کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
میگم شما حالا چرا همش فکر میکنید u3وgeow3میشن بهترین گرافیک کنسولی یه احتمالی هم بدید فروزا4میشه ..
البته بنده فورتزا رو از همه این بازیا بیشتر دوست دارم و اصلا آرزو میکنم امسال فورتزا goty بشه.یعنی به طرز فجیع و دیوانه واری دوسش دارم:d
اما خب هیچوقت نمیان یک بازی ریسینگ رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کنن.یعنی کلا غیرممکن هست.

البته بنده فورتزا رو از همه این بازیا بیشتر دوست دارم و اصلا آرزو میکنم امسال فورتزا goty بشه.یعنی به طرز فجیع و دیوانه واری دوسش دارم:d
اما خب هیچوقت نمیان یک بازی ریسینگ رو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کنن.یعنی کلا غیرممکن هست.
وقتی عنوانی تو هر سبکی شایستگیش رو داشته باشه چرا نکنن ...گرافیک فروزا4وحشتناکه مخصوصا photo modeدش دیوانست تا حالا همچین طراحی ماشینی تو عمرم ندیدم ...وقتی میگن یک میلیون چند ضلعی تو حالت فوتو مود برای طراحی ماشین بکار بردیم دیگه باید فهمید چی میشه...بعلاوه اینکه تو خود بازی draw to distansها محشره من اصلا موندم این چجوری داره رو این سخت افزار اجرا میشه؟

وقتی عنوانی تو هر سبکی شایستگیش رو داشته باشه چرا نکنن ...گرافیک فروزا4وحشتناکه مخصوصا photo modeدش دیوانست تا حالا همچین طراحی ماشینی تو عمرم ندیدم ...وقتی میگن یک میلیون چند ضلعی تو حالت فوتو مود برای طراحی ماشین بکار بردیم دیگه باید فهمید چی میشه...بعلاوه اینکه تو خود بازی draw to distansها محشره من اصلا موندم این چجوری داره رو این سخت افزار اجرا میشه؟
به نظر من هم Forza 4 گرافيك فوقالعاده اي داره هم از لحاظ هنري و هم فني. كافيه با F1 2011 كه 30fps هم هست مقايسه كنيد تا تفاوتش رو ببينيد. اكثر سايت ها هم تو نقدشون به گرافيك زيبا و خيره كننده بازي اشاره كردن. به نظر من تا اينجاي كار بهترين بوده تا ببينيم Uncharted 3 چيكار ميكنه.
*

به نظر من هم Forza 4 گرافيك فوقالعاده اي داره هم از لحاظ هنري و هم فني. كافيه با F1 2011 كه 30fps هم هست مقايسه كنيد تا تفاوتش رو ببينيد. اكثر سايت ها هم تو نقدشون به گرافيك زيبا و خيره كننده بازي اشاره كردن. به نظر من تا اينجاي كار بهترين بوده تا ببينيم Uncharted 3 چيكار ميكنه.
*

ّForza 4 بهترین بوده ؟ :-/

سوای از گیم پلی و ساخت شبیه ساز در حد فورزا که زمان و وقت بسیاری میبره ولی متاسفانه بازی های ریسینگ در هر حدی هم باشند بازم هم قابل مقایسه با گرافیک بازیهای اکشن نیستند!کسی که یک بازی ریسینگ رو انجام میده هیچ تاثیری بروی محیط اطرافش نداره همچنین بعد و قبل از هر مسابقه بازی مدت زمانی رو برای لود صرف میکنه حالا این هارو با بازیهای اکشنی مثل u یا gears و یا c2 مقایسه کن!مطمئنا نظرت تغییر میکنه.

گرافیک گرافیکه، همونطور که Gamespot میاد تو E3 2010 بهترین گرافیک رو GT5 انتخاب میکنه، یکی مثل من هم نظرش اینه Forza 4 بهترین گرافیک رو داره.
دمو رو بازی کردم واقعا مغزم سوت کشید:دی همه چی کیفیتش در بالاترین حد ممکنه یه ریسینگ در این نسله.

