کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
تو این مدت یه چیز من خوب متوجه شدم اونم اینکه از سری uncharted هیچ کس حق نداره ایراد بگیره چون اصلاً ایراد نداره !!

شما راحت میتونید برید تو تاپیک 2 Crysis در مورد افت فریم باگ هاش ، روزولوشن و از هر مورد دیگه ایی که دلتون میخواد و به نظرتون میرسه ایراد بگیرید؛ میتونید برید تو تاپیک halo reach یا Rage بگید گرافیک بازی کارتونی ـه ، از نسخه قبل هم بدتره . فریم بازی کشک ،محیط و وسعت بازی بادمجون !! ولی به uncharted که میرسه فقط حق این رو دارید که تعریف کنید ....
حتی در مورد ساده ترین اشکالات که تو نگاه اولم هم به چشم میاد باید سکوت کنی ، کلاً اینا همش توهمات تو ـه ، چون uncharted 2 بی عیب و نقص ترین بازی ساخته شده تا به امرزه هست.

اگه تو تاپیک های دیگه ایراد بگیری میشه نقد میشه نظر شخصی و فن ها و طرفدارای بازی موظف ـن هر چرت و پرتی که بعضی دوستان در وصف بازی مورد علاقه شما بکار میبرن رو تحمل و در صورت لزوم اگه خواستی ( کاسه صبرت لب ریز شد) باید با رعایت کامل ادب و شوئونات اسلامی جواب بدی تا حدی که طرف مقابل قانع شه (حالا اگه طرف 2 سالشم باشه و فرق الف و ب از هم تشخیص نده باز موظفی حتی اگه به 10 صفحه هم برسه جوابش رو بدی) ، ولی اگه تو تاپیک uncharted ایراد بگیری یعنی به گند کشیدی یعنی نابود کردی....

خیلی راحت میتونید واژه های چون آشغال ، بدرد نخور ،بدرد لای جرز ، کارتون ، مقوا ، 2بعدی ،1بعدی ، آتاری 2000 و ..... واسه بازی هایی چون Crysis 2 ، GEOW 3 ، halo reach ، rage بکار ببرید ولی به u2 که میرسه ، بازم تو انتخاب آزاد هستید ولی فقط از میان ، افعال زیر :
باورنکردنی ، غیر قابل توصیف ، فیلم ، انیمیشن ، نسل بعد . سکوت دسته جمعی.

مشکل شماها اینکه چشماتون رو واقعیت ها بستین و تحمل قبول بعضی مسائل ساده رو هم ندارید. کسی نمی گه فقط uncharted یا کیل زون نورپردازی یا سایه زنی فیک داره اکثر بازی ها دارن ولی بحث اینجاست چرا نظر دادن ، تورل کردن در مورد بازی های مولتی یا انحصاری 360 راحت تر از ps 3 ـه؟؟ حتماً میخواید اینم انکار کنید؟؟
همین فرخ چند بار(بخونی چند صد بار) مجبور شد از گرافیک ریج حمایت کنه ؟؟بابک و محسن از گرافیک halo و foraz ؟؟ تو همین تاپیک GEOW Vs u3 چندتا پست در این حد که : گیرز 3 سوسکم نیست جلو u3 ، بره بوق بزنه ، u3 که هیچ u2 هم میخورش ، داده شد ؟؟ فقط از اون تاپیک 74 صفحه ایی پست های kayne در حمایت GEOW یادتون مونده ؟؟براتون عقده شده ؟؟ چرا پست های اون دوستان رو به یاد نمیارید؟؟ چند بار به خاطر نقد کردن u2 به درد سر افتاتید؟؟؟ چند بار مجبور شدید تا ساعت سه ، چهار نصفه شب بیدار بمونید جواب هر شرو وری که دوستان میگن رو بدید؟؟ براتون پیش نیومده چون کسی حق ایراد گرفتن از u2 نداره....

