رضا جان Eta چی هست؟...It's all coming together,ETA SOON
فقط امیدوارم اگر قرار به تغییرات هست و با توجه به نوع خبرش که به اینصورته,مشکلاتشم رفع کنه...
View attachment 251399
View attachment 251400
میشه یه توضیح بدی اگر میدونی
رضا جان Eta چی هست؟...It's all coming together,ETA SOON
فقط امیدوارم اگر قرار به تغییرات هست و با توجه به نوع خبرش که به اینصورته,مشکلاتشم رفع کنه...
View attachment 251399
View attachment 251400
اگر اشتباه نکنم تو اون پستی که ETA SOON زدهرضا جان Eta چی هست؟
میشه یه توضیح بدی اگر میدونی
اره منم موافقم با اینکه 9.03 , 9.04 خیلی شانس دارن 9.50 هم شاید داشته باشن ولی امکانش کمتره...بازم به قول شما باید صبر کرد تا ببینیم چی پیش میاد.اپدیت جدید 9.51 برای PS4
به نظر دیگه چیزی تا عرضه اکسپلویت جدید نمونده!!هرچن شاید این زمان یک یا الی چن ماه زمان ببره بنابراین اپدیت نکنید اگر جیلبریک میخواید....
View attachment 251972
سلامسلام دوستان من میخوام یکی از کنسولهام 5.05 هست را فریمور ریکاوری کنم آیا زمانی که اینکار را انجام دادم بازیها و سیوهای بازی پاک میشن؟ اگر کسی تجربه اینکار را داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم
خب اینهم واکنش زکو نسبت به انتشار فریمور 9.51 برای ps4اپدیت جدید 9.51 برای PS4
به نظر دیگه چیزی تا عرضه اکسپلویت جدید نمونده!!هرچن شاید یک یا الی چن ماه زمان ببره بنابراین اپدیت نکنید اگر جیلبریک میخواید....
View attachment 251972
فلش مشکل پیدا کرده دوباره فایل رو روش رایت کن درست میشهسلام
از پنج دفعه جیلبریک اخیر سه دفعه کنسول فریز شده هنگام جیلبریک .
فریز شدن مشکل از هاست هست یا چیز دیگه ؟
هاستم کارو 218 هست . اپدیتش نکردم و از گلدهن v2b2 استفاده میکنم . قبلا این مشکل نداشتم و طی دو سه ماه فقط یک بار فریز شده بود.
یک چیزی متوجه شدم دفعاتی که فریز اتفاق اقتاد پیام وارد کردن فلش خیلی دیر میومد .
هاردهارو اماده کنید....باز هم هکروان و اینبار Another 10k $ by the flow :
9.03 - 9.04 - 9.50 ps4 jailbreak is close?
View attachment 252153
View attachment 252152