گرافیک گرافیکه، همونطور که Gamespot میاد تو E3 2010 بهترین گرافیک رو GT5 انتخاب میکنه، یکی مثل من هم نظرش اینه Forza 4 بهترین گرافیک رو داره.
دمو رو بازی کردم واقعا مغزم سوت کشید:دی همه چی کیفیتش در بالاترین حد ممکنه یه ریسینگ در این نسله.
منم میگم Forza 4 ارزش داره بهترین گرافیک بشه.

کلا تو بازی هایی که امسال اومدن جزء فورزا 4 هیچ بازیی تا الان به من حس گرافیک نداده.
این فورزا 4 هم وایسادم نسخه اصلیش یباد بینم چیه، بودن بازیهائی که دموشون عالی بوده خودشون ...
البته Uncharted 3 هم خیلی عالیه ولی بازیش نکردم.

مثلا یه سایت بیاد بگه C2 بهترین گرافیک یا Rage من میرم خودکشی :دی.

Crysis 2
Uncharted 3

-------------
geow هم که کلا ادم حسابش نمیکنیم

مثلا یه سایت بیاد بگه C2 بهترین گرافیک یا Rage من میرم خودکشی

درکت همینه دیگه
اون بازی racing چی داره اخه
محیطهای بزرگ c2 و تنوعش رو میخواد با forza یکی کنه
هی خدا هی

من هم خودم قبل از E3 2010 معتقد بودم یه بازی ریسینگ هیچوقت بهترین بازی سال یا بهترین گرافیک رو نمیگیره ! ولی همینی که تو میگی اتفاق افتاد ( Gamespot و GT5 ) الان هم که اکثر سایتها گفتن بهترین ویژوال عناوین ریسینگ رو داره ( روی 60 فریم و با 12 تا ماشین !! ) و حتی IGN هم به گرافیکش 9.5 داده و الان منتظر نقد DF هستم ببینم چی میگه ! :دی Dan Greenawalt هم تو یکی از مصاحبه هاش میگفت ساختن این افکتهای نور پردازی Forza 4 برای خیلی از موتورها سنگین هست اونم روی 60 فریم !

ولی باز هم فکر میکنم شانس کمی داشته باشه ! :( اما در کل امسال بازیهایی مثل GeoW 3 و Crysis 2 و Forza 4 و Halo:CEA ( انصافاً اگر بازیی با وسعت و شلوغی و تعداد دشمنها و ثبات فریم و دارای V-Sync و کیفیت افکتهای این بازی دیدین روی هر کنسولی که بود بیاید به من بگید ! ) و Rage و Bulletstorm و احتمالاً BF3 و Skyrim نشون میدن اگر درست وقت و سرمایه گذاشته بشه برای 360 چه کارهایی رو میتونه انجام بده !

ّForza 4 بهترین بوده ؟ :-/
از ديد من تابحال از لحاظ تكنيكي بهترين بوده بدليل جزئيات بالاي ماشينها و مخصوصا اطراف پيست, سيستم نورپردازي و سايه پردازي دايناميك (IBL), فيزيك عالي و فوقالعاده نرم, تكسچرهاي با كيفيت و با وضوح بالا به علاوه AF خيلي خوب, Backdrop هاي عالي براي Distance, سيستم شيدرهاي پيشرفته هم براي كاكپيت و هم ماشين.
و از همه اينها مهمتر اجرا در 60فريم و رزولوشن 1280x720.
تابحال تمام بازي هاي 60 فريم كه براي كنسول عرضه شده بدليل محدوديت مشكلات تكنيكي داشتند, از نورپردازي و سايه پردازي Static بگير تا رزولوشن پايين و جزئيات پايين.
كاري كه Turn 10 انجام داده واقعا تحسين برانگيزه.

