چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
متاسفم واسه خودم وجامعه اي كه توش زندگي ميكنم!
اين مسائل جزء پيش پا افتاده ترين مسائليه كه تو غرب حل شده!
وقتي درجه سني بازي +18 هست پس بايد انتظار هرگونه صحنه ناجور اعم از خشونت زياد حرفاي ناجور و ..... رو داشت!
خانواده بايد قبول كنه!
همينه ديگه!همه چي اينجا يواشكي پيش ميره كه وضعمون الان اينه!
همش زير آبي!همش مخفي كاري!همش دروغ!)x
حالا شما حرص نخور:d
من 20 سالمه هیچکی هم بهم گیر نمیده (توی اتاق و پشت desktop به در هست) ولی روزی هزار تا نصیحت دریافت میکنم;) نصیحت خوبه. پدر و مادر آدم که برای آدم بد نمیخوان. اگه چیزی میگن بهت به خاطر خودت میگن
داش نیما اونوقت تو خارج یکی بیوفته رو اون یکی ( تو خارج ) جزء مسائل پیش پا افتاده تو خارج ؟ :d

میگن تو خارج خیلی خارج بازیه تو خارج:d خواستی بری خارج بگو منم بیام با هم بریم خارج:d

آخرین سوتی بزرگی که دادمو یادمه توی مهمونی بودیم داشتیم Farcry 3 بازی میکردیم با پسرداییم روی لپتاپم بعد همه یهو ساکت شدن پسر داییم پرسید **fu یعنی چی؟! منم که توی بازی فرو رفته بودم و حواسم به دور و اطرافم نبود براش ترجمش کردم :d
بعد یهو به خودم اومدم دیدم همه دارن خودشونو میزنن به اون راه که مثلا ما نشنیدیم =))

احتمالا توی مهمونی های بعدی دیگه بچه هاشون رو نمیزارن بیان نزدیکت
mass effect هم جالب نیست کسی چیزی ازش نگفت :D

والا سر GOW III‏ داشتیم میرفتیم اون اتاق معروف :دی
که همه زل زدن بهم! منم نمیدونستم چه صحنه ای در انتظارمه :دی
اما خب بدون اینکه به روی خودم بیارم , مرحله رو رفتم =))
خانواده هم چیزی نگفتن ! :|

---------- نوشته در 01:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 AM ارسال شده بود ----------

آهان راستی ! :دی
چند وقت پیش که Ni No Kuni‏ رو گرفتم و خوشحال اومدم خونه !
بعد بچه ها خونه پرسیدن , مهدی حالا اسم بازی چیه ! :|
آقا مارو میگی همچین خندم گرفته بودا =))

نیکو کو..=))
خیلی باحال بود این:))

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:33 AM ارسال شده بود ----------

دوستان این قضیه مربوط به بازی نیست ولی خب جالبه گفتم تعریف کنم:
یک دوست دیوثی دارم یه مدت رفته بود از این گوشی چینیا گرفته بود که قابلیت تغییر صدای مردو به زن داره.یک روز قرار بود برم خونشون یک 10 دقیقه دیر کردم بهم زنگ زد تا ببینه کجام گوشیه لامصبشم رو صدای زنونه بود حالا شانس ما این 1100 ما هم هر چی نداشته باشه صدای بلندگوش عالمو برمیداره صداشم تا تهش زیاد بود که یهو دوست زنگ زد.
بابامم کنارم بود که دوستم با صدای بلند گفت(با اون صدای تیز زنانه):بیا خونمون دیگه هیچکی نیست همه رفتن
صدای اسپیکر گوشیم تا ته زیاد بود طوری که تو تموم اتاق یک صدای dolby digita 6.1 ایجاد کرد
یکهو دیدم چشمای بابام گرد شد
بابام)x
من:|
دوستم:d
گوشی چینی>:)

=))
عجب گوشیی بوده=))

داش نیما اونوقت تو خارج یکی بیوفته رو اون یکی ( تو خارج ) جزء مسائل پیش پا افتاده تو خارج ؟ :d
نه رفيق نگرفتي چي گفتم!
ميگم مخفي كردن اينجور چيزا از پدر مادر و و نشه جلو ديگران بازي كرد پيش پا افتادس!
ي رفيق الماني دارم ميگه مامانم اينا خيلي مواظب داداشمم كه ١٠ سالشه و نميذارن مثلا فلان بازيو (همينايي كه بچ ها تو اين تاپيك نام بردن) جلوش بازي كنم!
اونجا همه چيز به درجه سني برميگرده!
اينجا ننه بابا بچه رو ميشونن رو پاشون باهم فارسي ١ ميبينن بعد ١٠ سال ديگه ببينن بچه داره فلان بازيو بازي ميكنه ميگن إ چرا لباس اين خانوم اينجوريه!

hevy rain مراحل -se اجباری نیست و میشه از خیرش گذشت البته من همچین کاری نمیکنم!
یه سری از بازیها مثل patch ___blood rayne 2 , evil 5 مخصوص داره که فعالش کنی از ابتدا تا انتهای بازی نمیشه به راحتی جلوی دیگران بازی کرد!

