HosseinBrusli
کاربر سایت
من که خیالم نیست ، همه جور بازی ای بازی کردم ، کسی چیزی نگفته
فقط یه خاطره بود گفتم بگم ، خودم ترکیدم از خنده
فامیلمون از کانادا اومده بود ،دخترش اومد سراغ کامپیوتر ، تازه رفته بود بازی سیمس 2 خریده بود ، اون اولش که بازی اومد بالا دخترا داشتن میرقصیدن ، یدفه دیدم پرید مانیتور رو بغل کرد که کسی نبینه چی شده یعنی من این حرکت رو دیدم زدم زیر خنده همونجا ، ولی نزدیک بود مانیتورم سره این حرکت به .... بره( هیچ مشکلی بازی نداشتا ، نمیدونم چرا اینطوری کرد ) حدود 15 سالش بود اون موقع
شما هم اصن نگاه نکردین ؟؟؟
بابا دمش گرم , یعنی انقد مذهبی بود !؟
یکی از خاله های منم کانادا هستش, سه سال پیش اومدن خونمون, دختر خالم بعد از سلام و احوال پرسی رفت لباساشو عوض کنه !
با شرت اومد بیرون !!!:d
مادرم که این صحنه رو دید با داد و هوار بردش تو اتاق یه سری لباس مناسب بش بده !:d
یکی از خاله های منم کانادا هستش, سه سال پیش اومدن خونمون, دختر خالم بعد از سلام و احوال پرسی رفت لباساشو عوض کنه !
مادرم که این صحنه رو دید با داد و هوار بردش تو اتاق یه سری لباس مناسب بش بده !:d
چی رو نگا کنم داداش میگم دختر خالمه !:d از یه پوست و خونیم...
دختر همسایه که نیست !:d
من اولین لارب که سوتی دادم بر میگرده به قدیما ! 10 سالم بود و عاشق duke nukem : time to kill ... روی ps1
اگه بازی کرده باشید میدونید این بازی در چه حدی بود زمان خودش....
منم وسط جلو همه در حال کشتن غول آخر که یهو رفت رو دمو..................... شانس که نداریم یه مشت عکسی رد شد.... سریع زدم start و گذشت....
ندیدم چی شد... از سیو قبل باز اوردم تنهایی و دوباره غول اخر رو به فنا دادم و از دوباره فیلم رو دیدم........
هنوز افتخار بازی مکس پین 3 رو نداشتم............
یه بازی هم که نزدیک بود سوتی بدم و صدا بلند بود هیتمن جدید توی مرحله چیزش بود.......... صدا کم بود... در وردودی که باز شد یهو صدا و موزیک منفجر میشه..... و الی اخر.........
یه بازی هم که بد ضایع بود و سوتی دادم جز یه تیکش : plaYb*y : the mansion ....
مثل سیمز یود....... ولی باید مجله میساختی هر ماه میدادی بیرون...........
توی بازی هیچ سوتی ندادم... ولی کاور بازی ته کمد قایم شده بود.در حدی که دیگه خودمم یادم نبود.... عید شد و موقع خونه تکونی... یهو پیدا شد... گفتن این چیه ؟ گفتم کاورش اشتباهیه... یه بازی دیگه توش بوده.... جلد ننداشت اینو داد خط نیفته.........
چی رو نگا کنم داداش میگم دختر خالمه !:d از یه پوست و خونیم...
دختر همسایه که نیست !:d
متاسفم واسه خودم وجامعه اي كه توش زندگي ميكنم!
اين مسائل جزء پيش پا افتاده ترين مسائليه كه تو غرب حل شده!
وقتي درجه سني بازي +18 هست پس بايد انتظار هرگونه صحنه ناجور اعم از خشونت زياد حرفاي ناجور و ..... رو داشت!
خانواده بايد قبول كنه!
همينه ديگه!همه چي اينجا يواشكي پيش ميره كه وضعمون الان اينه!
همش زير آبي!همش مخفي كاري!همش دروغ!)x