پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
خوااهش
هاست که زیاده خب میتونی از Gamerhack
یا Kameleon و prb استفاده کنی فقط سعی کن از اخرین اپدیت هاست استفاده کنی که گلدهن 2.2.2 روش اعمال شده باشه.
من خودم از مرورگر کنسولم زدم,تو مرورگرت بزنی بهتره...
شرمنده آقا رضا میشه لینک هاست prb بزاری بازم ممنون از راهنماییت

منظور زکو یه جورایی به اینصورت هست که هیچ آسیب پذیری یافت نشده(چه وبکیت چه کرنل) خب فعلا تا این حد هم مورد انتظار نیست...همون 9.03 هم کفایت داره

View attachment 252287
داش رضا یعنی جیلبریک خبری نیس دیگه!!؟

داش رضا یعنی جیلبریک خبری نیس دیگه!!؟
زده 9.51
طبیعی هم به نظر میرسه چون اگر سوتی و گافی هم سونی تا حالا داده به هر حال میاد میبندتش دیگه
ولی 9.03 تا حتی خود 9.50 هم این امکان واسش وجود داره حالا ی مقدار دیرتر شاید واسه 9.50 باشه
اما 9.03 و 9.04 امکان و این شانس رو دارن
هر چن تو نظرات بعضی از کاربران هم به این اشاره داشتن که فریمور 9 اخرین هک موجود هست که به نظرم ی مقدار زوده اینطوری قضاوت کنیم...

آخرین ویرایش:
زده 9.51
طبیعی هم به نظر میرسه چون اگر سوتی و گافی هم سونی تا حالا داده به هر حال میاد میبندتش دیگه
ولی 9.03 تا حتی خود 9.50 هم این امکان واسش وجود داره حالا ی مقدار دیرتر شاید واسه 9.50 باشه
اما 9.03 و 9.04 امکان و این شانس رو دارن
هر چن تو نظرات بعضی از کاربران هم به این اشاره داشتن که فریمور 9 اخرین هک موجود هست که به نظرم ی مقدار زوده اینطوری قضاوت کنیم...
سلام
جیلبریک بالای ۹.۰۰ حتما میاد ولی معلوم نیست کی
هر چند با توجه به بونوتی که The Flow گرفته میشه احتمال این رو داد که زمانش نزدیکه

سلام
جیلبریک بالای ۹.۰۰ حتما میاد ولی معلوم نیست کی
هر چند با توجه به بونوتی که The Flow گرفته میشه احتمال این رو داد که زمانش نزدیکه
سلام عزیز
مگه کسی بدش میاد,منم تو پستهایی که راجبش اطلاع رسانی کردم طبق اون چیزی که منطقی باشه و از شواهد پیداس
حدسیات رو گفتم کاریکه دیگرانم انجام میدن,اگر منظورت از بالای 9.00 فریمور 9.03 یا 9.04 باشه که خب اینو پستاش هست از قبل که اطلاع رسانی داشتیم که تو فریمور 9.03 و 9.04 وبکیت جواب داده و با توجه به اپدیت بعضی از بازیا که فریمور بالاتر از 9 میخواسته و بکپورت زدن این میتونه ی جورایی نتیجه گیری مثبت ازش دربیاد و همونطور که گفتم بهش اشاره هم داشتیم ولی 9.50 و اصلا تا 51 اگرم عرضه بشه که ی عده بنده خدا از قبل عجله و اپدیت کردن و حالا بلاتکلیفن از بلاتکلیف بودن درمیان...واسه ماهم چی از این بهتر.😊

آخرین ویرایش:
منظور زکو یه جورایی به اینصورت هست که هیچ آسیب پذیری یافت نشده(چه وبکیت چه کرنل) خب فعلا تا این حد هم مورد انتظار نیست...همون 9.03 هم کفایت داره

View attachment 252287
این پیامش به قولی جورایی نامشخص و انگار رمزی بین خودشون منظورش رو رسونده و کلا اعصاب خوردکنه😂

این پیامش به قولی جورایی نامشخص و انگار رمزی بین خودشون منظورش رو رسونده و کلا اعصاب خوردکنه😂
اره خب شاید
ولی توضیحش رو دادم که منظورش ی جورایی به اینصورت هست که هیچ آسیب پذیری یافت نشده(چه وبکیت چه کرنل)

اینو ببین

Alireza.jpg
گفته منظورت چیه

جواب داده:
در حال حاضر هیچ امیدی برای نسخه جدید مورد سوء استفاده وجود ندارد(9.51 منظورشه طبق پستی که زکو گذاشته)، بنابراین بیشتر صبر کنید

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام عزیز
مگه کسی بدش میاد,منم تو پستهایی که راجبش اطلاع رسانی کردم طبق اون چیزی که منطقی باشه و از شواهد پیداس
حدسیات رو گفتم کاریکه دیگرانم انجام میدن,اگر منظورت از بالای 9.00 فریمور 9.03 یا 9.04 باشه که خب اینو پستاش هست از قبل که اطلاع رسانی داشتیم که تو فریمور 9.03 و 9.04 وبکیت جواب داده و با توجه به اپدیت بعضی از بازیا که فریمور بالاتر از 9 میخواسته و بکپورت زدن این میتونه ی جورایی نتیجه گیری مثبت ازش دربیاد و همونطور که گفتم بهش اشاره هم داشتیم ولی 9.50 و اصلا تا 51 اگرم عرضه بشه که ی عده بنده خدا از قبل عجله و اپدیت کردن و حالا بلاتکلیفن از بلاتکلیف بودن درمیان...واسه ماهم چی از این بهتر.😊
بازم مثل قبل که اولش رو 8 بود و اخریش رو که 9 بود رو زدن و بیرون دادن اینبارم 9.51 یا 50 رو میدن و خلاص ولی زمانم این وسط بیشتر میبره.به قول خودت واسه ماهم چی از این بهتر...:Cheesygrin:

بازم مثل قبل که اولش رو 8 بود و اخریش رو که 9 بود رو زدن و بیرون دادن اینبارم 9.51 یا 50 رو میدن و خلاص ولی زمانم این وسط بیشتر میبره.به قول خودت واسه ماهم چی از این بهتر...:Cheesygrin:
خداییش حالا اون بازیای قبلی رو همرو تموش کردی که اینقده منتظری واسه بعدیش!!!؟

خداییش حالا اون بازیای قبلی رو همرو تموش کردی که اینقده منتظری واسه بعدیش!!!؟
اخه خب وقتی خبر میزاری...خدایی من انسان قانعی هستم فقط یه الدن رینگو اون سیفونم بیاد بزنم بازی کنم حله....:Cheesygrin:
شوخی میکنم داداش دلخور نشی,میدونم قصدت خیره...

سلام به رفیق عزیز
ببین اول شما یک مرتبه طبق رویه قبل با برنامه Rufus اون فایل exfathax_pico.img مخصوص جیلبریک 9 رو مجدد تو فلشت رایت کن و باز فلش رو از pc سیف کن بعد دوباره بزن
میبینی که فلش شناسایی میشه ولی ظرفیتی نمیاد
حالا تو pc برو به قسمت manage , از اونجا به قسمت disk managment میری و اونجا فلشت رو پیدا کن که بصورت Unallocated هست
روش بزن و مراحل رو برو تا بتونی پاکش کنی حالا با هر فرمتی که میخوای فت یا فت 32
خب در اخر زمانیکه اینکارو انجام دادی فلشت قابل شناسایی و ظرفیتش هم قابل رویته
حالا اینبار فلش رو با خود ویندوز فرمت کن و دقت کن که بصورت exfat باشه
بعد از فرمت حالا محتویات اون فایل دانلودی که لینکشو گذاشتم یعنی Magic USB رو انزیپ کن و فولدر System Volume Information رو بگیر و drag کن تو فلشت که با پیغام replace ویندوز مواجه میشی و بزن که replace انجام بشه و تمام
حالا از یک هاست استفاده کن و ترجیحا سعی کن از هاست کارو استفاده نکنی و بعد بقیه رو هم دیگه توضیحش رو دادم و مشخصه.
خودم این روش رو تست کردم و کاملا جوابه و گفتم,توضیحم دادم که با استفاده این روش اگر از این به بعد فلشت رو کنسول جا بمونه و به هر نحو فراموش بشه که جداش کنی تو ریستارت و روشن شدن دوباره دچار فریز و هنگ حتی پرش و اسیب به فریمور نمیشی.
سلام به اقا رضای گل
خیلی خوب بود این روش و بابت توضیحاتم ممنون
فقط سوالی دارم راجب ریختن اطلاعات رو فضای خالی که اشکلالی نداره و مشکلی پیش نمیاد اگر بخوام چیزی بریزم داخل فلش که هک روشه و بعد ی مطلب دیگه,مثلا فلش جا بمونه و همونجور که گفتی تست کردم و مشکلی از بابت هنگ و فریز شدن کنسول نبود فقط اگر بمونه فلش و برم رو هاست بزنم جیلبریک انجام میشه واسه خودتون انجام دادین شما و اینکه اینطوری بزنم مشکلی پیش نمیاد و خطری نداره واسه دستگاه؟
بازم ممنون بابت توضیحات.

سلام به اقا رضای گل
خیلی خوب بود این روش و بابت توضیحاتم ممنون
فقط سوالی دارم راجب ریختن اطلاعات رو فضای خالی که اشکلالی نداره و مشکلی پیش نمیاد اگر بخوام چیزی بریزم داخل فلش که هک روشه و بعد ی مطلب دیگه,مثلا فلش جا بمونه و همونجور که گفتی تست کردم و مشکلی از بابت هنگ و فریز شدن کنسول نبود فقط اگر بمونه فلش و برم رو هاست بزنم جیلبریک انجام میشه واسه خودتون انجام دادین شما و اینکه اینطوری بزنم مشکلی پیش نمیاد و خطری نداره واسه دستگاه؟
بازم ممنون بابت توضیحات.
سلام به دوست گرامی
خواهش
با ریختن اطلاعات تو فضای خالی فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد البته خودمم تست نکردم فقط یک فولدر ایجاد کن بعد کپی کن رو همون فولدر.
حقیقت من از یک رم موبایل m2 دارم استفاده میکنم با فضای 2 گیگ از طریق رم ریدر
پیشنهادم این هست که اگر دسترسی داری شما هم با یک رم موبایل یا فلش با کمترین فضا اون محتویات هک کنسولت رو روش بزن که دیگه اصلا نیازی ام به فکر بقیه فضاش برات پیش نیاد.

نه عزیز اگر فلش بمونه به کنسول و رو هاست بری و بزنی مشکلی پیش نمیاد ولی پروسه جیلبریک پیغام ناموفق میده بنابراین باید یک مرتبه usb رو جدا و بعد از اینکه در هاستت رو گلدهن کلیک کردی بعد usb رو وارد کنی و اوکی بزنی تا عملیات به درستی و موفقیت انجام بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or