کدام بازی در سال 2011 بهترین گرافیک را خواهد داشت ( کنسول )

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین گرافیک کنسولها 2011 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    373
به نظر من اول آنچارتد دوم گیرز بقیه هم رسما پشمکن:d
بدی گیرز اینه که گرافیکش زیادی تخیلی هست یعنی تو آنچارتد موشن کپچر و انیمیشن خیلی با کیفیت هست ولی تو گیرز برا بالا بردن خشونت انگار که از گوریل ها برا ساخت انیمیشن کاراکتر کمک گرفتن:d
پ.ن:گرافیک ریج رو کنسول جدا مخصوصا ps3 واقعا بدهست.

به نظر من اول آنچارتد دوم گیرز بقیه هم رسما پشمکن:d
بدی گیرز اینه که گرافیکش زیادی تخیلی هست یعنی تو آنچارتد موشن کپچر و انیمیشن خیلی با کیفیت هست ولی تو گیرز برا بالا بردن خشونت انگار که از گوریل ها برا ساخت انیمیشن کاراکتر کمک گرفتن:d
پ.ن:گرافیک ریج رو کنسول جدا مخصوصا ps3 واقعا بدهست.

نه اصلا بد نیست ، اتفاقا عالیه ... ولی کثیفه ... یعنی مشکل زیاد داره ... من به نسبت تعریفهایی که ازش شده میگم ...

منم رای نمیدم.راستش باورش برام خیلی سخته که بازی ایی بتونه گرافیک بهتری نسبت به گیرز 3 ارائه بده.(منظورم با فاصله زیاد هست،نه با 5 یا 10 درصد)انصافا گیرز 3 بی نظیر عمل کرد تو گرافیک.افت فریم که بسیار بسیار کم هست.محیطهای بسیار شلوغ و عظیم،همراه با نورپردازی که وحشتناک حجم دار هست.تکسچرها که بی نظیر هستن.همینطور اپیک ثابت کرد که با این موتور میتونه محیطهایی با رنگ پردازی شاد و جذاب خلق کنه که این خودش امتیاز بزرگی هست.البته من فکر میکنم سایتها به صورت کلی آنچارتد رو ترجیح بدن.چون آنچارتد در زمینه انیمیشن به قدری قوی هست که منتقدها رو مجاب میکنه که انتخابش کنن.به نظرم از لحاظ تکسچر و نورپردازی آنچارتد نمیتونه از گیرز بهتر باشه،اما خب بخاطر انیمیشنهای خارق العاده امکان اینکه به عنوان بهترین گرافیک انتخاب بشه زیاد هست.

با این حال صبر میکنیم تا آنچارتد رو بازی کنیم.اینجوری بهتر میشه نظر داد.

کلا من نمیدونم چرا با گرافیک گیرز اصلا اون طور که انتظار داشتم حال نکردم...
از بافت های معمولی بازی گرفته -نمیدونم اینو چطوری میگید عالی :دی- تا موهای آنیا که هرکاریش میکنم نمیتونم ازش بگذرم :دی
البته مدل سازی و نور پردازی و جزئیات زیاد تو هر درگیری عالی بودن ولی با درنظر گرفتن این که بازی از نظر محیط های متنوع هم اصلا منو راضی نکرد کلا گرافیکش رو با ارفاق 9 میتونم بدم :دی
بعدم ناخودگاه همش با بهترین گرافیک این نسل تا اینجا یعنی U2 مقایسش میکردم :دی درکل بازی تو قسمت های اوجش میچربه کیفیتش به انچارتد ولی خوب انچارتد کلا از نظر گرافیکی بالانس تر بود.
حالا من مشکلم اینه که تا اینجا همه فوتیج هایی که از انچارتد 3 دیدم هم برام underwhelming بودن، ولی کلا با اتکا به سابقه به انچارتد باز رای دادم :دی

تاپیک قبلی مال خیلی وقت پیشه ، هنوز اکثر بازیها منتشر نشده بود و چیزی مشخص نبود ، الان بهتر میشه گفت .

