پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
تست USB Magic
همونطور که سازنده گفته و در ویدیوشم گذاشته با استفاده از این روش هنگام راه اندازی مجدد حتی با وجود usb حاوی هک فریمور 9 به درگاه کنسول هم دچار فریز و کرش نمیشید و USB همیشه متصل است.
دقت کنید این روش رو با فایل دانلودی که اماده شده توسط سازنده به شخصه تست نکردم...

لینک دانلود:
Magic USB

Alireza.jpg

ویدیو تست USB Magic:

آخرین ویرایش:
تست USB Magic
همونطور که سازنده گفته و در ویدیوشم گذاشته با استفاده از این روش هنگام راه اندازی مجدد حتی با وجود usb حاوی هک فریمور 9 به درگاه کنسول هم دچار فریز و کرش نمیشید و USB همیشه متصل است.
دقت کنید این روش رو با فایل دانلودی که اماده شده توسط سازنده به شخصه تست نکردم...

لینک دانلود:
Magic USB

View attachment 252203

ویدیو تست USB Magic:
ویدیو اموزشی کامل از سازنده USB Magic Jose Gonzalez توسط DRAVSZOO برای فریمور 9

ویدیو اموزشی کامل از سازنده USB Magic Jose Gonzalez توسط DRAVSZOO برای فریمور 9

فقط پیام انساپورت usb نمیاد و باید به محض وارد کردن usb اوکی کنید و طبق توضیحات داش رضا تست زدم و طبق اموزش رفتم حله
خیلی ممنوم از رضای عزیز بابت توضیحات و زحماتش.

فقط پیام انساپورت usb نمیاد و باید به محض وارد کردن usb اوکی کنید و طبق توضیحات داش رضا تست زدم و طبق اموزش رفتم حله
خیلی ممنوم از رضای عزیز بابت توضیحات و زحماتش.
خواهش میکنم
دقیقا همینطوره
پیام انساپورت usb وقتی وارد میکنی نمیاد و باید یک مرتبه فلش رو دربیارین بعد از اینکه رو هاست و گلدهن کلیک کردین و پیام وارد کردن usb رو هاست داد باید usb رو وارد کنید,همونطور که گفته شد منتظر پیام انساپورت usb هم نمونید و اوکی رو بزنید,اگر فلش رو کنسولم احیانا بمونه و یادتون بره و ریستارت و خاموش روشن کنید کنسولتون رو دیگه مشکلی از هنگ و فریز نخواهد بود...

تست شد و کاملا اوکیه....

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم
دقیقا همینطوره
پیام انساپورت usb وقتی وارد میکنی نمیاد و باید یک مرتبه فلش رو دربیارین بعد از اینکه رو هاست و گلدهن کلیک کردین و پیام وارد کردن usb رو هاست داد باید usb رو وارد کنید,همونطور که گفته شد منتظر پیام انساپورت usb هم نمونید و اوکی رو بزنید,اگر فلش رو کنسولم احیانا بمونه و یادتون بره و ریستارت و خاموش روشن کنید کنسولتون رو دیگه مشکلی از هنگ و فریز نخواهد بود...

تست شد و کاملا اوکیه....
رضا جون سلام ...
فلش به کنسول بزارم و بعدش ریستارت کنم و فلش به درگاه بمونه ردیفه دیگه!؟
نزنم بره کنسول تو کما,بعدش ریکاوری فریمور بخواد؟
بعد ی سوال دیگه میشه از فضای فلشه که واسه هک گذاشتیم استفاده کنیم چون قبلا نمیشد!؟

