کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
UNCHARTED 3 مثل مـــــــــــاست. نورپردازی، تکسچر، انیمیشن، افکت ها، مدلینگ کرکتر ها و... به راحتی رو کنسول بهترین هست. درکش واستون سخته ؟! پست بنده رو تا 25 روز دیگه بوکمارک کنید. بعدش هم Crysis 2 .

دوستان لطفا حرف halo 1 remake رو پیش نکشن
خود هیلو ریچ گرافیکش در مقابل کیلزون 3 حرفی برا گفتن نداره دیگه حالا برا ریمیک نسخه اول با اون موتور چی میمونه

UNCHARTED 3 مثل مـــــــــــاست. نورپردازی، تکسچر، انیمیشن، افکت ها، مدلینگ کرکتر ها و... به راحتی رو کنسول بهترین هست. درکش واستون سخته ؟! پست بنده رو تا 25 روز دیگه بوکمارک کنید. .

[ 2 ]s

به نظر من BF3 ، چون فیزیکش بقیه بازیها رو میخوره و گرافیکش هم عالیه .

فرهود روی pc اره ولی فکر نمی کنم روی کنسول حرفی برای گفتن داشته باشه چون هم 30 فریم هست هم کلی آبجکت ازش حذف شده + تسکچر ها در سطح فوق العاده پایین تری قرار داره + فیزیکش جای خوب بودن بیشتر تخیلی ـه ( نظر شخصی ) + بافت ها کیفیت pc رو نداره ! یک مورد دیگه هم هست ! به نظرم رنگ بندیش خیلی بی روح هست و خیلی محیط ها روشن هست ! که اینم زیاد جالب به نظرم نمی رسه !

UNCHARTED 3 مثل مـــــــــــاست. نورپردازی، تکسچر، انیمیشن، افکت ها، مدلینگ کرکتر ها و... به راحتی رو کنسول بهترین هست. درکش واستون سخته ؟! پست بنده رو تا 25 روز دیگه بوکمارک کنید. بعدش هم Crysis 2 .
رضا جون آخه مشکل تو اینجاست که افکت فقط تو شن و ماسه میبینی :d

اول واسا بذار بازی رلیز شه ،بعد در مورد بهترین افکت آتیش ، آب و. ... حرف بزنیم :d
نکته دیگه اینکه یادت نره u2 خیلی از همین افکت های u3 داشت ،ولی اگه یادت باشه وقتی crysis 2 اومد اکثر سایت ها اذعان داشتن Crysis 2 از لحاظ visual effect به سطحی رسیده که تا حالا هیچ بازی نتونسه در حدش اندازش ظاهرشه حتی رو ps3 ،پس مسلماً u3 تو زمینه افکت به یه تکون اساسی احتیاج داره :d

افکت ها شامل موارد دیگه ایی هم میشه : افکت ذرات ، انفجار و حتی تو نورردازی هم افکت های گوناگونی داریم پس خیلی راحت نگو بهترین افکت داره :d

[ 2 ]s

فرهود روی pc اره ولی فکر نمی کنم روی کنسول حرفی برای گفتن داشته باشه چون هم 30 فریم هست هم کلی آبجکت ازش حذف شده + تسکچر ها در سطح فوق العاده پایین تری قرار داره + فیزیکش جای خوب بودن بیشتر تخیلی ـه ( نظر شخصی ) + بافت ها کیفیت pc رو نداره ! یک مورد دیگه هم هست ! به نظرم رنگ بندیش خیلی بی روح هست و خیلی محیط ها روشن هست ! که اینم زیاد جالب به نظرم نمی رسه !

