Emad47
کاربر سایت
دوستان خبری از هک آپدیت dying light 2 نشده؟!
متاسفانه بدون آپدیت تجربه بازی اصلا خوب نیست و باگ و گلیچ بیداد میکنه
فک نکنم حالا حالا ها بشه استفاده کرد.فک کنم باید حتما نسخه بالاتر فریمور هک بشه.دوستان خبری از هک آپدیت dying light 2 نشده؟!
بروزرسانی:سلام نمیدانم چرا از وقتی نسخه جدید سایت کارو رو بارگیری کردم هیچ یک از گزینه های رمز های GTA کار نمیکنه
از وفتی گزینه Hen 2.1.1 اضافه شد اینطوری شد
کلی هم کلیر کش و دیتا و... زدم روی هن 2.1.1 و 2.0 و... تست کردم
میرم نسخه GTA V 1.38 میزنم پیلود سند میاد ولی دیگه ناتفیکیشن نمیاد و همش مینویسه waiting...
مطمئنم مشکل از سایته چون قبلا خوب بود
باید صبر کنم یا راه حل دیگه ای داره ؟
دوستان یه راهنمایی در مورد این میکنید زده بدون USBView attachment 243817
سلام به دوست عزیزسلام. @rezagoli
من امروز خواستم طبق معمول با gold hen v2.1 روی فریمور ۹ کنسولو جیلبریک کنم که یهوکنسول خاموش شد و بعد از اینکه دوباره روشنش کردم توی اون قسمت check کنسول اولش نوشت که کنسول نمیتونه راه اندازه بشه و یه فلش که فریمور ۹ داره به کنسول متصل کنید
من فریمور زدم روی فلش ولی بعدش کنسول نوشت که تمام اطلاعات و دیتاها و یوزرها روی کنسول ریست میشن؟!که من کنسل زدم
خواستم بدونم راهی نیست که اطلاعات و دیتاها و یوزرها وسیوها و… رو نگه دارم؟؟
خیلی برام مهمه سیو بازی ها
دوست گل هدف برداشتن usb و هر چیز اضافه هست تا کاربر با فراموشی دچار مشکل نشه(مشکلاتی از قبیل داخل بودن usb حاوی هک و فراموشی خارج کردنش از درگاه ps4 که تو بدترین حالت باعث اختلال در فریمور کنسول میشه)
مثل اینکه با این روش نیازی به فلش نیست
نه مراحل رو درست انجام دادم،به موقع فلش رو متصل کردم و بعد از اون پیغام هم جداش کردم و بابت همین موضوع هم به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما حتما هر مدت یه بار از سیوهاشون بک اپ بگیرنسلام به دوست عزیز
خب باید اول دقیق بگی,همونطور که گفتی طبق معمول اومدی جیلبریک رو انجام بدی ایا فلش حاوی جیلبریک رو داخل هاب یا همون درگاه کنسولت گذاشتی از قبل بمونه یا بیرون بوده!؟
اگر داخل بوده,به احتمال زیاد فریمورت تو روشن شدن و استارت دوباره دچار مشکل شده و اسیب دیده...
اگر حالا به این شکلم نبوده و فریمورت به هر شکل بالا نمیاد دیگه بعید میدونم بتونی به سیوها و دیتای رو کنسولت دسترسی داشته باشی که بخوای ازش بکاپ بگیری...
در اخر بصورت اجبار میتونی وارد محیط Safe Mode شی و از اونجا rebuild database رو بزنی بلکه مشکل برطرف بشه.
شما که قسمت سختش رو انجام دادی و همه اطلاعاتت رو پاک و نصب فریمور زدی ولی ای کاش قبل از اینکار وارد محیط Safe Mode میشدی و از اونجا rebuild database رو یکبار امتحانش میکردی بلکه جواب میداد و فریمورت بالا میومد,به هر حال...نه مراحل رو درست انجام دادم،به موقع فلش رو متصل کردم و بعد از اون پیغام هم جداش کردم و بابت همین موضوع هم به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما حتما هر مدت یه بار از سیوهاشون بک اپ بگیرن
البته تروفی ها هم که برای من خیلی با ارزش بودن از دست رفتن.....
تنها کاریم که میشد کرد همون پاک کردن تمام دیتاها روی PS4 و نصب دوباره فریمور از روی فلش بود
اموزشی برای گرفتن سیو از بک اپ فریمور های هکی ۹ هست؟نه مراحل رو درست انجام دادم،به موقع فلش رو متصل کردم و بعد از اون پیغام هم جداش کردم و بابت همین موضوع هم به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتما حتما هر مدت یه بار از سیوهاشون بک اپ بگیرن
البته تروفی ها هم که برای من خیلی با ارزش بودن از دست رفتن.....
تنها کاریم که میشد کرد همون پاک کردن تمام دیتاها روی PS4 و نصب دوباره فریمور از روی فلش بود
من قبلا که روی فریمور ۵.۰۵ بودم یادمه یدونه پیلود بود که از سیوها بکاپ میگرفت اما الان نمیدونماموزشی برای گرفتن سیو از بک اپ فریمور های هکی ۹ هست؟