رضا جون سلام ...
فلش به کنسول بزارم و بعدش ریستارت کنم و فلش به درگاه بمونه ردیفه دیگه!؟
نزنم بره کنسول تو کما,بعدش ریکاوری فریمور بخواد؟
بعد ی سوال دیگه میشه از فضای فلشه که واسه هک گذاشتیم استفاده کنیم چون قبلا نمیشد!؟
سلام عزیز
نه دیگه مشکلی نداره,فلش یادتم بره و رو کنسول باشه روشن کنی مثل قبل فریمور نمیپرونه یا هنگ و فریز بشه البته این حالت خراب شدن فریمور تو شرایط بد اتفاق میوفتاد و اینکه باید خیلی بدشانس میبودی ولی الان دیگه خیالت راحت فقط وقتی کنسولو روشن میکنی وقتی خواستی دوباره رو هاستت واسه جیل بری حتما ی مرتبه فلش رو دربیار و بعد رو گلدهن از هاستت کلیک کن وگرنه اگر فلش داخل باشه و رو گلدهن بزنی ناموفق میشه.
و همینطور فلشتم دیگه میتونی از فضاش استفاده کنی.

سلام عزیز
نه دیگه مشکلی نداره,فلش یادتم بره و رو کنسول باشه روشن کنی مثل قبل فریمور نمیپرونه یا هنگ و فریز بشه البته این حالت خراب شدن فریمور تو شرایط بد اتفاق میوفتاد و اینکه باید خیلی بدشانس میبودی ولی الان دیگه خیالت راحت فقط وقتی کنسولو روشن میکنی وقتی خواستی دوباره رو هاستت واسه جیل بری حتما ی مرتبه فلش رو دربیار و بعد رو گلدهن از هاستت کلیک کن وگرنه اگر فلش داخل باشه و رو گلدهن بزنی ناموفق میشه.
و همینطور فلشتم دیگه میتونی از فضاش استفاده کنی.
زدم ردیف بود داداش
دم سازندش گرم واقعا واسه این قسمتش خیلی اذیت بودیم همش باید چشم مینداختی ببینی چیزی تو جا نمونه:D
دم توام گرم که اطمینان خاطر و اطلاع میدی:-bd

اگه فریمور 9.03 و 9.04 کپی خور بشن این لیست بازی هاش هستن
Elden Ring
Horizon Forbidden West
Life is Strange Remastered Collection
Sifu
Grid Legends
WWE 2K22
eFootball 2022 New Update
dying light 2 New Update
Gran Turismo 7 (سیو بازی به صورت آنلاین)
Lego Star Wars The Skywalker Saga (اگه مثل داینگ لایت 2 بشه کاریش کرد)

از کانال p30day

رضا جان سلام
نسبت به اون GOLDCHEATS بازیای بیشتری رو شامل میشه یا مثل اونه پک و مقدار ترینراش...؟
سلام عزیز
از لحاظ کارکرد و عملکردش درست مثل همون قبلیه و تفاوتش شاید تو مقدار بازیا باشه که لینکشو میزارم خودت ببین...اما به نظرم اینم داشته باشی بد نیست دیگه انتخابش با خودتونه.

