پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
شاید این موضوع پر اهمیت نباشه برای بعضیا ولی مهمه واسه کسانیکه به هر دلیل رو فریمورهای پایین تر موندن,حالا میخوان اپدیت کنن,از بدشانسی قسمت دی وی دی درایو کنسولشون کار نمیکنه,بنابراین باید حتما تعمیرش کنن تا بتونن در صورت لزوم اپدیت به فریمور دلخواهشون رو انجام بدن(البته کپیخور)
حال روشی اومده که در صورت خرابی دی وی دی درایو و بدون تعمیر شدن این قسمت یا نبودش هم قادر به اپدیت فریمور خواهید بود.

Alireza.jpg

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
اینبار ساعاتی پیش گزارش جدید CTURT در hackerone:احتمال جیلبریک برای PS4 یا PS5!!!؟(همچنان صبر برای خبر اکسپلویت جدید)
Alireza.jpg

اخبار خوب عبارتند از:
+ CTURT قبلاً قول افشای آن را داده بود.
+ theflow0 تمام گزارش های قبلی را فاش کرده است.
Alireza.jpg

New bounty From Cturt Maybe Ps4 Or Ps5 Jailbreak​

آخرین ویرایش:
سلام دوستان ، یه سوال...

با آمدن بازی های کلاسیک psp - ps1 - ps2 و ps3 روی سرویس جدیدی که سونی برای پلی استیشن معرفی کرد ، امکان دامپ گرفتن از این بازیها و اجرا در کنسول هکی هست؟؟؟

پ.ن: البته به استثنای بازی‌هایی که استریم میشن...

سلام آقا رضا
طبق آموزش پوشه system volume information میریزم تو فلش ولی موقع جیلبریک وقتی فلش میزنم بعد اوکی میزنم این ارور میاد هم از یوزر گاید تست کردم هم مرورگرView attachment 252283
برای منم همین طور میاد مراحلم رفتم نشد

• Like
Reactions: khasanoor4
یه مشکل دیگه دارم تو دستگاه ps pro مشکل نداشتم و به راحتی میشناخت ولی الان دیگه usb نمیشناسه برای جیلبریک اما روی کنسول دیگه تست میکنم به راحتی میشناسه و اوکی هست .یه بارم فرمت کردم usb و دوباره رایت کردم روش اما نمی شناسه ps4pro
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

• Like
Reactions: khasanoor4
من که خودم خیلی کلافه میشم گاهی اوقات از Drift های پی در پی دسته PS4 چه اصلی که دارم و هم ی نمونه جنس (های کپی) درجه یک تهیه کردم,بازم همین جریانه و اما راهکار:
این دو ویدیو خیلی واسم جالب بود همینطور برای دوستانی که ندیدن احیانا میتونه مفید و جالب باشه,البته اون برد کوچکی که مخصوص و فیکس کننده اینکار هست,خیلی ام تمیزتر درمیاد که اینجا فک نمیکنم باشه و اگر کسی دسترسی داشته باشه,بتونه تهیه کنه,چه بهتر در غیر اینصورت با تهیه پتانسیومتر smd 50 تا فکر میکنم 100 کیلو اهم هم جواب میده و در ویدیو دوم اموزشش هست که به راحتی دسته مشکل Drift ش حل میشه و هر بارم که اگر اینطور بشه فقط کافیه دسته رو باز کنید و با تنظیم همون پیچ ها به راحتی فیکسش کنید.(این اموزش برای تمامی دسته های ps4 , PS5, XBOX One, and Series X جوابگو خواهد بود.

ویدیو اموزش با برد اصلی:

ویدیو اموزش با تهیه پتانسیومتر smd 50 کیلو اهم:

آخرین ویرایش:
برنامه کاربردی

PS4: Check Game Firmware (CGFw) v2.24​

لینک دانلود بهمراه توضیحات تکمیلی:
Release CGFw v2.24 · OfficialAhmed/Check-Game-Firmware

Alireza.jpg

با استفاده از این برنامه دیگه نیازی به گشتن تو سایتای مختلف جهت دونستن حداقل فریمور پیش نیاز بازیا نیست و به راحتی میتونید با زدن اسم هر بازی و جستجوی اون,فریمور بازی موردنظرتون رو ببینید و جالبه زمان game release هر بازی هم کاملا مشخصه و ...

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or