قدیما میدیم نمیشه از u2 ایراد بگیرم (یعنی کسی قبول نمی کنه که همچین ایرادی هست) گفتم خوب واسه اثباتش عکس میذارم ، بعد عکس که گذاشتم گفتن دستکاری کردی ، گفتم برو فلان مرحله تست کن میگن سایت ها یجور دیگه میگن !! میگم به حرف سایت ها چیکار دارین برین تست کنید یه ساعت بعد میان میگن kayne داری تاپیک به گند میکشی ،جمع کن برو تو و فلان تاپیک فعالیت کن

کی اینکارایی که میگی انجام داده ؟! میتونی نشون بدی ؟ ببین 2 سری کابر داریم .. یه سری هستن که اصلا کسی نمیشناسشون و کلا یا تازه عضو شده یا ... میاد میگه مثلا GeOW مثل بازیهای آتاری ه ... خب ، که چی ؟ الان تو سر این موضوع حساس میشی که قنبرقلی اومده همچین حرفی زده ؟! مسلما نه ... اون پست هم پاک میشه و کسی کاری به کارش نداره ... اما مثلا من بیام این حرف رو بزنم ... چه حسی بهت دست میده ؟!!
بنابراین میتونی به من نشون بدی دقیقا اینایی که میگی میان بازیهای 360 و یا Multiplatform رو ترول میکنن کیا هستن ؟!! بعد از اونطرف برو ببین کیا میان بازیهای PS3 رو ترول میکنن ... ببین کیا میان از تکنیک و تاکتیک حرف میزنن .
ضمنا نظرشخصی کلا بحثش جداست ... اینکه من بگم من GeOW رو از Rage خیلی بیشتر دوست دارم هیچ ایرادی نداره ، نظرشخصی منه و مشکلی هم نیست ... اما مثلا من بیام بگم نورپردازی Uncharted فیکه !!!! ( این یعنی چی اصلا من هنوزم نمیفهمم ) میشه نظرشخصی ؟!

حتما اونایی که اومدن بازیهای 360 رو ترول کردن و مهندس گرافیک شدن و احساس از ما بهترونی بهشون دست داده رو اینجا با مدرک نام ببر .

حتما اونایی که اومدن بازیهای 360 رو ترول کردن و مهندس گرافیک شدن و احساس از ما بهترونی بهشون دست داده رو اینجا با مدرک نام ببر .
نیما هستن کاربرانی که با سابقه هم هستن،ولی مثلا سر فورتزا اومدن گفتن بازی آرکید هست:dهستن کاربرانی که 1-2 سال از عضویتشون میگذره ولی وقتی صحبت از اثر گذاری هیلو بر fps میکنی،میان مسخرت میکنن و میگن هیلو فقط قورباغه کشی هست و تیر رنگی داره.از این گونه فجایع زیاد هست.البته اون طرف هم از این شاهکارا داره.مثلا میاد میگه آنچارتد مینی گیم هست.ولی این جوی که kayne ازش صحبت میکنه به نظرم درسته.سر همون 100 بازی برتر از نگاه bc جماعت 360 که اعتراض کردن چرا گیرز 3 بین 10 بازی اول نیست(که اینکار هم جرم نیست)عده ایی خوشحال و خندان میریزن و یا لول میزارن که زِکی.تا آنچارتد هست گیرز پشمکه.(نقل به مضمون کردم)یا مثلا خبر میاد که گیرز برای ps3 نمیاد،جماعت سینه زنان میان و میگن به درک،مگه مهمه؟مگه این بازیه؟اصن مهم نیست.همونطور که گفتم این موضوع 100 درصد از سوی 2 طرف هست ولی از طرف فنهای اونطرف چند درصدی بیشتر هست.تو یکی از همین تاپیکای این بخش،که سر مقایسه گرافیکی بود،عده ایی خیلی خوشحال و خندان میگفتن اونائی که به گیرز رای دادن با چه رویی اینکارو کردن!!!تو همین تاپیک کاربر با 2 سال سابقه عضویت میگه گیرز 3 جلوی آنچارتد 2 هیچی نیست:))آخه آدم چی بگه؟؟!!

