سلام آقا رضا ، من از خود هاست خارجی که در پست آموزش جیلبریک 9.00 همین تالار داده شده بود استفاده کردم که یه گزینه بیشتر نداشت 9.00 Gold
خوشبختانه مشکل ریستارت و خاموش شدن دستگاه تا این چند باری که تست کردم و چند روزه نداشتم دیگه و خیلی فوق العاده تر اینکه دیگه هی مجبور نیستم ارور کمبود مموری رو بزنم بارها و همون بار اول بعد از وارد کردن یو اس بی هک میشه
فقط چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید :
من فکر میکردم نسخه های گلدهن یه مزیتی که دارن اینه که دستگاه رو اگه به Rest mode ببری نیازی نیست وقتی دوباره روشن میکنی مراحل هک رو مجدد انجام بدی ولی به نظر میرسه اشتباه میکردم و حتی اگه به رست مد هم بری باید از نو هک کنی درسته ؟؟؟
نکته دوم در مورد دو گزینه ftp و bin loader هست در GOLDHEN ، این گزینه ها چی هست و فعال کردنش مزیت خاصی داره ؟
سلام
خب فریمور 9 لااقل من که تا الان به هیچ وجه نه هنگ و خاموشی داشتم و نه ارور مموری البته تو برخی اوقات شاید چن مرتبه ارور مموری بگیری ولی اصلا قابل مقایسه با اون که تو فریمورهای 6 , 7 دیدی یا شنیدی نیست.
بله یکی از قابلیتهای گلدهن بردن ps4 به شکل کاملا بی نقص به سیستم رست مود هست که البته باید از قبل تو قسمت Power Save Settings این Features Available in Rest Mode رو فعال کنی تا به درستی واست کار کنه و اگر مراحل جیلبریک رو انجام بدی و دستگاه رو تو حالت رست مود بزاری و مجدد روشن کنی دیگه احتیاجی به تکرار دوباره مراحل جیلبریک نخواهی داشت.
گزینه FTP در گلدهن با تیک زدن باکسش شما میتونی از قابلیت تبادل اطلاعات از ps4 به pc با استفاده از برنامه های FileZilla یا FlashFXP به ویرایش,شخصی سازی کنسولت با استفاده از دسترسی به روت دستگاه بپردازی و نظارت داشته باشی.
گزینه bin loader که از سابق رو هاستها بود و تو برخی از هاستها هنوزم هست ولی برای سهولت کاربر این گزینه قرار داده شده تا شما قادر باشی با زدن تیک باکس و فعالسازیش از pc با استفاده برنامه های Payload Sender براحتی بتونی انواع پی لودها رو به کنسولت send کنی.
با سلام خدمت آقا رضای گل دوست عزیز تو برنامه apollo هم مثل فولدر سیودیتا آیدی را نشان میده که با آیدی بازی فرق داره جالبه همه بازیها فرق ندارند بعضی هافرق دارن که نمی دانم چکار کنم میشه روشی که orbis suite را روی کنسول نصب کنم بگویید چون به آیدی بازیها نیاز دارم و ظاهرا فقط همین orbis toolbox آیدی را در 9.00 نشان میده در کنسول
سلام به دوست عزیز
بیین رفیق گل
اگر خرابی باشه باید تو همه بازیات شده باشه که میگی فقط تو بعضی بازیات اینطوریه!!!معمولا تو اینطور مشکلات به این شکل نمیشه اظهار نظر کرد و باید از نزدیک دیده شه,به کسی نشون بدی و مشکلت رو بگی تا بلکه بتونه به درستی راهنمایی و کمکت کنه.
اون برنامه orbis راحت ترینش همون استفاده از پی لودشه که تو هاستهام هست ولی متاسفانه همونطور که گفتم مشکلاتی داره که باید صبر کنیم ببینیم سازنده درستش میکنه یا نه.
فعالسازی orbis suite دردسر داره و بیخیالش شو.
عرض کردم برای دونستن ورژن و TITLE_ID از pc , با استفاده برنامه PS4PKGViewer براحتی میتونی اطلاعات لازمت رو بگیری.
سلام
یه سئوال داشتم
چون همه چیز هک رو میدونی گفتم ازت بپرسم
دوستم کلوپ داره و 4 تا دستگاهشو جیلبریک کرده
میشه این 4 تا رو بهم لن کرد
بدون نت و بازی های مولتی رو بازی کرد با سوچر و ...
اموزش یا لینکی هست تا از گام اول تا اخر یاد بدند
ممنون
سلام از این اموزش استفاده کن
لن پارتی یعنی از طریق شبکه لوکال شما به دو طریق میتونی بازی کنی روش اول:انلاین از شبکه psnکه برای اورجیناله,روش دوم لن هست که شبکه بین ۲ تا کنسول هست(چهار تا و اینکه با سوچر و ... رو باید تست کنی) و بازی های که قابلیت لوکال دارن امکان داره مثل کالاف کلد وار
How To Play Lan Games Online On A Jailbroken PS4 Over LAN With Hamachi
آنلاین بازی کردن در کنسول کپی خور با برنامه لن پارتی Hamachi
اموزش و توضیحات MODDED WARFARE در هاست کارو راجب نحوه عملکرد هرکدوم از پی لودها