نمیدونم این جوهای بی خود چیه که بعضی از دوستان میدن :d بابا دیدن دو نوع داره, با نظر | بی نظر !:d
برای من بی نظر بود...:d حالا هی بگید چی و چی و چی !#:-s

وضعه من خرابه باو :|
HITMAN: Absolution بازی میکنم، میان به کله کچلش گیر میدن :|
توم ریدر بازی میکنم، مامانم میاد میگه از تو انتظار نداشتم! (چشم مادرم ضعیه، تصویر رو خوب نمیتونه ببینه :| البته قسمتای لخت بدنش رو خوب می‌بینه :|)
کلا سری GOD of WAR، از بد اتفاق، تو تمام صحنه هاش داداش بزرگم کنارم بود! :| سر همه صحنه هاش هم میگه تو برو تو اتاق، من رد میکنم اینجاشو :دی :|
داداشه داریم؟ :دی

واقعا مگه مکس پین 3 صحنه داره؟؟؟ من 2 بار بازی تموم کردم هیچی نداشت چرا جو میدید بچه ها رو میترسونید:d

آره بابا اون جایی که تازه اون پیراهن سبز باحالت رو میپوشی میری تو یه جایی شبیه به bar که زنهایی که اونجا کسب درآمد میکنن پوشش مناسبی ندارن یا بهتره بگم اصلا پوششی ندارن;)

--------------------------------------------

نه رفيق نگرفتي چي گفتم!
ميگم مخفي كردن اينجور چيزا از پدر مادر و و نشه جلو ديگران بازي كرد پيش پا افتادس!
ي رفيق الماني دارم ميگه مامانم اينا خيلي مواظب داداشمم كه ١٠ سالشه و نميذارن مثلا فلان بازيو (همينايي كه بچ ها تو اين تاپيك نام بردن) جلوش بازي كنم!
اونجا همه چيز به درجه سني برميگرده!
اينجا ننه بابا بچه رو ميشونن رو پاشون باهم فارسي ١ ميبينن بعد ١٠ سال ديگه ببينن بچه داره فلان بازيو بازي ميكنه ميگن إ چرا لباس اين خانوم اينجوريه!

حرفت درسته،اما ما مسلمونیم و حتی اگه 18 رو هم رد کنیم از نظر پدر و مادرمون این چیزا ایراد دارن;)

نمیدونم این جوهای بی خود چیه که بعضی از دوستان میدن :d بابا دیدن دو نوع داره, با نظر | بی نظر !:d
برای من بی نظر بود...:d حالا هی بگید چی و چی و چی !#:-s

حالا ما که نگاه با نظر داریم چی کار کنیم ؟ :d

من خودم سوتی ندادم ولی یبار پا کامپیوتر بودم و داداش کوچیکم داشت با تلویزیون تو اتاق gta iv بازی میکرد که دیدم داره صدای جیغ و داد از تلویزیونش میاد منو میگی جفت لگد رفتم توشکممش و از اتاق انداختمش بیرون ، درو قفل کردم نشستم پا ایکس باکس

والا من که یه 20 اینچ مانیتور برا PC ویه 32 برا کنسول ها گزاشتم فیلم .....هم نگاه کنم سال تا سال یکی نمیاد بهم بگو هوی حسین خرت چن منه:d
البته تا چند سال پیش که سنم پایین تر بود خیلی اذیت میشدم اینم بگم

من خودم سوتی ندادم ولی یبار پا کامپیوتر بودم و داداش کوچیکم داشت با تلویزیون تو اتاق gta iv بازی میکرد که دیدم داره صدای جیغ و داد از تلویزیونش میاد منو میگی جفت لگد رفتم توشکممش و از اتاق انداختمش بیرون ، درو قفل کردم نشستم پا ایکس باکس
از من میشنوی اذیت نکن داداشتو بالاخره اونم دل داره مثل خودت
چشم و گوششم الان باز بشه بهتره تا بعدا

حرفت درسته،اما ما مسلمونیم و حتی اگه 18 رو هم رد کنیم از نظر پدر و مادرمون این چیزا ایراد دارن;)
حرف شما هم درسته!
ولي مسلمون به نامحرم نگا نبايد بكنه!:dچه تو فيلم و بازي چه تو واقعيت! چه تو تنهايي چه جلوي پدر مادر!
پس قضيه از بيخ و بن مشكل داره!
بيخيال!همون بپردازيم به سوتي ها و نام بازي هاي مورد دار بهتره!

حرف شما هم درسته!
ولي مسلمون به نامحرم نگا نبايد بكنه!:dچه تو فيلم و بازي چه تو واقعيت! چه تو تنهايي چه جلوي پدر مادر!
پس قضيه از بيخ و بن مشكل داره!
بيخيال!همون بپردازيم به سوتي ها و نام بازي هاي مورد دار بهتره!

ببخشیدا ولی نگاه به زن تو بازی ُ چون یه کارکتر سه بعدی هست اشکال نداره! از مقام معظم رهبری سوال کردم:d;)

ببخشیدا ولی نگاه به زن تو بازی ُ چون یه کارکتر سه بعدی هست اشکال نداره! از مقام معظم رهبری سوال کردم:d;)
خب پس همينو بنويسيد بزنيد سر در اتاقتون اگه كسي اومد تو صحنه ي خاصي ديد بدونه موجهه كارتون!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or