نیما هستن کاربرانی که با سابقه هم هستن،ولی مثلا سر فورتزا اومدن گفتن بازی آرکید هست:dهستن کاربرانی که 1-2 سال از عضویتشون میگذره ولی وقتی صحبت از اثر گذاری هیلو بر fps میکنی،میان مسخرت میکنن و میگن هیلو فقط قورباغه کشی هست و تیر رنگی داره.از این گونه فجایع زیاد هست.البته اون طرف هم از این شاهکارا داره.مثلا میاد میگه آنچارتد مینی گیم هست.ولی این جوی که kayne ازش صحبت میکنه به نظرم درسته.سر همون 100 بازی برتر از نگاه bc جماعت 360 که اعتراض کردن چرا گیرز 3 بین 10 بازی اول نیست(که اینکار هم جرم نیست)عده ایی خوشحال و خندان میریزن و یا لول میزارن که زِکی.تا آنچارتد هست گیرز پشمکه.(نقل به مضمون کردم)یا مثلا خبر میاد که گیرز برای ps3 نمیاد،جماعت سینه زنان میان و میگن به درک،مگه مهمه؟مگه این بازیه؟اصن مهم نیست.همونطور که گفتم این موضوع 100 درصد از سوی 2 طرف هست ولی از طرف فنهای اونطرف چند درصدی بیشتر هست.تو یکی از همین تاپیکای این بخش،که سر مقایسه گرافیکی بود،عده ایی خیلی خوشحال و خندان میگفتن اونائی که به گیرز رای دادن با چه رویی اینکارو کردن!!!تو همین تاپیک کاربر با 2 سال سابقه عضویت میگه گیرز 3 جلوی آنچارتد 2 هیچی نیست:))آخه آدم چی بگه؟؟!!

ببین ، منم میدونم که در کل فنهای PS3 ی بیشترن ، اما ، اگه تو بیای کاربرها رو دسته بندی کنی بنا به درجه ، مثلا بگی PS3 اینجا 10 تا فن درجه بالا داره ، 360 هم 10 تا .... تو خودت برو ببین اون 10 تا فن PS3 اوضاعشون خرابتره یا اون 10 تا فن 360 ... ببین کیا عشق مسخره کردن دارن ... کیا عشق امضا دارن ... کیا میرن بلاگ میزنن و .... خودت برو یه تحقثق بکن ببین بین کابرایی که رو حرفشون حساب میشه و کابرای معتبرتری هستند توی این سایت طرفدارای PS3 بی منطق ترن یا 360 ...
مثلا kayne میگه اومدن گفتن Gears of war مثلا کارتونیه ، آتاریه ، مقواست !!! کی اینا رو گفته ؟!!!!!! چرا الکی شلوغ بازی در میاریم ... میشه به من نشون بدید که این حرفا رو زده ؟

کی اینکارایی که میگی انجام داده ؟! میتونی نشون بدی ؟ ببین 2 سری کابر داریم .. یه سری هستن که اصلا کسی نمیشناسشون و کلا یا تازه عضو شده یا ... میاد میگه مثلا GeOW مثل بازیهای آتاری ه ... خب ، که چی ؟ الان تو سر این موضوع حساس میشی که قنبرقلی اومده همچین حرفی زده ؟! مسلما نه ... اون پست هم پاک میشه و کسی کاری به کارش نداره ... اما مثلا من بیام این حرف رو بزنم ... چه حسی بهت دست میده ؟!!
بنابراین میتونی به من نشون بدی دقیقا اینایی که میگی میان بازیهای 360 و یا Multiplatform رو ترول میکنن کیا هستن ؟!! بعد از اونطرف برو ببین کیا میان بازیهای PS3 رو ترول میکنن ... ببین کیا میان از تکنیک و تاکتیک حرف میزنن .
ضمنا نظرشخصی کلا بحثش جداست ... اینکه من بگم من GeOW رو از Rage خیلی بیشتر دوست دارم هیچ ایرادی نداره ، نظرشخصی منه و مشکلی هم نیست ... اما مثلا من بیام بگم نورپردازی Uncharted فیکه !!!! ( این یعنی چی اصلا من هنوزم نمیفهمم ) میشه نظرشخصی ؟!
.
من الان نمی تونم برم تو تاپیک هایی که تعداد صفحه ـی بعضی هاشون به 100 یا بیشتر هم میرسه بگردم و بهتون نشون بدم ،ولی مطمئنم کسایی که تو تاپیکِ بازی هایی که نام بردم چه مولتی چه انحصاری فعالیت میکنن این قبیل موارد رو قبول دارن یا حداقل درک کردن ....
حتما اونایی که اومدن بازیهای 360 رو ترول کردن و مهندس گرافیک شدن و احساس از ما بهترونی بهشون دست داده رو اینجا با مدرک نام ببر
در کل اصلاً این مسائل مهم نیست، شما و هر کس دیگه ایی هم می تونه بیاد و ایراد بگیره (گرچه تا همین الانشم کم ایراد نگرفتن.) هر کس در هر سطحی که اطلاعات داره میتونه بیاد نظرش رو بده و هیچ مشکلی نیست.

