دوست گل یوتیوب مشخصا فیلتره!! باید باگذر از تحریم یا وی.پی.ان داشته باشید تا بشه ببینید.سلام دوست عزیز میدونم فیلترشکن میخواد ولی باز نمیشه ویدیو شما
دوست گل یوتیوب مشخصا فیلتره!! باید باگذر از تحریم یا وی.پی.ان داشته باشید تا بشه ببینید.سلام دوست عزیز میدونم فیلترشکن میخواد ولی باز نمیشه ویدیو شما
برای اون دسته از دوستانی که میگن نمیشه ترینر هاست کارو در یوزرگاید کش کرد و گیر میکنه این ویدیو رو از کنسول خودم صرفا جهت اینکه بهتر متوجه بشن میزارم و امیدوارم دیگه مشکل حل بشه. در ضمن من هاست دلخواه خودم رو هم در مرورگر کنار ترینر هاست کارو که در یوزرگاید کش کردم مراحل کش از سلف هاست رو انجام دادم.
سلام مرسی. ویدیو باز شد . با تشکر از شما و آقا رضا. ولی تمام مراحل رو میرم موقع کش شدن تو یوزرگاید مقداری میره بعد دیگه نمیره ولی از روش آنلاین و با سایت ps4trainer زدم اکی شد.شما وی پی انت کشورشو عوض کن. واسه منم با یه کشور دیگه ویدیو پرایوت بود الان باز میشه.
دوستان با توجه به اخبار و اطلاعات موجود بازی SIFU روی فریمور 8 هست SDK.ش و به احتمال زیاد این بازی روی فریمور 9 به همراه پچ 1.05 قابل اجرا هست باید منتظر بود تا ببینیم این اتفاق خواهد افتاد یا خیر!؟
View attachment 243769
هورایزن و الدن رینگ اجرا میشه روی فریمور 9 ؟دوستان با توجه به اخبار و اطلاعات موجود بازی SIFU روی فریمور 8 هست SDK.ش و به احتمال زیاد این بازی روی فریمور 9 به همراه پچ 1.05 قابل اجرا هست باید منتظر بود تا ببینیم این اتفاق خواهد افتاد یا خیر!؟
View attachment 243769
اقا رضا یه توضیح میدی اینو؟دوستان یه راهنمایی در مورد این میکنید زده بدون USBView attachment 243817
داداش گلاقا رضا یه توضیح میدی اینو؟