خب مسلمه Halo که به هیچ وجه بین اینا شانسی نداره ، کسی هم بهش رای نمیده ... Forza هم هرچی خوب باشه باز من فکر میکنم بین اینا شانسی نداشته باشه ، ضمن اینکه یه بازی Racing خیلی بعیده که بیاد بهترین گرافیک بشه .

بحث پربازی و کم باری هم نیست ، دیگه بهتره خودمونو گول نزنیم ، همه میدونن الان همین بحث گرافیک مهمترین موضوع واسه اکثر ماهاست ، هدفشم گفتم که دیگه توی تاپیکای دیگه شاهد بحث گرافیک نباشیم ...

http://www.taxigamer.com/halo-comba...lay/343-guilty-spark-campaign-walkthrough/698
http://www.taxigamer.com/halo-combat-evolved-anniversary/gameplay/installation04/696
http://www.taxigamer.com/halo-combat-evolved-anniversary/gameplay/ridgeline-b-roll/695
http://www.taxigamer.com/forza-motorsport-4/gameplay/sedona-with-a-mercedes-190e/712
http://www.taxigamer.com/forza-motorsport-4/gameplay/delorean-dmc-12-autovista-challenge/715
http://www.taxigamer.com/forza-motorsport-4/gameplay/delorean-dmc-12-autovista-challenge/715

بحث اول شدن نیست ! اگر این بازی ها توی لیست باشن امثال من که فکر میکنن جاشون خالی هست بهشون رأی میدن ! خود شما هم ببینی ویدئو های بالا رو احتمالش هست نظرت عوض شه !

از بافت های معمولی بازی گرفته -نمیدونم اینو چطوری میگید عالی :دی- تا موهای آنیا که هرکاریش میکنم نمیتونم ازش بگذرم :دی
البته مدل سازی و نور پردازی و جزئیات زیاد تو هر درگیری عالی بودن ولی با درنظر گرفتن این که بازی از نظر محیط های متنوع هم اصلا منو راضی نکرد کلا گرافیکش رو با ارفاق 9 میتونم بدم :دی
بعدم ناخودگاه همش با بهترین گرافیک این نسل تا اینجا یعنی U2 مقایسش میکردم :دی درکل بازی تو قسمت های اوجش میچربه کیفیتش به انچارتد ولی خوب انچارتد کلا از نظر گرافیکی بالانس تر بود.
حالا من مشکلم اینه که تا اینجا همه فوتیج هایی که از انچارتد 3 دیدم هم برام underwhelming بودن، ولی کلا با اتکا به سابقه به انچارتد باز رای دادم :دی

بافتهای معمولی ؟!!! چرا معمولی ؟!!! اتفاقا یکی از نقاط قوت Gears 3 همین تکسچرشه که شاید تا الان بهترینه !!

با بعضی از قسمتهای حرفت مثل این تیکه که گفتی بازی آنچارتد دو از نظر گرافیکی بالانس تره موافقم دلیلشم کارگردانی هنری بازیه که سعی کرده هر لوکیشن از بازیو از بهترین زاویه و نما رندر کنه تا کمترین ایراد به چشم بیننده بیاد و بهترین قسمتهای گرافیک یا نقطه قوتها رو ببینه این بزرگترین ضعفه گیرز نسبت به آنچارتد هست.
ولی با بقیه قسمتهای حرفت موافق نیستم :d

خوب برا کنسول مشخصا و با فاصله زیاد uncharted 3 این بحثی نداره اصلا.gew 3 هم خوب بود از لحاظ گرافیکی اما در حد بازی های 360 و نسبت به گذشته پیشرفت داشت.اگرنه نسبت به غول هایی چون uncharted 2 و Killzone 3 قابلیت مقایسه نداشت.
LOL ترمز کن با هم بریم خوبه شما یه تی وی سونی خریدی.

......................

نظر من تا اینجا:
Crysis 2(360)
Crysis 1(360)
Gears 3
KZ 3

ولی وقتی U3 بیاد به احتمال 95 درصد جای اول یا دوم میشینه.