بحث من سره این موضوع هست که چرا به ریج ، کرایسیس halo یا GEOW که میرسه ایراد گرفتن راحت میشه (خواهشن این مورد رو انکار نکنید) ، هرکی هرچی به ذهنش برسه راحت میتونه بیان کنه ، اگه ازش دلیل بخوایم میگن نیاز نیست چون نظر شخصی ـش هست (که حرفشونم کاملا درسته ) ولی تو تاپیک uncharted باید کلی دعا بخونی و نذر نیاز کنی تا پستتون پاک نشه (چون تاپیک رو به گند میکشی یا جوش رو بهم میزنی ) !!! یا به قدری مسخرت میکنن(حالا کاری ندارن ایراده درست یا نه ) که خونت به جوش میرسه و پستی میدی که منجر به اخطار و یا حتی بن میشه !!

شما خودت جزو کسایی هستین که تو تاپیک u3 حضور فعالی دارین و میتونین قضاوت کنین، شک ندارم پست ها و ایراداتی که من(یا افراد دیگه مثل فرخ و ....) از این بازی گرفتم رو دیدید و خونید . غیر از احسان چندتا پست به عنوان نمونه میتونین برای من بیارید که لااقل با رعایت ادب و احترام جوابِ من رو بدن؟حالا دلیل نخواستیم !
تو همین تاپیک بهترین تکسچر دوستان منور کردن میگفتن چرا halo 3 تو لیست هست !!! بعد بابک مجبور بود کلی عکس بذاره تا ثابت کنه کیفیت بازی از لحاظ تکسچر در چه حدی هست !! یا میگم به نظر من تکسچر halo3 از u2 بهتره طرف میگه باید بری چشم پزشکی !!! یا کابر nilofar عکس گذاشته میگن با فتوشاپ دستکاری کردی !!! پست هایی از این قبیل زیادن و مطمئنم خودتم چندتایی ـش رو دیدی!

در کل جناب نیما خان وقتی از یه بازی ایراد میگیرن (شخص شما رو نمی گم کلی میگم) مخصوصاً ایراد هایی که پایه و دلیل محکمی نداره، مطمئن باشید فن های اون بازی هم به اندازه فن های uncharted ناراحت میشن ! این درست نیست که فقط ایرادتی رو ببینین که از بازی مورد علاقتون گرفته میشه و همه جا هم با لحنِ کنایه و طنز آمیز مورد ستایشش قرار بدین.