---------- نوشته در 01:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 AM ارسال شده بود ----------

سوای از گیم پلی و ساخت شبیه ساز در حد فورزا که زمان و وقت بسیاری میبره ولی متاسفانه بازی های ریسینگ در هر حدی هم باشند بازم هم قابل مقایسه با گرافیک بازیهای اکشن نیستند!کسی که یک بازی ریسینگ رو انجام میده هیچ تاثیری بروی محیط اطرافش نداره همچنین بعد و قبل از هر مسابقه بازی مدت زمانی رو برای لود صرف میکنه حالا این هارو با بازیهای اکشنی مثل u یا gears و یا c2 مقایسه کن!مطمئنا نظرت تغییر میکنه.
مقايسه يه بازي Action با Racing كلا اشتباست چون عملكرد موتورهاشون با هم متفاوته و اين دليل نميشه چون تو بازي Action ميتوني با محيط اطراف تعامل داشته باشي و تو ريسينگ نتوني پس گرافيك يه بازي Action بهتر باشه. شما تو يه بازي Action خطي مثل Gears يا Uncharted هم نميتوني يه ماشين سوار شي كلي مسير رو طي كني. دليل اينكه گرافيك بازي هاي Action خطي بيشتر جلب توجه ميكنه بدليل Cinematic بودن و تنوع بيشتر محيط ها و از همه مهمتر تعامل با محيط اطراف هست.

ولی من هر وقت crysis 2 بازی میکنم ، کف خون قاطی میکنم !! باورم نمیشه Crytek چطوری همچین چیزی رو کنسول هایی که متعلق به 5 ، 6 سال پیش هستن اجرا کرده !! افکت ها دیوانه کنندست ، سایه ریل تام (البته سایه کارکتر فقط نسبت به پروژکتور سایه ریل تام داره ) یعنی حتی بعضی مواقع قابل قیاس با Alan wake !!
تو مرحله اول برید اون نور های آبی (نمیدونم بهش چی میگن :d) بردارید به طرف هر جسمی که دلتون میخواد بگیرید ، در کمال تعجب خواهید دید تمام اجسام سایه های ریل تام ایجاد میکنن !! :
13411572704170701240.jpg

77035388001761848400.jpg
از طرفی نورپردازی بازی باورکردنی نیست !! اصلاً این تکنیک Global Illumination هنوز واسم قابل هضم نیست !!فقط ببینید GI چه کرده به تاثیر نور بر روی اجسام ،سایه ها و رنگ هاشون دقت کنید !! تمام رنگ ها تحت تاثیر نور بازتاب دارن و درخشش خاص خوشون دارن حتی بازتاب ها رو هم دیگه تاثیر میذارن!! :
79419246212231397916.jpg

26281423658884835830.jpg

40440648189887983849.jpg

نکته جالب اینجاست که حتی بازتاب ها و درخشش اجسام بر اساس نوری که بهشون تابیده میشه تغییر میکنه (دقیقاً مثل انعکاس هایی که ما تو واقعیت با اون برخورد میکنم !! )مثلاً تو عکس پایین چون منبع نور (اون لامپ هالوژنی ) رنگش آبی هست انعکاس اجسام هم آبی شده و تاثیرش رو محیط کاملاً میشه حس کرد.
05548119142465094164.jpg

تو این عکس آخری به دیوار سمت چپ نگاه کنید که چطور رنگ آجرها تحت تاثیر نور قرار گرفته !!
70632752185060156084.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان که میگن فورتزا بهترین گرافیک میشه پس من هم میگم fight night4 بهترین گرافیک میشه:d
هیچ بازی در جهان! نیست که جزییات بدن کاراکترش اینقدر جزییات داشته باشه متاسفانه تا امروز بازیشو ندیده بودم واقعا شاهکاره:x

دوستان که میگن فورتزا بهترین گرافیک میشه پس من هم میگم fight night4 بهترین گرافیک میشه:d
هیچ بازی در جهان! نیست که جزییات بدن کاراکترش اینقدر جزییات داشته باشه متاسفانه تا امروز بازیشو ندیده بودم واقعا شاهکاره:x
یه نگااه به کریتوس بندازی این رو نمیگی /:)

یه نگااه به کریتوس بندازی این رو نمیگی /:)
عزیز جان بنده خودم 2 روز پیش گاد3 رو تموم کردم بدن کریتوس خیلی گرافیک داشت ولی این لامصب خود واقعیت هست حالا کاری به حرکات بی نظیرشون ندارم ولی واقعا گرافیکش زیباست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or