پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
دمت گرم
پیدا کردی بفرست که دان کنم
الان اومدم این بازی رو که واسه خودم قبلا از همین سایت دانلودها گرفته بودم چک کردم که ورژنش 1.00 هست از همین opoisso893 با اپدیت 1.10 که تقریبا 2.83 گیگه و اپدیت فارسی سازش که اونم قبلا خریداری کردم با اپدیت 1.19 بوده..و کاملا بدون مشکله.

خوشبختانه یا متاسفانه همین دانلودها و اکثر سایتای دیگه لینکاشو بر اساس اخرین اپدیت opoisso893 اپدیت کردن بنابراین ورژن base این بازی رو لینکشو از سایت dlfox واست میزارم بگیر ببین جواب میده که باید جواب بده وگرنه مشکل از جای دیگه باید باشه و حتما موقع استخراج بازی مطمعن شو اروری نمیگیری و اینکه از اخرین ورژن winrar با کرک مناسب استفاده کن.

لینک دانلود بازی مطابق با ورژن بازی خودم base یا همون ورژن1.00:
دانلود نسخه فشرده بازی Assassins Creed Valhalla برای PS4 – دی ال فاکس| مرجع دانلود نرم افزار

Alireza4.jpg

تصویر از بازی خودم:

ورژن base Alireza.jpg

تصویر اپدیت بازی
Alireza2.jpg

تصویر اپدیت,فارسی ساز بازی

Alireza3.jpg

آخرین ویرایش:
همینطور که میدونید اپ Easy PKG Extractor کارش به اینصورت بود که بدون دردسر بک اپ از بازیهایی که داخل کنسول نصب بود و حالا به هر دلیل دسترسی به اون رو در جای دیگه نداشتید از طریق این برنامه میشد به راحتی ی نسخه پشتیبان گرفت.

حالا پاسخ جالب دولوپر lapy نسبت به اینکه چرا اپ Easy PKG Extractor برای فریمور 9 اپدیت نشده.

در کشور من کپی (تکثیر غیرقانونی) عملا قانونی است، و بسیاری از دوستان من از فروش همین pkg ها و بازیها امرار معاش میکنن. بنابراین برنامه من برای آنها مضر بود، به همین دلیل من هنوز آن را به روز نکرده ام.

حالا درکم میکنید؟

شایدم نه ... اما من سعی خواهم کرد راه حلی برای کمک به همه پیدا کنم

View attachment 250489
داش رضا سلام سال نوت مبارک باشه
میگم شنیدم ی راه واسه بک اپ بازیا هست این چه جوریاس خودت ی توضیح میدی اگر وقت داری ,دمت گرم...

داش رضا سلام سال نوت مبارک باشه
میگم شنیدم ی راه واسه بک اپ بازیا هست این چه جوریاس خودت ی توضیح میدی اگر وقت داری ,دمت گرم...
سلام به دوست گل همچنین تبریک به شما

بله راهکار که داره البته هنوز امتحان نکردم ببینم بطور قطع جوابه یا خیر!!
یکیش این هست که دستگاه از روش FTP به PC متصل میکنی و با هر کدوم از برنامه های مخصوص ftp
یعنی FileZilla یا FlashFXP به روت کنسول متصل میشی و به این ادرس ها که میگم بری میتونی از بازی و اپدیت همینطور dlc بازیا بک اپ برداری.

با استفاده از فایل منیجر lapy به ادرس user , app میری اینجا لیست بازیای نصب شده هست که از طریق دونستن صحیح id بازی موردنظرت میتونی اون بازی رو از طریق برنامه های FileZilla یا FlashFXP..
drag کنی رو هارد کامپیوتر

همچنین واسه اپدیت بازیا باید وارد ادرس user ,patch بشی

و در اخر برای dlc بازیا باید به ادرس addcont بری.

[SLUS20948] Crimson Tears [PS2toPS4]
دانلود بازی Crimson Tears ps2 برای ps4

Note: Graphical fix! UnDub version (english text plus japanese voice)! Widescreen patch added!

لینک دانلود:
UP9000-SLUS20948_00-SLUS209480000001-A0100-V0100

لینک دانلود Update!:
2.87 GB file on MEGA

Alireza.png

الان اومدم این بازی رو که واسه خودم قبلا از همین سایت دانلودها گرفته بودم چک کردم که ورژنش 1.00 هست از همین opoisso893 با اپدیت 1.10 که تقریبا 2.83 گیگه و اپدیت فارسی سازش که اونم قبلا خریداری کردم با اپدیت 1.19 بوده..و کاملا بدون مشکله.

