پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام
چیت رو از چه طریقی میزنی شما,منظورم از طریق یوزرگاید و ترینر هاست کارو داری اعمال چیت میکنی رو بازیت یا از همین روش گلدهن استفاده میکنی یا غیره...؟
بعد حتما دقت کن که اون ورژن از بازیت حالا رو هر نسخه ای که هست باید همون ورژن ترینر رو هم باهاش منطبق باشه تا چیت و ترینر بهش به درستی جواب بده در غیر اینصورت جواب نمیده و اصلا به سیو بازیتم ربطی نداره که از کجا داری ادامه میدی که بخوای پاکش کنی و از اول بیای پس نیازی به پاک کردن سیوت نیست.
از هر 2 روش امتحان کردم و ورژن هم 1.01 هستش. حتی پیغام موفقیت چیت رو هم میده ولی تو بازی چیزی اعمال نمیشه.

• Like
Reactions: khasanoor4
از هر 2 روش امتحان کردم و ورژن هم 1.01 هستش. حتی پیغام موفقیت چیت رو هم میده ولی تو بازی چیزی اعمال نمیشه.
خب در اینصورت به احتمال زیاد ورژن ترینر با ورژن بازیت مطابقت نداره...

PS4 System Software Update 9.50 is out! official | Do not update​

اپدیت فریمور 9.50 برای PS4 فراهم شد.(Do not update)

دوستانی که رو فریمور 9.03 و 9.04 هستن احتمال انتشار جیلبریک وجود داره!!همونطور که در پستای قبل هم اطلاع رسانی شده بود,باگ(وبکیت) رو فریمور 9.50 از طرف سونی بسته شده بنابراین به هیچ عنوان اپدیت نکنید اگر مایل به جیلبریک بدون مشکل و احتمال بالای عرضه اون هستین.

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر... سوالم اینه که آیا راهی برای دانلود مستقیم گیم ها از خود ps4 هستش؟ مثل psn. یا مثل هوم بریو ؟ که مجبور نباشیم از سایت ها دانلود کنیم یا ریموت نصب کنیم.

• Like
این پیام از Backport893 نشان از احتمال بکپورت هر یک از بازیهای مهم رو داره که رو فریمور 9.04 هستن.حالا باید دید این اتفاق میوفته و اگر بشه کدوم بازی رو در فریمورهای پایین تر براش امکانش فراهم میشه!!

بازیهایی از قبیل Horizon forbidden,Elden Ring,Sifu و یا به نظرم بیشتر اپدیت Dying light 2 امکانش هست یا...

Alireza1362 (2).jpg

اپدیت مجدد و انتشار گلدهن 2.2.2 از SiSTR0 برای فریمورهای 5 تا 9

لینک دانلود:
Release GoldHEN v2.2.2 · GoldHEN/GoldHEN

از دلایل و مزیت های این اپدیت,برطرف شدن مشکلات Orbis Toolbox با گلدهن 2.2.1 ایجاد شده بود که برخی از کاربرا گزارش داده بودن و غیره...

Alireza1362 (2).jpg

Alireza1362 (2).jpg

اپدیت هاست Kameleon و اضافه شدن گلدهن 2.2.2 بهمراه اپدیت گلدهن چیت

ادرس هاست Kameleon بهمراه اضافه شدن گلدهن 2.2.2 برای فریمور 9.00:
Kameleon PS4 9.00FW AIO Host V1.5

Alireza1362 (2).jpg

Alireza1362 (2).jpg

آخرین ویرایش:
میشه راهنمایی کنید لطفا؟
سلام دوست گرامی
یکبار ی استور تو پستای قبلی معرفی و اطلاع رسانی شد و میشد به این شکل که میخوای بازی رو دانلود و نصب کنی رو کنسول,ولی حقیقت من دیدم اونقدر واجب نیس که بخواد توضیح راجبش داد به این دلیل که فرض رو بگیریم ی استور فعالم باشه که متاسفانه به اون شکل نیست حالا ما میگیم به فرض هست,در کنار طول و مدتی که دستگاه باید روشن باشه تا بازی مورد نظر شما با وضعیت فعلی اینترنت که اکثرا با نوسان هست چقدر معطل میشی و طول عمر کنسولت,هاردت در واقع با این شکل کمتر میشه...مگر اینکه واقعا اینترنت باکیفیتی داشته باشی در ضمن فکر کنم همین Homebrew Store که فعلا واسه ps4 موجوده که بیشتر نرم افزار رو میشه باهاش دانلود کرد ی اموزش MODDED WARFARE گذاشته که میزارم ببین بلکه به کارت بیاد که میتونه سرور کنه PS4 رو و فایلهای pkg رو از کامپیوتر خودتون نصب کنید(به مقدار چهار تا)از طریق این Homebrew که طبیعتا کارکردش دقیقا با اون چیزی که شما میخوای فرق داره...

اولین فروشگاه بازی pkg store برای ps4

قبل از مراجعه به وب سایت از اجرای Remote Package Installer روی کنسول اطمینان حاصل کنید.

GitHub - upal212/pkg-store: http://ps4h3x.zd.lu/store

View attachment 240950

View attachment 240947

این همون پست ☝️فروشگاه یا pkg store برای ps4 که قبلا اطلاع رسانی تو پستای قبل ازش کرده بودم.

دانلود بازی Silent Hill 3 + Silent Hill 3 Cheat Edition
PS2 TO PS4

لینک دانلود:
3.64 GB file on MEGA

SilentHill3Boxart.png

دانلود بازی
[SLES50730] V.I.P. Featuring Pamela Anderson [PS2toPS4]

Note: Another experimental PS2toPS4 convert.
Black screen - FiXed! Widescreen, Unlock All Chapters and Bonus cheats added!
Some slowdowns noticed, will work better with Boost mode on PS4 Pro!

سلام آیا شبیه ساز یا نرم افزاری برای اجرای بازیهای نوستالژی مثل neo geo یا N64 برای ps4 کپیخور هست مخصوصا Mario64 یا Art of fighting 2 حالا بصورت فایل PKG باشه مثل بازیهای سگا ساترن که یه تعدادی اومد یه همچین چیزی هست؟ایا بازیهای ps1 هم مثل بازیهای ps2 قابل اجرا روی ps4 هست؟

سلام دوستان
من موقع نصب بازی روی PS4 خیلی پیش میاد ارور می‌گیرم. اروشم خیلی بی معنی فقط نوشته در هنگام نصب خطایی رخ داد.
در نهایت هم مجبور میشم دوباره بازی دانلود کنم که خوب واقغ عذاب آوره.
می‌خواستم دوستانی که بیشتر تجربه دارند یکمی منو راهنمایی کنید.
من فریم‌ور ۹ دارم و با روش Karo جیلبریک کردم. بازی‌هارو با Golden Hen از طریق هارد اکسترنال نصب می‌کنم.
ممنون

آپدیت
مشکل حل شد؛ راه حل:

مشکل از فایل نبود. حدسم اینه که مشکل از هاردمه ولی خوب مطمئن نیستم.
با استفاده از روش Remote Package Installer بازی رو انتقال دادم
خواستم اطلاع بدم که باقی دوستان هم استفاده کنم.

این لینک آموزش

آموزش نحوه انتقال و نصب بازی‌ها به روش Remote Package Installer بدون استفاده از هارد (WiFi یا Lan)

من از روش لن استفاده کردم با وای فای خیلی کند بود ولی خوب با لن هم در حد سرعت این ویدیو نبود. من تقریبا ۱۲ مگ بر ثانیه گرفتم که راضیم ولی خوب اگر کسی اطلاع داره چرا سرعت توی ویدیو اینقدر زیاده یه توضیحی بده خیلی خوب میشه.
فقط یک نکته‌ای واسه من زمان انتقال بازی کلاینت ویندوز معولا بعد ۱۷ یا ۱۸ درصد کرش می‌کنه و ارور میده ولی انتقال فایل هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و فایل کاملا انتقال داده میشه در حالی که کلاینت ویندوز کاملا کرش شده است.

راستی یک نکته دیگه هم فهمیدم. من تقریبا با تمام فایل‌هایی که بالای ۵۰ گیگ هست این مشکل رو دارم و موقع انتقال با هارد اکسترنال خطای فایل خراب دریافت می‌کنم. شاید عوض کردن هارد جواب بده ولی روش ریموت اینستالر به نظرم بهتره
روش FTP هم تست کردم. اصلا پیشنهاد نمی‌کنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان
من موقع نصب بازی روی PS4 خیلی پیش میاد ارور می‌گیرم. اروشم خیلی بی معنی فقط نوشته در هنگام نصب خطایی رخ داد.
من فریم‌ور ۹ دارم و با روش Karo جیلبریک کردم. بازی‌هارو با Golden Hen از طریق هارد اکسترنال نصب می‌کنم.
ممنون
درود
موقع اکسترکت کردن فایهای فشرده از اون سایتی که دانلود میکنی ارور crrupt یا همون اسیب دیدگی پارتها بهت نمیده؟

• Like
سلام دوستان
ممنون
کارو مشکل داره تو سیستم من هم. فقط al azif جواب میده 99 درصد بدون مشکل

• Like
درود
موقع اکسترکت کردن فایهای فشرده از اون سایتی که دانلود میکنی ارور crrupt یا همون اسیب دیدگی پارتها بهت نمیده؟
خوب بعضی از بازی‌ها بوده که اون ارور هنگام اکسترکت کردن هم گرفتم. اکثراشون حتا با ریکاوری هم درست نشدن و هنگام نصب خراب بودن. ولی من منظورم اون مواردی که فایل به درستی دانلود شده ولی بازم موقع نصب ارور میده. اگر پارت‌ها آسیب دیده باشند که خوب خیلی نادره بازی نصب بشه.
ممنون

کارو مشکل داره تو سیستم من هم. فقط al azif جواب میده 99 درصد بدون مشکل
من هم با کارو مشکل داره دارم darkرو نصب کن عالی وساده PS4 Jailbreak 9.00
بسیار ممنون
یه سوالی.
الان نیازه که برای تغییر به یکی از این دو که فرمودید دوباره به نت وصل شم؟ خطری نداره؟

• Like
اگر شما یک اکسپلویت واسه 9.03 می خواهید می توانید کمک و دونات کنید به دولوپر Znullptr(انگار با دونیت بالای 400 دلار قضیه حله😏)

Alireza1362 (2).jpg

نظر PS4 Jailbreak Status راجب خبر بالا:
مراقب کمک خود و حساب جعلی باشید!!!😕

Alireza1362.jpg
Alireza1362.jpg

سلام آیا شبیه ساز یا نرم افزاری برای اجرای بازیهای نوستالژی مثل neo geo یا N64 برای ps4 کپیخور هست مخصوصا Mario64 یا Art of fighting 2 حالا بصورت فایل PKG باشه مثل بازیهای سگا ساترن که یه تعدادی اومد یه همچین چیزی هست؟ایا بازیهای ps1 هم مثل بازیهای ps2 قابل اجرا روی ps4 هست؟
سلام
جواب سوال اول:بله هست و شما میتونید از Retroarch استفاده کنید که اموزشش بهمراه لینک تو پستای قبلی اطلاع رسانی کردم.
ماریو 64 هم بصورت pkg واسه فریمور 9 بروز شده بود که اینم قبلا لینکش تو همین تاپیک بروز و گذاشته شده.

جواب سوال دوم:بله هست و شما میتونید واسه اجرای بازیهای ps1 رو کنسولتون از نرم افزار PSX-FPKG (اینجا اینم اضافه کنم که خود Retroarch قادر به اجرای بازیهای ps1 با کیفیت قابل قبوله)و برای ps2 از نرم افزار PS2-FPKG استفاده کنید البته اینا لیست ساپورت دارن که ممکنه با تبدیل و استفاده از این نرم افزارها شما نتونید هر بازی رو به درستی نصب , اجرا کنید بنابراین نیاز به دولوپر و کسانی هست که علاقه دارن و بعضی از عنوان های ارزشمند رو میان زمان میزارن و روش کار میکنن تا بصورت قابل قبولی اجرا بشن.

آخرین ویرایش:
سلام
جواب سوال اول:بله هست و شما میتونید از Retroarch استفاده کنید که اموزشش بهمراه لینک تو پستای قبلی اطلاع رسانی کردم.
ماریو 64 هم بصورت pkg واسه فریمور 9 بروز شده بود که اینم قبلا لینکش تو همین تاپیک بروز و گذاشته شده.

جواب سوال دوم:بله هست و شما میتونید واسه اجرای بازیهای ps1 رو کنسولتون از نرم افزار PSX-FPKG (اینجا اینم اضافه کنم که خود Retroarch قادر به اجرای بازیهای ps1 با کیفیت قابل قبوله)و برای ps2 از نرم افزار PS2-FPKG استفاده کنید البته اینا لیست ساپورت دارن که ممکنه با تبدیل و استفاده از این نرم افزارها شما نتونید هر بازی رو به درستی نصب , اجرا کنید بنابراین نیاز به دولوپر و کسانی هست که علاقه دارن و بعضی از عنوان های ارزشمند رو میان زمان میزارن و روش کار میکنن تا بصورت قابل قبولی اجرا بشن.
سلام با تشکر دوست گرامی اگر زحمت نیست این لینک ماریو و آموزش Retroarch را بزارید هرچی گشتم پیدا نکردم یا شماره تایپک بگید

سلام با تشکر دوست گرامی اگر زحمت نیست این لینک ماریو و آموزش Retroarch را بزارید هرچی گشتم پیدا نکردم یا شماره تایپک بگید
برای دانلود بازی super mario 64 سازگار با فریمور 9 اینجا رو ببینید👇:
دانلود بازی نوستالژیک super mario 64 سازگار با فریمور 9

لینک دانلود
PS4-9.00-MARION64

View attachment 236793

برای اموزش اجرای امولاتور Retroach در فریمور 9 اینجا رو ببین 👇 :
اجرای

Retroach در فریمور 9 با دانلود PACK RETROGAMES PSX​

لینک دانلود Retroach برای ps4

RETROARCH R4 PS4 by Videogames SCZ

لینک دانلود PACK RETROGAMES
Full Roms:
MediaFire

ویدیو اموزش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