ببین ، منم میدونم که در کل فنهای PS3 ی بیشترن ، اما ، اگه تو بیای کاربرها رو دسته بندی کنی بنا به درجه ، مثلا بگی PS3 اینجا 10 تا فن درجه بالا داره ، 360 هم 10 تا .... تو خودت برو ببین اون 10 تا فن PS3 اوضاعشون خرابتره یا اون 10 تا فن 360 ... ببین کیا عشق مسخره کردن دارن ... کیا عشق امضا دارن ... کیا میرن بلاگ میزنن و .... خودت برو یه تحقثق بکن ببین بین کابرایی که رو حرفشون حساب میشه و کابرای معتبرتری هستند توی این سایت طرفدارای PS3 بی منطق ترن یا 360 ...
مثلا kayne میگه اومدن گفتن Gears of war مثلا کارتونیه ، آتاریه ، مقواست !!! کی اینا رو گفته ؟!!!!!! چرا الکی شلوغ بازی در میاریم ... میشه به من نشون بدید که این حرفا رو زده ؟
نیما تو راست میگی.من که خودم گفتم رفتار 2 طرفس.بله بعضا کاربران با سابقه و مطرح سایت بلاگهای تمسخر آمیزی در مورد بعضی از عناوین اژدها زدن:dاینجا کلاس درس نیست که بخوایم ریشه یابی کنیم.اما رفتار این دوستان علت داشت.چون فلان بازیو انقدر بالا بردن که فلان بازی 360 با متای 92 رو آشغال خطاب میکردن.اما بعدش که امتیازات اومد،خورد تو پوزشون و اون دوستان 360 فن هم اون بلاگها رو زدن.میخوام بگم این رفتارها ریشه داره.اما خب اگر بخوام اونجوری که تو میگی مقایسه کنم،آره انصافا در جناح اژدها دوستان خوبی هم هستن:d
تو همین تاپیک بهترین تکسچر دوستان منور کردن میگفتن چرا halo 3 تو لیست هست !!! بعد بابک مجبور بود کلی عکس بذاره تا ثابت کنه کیفیت بازی از لحاظ تکسچر در چه حدی هست !! یا میگم به نظر من تکسچر halo3 از u2 بهتره طرف میگه باید بری چشم پزشکی !!! یا کابر nilofar عکس گذاشته میگن با فتوشاپ دستکاری کردی !!! پست هایی از این قبیل زیادن و مطمئنم خودتم چندتایی ـش رو دیدی!
البته مصطفی داستان به اینجا ختم نشد.دسته ایی به صورت سینه زنان وارد شدن و گفتن گیرز چرا تو لیسته؟؟از کی تا حالا موتور unreal تو ساخت تکسچر موفق بوده؟؟!!گفتم فجایع انقدر زیاده که گفتنی نیست.

نیما جان پستهای زیادی رو که به عنوان مثال خواستی برات ارسال کردم.

آخرین ویرایش:
باز میگن آشغال خطاب کردن !!! بابا کی ؟!! کی بازی با متی 92 رو آشغال خطاب کرده ؟!!! همینجوری که نمیشه گفت !!! من دارم میگم ببینید کی این حرفا رو زده ، این مهمه ....

حالا جدی گفتی تکسچرهای Halo 3 از U2 بهتره ؟ :d

باز میگن آشغال خطاب کردن !!! بابا کی ؟!! کی بازی با متی 92 رو آشغال خطاب کرده ؟!!! همینجوری که نمیشه گفت !!! من دارم میگم ببینید کی این حرفا رو زده ، این مهمه ....

نیما منظور بچه ها اینه که به قول خودت اگر قنبر قلی(=)))بیاد بگه گیرز آشغال هست کسی کاریش نداره،اما اگر قنبر قلی بیاد بگه آنچارتد آشغال هست،حکم اعدامش صادر میشه.

یه چیز دیگه راجبه گرافیک gears 3 مسئله صحنه های pre can (با Pre render اشتباه نشه) هست مثلا وقتی مارکوس و رفیقاش دارن یک درو باز میکنن اسلحه های پشتشون اصلا به اسلحه های بازی ربطی نداره مثلا من یه longshot دارم با retro lancer در حالیکه مارکوس فقط lancer دستشه این pre can بودن صحنه ها خودش یه ضایعگی تکنیکیه.
دومین مسئله قطع شدن صحنه های بازی تو هم هست یعنی شما مثل U2 یا U3 یا C2 صحنه های به هم پیوسته از بازی نمیبینی!! توی G3 صحنه کاملا قطع میشه صفحه مشکی میشه بعد یه سکانس دیگه لود میشه ولی مثلا تو همین U3 نگاه کن صحنه ها بدون وقفه پشت هم هستن و هیچ تیکه pre can شده نداره.
این دقیقا همون اتفاقی بود که سال 2009 برای MGS4 و G2 افتاد MGS4 همه صحنه های بازیو بدون وقفه توی هم رندر میکرد و هیچ قسمت pre can یا pre render شده نداشت.