Releases · chronoss09/GoldHen-Cheats-PKG

سلام آقا رضا
طبق آموزش پوشه system volume information میریزم تو فلش ولی موقع جیلبریک وقتی فلش میزنم بعد اوکی میزنم این ارور میاد هم از یوزر گاید تست کردم هم مرورگر ۲۰۲۲۰۴۱۷_۰۰۱۹۵۵.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: khasanoor4
سلام آقا رضا
طبق آموزش پوشه system volume information میریزم تو فلش ولی موقع جیلبریک وقتی فلش میزنم بعد اوکی میزنم این ارور میاد هم از یوزر گاید تست کردم هم مرورگرView attachment 252283
سلام به رفیق عزیز
ببین اول شما یک مرتبه طبق رویه قبل با برنامه Rufus اون فایل exfathax_pico.img مخصوص جیلبریک 9 رو مجدد تو فلشت رایت کن و باز فلش رو از pc سیف کن بعد دوباره بزن
میبینی که فلش شناسایی میشه ولی ظرفیتی نمیاد
حالا تو pc برو به قسمت manage , از اونجا به قسمت disk managment میری و اونجا فلشت رو پیدا کن که بصورت Unallocated هست
روش بزن و مراحل رو برو تا بتونی پاکش کنی حالا با هر فرمتی که میخوای فت یا فت 32
خب در اخر زمانیکه اینکارو انجام دادی فلشت قابل شناسایی و ظرفیتش هم قابل رویته
حالا اینبار فلش رو با خود ویندوز فرمت کن و دقت کن که بصورت exfat باشه
بعد از فرمت حالا محتویات اون فایل دانلودی که لینکشو گذاشتم یعنی Magic USB رو انزیپ کن و فولدر System Volume Information رو بگیر و drag کن تو فلشت که با پیغام replace ویندوز مواجه میشی و بزن که replace انجام بشه و تمام
حالا از یک هاست استفاده کن و ترجیحا سعی کن از هاست کارو استفاده نکنی و بعد بقیه رو هم دیگه توضیحش رو دادم و مشخصه.
خودم این روش رو تست کردم و کاملا جوابه و گفتم,توضیحم دادم که با استفاده این روش اگر از این به بعد فلشت رو کنسول جا بمونه و به هر نحو فراموش بشه که جداش کنی تو ریستارت و روشن شدن دوباره دچار فریز و هنگ حتی پرش و اسیب به فریمور نمیشی.

سلام به رفیق عزیز
ببین اول شما یک مرتبه طبق رویه قبل با برنامه Rufus اون فایل exfathax_pico.img مخصوص جیلبریک 9 رو مجدد تو فلشت رایت کن و باز فلش رو از pc سیف کن بعد دوباره بزن
میبینی که فلش شناسایی میشه ولی ظرفیتی نمیاد
حالا تو pc برو به قسمت manage , از اونجا به قسمت disk managment میری و اونجا فلشت رو پیدا کن که بصورت Unallocated هست
روش بزن و مراحل رو برو تا بتونی پاکش کنی حالا با هر فرمتی که میخوای فت یا فت 32
خب در اخر زمانیکه اینکارو انجام دادی فلشت قابل شناسایی و ظرفیتش هم قابل رویته
حالا اینبار فلش رو با خود ویندوز فرمت کن و دقت کن که بصورت exfat باشه
بعد از فرمت حالا محتویات اون فایل دانلودی که لینکشو گذاشتم یعنی Magic USB رو انزیپ کن و فولدر System Volume Information رو بگیر و drag کن تو فلشت که با پیغام replace ویندوز مواجه میشی و بزن که replace انجام بشه و تمام
حالا از یک هاست استفاده کن و ترجیحا سعی کن از هاست کارو استفاده نکنی و بعد بقیه رو هم دیگه توضیحش رو دادم و مشخصه.
خودم این روش رو تست کردم و کاملا جوابه و گفتم,توضیحم دادم که با استفاده این روش اگر از این به بعد فلشت رو کنسول جا بمونه و به هر نحو فراموش بشه که جداش کنی تو ریستارت و روشن شدن دوباره دچار فریز و هنگ حتی پرش و اسیب به فریمور نمیشی.
ممنون آقا رضا میشه چند تا هاست معرفی کنی بعد هاست تو یوزر گاید بزنم یا مرورگر آخه تو فیلمی که گذاشتید تو یوزر گاید میزنه

• Like
Reactions: khasanoor4
ممنون آقا رضا میشه چند تا هاست معرفی کنی بعد هاست تو یوزر گاید بزنم یا مرورگر آخه تو فیلمی که گذاشتید تو یوزر گاید میزنه
خوااهش
هاست که زیاده خب میتونی از Gamerhack
یا Kameleon و prb استفاده کنی فقط سعی کن از اخرین اپدیت هاست استفاده کنی که گلدهن 2.2.2 روش اعمال شده باشه.
من خودم از مرورگر کنسولم زدم,تو مرورگرت بزنی بهتره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or