پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
سلام آقا رضا
فقط یه سوالی برام پیش اومده فایل usb magic با کامپیوتر اکسترکت میکنم تو پوشه system volume information چیزی نیست با برنامه winrar اکسترکت میکنم
سلام
علی جان دو تا فایل هستش تو پوشه system volume information فقط کافیه اگر ویندوزت 10 هست از قسمت بالای فولدر view رو بزنی بعد از اونجا hidden items رو باکسش تیکش رو فعال کنی تا اون دو تا فایل رو ببینی در غیر اینصورت اون دو فایل قابل رویت نیست.

اینم عکس از دو فایل وقتی تیک hidden items رو از ویندوزت فعال کنی میبینی که هست.

Alireza.jpg

سلام
علی جان دو تا فایل هستش تو پوشه system volume information فقط کافیه اگر ویندوزت 10 هست از قسمت بالای فولدر view رو بزنی بعد از اونجا hidden items رو باکسش تیکش رو فعال کنی تا اون دو تا فایل رو ببینی در غیر اینصورت اون دو فایل قابل رویت نیست.

اینم عکس از دو فایل وقتی تیک hidden items رو از ویندوزت فعال کنی میبینی که هست.

View attachment 252372
ممنون آقا رضا 🙏🙏🙏

ممنون آقا رضا 🙏🙏🙏
خواهش عزیز

......................................................................................................................................................................

دوستانی که میخوان به غیر از ایکونهای برنامه icon mask ایکونهای نصبی در کنسول خودشون رو به دلخواه یا جور دیگه تغییر بدن میتونن از این اموزش استفاده داشته باشن که برخی از ایکونهای جدید هم بصورت پک داخلش هست.

رضا جان راهی هست بدون دردسر سیو های encrypt شده رو رو بازی ریخت . با فلش میزنم اپولو چیزی نمیاره من سیو بازی هامو از رو کونسول قبلیم بدون decrypt برداشتم.
به قول خودت بدون دردسر,همین کار کردن با برنامه اپولو هست و سیوهای Encrypted رو میتونی به راحتی به کنسولت انتقال بدی اگر نمیاره یعنی وقتی رو فلش میریزی و وارد برنامه میشی و چیزی تو قسمت usb نیس احتمالا ی جای کار رو درست انجام نمیدی دو تا ویدیو از اموزش سیو Encrypted و انتقالش به ps4 بوسیله برنامه اپولو از MODDED WARFARE میزارم ببینش بلکه مشکلت رفع بشه.

آخرین ویرایش:
به قول خودت بدون دردسر,همین کار کردن با برنامه اپولو هست و سیوهای Encrypted رو میتونی به راحتی به کنسولت انتقال بدی اگر نمیاره یعنی وقتی رو فلش میریزی و وارد برنامه میشی و چیزی تو قسمت usb نیس احتمالا ی جای کار رو درست انجام نمیدی دو تا ویدیو از اموزش سیو Encrypted و انتقالش به ps4 بوسیله برنامه اپولو از MODDED WARFARE میزارم ببینش بلکه مشکلت رفع بشه.

خیلی ممنون از زحمتت حل شد

خب اینجا یه نکته هست
تو اپدیت بازی که از Backport893 برای بازی Tandem : A Tale of Shadowsبکپورت شده گوشه سمت راست جایی که با علامت قرمز مشخص کردم تصویری از بازی نصب شده و ایکون هورایزون فوربیدن وست,مشاهده میشه!!!
تو خوشبینانه ترین حالت این احتمال وجود داره که کپیخور فریمور جدید رو داره و از روی اون بازی دامپ گرفته و نصب کرده که بزودی همه چیز مشخص میشه😉

Alireza.jpg

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
خب اینجا یه نکته هست
تو اپدیت بازی که از Backport893 برای بازی Tandem : A Tale of Shadowsبکپورت شده گوشه سمت راست جایی که با علامت قرمز مشخص کردم تصویری از بازی نصب شده و ایکون هورایزون فوربیدن وست,مشاهده میشه!!!
تو خوشبینانه ترین حالت این احتمال وجود داره که کپیخور فریمور جدید رو داره و از روی اون بازی دامپ گرفته و نصب کرده که بزودی همه چیز مشخص میشه😉

View attachment 252735

View attachment 252736
پس میاد دیگع قطعا,گفتم بی چیزا هک رو دارن رووو نمیکنن:Cheesygrin:

پس میاد دیگع قطعا,گفتم بی چیزا هک رو دارن رووو نمیکنن:Cheesygrin:
همونطور که قبلا هم پستش رو اطلاع دادم بعضیا در جواب به دولوپر lapy گفته بودن sdk این بازی هایی که بک پورتشون میاد رو فریمورهای پایین تر هستن,,,بنابراین اینطور پاسخ داده بود:

حتی با SDK 1.00، اگر PKG نیاز به فریمور بالاتر داشته باشه حالا میخواد 9.03 باشه یا 9.50، نمی توان آن را با یک سیستم عامل پایین تر تخلیه کرد(یا همون دامپ از بازی گرفت)
یعنی به عبارتی همونطور که گفته شد با توجه به عکس Backport893 و در صورت قطعیتش از عنوان بازی هورایزون فوربیدن وست رو کنسولش تو خوشبینانه ترین حالت این احتمال وجود داره که کپیخور فریمور جدید رو دارن و از روی اون بازی دامپ گرفته شده و نصب کرده فقط ی مقدار صبوری میخواد تا مشخص شدن این موضوع که ایا صحت داره یا خیر!!!؟😉

Alireza (2).jpg

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
احتمالات عرضه اکسپلویت در فریمور جدید(نظر SonysNightmare:ساعت فقط رو 9.03 قفل شده من چیزهایی میشنوم!!!)

Alireza.jpg

9.04 هم مثل 9.03 همون فریمور هست
WebKit هنوز هم برای هر دو فریمور کار می کند تنها نیاز به استفاده از هسته(کرنل اکسپلویت) دارد.

Alireza.jpg

53 روز تا عرضه جیلبریک 9.03!!!:!!
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
احتمالات عرضه اکسپلویت در فریمور جدید(نظر SonysNightmare:ساعت فقط رو 9.03 قفل شده من چیزهایی میشنوم!!!)

View attachment 252942

9.04 هم مثل 9.03 همون فریمور هست
WebKit هنوز هم برای هر دو فریمور کار می کند تنها نیاز به استفاده از هسته(کرنل اکسپلویت) دارد.

View attachment 252943

53 روز تا عرضه جیلبریک 9.03!!!:!!
View attachment 252947
خبر خیلی خوبیه
elden ring رو 9.03 جوابه؟

خبر خیلی خوبیه
elden ring رو 9.03 جوابه؟
همینطوره کلا تا 9.03 هم بیاد خوبه و اینکه اگر بالاترم باشه به خاطر ساپورت اپدیت های بازی ها و اینکه میتونه این اپدیت ها اشکالات رو تو برخی از بازیا رفع کنه صد البته بهترم هست حالا بماند که ممکنه بازیای بیشتری هم باهاش امکان دامپش فراهم بشه.

بازی elden ring تا پچ 1.02 رو 9.03 قابل اجرا خواهد بود.

Alireza.jpg

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or