اسمت و نمیدونم حالم ندارم برم اسمت و ببینم چیه :d اینجا الان بحث فقط گرافیکه :d اگه یادت باشه منم قبلا میگفتم گیرز و هیلو خوشم نمیاد همه میریختن سرم (جالب اینجاست نمیگفتم بازیه بدی هستن میگفتم خوشم نمیاد ) :d
ببین فرق داره یکی میاد نظرش و میده میگه من از این بازی خوشم نمیاد اگه فلان بود بهتر بود ! اما یک عده میان میگن فلان بازی کاغذیه این دیگه نظر نیست نعصب بیجاست !
مثلا همین U3 ایراد نمیتونه بگیره میاد نظریه صادر میکنه خوبم میدونی منظورم چه کسانی هستش ! خب شاید واقعا گیرز در مقابل آنچارتد حرفی نداشته باشه بزنه کنار حداقل صبر نمیکنن بیاد بعد که تجربه کردن بیان بگن بنظر من آنچارتد 3 بهتر بود ! تازه جالبتر یک چیز دیگس که بازم خودش خوب میدونه کیه : میاد میگه بازی و نخریدم رفتم گیم پلی بازی دانلود کردم HD این ایرادات توش موج میزد ! یا طرف فقط 360 داره میگن گیرز3 یا آنچارتد 3 میاد میگه گیرز میگن چرا : میگه فقط مارکوس :d هر دو طرف یجورایی فقط احساسی نظریه میدن !
امیدوارم منظورم و خوب رسونده باشم
گرچه از دست خودت 3 4 5 تا مو سفید کردم از بس حرص خوردم :d

یادم رفت بگم مثلا هنوز BF 3 نیمده رفت تو رده بندی ! :d بهتره فعلا طوری بحث و پیش ببریم فقط اسم بازیهایی که تا الان اومدن باشن بعد بقیه را قاطی کنیم !

آره بخدا :d سرتره بخوای بهت ثابت میکنم :d اگه نگی عقل کلم :d

یه موردی هم اعتراف کنم :
همین چند ساعت پیش Crysis 2 دوباره بازی کردم رسماً هنگیدم !! یعنی نورپردازی بازی چیزی ماورای تصورم بود !! اصلا قابل مقایسه با گیرز3 ( و به نظر شخصیم با هیچ بازیه دیگه ایی تا آخر امسال )نیست......

تکنیک GI و تاثیرش رو محیط و اجسام و در عین حال بازتاب و انعکاس منابع نوری رو همدیگه 2 Crysis ِیه سرو گردن از بازی های دیگه بالاتر نگه میداره (باز نظر شخصی :d) سایه های بازی تو خیلی از موارد دینامیک طراحی شده ، کیفیت بافت های مدل ها باور نکردنیه.....
افکت های بازی مخصوصاً depth of field و افکت ذرات بی نظیره !!
کیفیت آب چه از لحاظ تکنیکی چه هنری بنظرم بهترینه !
نکته جالب تو تعداد منابع نوری هست ! تمام منابع نوری دینامیک طراحی شدن به صورت fully linear lighting pipeline و به جورایی باورش واسه آدم سخته !! گرچه کمی تو این مرود اغراق شده ولی از لحاظ تکنیکی ارزش بازی دوبرابر میکنه !!
نکته عجیب دیگه فیزیک بازی بود ، تمام اجسام میشد برداشت پرت کرد و حتی بعضی مواقع دوباره تیکه های شکسته شده برداشت !
یه چیز دیگه راجبه گرافیک gears 3 مسئله صحنه های pre can (با Pre render اشتباه نشه) هست مثلا وقتی مارکوس و رفیقاش دارن یک درو باز میکنن اسلحه های پشتشون اصلا به اسلحه های بازی ربطی نداره مثلا من یه longshot دارم با retro lancer در حالیکه مارکوس فقط lancer دستشه این pre can بودن صحنه ها خودش یه ضایعگی تکنیکیه.
دومین مسئله قطع شدن صحنه های بازی تو هم هست یعنی شما مثل U2 یا U3 یا C2 صحنه های به هم پیوسته از بازی نمیبینی!! توی G3 صحنه کاملا قطع میشه صفحه مشکی میشه بعد یه سکانس دیگه لود میشه ولی مثلا تو همین U3 نگاه کن صحنه ها بدون وقفه پشت هم هستن و هیچ تیکه pre can شده نداره.
این دقیقا همون اتفاقی بود که سال 2009 برای MGS4 و G2 افتاد MGS4 همه صحنه های بازیو بدون وقفه توی هم رندر میکرد و هیچ قسمت pre can یا pre render شده نداشت.
ببین اون اصلاً یجور باگه !! مثال میزنم برات دقت کردی وقتی بازی Reset میشه پشت مارکوس فقط یه اسلحه وجود داره ولی در حیقیقت هر دو اسلحه پشت مارکوس و وقتی اسلحه دوم انتخاب میکنی یهو ظاهر میشه...!!

