Behnams923
کاربر سایت
درودتا ببینیم چی میشه!!؟
اپدیت بازی باشه مثلا برای Dying Light 2 یا یک بازی با فریمور بالا رو بکپورتش رو انجام میده!!
View attachment 256076
منظورش همون آپدیت فیفا 22 بود؟
درودتا ببینیم چی میشه!!؟
اپدیت بازی باشه مثلا برای Dying Light 2 یا یک بازی با فریمور بالا رو بکپورتش رو انجام میده!!
View attachment 256076
نه فکر میکنم بعد از اپدیت 1.24 فیفا این توییت رو گذاشته بوددرود
منظورش همون آپدیت فیفا 22 بود؟
ساعت خبراش قبل اپدیت فیفا بوده بعد اپدیت فیفا رو زده ولی به قول شما اگر قرار بر اپدیت فیفا بود بوق و هورا نداره,باااو اینا ملتو ایستگاه کردن باز این میاد هفته دیگه اپدیت فیفا میدهنه فکر میکنم بعد از اپدیت 1.24 فیفا این توییت رو گذاشته بود
بعد اگر قرار به اپدیت فیفا بود عزیز,دیگه نیازی به این پیام و گذاشتنش نبود..
خب ساعتشو دیگه من چک نکردمولی به نظر خودم اینا هک رو دارن چون این داره تو خبرش صحبت از فریمور میکنه و هفته بعد یکشنبه!!!حالا چرا هک رو نمیدن احتمالا سونی گافی رو که داده اصلاح نکرده(پچ نشده)بنابراین اجازه عمومی کردن ندارن هکرا و صد البته که تمام تمرکز و خبرا الان به سمتps5 هست که از قرار معلوم داره اوضاعش واسه هک وعرضه ش بهتر جلو میره.ساعت خبراش قبل اپدیت فیفا بوده بعد اپدیت فیفا رو زده ولی به قول شما اگر قرار بر اپدیت فیفا بود بوق و هورا نداره,باااو اینا ملتو ایستگاه کردن باز این میاد هفته دیگه اپدیت فیفا میده
راست میگیا منم نمیدونم فیفا اورجینالش تا چند اپدیت اومدهخو این اصلا منظورش چی بوده هفته دیگه مثلا میخواد خبر هک جدید رو بده...بعدا بخوابهخب ساعتشو دیگه من چک نکردمولی به نظر خودم اینا هک رو دارن چون این داره تو خبرش صحبت از فریمور میکنه و هفته بعد یکشنبه!!!حالا چرا هک رو نمیدن احتمالا سونی گافی رو که داده اصلاح نکرده(پچ نشده)بنابراین اجازه عمومی کردن ندارن هکرا و صد البته که تمام تمرکز و خبرا الان به سمتps5 هست که از قرار معلوم داره اوضاعش واسه هک وعرضه ش بهتر جلو میره.
در اخر راجب اپدیت فیفا رو هم باید چک بشه تا مشخص شه رو غیرهک اخرین اپدیت چیه ایا همین 1.24 هست یا بالاترم داره!؟اگر 1.24 اخریش باشه طبیعتا اپدیت فیفا نخواهد بود.
این هر یکشنبه میاد به قول خودش سوپرایز میکنه تا لایک و فالور بیشتری بگیره و تا اوجا که میدونم کارش تا الان که بک پورته و خب چون در پیامش اینطور هست که داره از فریمور بالاتر میگه خب حدس رو بر این گذاشتم که اینا دسترسی به جیلبریک فریمور جدید رو دارن به هر حال اینا بهتر از من و شما میدونن چی به چیه تا اینکه مثلا من یا دیگری بخواد حدس بزنه و چاره ای جز صبرم نیستراست میگیا منم نمیدونم فیفا اورجینالش تا چند اپدیت اومدهخو این اصلا منظورش چی بوده هفته دیگه مثلا میخواد خبر هک جدید رو بده...بعدا بخوابه
سلامسلام من میخوام روی کنسولم هک 9.00 رو بریزم به نظر شما بهترین هاست کدومه؟؟
ممنونمسلام
اگر میخوای کنسولت رو فریمور 9 هک کنی میتونی از هاستهایی که در ویدیو زیر نامبرده شده استفاده داشته باشی.
خبر خوبی نیست داش رضا هک جدید رو نمیدن,خبری نیست؟پس از هشت سال ، به نظر می رسد که زمان پلی استیشن 4 به پایان رسیده است ، زیرا سونی فاش می کند که قصد دارد کنسول قدیمی را پشت سر بگذارد.سونی هنوز در حال برنامه ریزی برای ساخت جدیدترین کنسول خود است.بنابراین مشخص شد که تا سال 2025 ، پلی استیشن 4 دیگر عناوین جدیدتری را منتشر نمی کند.
با این حال ، عناوین میراث PS4 هنوز قابل خریداری خواهند بود و در حال حاضر ، به نظر می رسد که سونی به انتشار بازی های جدید در کنسول قدیمی پایان نمی دهد. حتی God of War Ragnarok ، که هنوز هم انتظار می رود در سال 2022 با وجود شایعات با تأخیر منتشر شود ، هر زمان که در نهایت اماده شود ، به پلی استیشن 4 نیز می آید. طرفداران همچنین به احتمال زیاد عناوین بیشتری را برای PS4 و PS5 در وضعیت بازی آینده سونی که در اوایل ماه ژوئن برگزار می شود ، اعلام می کنند.
به نظر می رسد که حرکت اجتناب ناپذیر از کنسول های نسل گذشته به ژنرال فعلی در نهایت اتفاق می افتد ، حتی با کمبودهایی که هنوز هم در دنیای بازی ها شایع است. بازی های بیشتر اعلام کرده اند که آنها قادر به اجرای خوب در دستگاه های قدیمی نخواهند بود و در عوض فقط روی PS5 و Xbox Series X/S تمرکز می کنند. گاتهام نایتس آخرین بازی برای اعلام چنین تصمیمی است که برخی از طرفداران را ناامید کرده است.
لینک توضیحات بیشتر:
https://gamerant.com/sony-plans-sto...ution&utm_source=GR-FB-P&utm_campaign=GR-FB-P
View attachment 257042
خب بله خبر خوبی نیست ولی هر چیزی در نهایت پایانی داره,این جیلبریک جدید رو بدن اون چن تا بازی Horizon و گاد آف وار رگناروک الدن رینگ خودش حسن ختامی عالی هست هر چن تا اون زمان از بازیهای دیگر و خوبی که منتشر میشن هم میشه استفاده داشت.خبر خوبی نیست داش رضا هک جدید رو نمیدن,خبری نیست؟