نه پوریا ، کیفیت تکسچر هاش آن چنان با PC رو میدوم فرق نمی کنه ، کلن تکسچر های بتا بعضا داغون بودن ایراد های مشابه هم داشتن کنسول و PC مثه همون سنگره ! اون آبجکت ها هم به چشم نمیاد واقعا ! فیزیک رو هم باید بازی بیاد و نظر داد ، مطمئنن از BC2 بهتره و این خیلی فاکتور مهمیه :دی

رضا جون آخه مشکل تو اینجاست که افکت فقط تو شن و ماسه میبینی :d

اول واسا بذار بازی رلیز شه ،بعد در مورد بهترین افکت آتیش ، آب و. ... حرف بزنیم :d
نکته دیگه اینکه یادت نره u2 خیلی از همین افکت های u3 داشت ،ولی اگه یادت باشه وقتی crysis 2 اومد اکثر سایت ها اذعان داشتن Crysis 2 از لحاظ visual effect به سطحی رسیده که تا حالا هیچ بازی نتونسه در حدش اندازش ظاهرشه حتی رو ps3 ،پس مسلماً u3 تو زمینه افکت به یه تکون اساسی احتیاج داره :d

افکت ها شامل موارد دیگه ایی هم میشه : افکت ذرات ، انفجار و حتی تو نورردازی هم افکت های گوناگونی داریم پس خیلی راحت نگو بهترین افکت داره :d
صبر کن بزودی تو و رفیقات متوجه میشید :دی, صــبــر .

جنگ اصلی بین نسخه 360ـه Crysis 2 و RAGEـه. با این وجود ممکنه Skyrim بیاد و خون به پا کنه :دی.
skyrim فوق العادست فریدون جان اما فکر نکنم از لحاظ گرافیک خیلی بشه روش حساب کرد یا با عناوین بزرگی مثل Rage,crysis 2 و Uncharted 3 قابل رقابت باشه

60 فریم چیزی به بازی اضافه نمیکنه ولی از لحاظ تکنیکالی یک سروگردن بالاتر میکنه .
تکسچرهای rage تو ترسیم محیط خارق العادست و بی نهایت عمق دار هستند حرف خنده دار نزنید! همه چیز به نزدیک بودن نیست یک نگاه به سخره ها کنید ببینید تو کدوم بازیه کنسولی یه همچین چیزی دیدید ؟!
محیطش بزرگه حتی open world هم نباشه حداقل چند برابر بزرگتر از بازیهای u3 وgears3 و kz3 و..........هست !
انیمیشنها به معنای واقعی اقلابی هستند و رقیبی براش نیست .
رفتی ورژن ps3 را بازی کردی به من ربط نداره :دی هرچند همین سایت های ps3 فن هم بهش گفتن بهترین !

نه اصلا تکنیکالی هم چیزی اضافه نمیکنه ، ارزش کار رو بالا میبره ، کار رو سخت میکنه ولی چیزی به گرافیک اضافه نمیکنه ، گیمپلی رو روون میکنه ... چیزی که از نظر تکنیکالی بازی رو بالا میبره استفاده از تکنیکهای مختلفه ...
ببین بازم میگم ... من نگفتم بده تکسچرهاش ، ولی باور کن عالی نیست ... خیلی متنوع ست ولی عالی نیست .
محیطش هم یه Open World به حساب نمیاد چون خیلی Loading داره ... ولی خب آره ، از بازیهایی که گفتی بزرگتره ، اما چند برابر نیست !

انیمشنهاش هم که گفتم ... اما تو برو همین نسخه Ps3 رو بازی کن ، اگه با وجود KZ3 و Crysis 2 و Uncharted 2 گفتی تا الان بهترینه من گردنمو میزنم ...

قطعا گیرز 3 از کرایسس بهتر هست.چون افت فریم وحشتناک اونو نداره.پارگی تصویر وحشتناک اونو نداره.از لحاظ تکسچر هم قویتر هست.[/B]

!!!!! کجای Crysis 2 پارگی تصویر داشت ؟!!!! نسخه PS3 ش که کلا 0 درصد بود ، 360 ش هم خیلی خیلی کم ، شاید 1 درصد اونم بالای تصویر .... افت فریم داشت ، ولی وحشتناک نبود .... GeOW از لحاظ پارگی تصویر از Crysis 2 شاید 1 یا 2 درصد بیشتره ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or