KOTPP
کاربر سایت
تو گفتیُ منم باور کردم !
مگه مغزم رو خر گاز گرفته وقتی سیستمم تو پذیراییه بیام به خاطر این چیزا بازی کنم؟)x
تو گفتیُ منم باور کردم !
واقعا شما به خاطر این چیزا میخواین بازی کنین !؟
خب چرا راحت نمیرید چورن tv ؟!:thinking:
یه بهونه ای جور کن ببر توی اتاق :d درکت می کنم خیلی بد هست :d فقط ظهر ها موقعی که همه توی اتاق خوابند می تونی بازی کنی...
خود من هم یکی دوروز دیگه کامپیوترم که دقیقا جلوی در اتاقم هست، یعنی والدین بخواند برند تویاتاق بغلی از جلوی اتاق من و دید به سوی کامپیوتر رد میشند:d
حالا یه بهونه جور کردم بکشم به سمت دیوار با خیال راحت The Witcher و ... بازی کنم :d
احتمالا 2 بود، من سر نسخه ی دوم خیلی راحت بودم چون کامم طوری بود که کسی نمی دید و تا کسی میومد سری » alt+tab :d یا اسکپ یا به بهونه دستشویی الکی میرفتم :d
آیکیو جان اون شوخی بود. چورن(به قول خودت) دانلود کردن که راحت تر از ps خریدنه تا یه مشت سافتچورن ببینی
سریال !!!!! چه خاله هایی داشتی تو :d چه حسی داشتی اون موقع ؟ جلو اون همه خاله ؟!:d
خودم نفهمیدم چی گفتم از دهنم پرسید توقع داشتی جلوی 7 تا دختر و 3 تا بچه و 3 تا خاله تو این خونه بزرگراهمون چی بگم فکر کن تلویزیون 52 اینج اونم با کیفیت قشنگش چی میگفتم میگفتم این بازیه دوست دارم ؟
دقیقاً من الان مشتاق شدم ps بخرم heavy rain بازی کنم:d
catherine نسخه pc داره؟:d
شانس نباشه سونیک هم بازی کنین به مشکل میخورین
:d
من هر وقت کسی پیشمه سیمز هم بازی میکنم یاد احساساتش میوفته یا هوس بچه میکنن یا make love
بدبختی اینجاست گوش به حرفشونم نمیدی خودشون دست به کار میشن
تخت خواب رو باید بفروشم :d
20 سالم شده هنوز امنیت ندارم :d
چند روز پیش tomb rider جدیدو نصب کردم همون اولش که لارا از بالا میوفته پایین و میله میره تو بغلش همین که لارا اونجوری جیغ زد بابام از اونور داد زد مرتیکه چه غلطی داری میکنی هیچی دیگه بعدش اومد پیشم توجیحش کردم
از اون به بعد بازی رو با هدست ادامه دادم