پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
برنامه کاربردی GoldCheats-Updater که بوسیله اون میتونید از بروزرسانی های جدید چیت و ترینر مطلع بشین و اپدیت میشه
که از طریق ip و شیرینگ اینترنت با pc , ps4 هم میتونید این ترینرها رو به دستگاه منتقل کنید و از طریق اپشن جدید چیت منو در گلدهن 2.2 که به تازگی امکانپذیر شده استفاده کنید,البته هنوز خودم چک نکردم.

لینک برنامه GoldCheats-Updater برای pc
Releases · Nazky/GoldCheats-Updater

لینک منبع و توضیحات کاملش:
PS4 Release: GoldCheats Updater by Nazky (for GoldHEN 2.2) - Wololo.net

تصویری از محیط برنامهGoldCheats-Updater

View attachment 248490
سلام به اقا رضای عزیز
داداش اینو نمیشه از طریق همون فایل منیجرم بریزی مثل همون پستی که با فایل منیجر توضیح دادین تو صفحه قبل!؟
اخه اینطوری من تستش کردم از طریق ftp همش ارور میده,ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام به اقا رضای عزیز
داداش اینو نمیشه از طریق همون فایل منیجرم بریزی مثل همون پستی که با فایل منیجر توضیح دادین تو صفحه قبل!؟
اخه اینطوری من تستش کردم از طریق ftp همش ارور میده,ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام به رفیق عزیز
ببین اگر نمیتونی یا به قول خودت از طریق ftp ارور میگیری,اول برنامه GoldCheats-Updater که دانلود کردی رو به یک فولدر با همین نام بنداز بعد برنامه رو باز کن رو گزینه update all cheat بزن اگر با نت داخلی هستی و جواب نداد با گذر از تحریم بزن چون انگار با ip نت معمولی و داخلی نمیشه اپدیتش کرد
بعد زمانیکه اپدیت به درستی انجام شد داخل همون فولدر ی فولدر دیگه با نام json ایجاد میشه که همون اپدیتای بروز چیت و ترینر مخصوص گلدهن 2.2 و چیت منو هست و به راحتی از همون ادرس و توضیحی که تو پست قبل گفتم با فایل منیجر به کنسول انتقال بده و نیازی ام به شیرینگ,متصل شدن pc , ps4 از طریق ftp نیستش.

Last edited by a moderator:
برنامه کاربردی GoldCheats-Updater که بوسیله اون میتونید از بروزرسانی های جدید چیت و ترینر مطلع بشین و اپدیت میشه
که از طریق ip و شیرینگ اینترنت با pc , ps4 هم میتونید این ترینرها رو به دستگاه منتقل کنید و از طریق اپشن جدید چیت منو در گلدهن 2.2 که به تازگی امکانپذیر شده استفاده کنید,البته هنوز خودم چک نکردم.

لینک برنامه GoldCheats-Updater برای pc
Releases · Nazky/GoldCheats-Updater

لینک منبع و توضیحات کاملش:
PS4 Release: GoldCheats Updater by Nazky (for GoldHEN 2.2) - Wololo.net

تصویری از محیط برنامهGoldCheats-Updater

View attachment 248490
داش رضا میگم این برنامه که توضیح دادی اپدیت میشه و کامل ترینش اینه,چون خیلی از بازیا رو خالی میزنه وقتی میزنم واسه چیت؟

داش رضا میگم این برنامه که توضیح دادی اپدیت میشه و کامل ترینش اینه,چون خیلی از بازیا رو خالی میزنه وقتی میزنم واسه چیت؟
رفیق عزیز خب باید کمی صبر داشته باشید چون تازه اپدیت گلدهن این قابلیت رو گذاشته و دارن اون ترینرها رو بروز میکنن براش,الان در حال حاضر این برنامه دیگه نیاز به گشتن تو نت نداره و خودش بروز واستون اپدیتارو میگیره و ی چیزی حدود 586 ترینر و فایل چیت فعلا قابل دسترسه با همین برنامه و بازم بیشتر و بروزتر میشه به مرور زمان.

عکسهای جدید از سازنده Goldhen cheat manager,همونطور که در پستای قبل بهش اشاره داشتم این برنامه و ترینر محیطش خیلی شبیه به Artemis یا همون ترینر ps3 هست.

Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg

آخرین ویرایش:
عکسهای جدید از سازنده Goldhen cheat manager,همونطور که در پستای قبل بهش اشاره داشتم این برنامه و ترینر محیطش خیلی شبیه به Artemis یا همون ترینر ps3 هست.

View attachment 248534
View attachment 248535
View attachment 248536

انتشار Goldhen cheats manager

لینک دانلود:
IV0000-GOLD00777_00-GOLDCHEATS000PS4

Alireza1362.jpg

ویدیو اموزش این برنامه بدون نیاز به FTP یا برنامه از Pc برای انتقال به PS4

آخرین ویرایش:

سلام و احترام به دوست گرامی​

Rebuild Database زدی درسته!؟کنسول رو به درستی با pc ارتباطش رو برقرار کردی(FTP)برنامه python رو که تو pc نصب کردی تو cmd خط دستوری رو به درستی تایپ و انجام دادی مراحلش رو!؟​

از این دو اموزش استفاده کن هر دو رو فریمورهای پایین تر هستن ولی تو 9 هم به همین منوال بطور قطع انجام پذیره.

سلام من همه این هارو انجام دادم ولی powershell هیج پاسخی نمیده (ftp وصل میشه چون وقتی ip و port رو وارد filezilla میکنم بالا میاد کاملا) (پایتون رو طبق همون دستورش بدون تغییر چیزی نصب کردم)
(دستور رو چندین بار به روش ها مختلف با فایل های مختلف تو یوتوب اجرا کردم ) (هم ازون روش shift + راست کلیک رفتم و هم روش نوشتن powershell در نوار بالای file maneger) ولی powershell هیچ جوابی نمیده (حتی ارور)

Attachments

• Annotation 2022-03-15 222242.jpg
    Annotation 2022-03-15 222242.jpg
    152.4 KB · مشاهده: 4
  • Annotation 2022-03-15 222332.jpg
    Annotation 2022-03-15 222332.jpg
    44 KB · مشاهده: 4
  • Like
Reactions: khasanoor4
همونطور که قبلا تو پستای قبل اطلاع رسانی شد وبکیت هنوز در فریمور 9.03 و 9.04 جوابه و اینطور که مشخصه سونی تو فریمور 9.50 این باگ رو پچ کرده بنابراین شانس با دو فریمور 9.03 و 9.04 در صورت وجود کرنل اکسپلویت برای جیلبریک کامل رو این دو فریمور بالا هست.

اپدیت Goldhen cheats manager به ورژن 0.5.1

لینک دانلود:
Release GoldHEN Cheats Manager v0.5.1 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager

Alireza1362.jpg

سلام من همه این هارو انجام دادم ولی powershell هیج پاسخی نمیده (ftp وصل میشه چون وقتی ip و port رو وارد filezilla میکنم بالا میاد کاملا) (پایتون رو طبق همون دستورش بدون تغییر چیزی نصب کردم)
(دستور رو چندین بار به روش ها مختلف با فایل های مختلف تو یوتوب اجرا کردم ) (هم ازون روش shift + راست کلیک رفتم و هم روش نوشتن powershell در نوار بالای file maneger) ولی powershell هیچ جوابی نمیده (حتی ارور)
سلام
دقیق طبق اموزشی که لینکشو میزارم برو و همه لینکهای مربوط به برنامه های موردنیازم از همونجا دانلود کن,ترجیحا از ویندوز 10 استفاده کن و انجام بده مراحل رو...
حتما بعد از انجام و درست شدن از دیتابیس توسط هاستهایی که payload بکاپ از دیتابیس رو انجام میدن ی نسخه بردار که هر وقت به مشکل خوردی راحت از طریق همون هاست میتونی ریستور دیتابیس رو انجام بدی بدون انجام نصب برنامه python و دستورات cmd و ftp کنسول.

سلام دوستان ببخشید
1- برای ماژول esp8266 (برای روشن و خاموش اتوماتیک USB از روی خود PS4) کدامیک از فایل های کارو (تصویر زیر) رو باید نصب کنم؟

2- برای استفاده از ترینر هم همون فایل pkg با حجم 10 Mb کفایت میکنه؟

ممنون

Screenshot 2022-03-16 195943.jpg

• Like
Reactions: khasanoor4
سلام دوستان ببخشید
1- برای ماژول esp8266 (برای روشن و خاموش اتوماتیک USB از روی خود PS4) کدامیک از فایل های کارو (تصویر زیر) رو باید نصب کنم؟

2- برای استفاده از ترینر هم همون فایل pkg با حجم 10 Mb کفایت میکنه؟

ممنون

View attachment 249090
سلام
رفیق عزیز مگه رو ماژولت اون مراحل لحیم کاری رو انجام دادی که از فایل bin,سیستم کش و جیلبریک اتومات usb میخوای استفاده کنی...

برای ماژول رو حالت معمولی و همونطور که الان داری باید از قسمت PS4Trainer ESP8266 فایل bin به تاریخ 28.2.2022 که در حال حاضر اخرین اپدیت برای این ماژول هست رو بگیری کافیه,که تو قسمت یوزرگایدت هم ترینر کش میشه و هم ی جورایی خودش هاسته واسه انجام مراحل جیلبریک.

آخرین ویرایش:
سلام
رفیق عزیز مگه رو ماژولت اون مراحل لحیم کاری رو انجام دادی که از فایل bin,سیستم کش و جیلبریک اتومات usb میخوای استفاده کنی...

برای ماژول رو حالت معمولی و همونطور که الان داری باید از قسمت PS4Trainer ESP8266 فایل bin به تاریخ 28.2.2022 که در حال حاضر اخرین اپدیت برای این ماژول هست رو بگیری کافیه,که تو قسمت یوزرگایدت هم ترینر کش میشه و هم ی جورایی خودش هاسته واسه انجام مراحل جیلبریک.
سلام
بالاخره بعداز تعویض کابلها سیستمم بالاخره ماژول رو شناخت.
اینم عکسهای ماژول که از روس نقشه ای که زحمتش رو کشیده بودید آماده کردم.
فقط یه سوال اون پوشه اولی که روش Auto Mount USB نوشته چه موقع استفاده میشه؟؟

Attachments

• IMG_20220318_042935.jpg
    IMG_20220318_042935.jpg
    372.9 KB · مشاهده: 8
  • IMG_20220318_043040.jpg
    IMG_20220318_043040.jpg
    504.1 KB · مشاهده: 8
سلام
بالاخره بعداز تعویض کابلها سیستمم بالاخره ماژول رو شناخت.
اینم عکسهای ماژول که از روس نقشه ای که زحمتش رو کشیده بودید آماده کردم.
فقط یه سوال اون پوشه اولی که روش Auto Mount USB نوشته چه موقع استفاده میشه؟؟
اوکی این عکسها رو👇 که خیلی وقت پیش هم تو پستای قبل اطلاع رسانی شده بود و چیز تازه ای نیست عزیز حالا به هر حال...

Alireza1362.jpg

alireza1362.jpg

اگر مراحل لحیم کاری رو به درستی انجام داده باشی باید از همون لینک کارو 616.46 MB folder on MEGA فایل Auto mount USB with GoldHEN v2.2 که بصورت bin هست رو دانلود کنی و با برنامه NodeMCU-PyFlasher از طریق pc رو ماژول ESP8266 رایت کنی و تمام.
در اخرم اگر تمام اینها به درستی انجام شده باشه میتونی از سیستم کش و جیلبریک اتومات usb استفاده کنی.

گلدهن 2.2.1b بزودی...

Alireza1.3.6.2.jpg

آخرین ویرایش:
سلام . چرا بازی اساسین کرید والهالا چیت هاش اجرا نمیشن تو بازی. با چند تا نرم افزار هم زدم و cheat on میزنه ولی کار نمیکنه؟!!!
آیا باید بازی رو از اول اجرا کرد یعنی سیو ها رو پاک کنم؟
سلام
چیت رو از چه طریقی میزنی شما,منظورم از طریق یوزرگاید و ترینر هاست کارو داری اعمال چیت میکنی رو بازیت یا از همین روش گلدهن استفاده میکنی یا غیره...؟
بعد حتما دقت کن که اون ورژن از بازیت حالا رو هر نسخه ای که هست باید همون ورژن ترینر رو هم باهاش منطبق باشه تا چیت و ترینر بهش به درستی جواب بده در غیر اینصورت جواب نمیده و اصلا به سیو بازیتم ربطی نداره که از کجا داری ادامه میدی که بخوای پاکش کنی و از اول بیای پس نیازی به پاک کردن سیوت نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or