خوشبختانه یا متاسفانه همین دانلودها و اکثر سایتای دیگه لینکاشو بر اساس اخرین اپدیت opoisso893 اپدیت کردن بنابراین ورژن base این بازی رو لینکشو از سایت dlfox واست میزارم بگیر ببین جواب میده که باید جواب بده وگرنه مشکل از جای دیگه باید باشه و حتما موقع استخراج بازی مطمعن شو اروری نمیگیری و اینکه از اخرین ورژن winrar با کرک مناسب استفاده کن.

لینک دانلود بازی مطابق با ورژن بازی خودم base یا همون ورژن1.00:
دانلود نسخه فشرده بازی Assassins Creed Valhalla برای PS4 – دی ال فاکس| مرجع دانلود نرم افزار

View attachment 250589

تصویر از بازی خودم:

ورژن baseView attachment 250585

تصویر اپدیت بازی
View attachment 250587

تصویر اپدیت,فارسی ساز بازی

View attachment 250588
سلام داداش
آقا حل شد.

مشکل از فایل نبود. حدسم اینه که مشکل از هاردمه ولی خوب مطمئن نیستم.
با استفاده از روش Remote Package Installer بازی رو انتقال دادم
خواستم اطلاع بدم که باقی دوستان هم استفاده کنم.

این لینک آموزش

آموزش نحوه انتقال و نصب بازی‌ها به روش Remote Package Installer بدون استفاده از هارد (WiFi یا Lan)

من از روش لن استفاده کردم با وای فای خیلی کند بود ولی خوب با لن هم در حد سرعت این ویدیو نبود. من تقریبا ۱۲ مگ بر ثانیه گرفتم که راضیم ولی خوب اگر کسی اطلاع داره چرا سرعت توی ویدیو اینقدر زیاده یه توضیحی بده خیلی خوب میشه.
فقط یک نکته‌ای واسه من زمان انتقال بازی کلاینت ویندوز معولا بعد ۱۷ یا ۱۸ درصد کرش می‌کنه و ارور میده ولی انتقال فایل هیچ مشکلی براش پیش نمیاد و فایل کاملا انتقال داده میشه در حالی که کلاینت ویندوز کاملا کرش شده است.

راستی یک نکته دیگه هم فهمیدم. من تقریبا با تمام فایل‌هایی که بالای ۵۰ گیگ هست این مشکل رو دارم و موقع انتقال با هارد اکسترنال خطای فایل خراب دریافت می‌کنم. شاید عوض کردن هارد جواب بده ولی روش ریموت اینستالر به نظرم بهتره.
روش FTP هم تست کردم. اصلا پیشنهاد نمی‌کنم.

سلام به دوست گل همچنین تبریک به شما

بله راهکار که داره البته هنوز امتحان نکردم ببینم بطور قطع جوابه یا خیر!!
یکیش این هست که دستگاه از روش FTP به PC متصل میکنی و با هر کدوم از برنامه های مخصوص ftp
یعنی FileZilla یا FlashFXP به روت کنسول متصل میشی و به این ادرس ها که میگم بری میتونی از بازی و اپدیت همینطور dlc بازیا بک اپ برداری.

با استفاده از فایل منیجر lapy به ادرس user , app میری اینجا لیست بازیای نصب شده هست که از طریق دونستن صحیح id بازی موردنظرت میتونی اون بازی رو از طریق برنامه های FileZilla یا FlashFXP..
drag کنی رو هارد کامپیوتر

همچنین واسه اپدیت بازیا باید وارد ادرس user ,patch بشی

و در اخر برای dlc بازیا باید به ادرس addcont بری.
اینم ی راهکار و روش دیگه بک اپ و دامپ بازی از طریق Homebrew Store در فریمور 9...اموزش از MODDED WARFARE

SonysNightmare
من در حال بازی آنلاین در PS4 9.00 هستم!!!

Alireza2.jpg

Alireza.jpg

PSN BYPASS برای تمام کنسولای و یوزرهای جیلبریک امکان ساین در فریمور پایین از طریق فرستادن پی لود BYPASS....
ریسک و هر گونه بن....بیخیال
😉
Alireza3.jpg

آخرین ویرایش:
این مال دروغه اول اوریله
ایموجی و بیخیال رو گذاشتم دیگه رفیق گل🙂....اصلا شما فرض بگیر ممکن باشه!!زمان ps3 و اون همه اموزش و برنامه (SEN ENABLER)واسه دور زدن و انلاین رو جرات میخواس بری طرفش این که دیگه...

