u.s.a
کاربر سایت
ign جوگیر ترین سایت دنیاس.این حرفشم مزخرف به تمام معناس.تو کات سینهایی که با زدن دکمه استارت میشد skip کرد،کات سین به مراتب کیفیت بهتری داشت.اونائی هم که نمیشد اسکیپ کرد کیفیتشون مثل خود گیم پلی بود.مثلا میخوام بدونم کسی هست که بگه اونجا که nathan تیر خورده و تو برف داره راه میره که به اون خنجر میرسه،کیفیت با خود بازی برابر هست؟؟؟!!!یعنی به عنوان مثال وقتی میبینه IGN میگه گیم پلی u2 از کات سینش کیفیتش بیشتره
موضوع سادس.اولا بنده به شخصه هیچوفت از ign دفاع نکردم و نمیکنم.اونجا هم کسی به یک ign بسنده نکرد.20 تا سایت بودن که میگفتن کرایسس بهترین هست.الان هم بحث کاملا روشنه.وقتی فقط ign اومده این حرفو زده و سایت دیگه ایی همچین چیزی نگفته مشخص میشه که مزخرف گفته.این یه چیز کاملا روشن و واضحی هست که اصن نیاز به بحث نداره.کیفیت کات سینهای آنچارتد 2 کاملا برتر از خود بازی بود.90 درصد بازیها هم همین هستن.گیرز هم اونایی که میشه اسکیپ کرد از خود بازی خیلی بهتره.به طور مثال وقتی 20 تا سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست،دیگه من هیچقوت نمیام بگم ign اشتباه کرده.چون اکثریت هم دارن همینو میگن.يعني بعضيا واقعا به مهني واقعيه كلمه خودشونو مضحكه خاص و عام كردن چند ماه پيش كلي راجع به گرافيك Crysis 2 بحث كرديم تا ميومديم ايراد بگيريم ميگفتن IGN رو قبول داري يا نه؟ من خودم بشخصه همونجا قبول كردم حرف IGN رو(ميتونيد بريد پست هامو بخونيد) خيلياي ديگه هم قبول كردن ولي حالا ورق برگشته IGN شده جوگير داغون غير متخصص بس كنيد ديگه
آخرین ویرایش: