تو این مدت یه چیز من خوب متوجه شدم اونم اینکه از سری uncharted هیچ کس حق نداره ایراد بگیره چون اصلاً ایراد نداره !!
شما راحت میتونید برید تو تاپیک 2 Crysis در مورد افت فریم باگ هاش ، روزولوشن و از هر مورد دیگه ایی که دلتون میخواد و به نظرتون میرسه ایراد بگیرید؛ میتونید برید تو تاپیک halo reach یا Rage بگید گرافیک بازی کارتونی ـه ، از نسخه قبل هم بدتره . فریم بازی کشک ،محیط و وسعت بازی بادمجون !! ولی به uncharted که میرسه فقط حق این رو دارید که تعریف کنید ....
حتی در مورد ساده ترین اشکالات که تو نگاه اولم هم به چشم میاد باید سکوت کنی ، کلاً اینا همش توهمات تو ـه ، چون uncharted 2 بی عیب و نقص ترین بازی ساخته شده تا به امرزه هست.
اگه تو تاپیک های دیگه ایراد بگیری میشه نقد میشه نظر شخصی و فن ها و طرفدارای بازی موظف ـن هر چرت و پرتی که بعضی دوستان در وصف بازی مورد علاقه شما بکار میبرن رو تحمل و در صورت لزوم اگه خواستی ( کاسه صبرت لب ریز شد) باید با رعایت کامل ادب و شوئونات اسلامی جواب بدی تا حدی که طرف مقابل قانع شه (حالا اگه طرف 2 سالشم باشه و فرق الف و ب از هم تشخیص نده باز موظفی حتی اگه به 10 صفحه هم برسه جوابش رو بدی) ، ولی اگه تو تاپیک uncharted ایراد بگیری یعنی به گند کشیدی یعنی نابود کردی....
خیلی راحت میتونید واژه های چون آشغال ، بدرد نخور ،بدرد لای جرز ، کارتون ، مقوا ، 2بعدی ،1بعدی ، آتاری 2000 و ..... واسه بازی هایی چون Crysis 2 ، GEOW 3 ، halo reach ، rage بکار ببرید ولی به u2 که میرسه ، بازم تو انتخاب آزاد هستید ولی فقط از میان ، افعال زیر :
باورنکردنی ، غیر قابل توصیف ، فیلم ، انیمیشن ، نسل بعد . سکوت دسته جمعی.
مشکل شماها اینکه چشماتون رو واقعیت ها بستین و تحمل قبول بعضی مسائل ساده رو هم ندارید. کسی نمی گه فقط uncharted یا کیل زون نورپردازی یا سایه زنی فیک داره اکثر بازی ها دارن ولی بحث اینجاست چرا نظر دادن ، تورل کردن در مورد بازی های مولتی یا انحصاری 360 راحت تر از ps 3 ـه؟؟ حتماً میخواید اینم انکار کنید؟؟
همین فرخ چند بار(بخونی چند صد بار) مجبور شد از گرافیک ریج حمایت کنه ؟؟بابک و محسن از گرافیک halo و foraz ؟؟ تو همین تاپیک GEOW Vs u3 چندتا پست در این حد که : گیرز 3 سوسکم نیست جلو u3 ، بره بوق بزنه ، u3 که هیچ u2 هم میخورش ، داده شد ؟؟ فقط از اون تاپیک 74 صفحه ایی پست های kayne در حمایت GEOW یادتون مونده ؟؟براتون عقده شده ؟؟ چرا پست های اون دوستان رو به یاد نمیارید؟؟ چند بار به خاطر نقد کردن u2 به درد سر افتاتید؟؟؟ چند بار مجبور شدید تا ساعت سه ، چهار نصفه شب بیدار بمونید جواب هر شرو وری که دوستان میگن رو بدید؟؟ براتون پیش نیومده چون کسی حق ایراد گرفتن از u2 نداره....
قدیما میدیم نمیشه از u2 ایراد بگیرم (یعنی کسی قبول نمی کنه که همچین ایرادی هست) گفتم خوب واسه اثباتش عکس میذارم ، بعد عکس که گذاشتم گفتن دستکاری کردی ، گفتم برو فلان مرحله تست کن میگن سایت ها یجور دیگه میگن !! میگم به حرف سایت ها چیکار دارین برین تست کنید یه ساعت بعد میان میگن kayne داری تاپیک به گند میکشی ،جمع کن برو تو و فلان تاپیک فعالیت کن
کی اینکارایی که میگی انجام داده ؟! میتونی نشون بدی ؟ ببین 2 سری کابر داریم .. یه سری هستن که اصلا کسی نمیشناسشون و کلا یا تازه عضو شده یا ... میاد میگه مثلا GeOW مثل بازیهای آتاری ه ... خب ، که چی ؟ الان تو سر این موضوع حساس میشی که قنبرقلی اومده همچین حرفی زده ؟! مسلما نه ... اون پست هم پاک میشه و کسی کاری به کارش نداره ... اما مثلا من بیام این حرف رو بزنم ... چه حسی بهت دست میده ؟!!
بنابراین میتونی به من نشون بدی دقیقا اینایی که میگی میان بازیهای 360 و یا Multiplatform رو ترول میکنن کیا هستن ؟!! بعد از اونطرف برو ببین کیا میان بازیهای PS3 رو ترول میکنن ... ببین کیا میان از تکنیک و تاکتیک حرف میزنن .
ضمنا نظرشخصی کلا بحثش جداست ... اینکه من بگم من GeOW رو از Rage خیلی بیشتر دوست دارم هیچ ایرادی نداره ، نظرشخصی منه و مشکلی هم نیست ... اما مثلا من بیام بگم نورپردازی Uncharted فیکه !!!! ( این یعنی چی اصلا من هنوزم نمیفهمم ) میشه نظرشخصی ؟!
حتما اونایی که اومدن بازیهای 360 رو ترول کردن و مهندس گرافیک شدن و احساس از ما بهترونی بهشون دست داده رو اینجا با مدرک نام ببر .