البته این خبرم میگن احتمال داره دروغ 13 باشه(حالا اگرم واقعیت داشته باشه چون ماجرا به اون سمته میگن April Fools’ Day یا همون دروغه اوریله)

Alireza.jpg

سورپرایز زکو برای عید پاک...View attachment 251093
نوشته برای ورژن 9 و پایین تر
یعنی چی میتونه باشه؟؟!!
امیدوارم دامپ بازی های جدید برای 9 به پایین باشه و ای کاش دیگه مشکل دامپ همه بازی هایی که میاد اکی بشه

از اپدیت PS4-Xplorer(فایل منیجر PS4)از lapy به ورژن 1.34
لینک دانلود:
HB-Store

Alireza (2).jpg

تا این پست هکر وان مبنی بر پرداخت,theflow
به این معنی هست که سیستم عامل 9.03 یا 9.04 به احتمال زیاد خبر اکسپلویتش خواهد اومد, حالا چه زمانی این سوالی هست که همه دارن,ممکنه یکماه یا بیشتر...شایدم خبر جیلبریک ps5 باشه,به هر حال باید منتظر بود تا ببینیم هرچی که هست پابلیک میشه یا خیر!!؟

theflow Hackerone posted $20k bounty
Alireza (2).jpg

Is a new Jailbreak coming to us soon - What do you think and which ??????????
🎮

PS5/PS4 9.03/9.04/9.50 JB is he coming ? | What to you think?

دانلود بازی
[SLES52568] Crash Twinsanity [PS2toPS4]

Note: Was many requsts about euro version of this game, so i decide post it! Enjoy!

Small graphical issue (triangles on crash's face and back), random crashes and White outline - FiXed!

لینک دانلود:
UP9000-SLES52568_00-SLES525680000001-A0100-V0100

Crash Twinsanity.png

اپدیت 1.26 بازی Tetris Effect توسط opoisso893 بکپورت شد و میتونه مهم باشه!!؟
حالا چرا!!!؟
به دلیل اینکه اپدیت 1.26 این بازی رو فریمور 9.50 بوده و طبق گفته lapy,,,این بازی اولین پچ 9.50 است...
حالا بعضیام عقیده دارن که sdk این بازی رو فریمور 8x بوده...
و به نظر بعضیام جالب بوده از این جهت که درست بعد اخبار حاکی از سایت هکروان مبنی بر ثبت جایزه به theflow اپدیت این بازی اولین بکپورت 9.50 هست که دامپ شده...

Alireza1.jpg

Alireza2.jpg

Alireza3.jpg

Alireza4.jpg

نظر تازه lapy در خصوص پستش راجب به اینکه زده بود اپدیت این بازی یا حالا خود بازی اولین پچ 9.50 است...
و همونطور که گفته شد بعضیا در جواب این دولوپر گفته بودن sdk این بازی رو فریمور 8x بوده,,,اینطور پاسخ داده:

حتی با SDK 1.00، اگر PKG نیاز به 9.50 داشته باشه، نمی توان آن را با یک سیستم عامل پایین تر تخلیه کرد(یا همون دامپ از بازی گرفت)

Alireza (2).jpg

آخرین ویرایش:
نظر تازه lapy در خصوص پستش راجب به اینکه زده بود اپدیت این بازی یا حالا خود بازی اولین پچ 9.50 است...
و همونطور که گفته شد بعضیا در جواب این دولوپر گفته بودن sdk این بازی رو فریمور 8x بوده,,,اینطور پاسخ داده:

حتی با SDK 1.00، اگر PKG نیاز به 9.50 داشته باشه، نمی توان آن را با یک سیستم عامل پایین تر تخلیه کرد(یا همون دامپ از بازی گرفت)

View attachment 251394
داش رضا پس یعنی اینطوری که نظرشو گفته اینا تا هک 9.50 رو بهش دسترسی دارن بی چیزاااا رووو نمیکنن:D

داش رضا پس یعنی اینطوری که نظرشو گفته اینا تا هک 9.50 رو بهش دسترسی دارن بی چیزاااا رووو نمیکنن:D
در کل بصورت مستقیم که نمیاد بگه و طبیعی هم هست و با این حال احتمالا همینطوره چون زمان 7.55 و عرضه چن بازی از جمله فیفا 22 که رو فریمور 9 بود و بکپورتش از همین opoisso واسه فریمورهای پایین تر عرضه شد میتونه نتیجه رو تا حدی بگه ولی بازم نمیشه زود قضاوت داشت و باید صبر کنیم تا ببینیم چه اتفاقی میوفته.

در کل بصورت مستقیم که نمیاد بگه و طبیعی هم هست و با این حال احتمالا همینطوره چون زمان 7.55 و عرضه چن بازی از جمله فیفا 22 که رو فریمور 9 بود و بکپورتش از همین opoisso واسه فریمورهای پایین تر عرضه شد میتونه نتیجه رو تا حدی بگه ولی بازم نمیشه زود قضاوت داشت و باید صبر کنیم تا ببینیم چه اتفاقی میوفته.
همینطوری ام کارش ساختس الان میریزن سرش که جیلبریک کی میادو تاریخشو بگووو...تا اسفالتش نکنن بیخیال نمیشن.:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or