خواهش دوست عزیزتشکر ، فقط الان من با فلش ۳۲G USB2 لینوکس فودرا با فایل های آن رو طبق آموزش مودد وارفار در یوتیوب دانلود کردم و HDCP , HDMI غیرفعال و تنظیمات رزولوشن رو تغییر دادم ، حال وقتی بعد جیلبریک (( با هاست گیمر هک )) و فلش رو وصل و گزینه LINUX 1G رو انتخاب میکنم بعد چند ثانیه صفحه سیاه میشود و هیچ چیزی نمایش نمیده حتی بعد از چندین دقیقه و چراغ کنسول هم سفید باقی میماند ، اگر ممکن هست راهنمایی کنید .
ببین من چون قبلا هم خدمتت عرض کردم که تست نداشتم لینوکس رو و به دلیل اینکه دستگاه خودم سری فت هستش و همینطور دارم راحت از RetroArch استفاده میکنم دیگه نسبت به این موضوع لینوکس بی خیال هستم لذا بطور دقیق نمیتونم توضیح بدم چرا که مراحل اینکارو خودم انجامش ندادم که اینجا کامل بهت بگم البته کار نشد نداره و این اموزشها تو یوتیوب میتونه کاملا مشکلت رو رفع کنه اما اگر بازم نشد میتونی از ویدیوهای بیشتر یا کسی که اینکارو انجام داده بپرسی تا کاملا متوجه بشی و ترجیحا مدل دستگاهت رو اگر اسلیم یا پرو هست برو دنبالش در غیر اینصورت رو دستگاه فت نمیگم جواب نمیده ها ولی همون RetroArch حتی تو مدل اسلیم یا پرو هم کفایت میکنه.
اینجا برات ویدیو اموزشی میزارم اگر تمامی مراحل رو بدون اشتباه بری قطعا جواب میگیری,توجه کن که باید از چندین هاست که پی لود لینوکس رو داره و اوکیه استفاده کنی,این پی لودها از linux loader شروع و تا linux loader 5gb هست که تو این اموزش از طریق برنامه پی لود سندر pc با ps4 از طریق ip شیرینگ اون پی لود linux loader رو میفرسته به ps4,البته قبلش مراحل دیگه هم داره که باید انجامش بدی.
نصب ps4gentoo(لینکوس در ps4 با فریمور 9)
ویدیو کامل اموزش نصب لینوکس در ps4 سری فت(لینک تمامی پیش نیازها اعم از ps4gentoo موجود و سالم هستن)
آخرین ویرایش: