کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
یعنی به عنوان مثال وقتی میبینه IGN میگه گیم پلی u2 از کات سینش کیفیتش بیشتره
ign جوگیر ترین سایت دنیاس.این حرفشم مزخرف به تمام معناس.تو کات سینهایی که با زدن دکمه استارت میشد skip کرد،کات سین به مراتب کیفیت بهتری داشت.اونائی هم که نمیشد اسکیپ کرد کیفیتشون مثل خود گیم پلی بود.مثلا میخوام بدونم کسی هست که بگه اونجا که nathan تیر خورده و تو برف داره راه میره که به اون خنجر میرسه،کیفیت با خود بازی برابر هست؟؟؟!!!
يعني بعضيا واقعا به مهني واقعيه كلمه خودشونو مضحكه خاص و عام كردن چند ماه پيش كلي راجع به گرافيك Crysis 2 بحث كرديم تا ميومديم ايراد بگيريم ميگفتن IGN رو قبول داري يا نه؟ من خودم بشخصه همونجا قبول كردم حرف IGN رو(ميتونيد بريد پست هامو بخونيد) خيلياي ديگه هم قبول كردن ولي حالا ورق برگشته IGN شده جوگير داغون غير متخصص بس كنيد ديگه​
موضوع سادس.اولا بنده به شخصه هیچوفت از ign دفاع نکردم و نمیکنم.اونجا هم کسی به یک ign بسنده نکرد.20 تا سایت بودن که میگفتن کرایسس بهترین هست.الان هم بحث کاملا روشنه.وقتی فقط ign اومده این حرفو زده و سایت دیگه ایی همچین چیزی نگفته مشخص میشه که مزخرف گفته.این یه چیز کاملا روشن و واضحی هست که اصن نیاز به بحث نداره.کیفیت کات سینهای آنچارتد 2 کاملا برتر از خود بازی بود.90 درصد بازیها هم همین هستن.گیرز هم اونایی که میشه اسکیپ کرد از خود بازی خیلی بهتره.به طور مثال وقتی 20 تا سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست،دیگه من هیچقوت نمیام بگم ign اشتباه کرده.چون اکثریت هم دارن همینو میگن.

آخرین ویرایش:
يعني بعضيا واقعا به معني واقعيه كلمه خودشونو مضحكه خاص و عام كردن چند ماه پيش كلي راجع به گرافيك Crysis 2 بحث كرديم تا ميومديم ايراد بگيريم ميگفتن IGN رو قبول داري يا نه؟ من خودم بشخصه همونجا قبول كردم حرف IGN رو(ميتونيد بريد پست هامو بخونيد) خيلياي ديگه هم قبول كردن ولي حالا ورق برگشته IGN شده جوگير داغون غير متخصص بس كنيد ديگه
موضوع سادس.اولا بنده به شخصه هیچوفت از ign دفاع نکردم و نمیکنم.اونجا هم کسی به یک ign بسنده نکرد.20 تا سایت بودن که میگفتن کرایسس بهترین هست.الان هم بحث کاملا روشنه.وقتی فقط ign اومده این حرفو زده و سایت دیگه ایی همچین چیزی نگفته مشخص میشه که مزخرف گفته.این یه چیز کاملا روشن و واضحی هست که اصن نیاز به بحث نداره.کیفیت کات سینهای آنچارتد 2 کاملا برتر از خود بازی بود.90 درصد بازیها هم همین هستن.گیرز هم اونایی که میشه اسکیپ کرد از خود بازی خیلی بهتره.به طور مثال وقتی 20 تا سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست،دیگه من هیچقوت نمیام بگم ign اشتباه کرده.چون اکثریت هم دارن همینو میگن.
من منظورم شما نبود نه من كاري به اون جمله IGN ندارم الان من نميدونم بحث كردن در اين مورد چه سودي داره اقا اصلا كيفيت كات سين 50 برابر بهتر از گيم پلي بازي حالا كه چي؟ چي ثابت ميشه چه ربطي به اين ترد داره؟ شما خودت قضاوت كن يه زماني گيم اسپات از نظر تحليل گرافيك شوت بود اوت بود اصلا هيچي نميفهميد ولي يهويي سر Rage سه تا مدالش ميشه حجت براي همه IGN سر Crysis 2 حسابي متخصص بود در اين زمينه و مو لا درز حرفاش نمي رفت ولي الان شده جوگير

آخرین ویرایش:
من گیرز 3 رو بازی نکردم ولی گیرز 1 و 2 از لحاظ هنری عالین(البته غیر از طراحی کرکتر ها که همه بدن سازن از دم)
کرکترهاش که اصلا به نظرم خوب نیستن !
تنها چیزی که توشون میبینم بازو هست :d دور بازوشون اندازه طول قدی من هست :d

يعني بعضيا واقعا به معني واقعيه كلمه خودشونو مضحكه خاص و عام كردن چند ماه پيش كلي راجع به گرافيك Crysis 2 بحث كرديم تا ميومديم ايراد بگيريم ميگفتن IGN رو قبول داري يا نه؟ من خودم بشخصه همونجا قبول كردم حرف IGN رو(ميتونيد بريد پست هامو بخونيد) خيلياي ديگه هم قبول كردن ولي حالا ورق برگشته IGN شده جوگير داغون غير متخصص بس كنيد ديگه
از اونجایی که معتبر تر از اینا (IGN و Game Spot و Euro gamer و 1up و ....) نداریم تو این صنعت ، پس به نظرم نظراتشون مبنا هست و نمیشه دیگه زیر سوال برد ! مثل فیلم که هرکس حرفی میزنه مثلا با استناد به IMDB یا New york times هست. اینجا هم همینه، نظراتشون معتبر تر از هر چیز دیگه ای هست و باید قبول کرد

از اونجایی که معتبر تر از اینا نداریم تو این صنعت ، پس به نظرم نظراتشون مبنا هست و نمیشه دیگه زیر سوال برد ! (مثل فیلم که هرکس حرفی میزنه مثلا با استناد به IMDB یا New york times هست. اینجا هم همینه نظراتشون معتبر تر از هر چیز دیگه ای هست و باید قبول کرد)
امیرجون تو الان میدونی موضوع اصن چی هست؟؟:d
موضوع اینه که آقایون میگن ign گفته تو آنچارتد 2 گیم پلی بازی کیفیتش از کات سینها بهتره.اولا که من به جز این سایت دیگه ندیدم جایی اینو بگه.دوما اگر کل دنیا هم اینو بگه من بازم میگم چرت هست.چون انقدر واضح و روشنه که جای هیچ بحثی نمیمونه.حالا اینجا یه عده با توجه به نظر سایتها حالت چشماشون هم عوض میشه!!!
الان تا بمبارانت نکردند من جوابت را بدم
biggrin1.gif
تعدادی سایت هستند که گفتند u3 بهترینه فقط ign نبوده
biggrin1.gif
میگم فرخ جان حالت خوبه؟:dمگه من چی گفتم:-/خب منم گفتم وقتی این همه سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست من دیگه نمیام کتمانش کنم.یه بار دیگه میخوای بخونش،بعد پستت رو پاک کن
من منظورم شما نبود نه من كاري به اون جمله IGN ندارم الان من نميدونم بحث كردن در اين مورد چه سودي داره اقا اصلا كيفيت كات سين 50 برابر بهتر از گيم پلي بازي حالا كه چي؟ چي ثابت ميشه چه ربطي به اين ترد داره؟ شما خودت قضاوت كن يه زماني گيم اسپات از نظر تحليل گرافيك شوت بود اوت بود اصلا هيچي نميفهميد ولي يهويي سر Rage سه تا مدالش ميشه حجت براي همه IGN سر Crysis 2 حسابي متخصص بود در اين زمينه و مو لا درز حرفاش نمي رفت ولي الان شده جوگير
من کاری با این بحث ندارم.اما عده ایی هنوز دارن رو این موضوع پا فشاری میکنن.آخه تو این کشور رسم هست که از چیزی که خوشت میاد دیگه باید ازش یه غول بسازی که کسی نتونه نزدیکش بشه.باقیه پستت هم باید بگم همیشه نظر اکثریت مد نظر هست.بزار یه مثال بزنم.الان گیم اسپات میاد میگه گیرز 3 بهترین گرافیک تاریخ.خب؟اما هیچ سایت دیگه ایی اینو نمیگه.پس اینجا من میتونم بیام بگم گیم اسپات مزخرف گفته.اما مثلا یه وقت میشه به جز گیم اسپات همه سایتها میگن فلان بازی بهترین گرافیکو داره.اینجا دیگه میشه از گیم اسپات دفاع کرد.امیدوارم متوجه منظورم بشی.
فکر میکنم این گفته ی ign مربوط به u1 باشه!که کاملا حقیقت داره!
نه در مورد شماره 2 گفته.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z

الان تا بمبارانت نکردند من جوابت را بدم :دی تعدادی سایت هستند که گفتند u3 بهترینه فقط ign نبوده :دی

از اونجایی که معتبر تر از اینا (IGN و Game Spot و Euro gamer و 1up و ....) نداریم تو این صنعت ، پس به نظرم نظراتشون مبنا هست و نمیشه دیگه زیر سوال برد ! مثل فیلم که هرکس حرفی میزنه مثلا با استناد به IMDB یا New york times هست. اینجا هم همینه، نظراتشون معتبر تر از هر چیز دیگه ای هست و باید قبول کرد
خب امير جان اگه يادت باشه منم حرفاشونو كاملا قبول كردم و چيزي هم زير سوال نبردم همون موقع هم با خودت و فرخ بحث ميكردم و به نتيجه هم رسيديم(فك كنم اولين بحث تاريخ بازيسنتر بود كه نتيجه در بر داشت:d) حالا سر U3 خيليا اومدن گفتن گرافيكش بهترينه اين نسله البته من هنوز معتقدم بايد تا اخر سال صبر كرد ببينيم كدوم يك از مدعي ها بيشترين جايزه رو در اين زمينه ميگيره
من کاری با این بحث ندارم.اما عده ایی هنوز دارن رو این موضوع پا فشاری میکنن.آخه تو این کشور رسم هست که از چیزی که خوشت میاد دیگه باید ازش یه غول بسازی که کسی نتونه نزدیکش بشه.باقیه پستت هم باید بگم همیشه نظر اکثریت مد نظر هست.بزار یه مثال بزنم.الان گیم اسپات میاد میگه گیرز 3 بهترین گرافیک تاریخ.خب؟اما هیچ سایت دیگه ایی اینو نمیگه.پس اینجا من میتونم بیام بگم گیم اسپات مزخرف گفته.اما مثلا یه وقت میشه به جز گیم اسپات همه سایتها میگن فلان بازی بهترین گرافیکو داره.اینجا دیگه میشه از گیم اسپات دفاع کرد.امیدوارم متوجه منظورم بشی.
بله متوجه منظورتون شدم بالاخره سايت ها و مجلات هم معصوم نيستن و از خطا مبرا نيستن ولي واقعا كسي رو اين قضيه مانور نداده بود متاسفانه تاپيك امتيازات اينقدر منحرف شده بود كه كار به اينجاها كشيد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: u.s.a
موضوع اینه که آقایون میگن ign گفته کیفیت کات سینهای آنچارتد 2 بهترن.اولا که من به جز این سایت دیگه ندیدم جایی اینو بگه.دوما اگر کل دنیا هم اینو بگه من بازم میگم چرت هست.چون انقدر واضح و روشنه که جای هیچ بحثی نمیمونه.حالا اینجا یه عده با توجه به نظر سایتها حالت چشماشون هم عوض میشه!!!
فکر میکنم این گفته ی ign مربوط به u1 باشه!که کاملا حقیقت داره!

اما در مورد u2 با شما موافقم.به هرشکل برای تاثیر گزاری هر چه بیشتر نیاز_ چند سکانس تاثیر گذار وجود داشته باشه درست مثل اولین سکانسی که lazarovic رو در نمای بسته میبینم!البته حتی اون سکانس ها هم طبق گفته کارگردان بازی کار خود موتور گرافیکی بازی هست و فقط چندین افکت بهش اضافه شده که باعث زیباتر شدن بیشتر میشه!کلا فکر میکنم 2 یا 3 سکانس از u2 بود که فیس ها بهتر از گیم پلی خود نمایی میکردند.

پ.ن:تاپیک در مورد بهترین گرافیک امساله.بحث زیاد به جاده خاکی نرفته!؟:d

امیرجون تو الان میدونی موضوع اصن چی هست؟؟:d
موضوع اینه که آقایون میگن ign گفته تو آنچارتد 2 گیم پلی بازی کیفیتش از کات سینها بهتره.اولا که من به جز این سایت دیگه ندیدم جایی اینو بگه.دوما اگر کل دنیا هم اینو بگه من بازم میگم چرت هست.چون انقدر واضح و روشنه که جای هیچ بحثی نمیمونه.حالا اینجا یه عده با توجه به نظر سایتها حالت چشماشون هم عوض میشه!!!
میگم فرخ جان حالت خوبه؟:dمگه من چی گفتم:-/خب منم گفتم وقتی این همه سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست من دیگه نمیام کتمانش کنم.یه بار دیگه میخوای بخونش،بعد پستت رو پاک کن
نه در مورد شماره 2 گفته.

بالاخره باید یه جایی باشه که بگیم این دیگه چیزی که ثبت شده یا نه ؟ :d مثلا ما میایم میگیم Inception فیلم خفن و توپیه و باید همه جایزه ها رو میبرد اما تو اسکار زیاد تحویل نمیگیرن :d خب ما میگیم میبرد اما نبرد و اون چیزه دیگه ثبت شده و تا آخر هم همون حرف میمونه چون معتبره :d حالا الآن هم IGN گفته که فوق العاده چه بخوایم چه نخوایم معتبره :d چیزی هم که گفته میتونیم باهاش مخالف باشیم اما آخرش چیزی که اون میگه مورد تایید اکثریت میشه دیگه و نمیتونیم زیر سوال ببریم وگرنه هرکس نظرش با بقیه فرق میکنه :d

الان تا بمبارانت نکردند من جوابت را بدم :دی تعدادی سایت هستند که گفتند u3 بهترینه فقط ign نبوده :دی

منظور از تعدادی همون اکثر سایتها ست دیگه ؟!!! ببین اونایی که امتیازی بودن که من آمارشو گذاشتم و با اینکه یه آمار فوق العاده جالب و خاص بود هیچکدومتون به روتون نیاوردید ... اونایی هم که امتیاز نمیدن که چندتاشون به صراحت گفتن بهترینه و یه سری هم که دقیقا نگفتن بهترینه به شدت و با کلمات خیلی خاص از گرافیک حرف زدن ... حالا این وسط دیگه بحث چیه من نمیدونم !!

منظور از تعدادی همون اکثر سایتها ست دیگه ؟!!! ببین اونایی که امتیازی بودن که من آمارشو گذاشتم و با اینکه یه آمار فوق العاده جالب و خاص بود هیچکدومتون به روتون نیاوردید ... اونایی هم که امتیاز نمیدن که چندتاشون به صراحت گفتن بهترینه و یه سری هم که دقیقا نگفتن بهترینه به شدت و با کلمات خیلی خاص از گرافیک حرف زدن ... حالا این وسط دیگه بحث چیه من نمیدونم !!
تو خودت با همه این حرف ها که بیان کردی می گی Geow 3 بهترینه :d فعلا الان تکلیف خودتو مشخص کن :d

p.s : تا انچارتد 3 رو بازی نکنیم قطعی نمی تونیم نظر بدیم . ولی اگه به حرف سایت ها باشه اکثریت گرافیک انچارتد 3 رو بهترین و بالاترین گرافیک کنسولی این نسل دونستند .

p.s 2 : نیما یه چیز دیگه هم یادم رفت بگم :d در نسخه دوم افکت برف بهترین افکت استفاده شده در بازی بود نه اب! کسی اگه می تونه مثل اون افکت برف در این نسل بازی به ما معرفی کنه خوشحال می شیم !!

آخرین ویرایش:
بالاخره باید یه جایی باشه که بگیم این دیگه چیزی که ثبت شده یا نه ؟ :d مثلا ما میایم میگیم Inception فیلم خفن و توپیه و باید همه جایزه ها رو میبرد اما تو اسکار زیاد تحویل نمیگیرن :d خب ما میگیم میبرد اما نبرد و اون چیزه دیگه ثبت شده و تا آخر هم همون حرف میمونه چون معتبره :d حالا الآن هم IGN گفته که فوق العاده چه بخوایم چه نخوایم معتبره :d چیزی هم که گفته میتونیم باهاش مخالف باشیم اما آخرش چیزی که اون میگه مورد تایید اکثریت میشه دیگه و نمیتونیم زیر سوال ببریم وگرنه هرکس نظرش با بقیه فرق میکنه :d
آقا فکر کنم قاطی کردی:dآنچارتد 3 رو که قبول دارم بهترین هست.هیچ بحثی هم روش ندارم و بدون شک به نظرم بهترینه.بحث ما سر این بود که ign میگفت کیفیت گیم پلی از کات سینها تو آنچارتد 2 بهترن.الان متوجه شدی بحث چی بوده؟:d
نیماجان چرا جمع می بندی:-/کی به روی خودش نیاورد.من که دو هزار و سیصد و پنجاه و چهار بار گفتم بهترینه:dتو اون پست بالا هم که گفتم 20 تا سایت گفتن.دیگه چیکار باید بکنم:-/بحث هم سر اون جمله ign در مورد آنچارتد 2 بود که ظاهرا همه اشتباه متوجه شدن و فکر کردید ما داریم میگیم ign چرت گفته که آنچارتد 3 بهترین گرافیک هست.فکر کنم سوء تفاهم شده:d

