پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام. اقا رضا چجور از دیتا بیس و سیو ها بک اپ بگیریم ک هکمون پرید و ایکون ها رفتن. برشون گردونیم
سلام
بکاپ از دیتا بیس با استفاده از هاستهایی که این قابلیت و پی لود بکاپ و ریستور از دیتا بیس رو شامل میشن که قبلا ویدیو گذاشته شده و راجبش توضیح دادم تو پستای قبل
بکاپ از سیو بازی ها هم از روش دور زدن psn با اموزشMODDED WARFARE
که اینم از قبل ویدیو اموزشیش گذاشته شده واسه فریمور 9 هم کاملا جوابه و تاکید هم داشتم که حتما انجام بدین...

[SLUS21134] Resident Evil 4 [PS2toPS4] [MOD]
دانلود بازی Ps2 Resident Evil 4 برای PS4

موارد و نکته هایی که برای اجرای این دو ورژن از بازی در کنسول ps4 هکی وجود داره:
Note: Another experimental PS2toPS4 convert. I know RE4 have HD release on PS4, but ps2 version let me do experiments and tests! So for fans of RE4 i decide make few versions of pkgs!

That versions have Unlockables, costumes set for Leon and Ada, and another stuff like Walk Through Enemies or Unlock All Doors in game and find locked areas and things!

Ver.1 - Added forced 480p at while start game! Unlocked Extra Modes, Weird visual effects / Weird enemy attack effects, Walk Through Enemies, New costume for Leon and Ada, All Ada's Reports Unlocked!

Ver.2 - Added forced Widescreen (No black Borders) at while start game! Unlocked Extra Modes, Various visual Effects, Unlock All Doors and costumes selector for Leon before start the game!

White outline is FiXed in both versions! Just another annoyed issue - while cutscenes or menu pause, controller of ps4 have light vibration, so better turn it of via settings on ps4!

alireza1362.jpg

لینک ورژن 1
3.52 GB file on MEGA

لینک ورژن 2
3.52 GB file on MEGA

آخرین ویرایش:
سلام همسایتی های گرامی مخصوصا آقا رضا گل.
سوال دارم اینکه با کمک روشی که معرفی کرده بودید چنتا بازی روی هارد امتحانی ریختم بعد خواستم بازی اضافه کنم ولی باید اون فایل "ini" رو ادیت میکردیم و آیدی بازی ها رو میزدم تو اون فایل ولی وقتی هارد رو به PC وصل کردم نشناخت و بالا نیومد.حالا چطور می شود بازی اضافه کرد؟چطور میشه دوباره اون فایل ini رو ادیت کرد؟

سلام همسایتی های گرامی مخصوصا آقا رضا گل.
سوال دارم اینکه با کمک روشی که معرفی کرده بودید چنتا بازی روی هارد امتحانی ریختم بعد خواستم بازی اضافه کنم ولی باید اون فایل "ini" رو ادیت میکردیم و آیدی بازی ها رو میزدم تو اون فایل ولی وقتی هارد رو به PC وصل کردم نشناخت و بالا نیومد.حالا چطور می شود بازی اضافه کرد؟چطور میشه دوباره اون فایل ini رو ادیت کرد؟
سلام دوست عزیز
اینجا رو با دقت ببین و سرچ کن.
HDD + APP2USB, Installing/moving fpkgs

Alireza1362.jpg

سلام دوست عزیز
اینجا رو با دقت ببین و سرچ کن.
HDD + APP2USB, Installing/moving fpkgs

View attachment 245339
سلام مجدد.
من با همین apptousb انجام دادم کامل هم منتقل شد و درست و تمام و کمال.
حالا مثلا فکر کن 3 تا بازی روی هارد اکسترنال منتقل کردم و الان یه باز دیگه از روی هارد داخلی میخوام به هارد اکسترنال با apptousb منتقل کنم که بشوند 4 تا بازی.
مشکل اینجاست که اون فایل ini این لینک رو دفعه اول با استفاده از دفترچه یادداشت PC باز کردم و ادیت کردم و تو هارداکسترنال گذاشتم ولی الان وقتی هارد به pc وصل میکنم اصلا نمیشناسه و نمیاره که بخوام این فایل ادیت کنم و آی.دی بازی رو اضافه کنم و دوباره تو هارد اکسترنال کپی کنم.

سلام مجدد.
من با همین apptousb انجام دادم کامل هم منتقل شد و درست و تمام و کمال.
حالا مثلا فکر کن 3 تا بازی روی هارد اکسترنال منتقل کردم و الان یه باز دیگه از روی هارد داخلی میخوام به هارد اکسترنال با apptousb منتقل کنم که بشوند 4 تا بازی.
مشکل اینجاست که اون فایل ini این لینک رو دفعه اول با استفاده از دفترچه یادداشت PC باز کردم و ادیت کردم و تو هارداکسترنال گذاشتم ولی الان وقتی هارد به pc وصل میکنم اصلا نمیشناسه و نمیاره که بخوام این فایل ادیت کنم و آی.دی بازی رو اضافه کنم و دوباره تو هارد اکسترنال کپی کنم.
سلام
ببین دوست عزیز(به قول خودت جوان)
شما میخوای سریعتر و به اصطلاح از زبون خودی بشنوی نتیجه رو که خب حالا اینجا دو حالته:
یکسری تجربیات از انجام ازمون خطای افراد به دست میاد که خودشون میان ماه عسل نتیجه رو گزارش میدن(من خودم چون لزومی به انجامش ندیدم بطور قطع نمیتونم بگم ولی اینکه میگی مرتبه بعد میخوای هارد رو به کنسول بزنی و اجازه دسترسی به هارد و فایل ini و انجام edit نداری طبیعی هست چون فرمت هارد توسط کنسول تغییر بکنه دیگه قادر به اتصال و دیدن روت هارد در pc نخواهد بود مگر اینکه همون مرتبه اول انتقال بازیات رو بصورت یکباره انجام بدی)
یکسری هم از طریق شنیده ها(با اما اگر همراهن)
حالا بازم میتونی صبر کنی تا بلکه از رفقا کسی اینکارو انجام داده باشه و بتونه بصورت دقیق بهت بگه.
من با همون پیام اولت متوجه شدم که منظورت تو اضافه شدن و مشکلت در edit فایل ini هست که برات اون ادرس رو گذاشتم تا دقیق ببینی چون بهش اشاره هم داشتن و اصلا به خاطر همین موضوعاتم ایجاد شده و به احتمال زیاد پاسخ سوالت اونجا هست.

