پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
رضا جان Eta چی هست؟
میشه یه توضیح بدی اگر میدونی
اگر اشتباه نکنم تو اون پستی که ETA SOON زده
اشاره به تخمین زمان انتشار رو داره که بزودی گفته انجام میشه...

اپدیت GoldHEN Cheats Manager ب ورژن v0.6.0

Added​

• Display number of files installed after Update
  • Installed Games detection on Cheat list screen
  • Show total number of files on Cheat list screen

لینک دانلود:
Release GoldHEN Cheats Manager v0.6.0 · GoldHEN/GoldHEN_Cheat_Manager

Alireza (2).jpg

دانلود بازی
[SLUS21047] Cold Fear Pack [PS2toPS4]

Note: Another experimental PS2toPS4 convert. Cheat one version have All Bonus and Extreme mode unlock!

Graphical bugs - FiXed for all versions (Almost). Sometime in some areas head of main character will have black texture bug, but its minor and rare! Also bad side is,
that first cutscene have glitch, it auto skips, you need reboot game till it stops auto skiping! Also it have weird pause button pressing glitch, but again it was very rare for me!
بازی بعضی اوقات با اشکالاتی همراهه که توضیح داده☝️...

Language: ENG

لینک دانلود(نسخهGame Original) :
2.85 GB file on MEGA

لینک دانلود(نسخه Game Cheats) :
2.85 GB file on MEGA

لینک دانلود(نسخه Game 60FPS) :
2.85 GB file on MEGA

cold fear.jpg

دانلود بازی Psi-Ops The Mindgate Conspiracy

[SLUS20688] Psi-Ops The Mindgate Conspiracy [PS2toPS4]

Note: Patched low framerate + Widescreen patch added!

Language: ENG

لینک دانلود:
UP9000-SLUS20688_00-SLUS206880000001-A0100-V0100

Psi-Ops The Mindgate.jpg

سلام دوستان من میخوام یکی از کنسولهام 5.05 هست را فریمور ریکاوری کنم آیا زمانی که اینکار را انجام دادم بازیها و سیوهای بازی پاک میشن؟ اگر کسی تجربه اینکار را داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم

اپدیت جدید 9.51 برای PS4
به نظر دیگه چیزی تا عرضه اکسپلویت جدید نمونده!!هرچن شاید این زمان یک یا الی چن ماه زمان ببره بنابراین اپدیت نکنید اگر جیلبریک میخواید....

View attachment 251972
اره منم موافقم با اینکه 9.03 , 9.04 خیلی شانس دارن 9.50 هم شاید داشته باشن ولی امکانش کمتره...بازم به قول شما باید صبر کرد تا ببینیم چی پیش میاد.

اره منم موافقم با اینکه 9.03 , 9.04 خیلی شانس دارن 9.50 هم شاید داشته باشن ولی امکانش کمتره...بازم به قول شما باید صبر کرد تا ببینیم چی پیش میاد.
دقیقا,فقط صبر....بالاخره همه چیز مشخص میشه.

Alireza.jpg

سلام دوستان من میخوام یکی از کنسولهام 5.05 هست را فریمور ریکاوری کنم آیا زمانی که اینکار را انجام دادم بازیها و سیوهای بازی پاک میشن؟ اگر کسی تجربه اینکار را داره یه راهنمایی بکنه ممنون میشم
سلام
امیدوارم کسی به این مشکل برنخورده باشه که جواب سوالتو نداده
ایا فریمورت دچار دستکاری یا اسیب شده یا مورد دیگه داره...
از خودم چون برادرزادم ی مرتبه باعث شد فریمور ریکاوری بزنم بابت اینکه تو فایل منیجر انگار چن فایل سیستمی رو پاک کرده بود چون دستگاه بوت نمیشد و با زدن فریمور ریکاوری همون فریموری که بودم درست شد و اصلا هیچ چیزی ام پاک نشد اعم از سیو یا تروفی ها...

اپدیت جدید 9.51 برای PS4
به نظر دیگه چیزی تا عرضه اکسپلویت جدید نمونده!!هرچن شاید یک یا الی چن ماه زمان ببره بنابراین اپدیت نکنید اگر جیلبریک میخواید....

View attachment 251972
خب اینهم واکنش زکو نسبت به انتشار فریمور 9.51 برای ps4

9.51 منتشر شده.شاید چیزه مهمی پچ بشه.اپدیت نکنید!☝️👍🙂

Alireza (2).jpg
Alireza.jpg

من داشتم نگاه میکردم که اگر ps4 آسیب پذیر باشه میتونه منجر به بهره برداری هسته 9.5x شود
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
از پنج دفعه جیلبریک اخیر سه دفعه کنسول فریز شده هنگام جیلبریک .
فریز شدن مشکل از هاست هست یا چیز دیگه ؟
هاستم کارو 218 هست . اپدیتش نکردم و از گلدهن v2b2 استفاده میکنم . قبلا این مشکل نداشتم و طی دو سه ماه فقط یک بار فریز شده بود.
یک چیزی متوجه شدم دفعاتی که فریز اتفاق اقتاد پیام وارد کردن فلش خیلی دیر میومد .

• Like
Reactions: khasanoor4
دیروز به یه مشکلی برخوردم خواستم از دوستان سوال کنم
من دیروز بعد از روشن کردن کنسول و طبیعتا جلبریک کنسول ، وقتی که فلشو زدم کنسول کامل جلبریک شد فلشو از دستگاه جدا کردم و از هاستم بیرون اومدم بعدش صبر کردم بازی ها قفلشون باز بشن بعد اینکه باز شدن یه فلش دیگه رو زدم بعد اینکه اون فلشرو دستگاه شناسایی کرد کنسولم فریز شد ، یه چند دقیقه بعد کلا صفحش سیاه شد باز چند دقیقه صبر کردم باز همون حالت مونده بود دیگه مجبور بودم دستگاه رو از برق جدا کنم از دیروز تا الان دست به دستگاه نزدم ، خواستم بدونم که مشکل چیز مهمی نیست ؟

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام
از پنج دفعه جیلبریک اخیر سه دفعه کنسول فریز شده هنگام جیلبریک .
فریز شدن مشکل از هاست هست یا چیز دیگه ؟
هاستم کارو 218 هست . اپدیتش نکردم و از گلدهن v2b2 استفاده میکنم . قبلا این مشکل نداشتم و طی دو سه ماه فقط یک بار فریز شده بود.
یک چیزی متوجه شدم دفعاتی که فریز اتفاق اقتاد پیام وارد کردن فلش خیلی دیر میومد .
فلش مشکل پیدا کرده دوباره فایل رو روش رایت کن درست میشه

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or