پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
برای اون دسته از دوستانی که میگن نمیشه ترینر هاست کارو در یوزرگاید کش کرد و گیر میکنه این ویدیو رو از کنسول خودم صرفا جهت اینکه بهتر متوجه بشن میزارم و امیدوارم دیگه مشکل حل بشه. در ضمن من هاست دلخواه خودم رو هم در مرورگر کنار ترینر هاست کارو که در یوزرگاید کش کردم مراحل کش از سلف هاست رو انجام دادم.

amir888

سلام دوست عزیز میدونم فیلترشکن میخواد ولی باز نمیشه ویدیو شما

باز میشه ویدیو مشکلی نداره
اقا رضا ضمن تشکر,این سلف هاستتون رو اگر میشه بگید چیه؟یعنی چه هاستی زدین؟لینک سونیک سگا ساترنم میشه بزارید؟
ممنون

شما وی پی انت کشورشو عوض کن. واسه منم با یه کشور دیگه ویدیو پرایوت بود الان باز میشه.
سلام مرسی. ویدیو باز شد . با تشکر از شما و آقا رضا. ولی تمام مراحل رو میرم موقع کش شدن تو یوزرگاید مقداری میره بعد دیگه نمیره ولی از روش آنلاین و با سایت ps4trainer زدم اکی شد.

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام یه سوال دارم که جاش اینجا نیست ولی کسی میتونه کمک کنه یه اکانت قانونی دارم که ظرفیت 2 روی ps4 هست و ظرفیت 3 اون اکانت روی ps5 . حالا من میخوام این ps4 که ورژن 9 کپیخور کنم و بعد این اکانت ظرفیت 2 را بیارم روی اون ps5 باید چیکار کنم باید اون اکانت ظرفیت 3 را چجوری از رو دستگاه ps5 بردارم و جاش اکانت ظرفیت 2 بشه ؟ممنون میشم دوستان عزیز راهنمایی کنند

دوستان با توجه به اخبار و اطلاعات موجود بازی SIFU روی فریمور 8 هست SDK.ش و به احتمال زیاد این بازی روی فریمور 9 به همراه پچ 1.05 قابل اجرا هست باید منتظر بود تا ببینیم این اتفاق خواهد افتاد یا خیر!؟

View attachment 243769
دوستان با توجه به اخبار و اطلاعات موجود بازی SIFU روی فریمور 8 هست SDK.ش و به احتمال زیاد این بازی روی فریمور 9 به همراه پچ 1.05 قابل اجرا هست باید منتظر بود تا ببینیم این اتفاق خواهد افتاد یا خیر!؟

View attachment 243769
هورایزن و الدن رینگ اجرا میشه روی فریمور 9 ؟

• Like
هورایزن و الدن رینگ اجرا میشه روی فریمور 9 ؟
ورژن 1 و 1.01 بازی هورایزن زیرو داون ظاهرا
sdkش رو فریمور 9.00 قابل اجراس حالا باید صبر کرد تا ماجرای اینگونه بازیها بزودی مشخص میشه.

Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
اقا رضا یه توضیح میدی اینو؟
داداش گل
این هاستهای کارو همینطور که میدونی از قبلم به همین شکل بودن و در کنار برخی از مزیت هاش که برای برخی از کاربرا که تو فریمورهای قبل یا پایین تر کاربردی هستن در اکثر اوقات برای بعضیا هم دچار سردرگمی میشن چرا که همه هم اطلاع ندارن و بنده خداها مثلا واسه مرتبه اول که بیان ادرس هاستشو بزنن با کلی ایتم مواجه میشن که همش واسشون میشه علامت سوال که حالا کدوم رو کش کنن بهتره!؟
حالا از اینم که بگذریم تو بحث این تفکیک های هاست منظورش تو پیامی که داده با اونچه شما تصور میکنی تو جیلبریک 9 که بخواد استفاده از فلش یا همون به اصطلاح usb رو حذف کنه فعلا نیومده و منظور اون اطلاع رسانی از کارو هم همین استفاده از بروزرسانی هاستشه با سیستم جیلبریک خودکار و اتوماتیک بوسیله لحیم کاری و اماده سازیه ماژول ESP یا مدل ماژول ESP32 S2 هست.

آخرین ویرایش:
سلام نمیدانم چرا از وقتی نسخه جدید سایت کارو رو بارگیری کردم هیچ یک از گزینه های رمز های GTA کار نمیکنه
از وفتی گزینه Hen 2.1.1 اضافه شد اینطوری شد
کلی هم کلیر کش و دیتا و... زدم روی هن 2.1.1 و 2.0 و... تست کردم
میرم نسخه GTA V 1.38 میزنم پیلود سند میاد ولی دیگه ناتفیکیشن نمیاد و همش مینویسه waiting...
مطمئنم مشکل از سایته چون قبلا خوب بود
باید صبر کنم یا راه حل دیگه ای داره ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or