یه نکته هم در مورد ingame بودن کات سین ها بگم :
تو Act 1 فک کنم chapter سه یا چهار بود که باید با کول اون چیتر رو بازی کنی، یهو حین بازی اون گوشه موشه ها گوشه یه award مخفی پیدا کردم(البته مخفی نیست فقط باید یه مقدار محیط بگردی ) وقتی گرفتمش یه کلاه به عنوان جایزه داد که رو سر کول قرار میگرفت جالب بود که به کات سین که میرسید بر عکس کات سین های قبلی اینبار یه کلاه رو سر کول میمود که نشون از ingame بودن کات سین ها داشت !!! البته قبلاً هم گفتم هه کات سین ها ingame نیست !
ولی در مورد اسلحه ها نمی دونم یه جورایی انگار باگ داره !!

آخرین ویرایش:
نیما منظور بچه ها اینه که به قول خودت اگر قنبر قلی(=)))بیاد بگه گیرز آشغال هست کسی کاریش نداره،اما اگر قنبر قلی بیاد بگه آنچارتد آشغال هست،حکم اعدامش صادر میشه.

اصلا اینجوری نیست که کسی کاریش نداشته باشه ... اگر هم چیزی بوده کسی ندیده که بخواد کاریش داشته باشه ... بعضی تاپیکها اینقدر شلوغ و اعصاب خورد کن میشن که من یکی عمرا برم اونجا .... از این به بعد اگه همچین حرفهای بی منطقی زده شده به خود من بگید ببینم کار دارم یا نه ... اما اصل حرف من با اینا نیست ... با آدمای پرمدعاست ، اونایی که ادعا دارن خیلی منطقی ان ، خیلی فهمیده ان ... از اونا به هم نشون بدید .

حالا بگذریم اصلا ... ببین ، یه مثال :

کاربری به اسم نمیدونم کیکی که هیچ کی نمیشناستش میاد میگه Halo در مقابل Killzone هیچی نیست .
کاربری بنام Kayne میاد میگه Texture های Halo 3 از U2 بهتره .

خب ... حالا میشه به من بگی کدوم درست گفته ، کدوم غلط ؟ الان کیو باید مواخذه کنیم ؟

اینو قبول دارم من خودم طرفدار هیچ کنسولی نیستم ولی هر وقت راجبه یه بازی ps3 نظرمو گفتم که به مذاق بعضیا خوش نیومده هزارتا فحش و بدو بیراه شنیدم که هیچ مدیری به روی خودش نیاورده ولی راجبه بازیای 360 تو این سایت آزادی کامل وجود داره البته اونم اگه زیاد تعریف کنی همیشه دو سه تا نخاله هستن که میان تیکه میندازنو مدیرا هم عین خیالشون نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or