ولی از نظر Texture ******ing ضعیفتر از PS3 بود ... در تنظیمات PC ما میتونیم این قضیه رو با استفاده از Anistropic ******ing حل کنیم ، مثلا در حالت 16X این مشکل تقریبا کاملا حل میشه .

اما بازهم دقت به جزییات در U3 در بالاترین سطح قرار داره ... یعنی اینا با وسواس خیلی خاصی بازی رو ساختن .... مثلا توی بیابون شما وقتی توی یه سطح صاف قدم بر میدارید فقط جای پا میمونه ، ولی توی سطح شیب دار علاوه بر جای پا بخاطر اون شیب شنهای اون قسمتی که پا گذاشتید هم ریزش میکنه !!! و این واسه من خیلی خیلی جالب بود .... حرکت چفیه Nathan با وزش باد هم خیلی جالبه ....
یکی از سایتها گفته بود بهترین فیلمی که تا بحال بازی کردید ! یا یه جا دیگه آخر نقدش نوشته بود : " راستی Indiana Jones کی بود ؟! " :d

به نظر میاد مشکل فقط تکسچر ف ی ل ت ر ینگ نباشه توی عکسا و ویدئوهای direct feed که من از بازی دیدم بعضی تکسچرها تو محیط بازی با رزولوشن پائینتر نسبت به بقیه تکسچرها وجود داره مثل این عکسها:

9n8dumf9ti43cm6j42c6.jpg

qgf2hrikrij73rrqz88.jpg

توی بازی تکنیک Dot3 bump mapping رو هم پیاده سازی نکردن که خودش یکمی به flat شدن تکسچرها کمک میکنه...

از نظر من بازی گرز اف وار گرافیکی ترین بازی البته اگر توی ال سی دی بازی کنیش:-&

ربطی به geow نداره کلا 90 درصد بازیا تو ال سی دی یا ال ای دی مگر مدلای خیلی گرون قیمت که local dimm هستن گرافیکشون به فاجعه تبدیل میشه یه دلیلش کنتراست پائینه که بازیو کم عمق نشون میده دلیل دیگش دقت رنگ پائین و رنگای کارتونی.

ربطی به geow نداره کلا 90 درصد بازیا تو ال سی دی یا ال ای دی مگر مدلای خیلی گرون قیمت که local dimm هستن گرافیکشون به فاجعه تبدیل میشه یه دلیلش کنتراست پائینه که بازیو کم عمق نشون میده دلیل دیگش دقت رنگ پائین و رنگای کارتونی.
ربطی نداره تمام اینها رو میشه با تنظیمات به صورت دلخواه درش آورد . مشکلات بازی رو پای LCD نمیزان معمولاً !

آخرین ویرایش:
یعنی با این ویدئویی که امروز با کیفیت HD از چپتر 1 آنچارتد 3 دیدم (کاش نمیدیدم) فکم با زمین هموار شد... براحتی و با فاصله بهترین گرافیک نسل روی کنسول هست و تمام تعریف هایی که ازش تا اینجا شده و خواهد شد حتی درخورش نبوده بنظرم.
دوستانی هم که خودشون رو به آبو آتیش و درودیوار میزنن تا اینکه بتون کمی ماهیت امر رو تغییر بدن (توی ذهن خودشون البته, جهت تسکین) باید بهشون گفت که خودتون رو خسته نکنید چون واقعیت هیچ وقت عوض نمیشه همونجوری که سه سال پیش از این عوض نشد پس تا اونجایی که براتون مقدوره سعی کنید بتونید بازی رو تجربه کنید و ازش لذت ببرید همونطوری که من و تمام کسانی که طرفدار بازی هستند لذت ورایی رو خواهند برد و این بحث های سوخته رو هم بریزید دور نسل تموم شد D: .

2008 = MGS4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War III
2011 = Uncharted 3
WOW @ PS3s Power

• Like
Reactions: Robin Hood
یعنی با این ویدئویی که امروز با کیفیت HD از چپتر 1 آنچارتد 3 دیدم (کاش نمیدیدم) فکم با زمین هموار شد... براحتی و با فاصله بهترین گرافیک نسل روی کنسول هست و تمام تعریف هایی که ازش تا اینجا شده و خواهد شد حتی درخورش نبوده بنظرم.
دوستانی هم که خودشون رو به آبو آتیش و درودیوار میزنن تا اینکه بتون کمی ماهیت امر رو تغییر بدن (توی ذهن خودشون البته, جهت تسکین) باید بهشون گفت که خودتون رو خسته نکنید چون واقعیت هیچ وقت عوض نمیشه همونجوری که سه سال پیش از این عوض نشد پس تا اونجایی که براتون مقدوره سعی کنید بتونید بازی رو تجربه کنید و ازش لذت ببرید همونطوری که من و تمام کسانی که طرفدار بازی هستند لذت ورایی رو خواهند برد و این بحث های سوخته رو هم بریزید دور نسل تموم شد D: .

2008 = MGS4
2009 = Uncharted 2
2010 = God of War III
2011 = Uncharted 3
WOW @ PS3s Power

البته به نظرمن ربطی به PS3 Power نداره:d موضوع سازنده های First Party هستند که با موتورهای Exclusive میتونن اینکار رو انجام بدن .

علاوه بر اینچیزی که نیما گفت یه نکته ای خیلی مهمه.وقتی به لیستی که رضا نوشته نگاه میکنم به قدرت بازیسازی غربیها و خصوصا آمریکاییها پی میبرم.از این لیست به جز mgs4 همگی ماله استودیوهای آمریکایی هستند.تازه همون mgs4 هم با کلی حرف و حدیث اول شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or