چه بازیهایی را نمیتوان جلوی دیگران بازی کرد !؟

• Thread starter Thread starter ke$ha
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هم یه خاطره دارم! :|
یه بار داشتیم این witcher 2 رو بازی میکردیم! اون زنه شخصیت بازی یعنی triss رو باهاش رفتیم دم یه چشمه ای چیزی بود! گفتیم الان بذار ببینیم بهم چی میگند(اخه من بازی rpg که میزنم تک تک دیالوگ هاش رو باید بخونم) بعد دیدیم.......پرید تو آب.....یه زاویه سه بعدی از ....... زنه نشون داد به صورت بدون کاور:d بعدش هم که خودمون پریدیم در آب و معشوق رو......:d
در همین لحاظات بود که یهو یکی اومد تو اتاق قبل از اینکه دستمو بزنم رو Esc زدم با دست مانیتور رو خاموش کردم و با پا دکمه پاور رو فشار دادم:|چشمتون روز بد نبینه! ما تو هوا معلق بودیم که یهو مامانمون گفت چرا اینقدر دیوونه شدی:|:d گفتم هیچی یدفعه اومدی هیجان برم داشت نفهیمدم دارم چیکار میکنم:d

فقط یه جمله:لعنت به مجله های paly b*y بازیه مافیا 2:d
هیچی دیگه همه دیدن و منم خیلی ریلکس رد کردم رفت یه لبخندم زدم کسی هم چیزی نگفت:d

شانس منم اولین مجله ای که پیدا کردم طرف چه مالی بود :d

الان یاد سمینار پارسالم تو مدرسه افتادم .
« آخرین اخبار بازی های رایانه و ... »
یادش بخیر داشتم تریلر های بازی ها رو نشون میدادم ، حالا بیخودترین پرورشی مدرسه و کلی بچه های اول و دوم راهنمایی هم ریختن تو سالن :|
ما هم طبق برنامه داشتیم تریلر ها رو نشون میدادیم ، رسیدیم به این GTA V . اونجا که کنار ساحله و دارن یوگا کار میکنن :| اصل این بچه ها بی جنبه بودن درحد خودشون :| جنبه جلبک بیشتره :|
بعد رسید به Max Payne 3 . این لامصب هم که کلا داره نوشیدنی الکی مصرف میکنه ، ما هم توقع نداشتیم که این بچه ریز ها بیان اینجا ، قرار بود فقط سوم ها باشن و داور . ( تو روح این مسئول آموزشی که گیر داد اینا هم بیان :| )
حالا بچه های سوم هم برای پیچوندن مسئله ، میخندیدن و میگفتن آب معدنی ـه و ... :d . اصلا وضعی بود :|
بعد تموم شده بچه ها رفتن ، این داور خر اومده میگه بریم پیش مدیر :-l . ما هم رفتیم ، به مدیر نشون دادیم کلا سمینار رو دوباره . دیده میگه اینکه مشکلی نداره :| آخ این معلم پرورشی (همون داور) خیط شد آی خیط شد خندیدیم :))

بهتره یه چیز دیگه بگی
yahoo_4.gif
yahoo_21.gif
خوب باشه ، بدبخت مدفوع شد :d .

آخرین ویرایش:
این بازی نیست فیلمه :d :

یک روز که دیدم مادرم خوابیده، و داداشم برام پک فیلم گذاشته، نشستم فیلم ها رو ببینم ( زیر نویس فارسی و بدون سانسور )، آقا من فکر نمی کردم داداش من مثلا به من فیلم اینطوری بده که مورد دار باشه.
خلاصه گذاشتیم، اولی رو دیدیم فقط بوس وسطی بود خب مشکلی نداشت، دومی هم همینطوری سومی B13 2 بود، که اولش توی کلوپند، آقا ما داشتیم قسمت داخل اتاق که اون پلیسه خودش رو زن کرده و ..... :d میدیدیم که یهو
فهمیدم مادرم داره بلند میشه میاد بره آشپزخونه :d منم ریدم تو خودم :d سریع اومد رد شه یدفعه دید، اصلا هول کردم بودم که مامانم با اینحالت :d گفت: تو هم راه افتادی شیطونااااااااا :d بعد منم گفتم چی میگی باء ....