آخرین ویرایش:
اگه همه بخش های U3 مثل اون قسمت هایی که تا حالا ازش ویدئو اومده باشه (صحرا و هواپیما و کشتی و ...) بعید میدونم توی کنسول ها از این نظر اول نشه ! :دی

البته درست میگید کیفیت بافت بازی در بعضی مناطق افت میکرد ولی وسعت محیط رو هم در نظر بگیرید و اینکه تو خیلی از بازی ها برای دیدن تکسچر های بی کیفیت حتی نیاز به زوم کردن هم نیست:d باز لااقل تو گیرز مواقعی که زوم میکردی بافت ها بی کیفیت به نظر میرسیدن:d

نه اصلا بد نیست ، اتفاقا عالیه ... ولی کثیفه ... یعنی مشکل زیاد داره ... من به نسبت تعریفهایی که ازش شده میگم ...

والا نیما جان در مجموع نمی شه گفت عالیه ! من خودم با اینکه خیلی بازی نکردم تو چند صحنه افت فریم رو دیدم !! از لحاظ تکسچر هم از نظر من ایراد بزرگی داره اونم دیر لود شدنشون هست که بعضی وقت ها رو اعصابه ! ولی خب بعضی مواردش که خودت هم اشاره کردی عالی کار شده ! از دید من گرافیک بازی در حد خیلی خوب هست نه عالی
من گیرز 3 رو بازی نکردم پس دربارش نظر نمی دم ! ولی با یه جمع بندی این ترتیب رو در نظر دارم :
1- U3
2- Crysis 2
3- KZ3
4- Rage

Rage هم خب 60 فریم بودنش قابل ستایشه ، و میدونیم که ارزش یه بازی 60 فریمی 2 برابر 30 فریمی ه ، ولی 60 فریم بودن چیزی به گرافیک بازی اضافه نمیکنه ! تکسچرهای Rage حتی اگه لود هم بشن خیلی خاص نیستند ، درسته که متنوع هستند ولی عمق زیادی ندارند . محیطش بزرگه ولی یک Open World e کامل نیست ، چون وقتی از جایی وارد جای دیگه میشید یه Loading نسبتا طولانی دارید ( یعنی مثل GTA یا RDR نیست خب ) .... نورپردازیش خیلی عالیه ولی خب فکر میکنم الان همه بازیها دیگه نورپردازی های عالی دارند ، مثلا Crysis 2 یا GeOW 3 ... آتش توی این بازی فوقالعادهست و به جرات میتونم بگم بهترینه ، مخصوصا حرارت اطراف آتش و دراتی که پخش میشه خیلی چشم نوازه .... انیمیشن هاش هم که حرف نداره ... با این حال بازی خیلی زیبا نیست و توجه آدم جلب نمیشه ... آدم خیلی دوست نداره بشینه اطراف رو نگاه کنه ( چیزی که GeOW 3 داره ) .

60 فریم چیزی به بازی اضافه نمیکنه ولی از لحاظ تکنیکالی یک سروگردن بالاتر میکنه .
تکسچرهای rage تو ترسیم محیط خارق العادست و بی نهایت عمق دار هستند حرف خنده دار نزنید! همه چیز به نزدیک بودن نیست یک نگاه به سخره ها کنید ببینید تو کدوم بازیه کنسولی یه همچین چیزی دیدید ؟!
محیطش بزرگه حتی open world هم نباشه حداقل چند برابر بزرگتر از بازیهای u3 وgears3 و kz3 و..........هست !
انیمیشنها به معنای واقعی اقلابی هستند و رقیبی براش نیست .
رفتی ورژن ps3 را بازی کردی به من ربط نداره :دی هرچند همین سایت های ps3 فن هم بهش گفتن بهترین !

فعلا نظر قطعی تدیم بهتره تا انچارتد3 و بتلفید3 هم عرضه بشن ولی تا اینجای کار از نظرم رقابت بین کراسیس2 و گیرز3 تنگاتنگه....و حتی ریج هم میتونه...

تا الان بخوایم بگیم با وجود اینکه U3
۱۰۰۰٪ بهترین میشه.

1. KILLZONE 3
2. L.A Noire

ریج روبازی نکردم و نخواهم کرد.
کرایسیس ۲ هم به نظر من گرافیکش خیلی نچسب و مرده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or