پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
نه فکر میکنم بعد از اپدیت 1.24 فیفا این توییت رو گذاشته بود
بعد اگر قرار به اپدیت فیفا بود عزیز,دیگه نیازی به این پیام و گذاشتنش نبود..
ساعت خبراش قبل اپدیت فیفا بوده بعد اپدیت فیفا رو زده ولی به قول شما اگر قرار بر اپدیت فیفا بود بوق و هورا نداره,باااو اینا ملتو ایستگاه کردن باز این میاد هفته دیگه اپدیت فیفا میده:D

ساعت خبراش قبل اپدیت فیفا بوده بعد اپدیت فیفا رو زده ولی به قول شما اگر قرار بر اپدیت فیفا بود بوق و هورا نداره,باااو اینا ملتو ایستگاه کردن باز این میاد هفته دیگه اپدیت فیفا میده:D
خب ساعتشو دیگه من چک نکردم😅ولی به نظر خودم اینا هک رو دارن چون این داره تو خبرش صحبت از فریمور میکنه و هفته بعد یکشنبه!!!حالا چرا هک رو نمیدن احتمالا سونی گافی رو که داده اصلاح نکرده(پچ نشده)بنابراین اجازه عمومی کردن ندارن هکرا و صد البته که تمام تمرکز و خبرا الان به سمتps5 هست که از قرار معلوم داره اوضاعش واسه هک وعرضه ش بهتر جلو میره.
در اخر راجب اپدیت فیفا رو هم باید چک بشه تا مشخص شه رو غیرهک اخرین اپدیت چیه ایا همین 1.24 هست یا بالاترم داره!؟اگر 1.24 اخریش باشه طبیعتا اپدیت فیفا نخواهد بود.

آخرین ویرایش:
خب ساعتشو دیگه من چک نکردم😅ولی به نظر خودم اینا هک رو دارن چون این داره تو خبرش صحبت از فریمور میکنه و هفته بعد یکشنبه!!!حالا چرا هک رو نمیدن احتمالا سونی گافی رو که داده اصلاح نکرده(پچ نشده)بنابراین اجازه عمومی کردن ندارن هکرا و صد البته که تمام تمرکز و خبرا الان به سمتps5 هست که از قرار معلوم داره اوضاعش واسه هک وعرضه ش بهتر جلو میره.
در اخر راجب اپدیت فیفا رو هم باید چک بشه تا مشخص شه رو غیرهک اخرین اپدیت چیه ایا همین 1.24 هست یا بالاترم داره!؟اگر 1.24 اخریش باشه طبیعتا اپدیت فیفا نخواهد بود.
راست میگیا منم نمیدونم فیفا اورجینالش تا چند اپدیت اومده:Dخو این اصلا منظورش چی بوده هفته دیگه مثلا میخواد خبر هک جدید رو بده...بعدا بخوابه(:|

راست میگیا منم نمیدونم فیفا اورجینالش تا چند اپدیت اومده:Dخو این اصلا منظورش چی بوده هفته دیگه مثلا میخواد خبر هک جدید رو بده...بعدا بخوابه(:|
این هر یکشنبه میاد به قول خودش سوپرایز میکنه تا لایک و فالور بیشتری بگیره و تا اوجا که میدونم کارش تا الان که بک پورته و خب چون در پیامش اینطور هست که داره از فریمور بالاتر میگه خب حدس رو بر این گذاشتم که اینا دسترسی به جیلبریک فریمور جدید رو دارن به هر حال اینا بهتر از من و شما میدونن چی به چیه تا اینکه مثلا من یا دیگری بخواد حدس بزنه و چاره ای جز صبرم نیست
این که میگی مردم ایستگاه شدن
تمام مشکلات و زحمات مراحل هک کاملا منطقیه و قابل درک ولی این نسل ps واقعا اذیت شدن همه از اون خبرای هکرای برزیلی راجب ps4 تا...(البته درگیری و انتظارشم به این بستگی داره که شخص داره کجا و تو چه شرایطی زندگی میکنه ;که تکلیفشم مشخصه)
در حالیکه نسل جدید از همین روش قبل میتونه دوران بهتری رو داشته باشه شاید بعضیا بگن ممکنه دیگه خب خبری تا مدتها بعدش نشه ولی همینشم تو زمان ps4 به این سرعت نبود.

اپدیت GoldHEN Cheats به 724 چیت(اضافه شدن چند بازی و توضیحات+لینک دانلود)
دقت کنید با فایل منیجر تو مسیر گلدهن اون چیتای قبلی رو پاک و بعدا اقدام به اعمال نسخه جدید بشه.بنا بر گفته سازنده بعضی از چیت های قبلی هم که کار نمیدادن از برنامه حذف شدن بنابراین تعداد چیت ها تو این اپدیت کمتر از قبل هستن.