آخرین ویرایش:
سلام
ببین دوست عزیز(به قول خودت جوان)
شما میخوای سریعتر و به اصطلاح از زبون خودی بشنوی نتیجه رو که خب حالا اینجا دو حالته:
یکسری تجربیات از انجام ازمون خطای افراد به دست میاد که خودشون میان ماه عسل نتیجه رو گزارش میدن(من خودم چون لزومی به انجامش ندیدم بطور قطع نمیتونم بگم ولی اینکه میگی مرتبه بعد میخوای هارد رو به کنسول بزنی و اجازه دسترسی به هارد و فایل ini و انجام edit نداری طبیعی هست چون فرمت هارد توسط کنسول تغییر بکنه دیگه قادر به اتصال و دیدن روت هارد در pc نخواهد بود مگر اینکه همون مرتبه اول انتقال بازیات رو بصورت یکباره انجام بدی)
یکسری هم از طریق شنیده ها(با اما اگر همراهن)
حالا بازم میتونی صبر کنی تا بلکه از رفقا کسی اینکارو انجام داده باشه و بتونه بصورت دقیق بهت بگه.
من با همون پیام اولت متوجه شدم که منظورت تو اضافه شدن و مشکلت در edit فایل ini هست که برات اون ادرس رو گذاشتم تا دقیق ببینی چون بهش اشاره هم داشتن و اصلا به خاطر همین موضوعاتم ایجاد شده و به احتمال زیاد پاسخ سوالت اونجا هست.

Running PS4 Apps from USB with App2USB on a 9.00 PS4​

MODDED WARFARE

چن خبر نسبتا مهم
وجود وبکیت برای فریمور 9.03 و 9.04 اما بدون پچ از منبعی بدون نام از سوی Control_eXecute
و همچنین گفته,البته از قول همون منبع بدون نام که کرنل هم فعلا وجود نداره در این فریمورها.

Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg
ظاهرا آپدیت 9.04 به خاطر وجود داشتن باگ در بازی سایبرپانک یا به شوخی از برخی کاربران سایبرباگ هنگام خواندن دیسک بوجود اومده
Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
Alireza1362.jpg

ظاهرا به خاطر وجود داشتن باگ در بازی سایبرپانک ,سونی یک بروزرسانی اضطراری جدید(فریمور 9.04) را به سیستم عامل PlayStation 4 منتشر کرد تا مشکل را با بازی Cyberpunk 2077 حل کند.
این بدان معنی است که فرار از زندان جدید نیست(البته میشد بگه فعلا نیس☝️✌️)

Alireza1362.jpg

بروزرسانی فریمور ps4 به 9.04
Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا رضا گل عزیز و دوست داشتنی مشکلی برام پیش آمده آمدم بازی رو پاک کنم این orbis toolbox دو تیک آخرش که delete user all save data و delete all user all save data را هم زدم الان همه سیوهای این چندسالم پاک شد متاسفانه بکاپ هم نگرفتم الان راهی داره از جایی سیوها را برگردانم خیلی حیاتی هست سوال بعدم اینکه آپدیت بازیهایی که fpkg هست را از کجا بگیرم این برنامه path installer فقط آپدیت retial داره ممنون میشم پاسخ بدهید

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت آقا رضا گل عزیز و دوست داشتنی مشکلی برام پیش آمده آمدم بازی رو پاک کنم این orbis toolbox دو تیک آخرش که delete user all save data و delete all user all save data را هم زدم الان همه سیوهای این چندسالم پاک شد متاسفانه بکاپ هم نگرفتم الان راهی داره از جایی سیوها را برگردانم خیلی حیاتی هست سوال بعدم اینکه آپدیت بازیهایی که fpkg هست را از کجا بگیرم این برنامه path installer فقط آپدیت retial داره ممنون میشم پاسخ بدهید
سلام به دوست گل
یکی اون برنامه orbis toolbox رو باید بعد از فعالسازیش تو ایتمهاش دقت کنید یکی اون پی لود ToDex که تو برخی از هاستها هست که اینم باید حواستون بهش باشه که اگر اشتباه کنید تمام سیوها رو میزنه نابود میکنه
در صورت پاک شدنم راهی نداره
تو جواب سوال دومت هم درست متوجه نمیشم,یعنی میخوای بازی بگیری به مشکلی خوردی!
ببین فرمت fpkg یعنی همون فیک دامپ شده از بازیهای اصلی که همه سایتهای داخلی یا خارجی واسه دانلود کنسولهای هکی و قابل اکسپلویت میزارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or