خلاصه خیلی باحال بود... دیگه بقیه ی فیلم رو راحت دیدم :d

آ
خ این معلم پرورشی (همون داور) خیط شد آی خیط شد خندیدیم

بهتره یه چیز دیگه بگی :d:))

MAFIA II اون مجله های خشگلش:دی
The witcher 2 هم که:دی

بیشتر بازیا از اینجور چیزا داره حالا منم بدشانس هنوز اون صحنش میاد یک نفر وارد میشه
از بس این اتفاق افتاده من عادت کردم هنوز یک نفر وارد اتاق میشه سری ESC میزدم بعد بیشتر مشکوک میشن :دی میگن یعنی چی داشتی نگاه میکردی!؟!؟!:دی
:دی
بد سابقه شدیم:دی

اقا يه سوال هويجوري:-"
ويچر 2 بره كنسولها نميومده؟:d
فكر بد نكنيدقصدم فقط سوال بود:-"

Saint Row III , اصلا این بشر چیزهایی داشت توش که بعضیهاشون به زور برات قابل فهم بود ! از روش های نوین گرفته تا .... :d

The Indigo Prophecy/Fahrenheit
Leisure Suit Larry 3
سرچ گوگل ایمیجس فور مور اینفورمیشن:-"

بابا همه این بازیایی که دوستان گفتن یه طرف این بازیی که من میگم (البته + پچ اون ) یه طرف dead or alive extreme + pach nu برای کنسول ایکس باکس 1

یعنی رسما ***** :d حالا ببینم کسی جرات داره اینو جلوی خانواده یا هر کس دیگه ای ببینه!!! :d:d:d حالا جو گیر نشین کسی منو در هنگام بازی کردن دستگیر نکرده :d

The Indigo Prophecy/Fahrenheit
Leisure Suit Larry 3
سرچ گوگل ایمیجس فور مور اینفورمیشن:-"

دوست عزیز اینجا محل معرفی بازی هایی با محتوای چورنوگرافیک نیست.این بازی هایی که شما فرمودید کلا در این سببک ساخته شده اند.بحث ما بازی هایی هستند که ممکنه در قسمت هایی محتوای "شیطنت آمیز" داشته باشند و بهتره در کنار پدر و مادر حواس خودتون رو بیشتر جمع کنید

این بازی نیست فیلمه :d :

یک روز که دیدم مادرم خوابیده، و داداشم برام پک فیلم گذاشته، نشستم فیلم ها رو ببینم ( زیر نویس فارسی و بدون سانسور )، آقا من فکر نمی کردم داداش من مثلا به من فیلم اینطوری بده که مورد دار باشه.
خلاصه گذاشتیم، اولی رو دیدیم فقط بوس وسطی بود خب مشکلی نداشت، دومی هم همینطوری سومی B13 2 بود، که اولش توی کلوپند، آقا ما داشتیم قسمت داخل اتاق که اون پلیسه خودش رو زن کرده و ..... :d میدیدیم که یهو
فهمیدم مادرم داره بلند میشه میاد بره آشپزخونه :d منم ریدم تو خودم :d سریع اومد رد شه یدفعه دید، اصلا هول کردم بودم که مامانم با اینحالت :d گفت: تو هم راه افتادی شیطونااااااااا :d بعد منم گفتم چی میگی باء ....

خلاصه خیلی باحال بود... دیگه بقیه ی فیلم رو راحت دیدم :d
:d
آخ گفتی منم سر فیلم این حالت برام پیش اومد و دقیقا مثل تو شدم البته ریل نبودا ولی خب دیگه عنایتی کردیم :d

منم بگم دیگه.من داشتم HV بازی میکردم اونجا که دزد میاد خونه زنه و...:d یهو خواهرم اومد :| آغا ما هم که رسما شلوارمون داشت قهوه ای میشد با دست لرزون زدم یه کانال دیگه b-) حالا از اینجا داستان شروع میشه: اون تیکه رو فقط داشتم با دسته ور میرفتم، هی آنالوگارو میچرخوندم و هی اینا: R2 L2 R1 L1 X O [ ] \/ رو میزدم :-b و در آخر این مرحله رو با چشم بصیرت تموم کردم:d
جالب اینجاست که بعدش فهمیدم میشد نرفت حموم )x
نتیجه اخلاقی:همیشه موقع بازی در اتاقو قفل کنین l-)

قبلا ها بوود كه god 3 بازي ميكردم نصفه شب هم حدود 2-2.30 بود كه رسيدم به اونجاش !!:d
يهو بابام كه نميدونم از كجا اومد كفت اين جيه !!!!!! منم قبض روح شدم زود رفتم تو تخت خوابم ((( حتي يادم رفت ps3 رو خاموش كنم :|))
بعد ربع ساعت اوومدم اب بخورم كه ديدم بابام اونجاش رو رد كرده و بقيه بازي هم داره ميره ((( خيلي حرفه اي بازي ميكرد ))
البته ps3 ام تو بديرايي بود بخاطر lcd بزركمون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or