برای آخرین بار هم نظرمون رو بگیم که پس فردا ترور نشیم!!!به نظر بنده آنچارتد 3 روی کنسول بهترین هست و هیچ بحثی نداره.
-----------
میگم نیماجان اگر ممکنه عنوان تاپیک رو عوض کن و بنویس بهترین گرافیک در سال 2011.چون الان دیگه مشخصه تو کنسول آنچارتد بهترینه و بحثی نمیمونه.حداقل اونجوری میشه یکم دعوا کرد:d

آخرین ویرایش:
از بعد از ظهر تا همین الان داشتم بی اف 3 بازی میکردم گرافیش روی 360 و احتمالا کنسول اصلا جالب نیست یعنی نه که بد باشه خیلی خوبه ولی جلوی c2 و g3 و u3 کلا عدد و رقمی به حساب نمیاد به نظر من گرافیک cod mw2 از این جذابتر بود.

منم امار دادم براتون! و حتی اونهایی م که بهش نگفتن بهترین هم به شدت از اون هم تعریف کردند ! خب دیگه مشکل چیه چی را من به روم نیاوردم ؟!

میگم فرخ جان حالت خوبه؟
yahoo_4.gif
مگه من چی گفتم
yahoo_7.gif
خب منم گفتم وقتی این همه سایت گفتن آنچارتد 3 بهترین هست من دیگه نمیام کتمانش کنم.یه بار دیگه میخوای بخونش،بعد پستت رو پاک کن
کلمه همه هم اشتباهه:دی

منم امار دادم براتون! و حتی اونهایی م که بهش نگفتن بهترین هم به شدت از اون هم تعریف کردند ! خب دیگه مشکل چیه چی را من به روم نیاوردم ؟!

آمار دادی برامون ؟!! اولا Rage قبل از U3 اومده و همه تعریفهاش بدون احتساب U3 بوده .... حالا کاری به این ندارم اصلا فقط این یه تیکه رو برای من مشخص کن که چرا هیییییییییییییییچ سایتی حتی 1 هزارم درصد هم امتیاز بیشتری به گرافیک Rage و هیچ بازیه دیگه ای نداده و U3 همه جا بالاترین امتیاز رو گرفته بدون حتی 1 استثنا ؟! و در اکثر مواقع هم به تنهایی بالاترین امتیاز رو داشته ؟!

آمار دادی برامون ؟!! اولا Rage قبل از U3 اومده و همه تعریفهاش بدون احتساب U3 بوده .... حالا کاری به این ندارم اصلا فقط این یه تیکه رو برای من مشخص کن که چرا هیییییییییییییییچ سایتی حتی 1 هزارم درصد هم امتیاز بیشتری به گرافیک Rage و هیچ بازیه دیگه ای نداده و U3 همه جا بالاترین امتیاز رو گرفته بدون حتی 1 استثنا ؟! و در اکثر مواقع هم به تنهایی بالاترین امتیاز رو داشته ؟!
نه پس فل فل سیاه دادم خدمتتون ؟!
شما رفتی چندتا دونه سایت برامون جمع کردی که ریز نمرات داره بعد میگی به ریج نمره کامل ندادند . شما چندتا سایت میشناسی که تو متا ثبت بشن و ریز نمرات داشته باشند ؟
بعد چه قانون من در اروردی ای ! اون سایتهایی که به ریج گفتن بهترین که به u2 نگفتن خیلی هاشون ! زمانی حرفت درست میشه که به u2 همون سایتها بگن بهترین که حرفه من نقض بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or