Release GoldHEN Cheats Pack PKG "724 cheats" · chronoss09/GoldHen-Cheats-PKG

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
سلام من میخوام روی کنسولم هک 9.00 رو بریزم به نظر شما بهترین هاست کدومه؟؟ :-? :-? :-?
سلام
اگر میخوای کنسولت رو فریمور 9 هک کنی میتونی از هاستهایی که در ویدیو زیر نامبرده شده استفاده داشته باشی.

پس از هشت سال ، به نظر می رسد که زمان پلی استیشن 4 به پایان رسیده است ، زیرا سونی فاش می کند که قصد دارد کنسول قدیمی را پشت سر بگذارد.سونی هنوز در حال برنامه ریزی برای ساخت جدیدترین کنسول خود است.بنابراین مشخص شد که تا سال 2025 ، پلی استیشن 4 دیگر عناوین جدیدتری را منتشر نمی کند.

با این حال ، عناوین میراث PS4 هنوز قابل خریداری خواهند بود و در حال حاضر ، به نظر می رسد که سونی به انتشار بازی های جدید در کنسول قدیمی پایان نمی دهد. حتی God of War Ragnarok ، که هنوز هم انتظار می رود در سال 2022 با وجود شایعات با تأخیر منتشر شود ، هر زمان که در نهایت اماده شود ، به پلی استیشن 4 نیز می آید:). طرفداران همچنین به احتمال زیاد عناوین بیشتری را برای PS4 و PS5 در وضعیت بازی آینده سونی که در اوایل ماه ژوئن برگزار می شود ، اعلام می کنند.

به نظر می رسد که حرکت اجتناب ناپذیر از کنسول های نسل گذشته به ژنرال فعلی در نهایت اتفاق می افتد ، حتی با کمبودهایی که هنوز هم در دنیای بازی ها شایع است. بازی های بیشتر اعلام کرده اند که آنها قادر به اجرای خوب در دستگاه های قدیمی نخواهند بود و در عوض فقط روی PS5 و Xbox Series X/S تمرکز می کنند. گاتهام نایتس آخرین بازی برای اعلام چنین تصمیمی است که برخی از طرفداران را ناامید کرده است.

لینک توضیحات بیشتر:
https://gamerant.com/sony-plans-sto...ution&utm_source=GR-FB-P&utm_campaign=GR-FB-P

Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
پس از هشت سال ، به نظر می رسد که زمان پلی استیشن 4 به پایان رسیده است ، زیرا سونی فاش می کند که قصد دارد کنسول قدیمی را پشت سر بگذارد.سونی هنوز در حال برنامه ریزی برای ساخت جدیدترین کنسول خود است.بنابراین مشخص شد که تا سال 2025 ، پلی استیشن 4 دیگر عناوین جدیدتری را منتشر نمی کند.

با این حال ، عناوین میراث PS4 هنوز قابل خریداری خواهند بود و در حال حاضر ، به نظر می رسد که سونی به انتشار بازی های جدید در کنسول قدیمی پایان نمی دهد. حتی God of War Ragnarok ، که هنوز هم انتظار می رود در سال 2022 با وجود شایعات با تأخیر منتشر شود ، هر زمان که در نهایت اماده شود ، به پلی استیشن 4 نیز می آید:). طرفداران همچنین به احتمال زیاد عناوین بیشتری را برای PS4 و PS5 در وضعیت بازی آینده سونی که در اوایل ماه ژوئن برگزار می شود ، اعلام می کنند.

به نظر می رسد که حرکت اجتناب ناپذیر از کنسول های نسل گذشته به ژنرال فعلی در نهایت اتفاق می افتد ، حتی با کمبودهایی که هنوز هم در دنیای بازی ها شایع است. بازی های بیشتر اعلام کرده اند که آنها قادر به اجرای خوب در دستگاه های قدیمی نخواهند بود و در عوض فقط روی PS5 و Xbox Series X/S تمرکز می کنند. گاتهام نایتس آخرین بازی برای اعلام چنین تصمیمی است که برخی از طرفداران را ناامید کرده است.

لینک توضیحات بیشتر:
https://gamerant.com/sony-plans-sto...ution&utm_source=GR-FB-P&utm_campaign=GR-FB-P

View attachment 257042
خبر خوبی نیست داش رضا هک جدید رو نمیدن,خبری نیست؟

خبر خوبی نیست داش رضا هک جدید رو نمیدن,خبری نیست؟
خب بله خبر خوبی نیست ولی هر چیزی در نهایت پایانی داره,این جیلبریک جدید رو بدن اون چن تا بازی Horizon و گاد آف وار رگناروک الدن رینگ خودش حسن ختامی عالی هست هر چن تا اون زمان از بازیهای دیگر و خوبی که منتشر میشن هم میشه استفاده داشت.
خیر متاسفانه خبری از هک جدید نیست.

با سلام خدمت آقا رضا عزیز یک بازی که pkg official هست و چند پارت 4 گیگ هست چطوری به fpkg تبدیلش کنم که بتوانم اینستالش کنم چون زمان نصب ارور C3-35659-8 میده ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر

• Like
Reactions: rezagoli

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or