پیشنهاد و تست هاست,همراه مشکلات و راهکار در جیلبریک PS4

ایا از هک در فریمور 9 راضی هستین؟

• بله

رای‌ها: 154 90.6%
  • خیر

رای‌ها: 16 9.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    170
با سلام خدمت آقا رضا عزیز یک بازی که pkg official هست و چند پارت 4 گیگ هست چطوری به fpkg تبدیلش کنم که بتوانم اینستالش کنم چون زمان نصب ارور C3-35659-8 میده ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر
سلام به دوست گل
بستگی داره از کجا این فایلها رو گرفتی (میتونی از برنامهPS4PKGViewer هم جهت اطلاع استفاده کنی) معمولا اینجور فایلها که چند پارته بصورت اورجینال و نسخه psn هستن بنابراین اگر اورجینال باشن راهی نداره و نمیشه به fpkg تبدیلش کرد و باید بصورت هک شده اون بازیرو مجدد دانلود کنی.

آخرین ویرایش:
دوستان یه سایت بود بازی های پی اس 2 رو به صورت fpkg گذاشته بود میشه لطف کنید آدرسش رو بگذارید
در کل چندین سایت واسه بازیهای ps2tops4 هست و ی کانل تلگرامی,دو تاشو واست میزارم ببین اگرم بازی با کیفیت بهتر مثلا واسه اجرا تو کنسول ps4 pro میخوای اسم بازی رو بگو که اگر باشه اینجا واست بزارم.
سایت داخلی
| PS2PKG by SCORPION |
سایت خارجی
PS4 Archives - Page 157 of 157 - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free

دانلود بازی [SLUS21198] Batman Begins [PS2toPS4]

ویژگی و توضیحات بیشتر:

Interesting note - 60FPS patch FiX title black screen freeze, but breaks FMVs videos in game and in bonus section!
60 FPS off\on switcher created by my friend help you to see FMV's, just need learn to quick use that!

Batman Begins.jpg
لینک دانلود:
UP9000-SLUS21198_00-SLUS211980000001-A0100-V0100

آخرین ویرایش:
در کل چندین سایت واسه بازیهای ps2tops4 هست و ی کانل تلگرامی,دو تاشو واست میزارم ببین اگرم بازی با کیفیت بهتر مثلا واسه اجرا تو کنسول ps4 pro میخوای اسم بازی رو بگو که اگر باشه اینجا واست بزارم.
سایت داخلی
| PS2PKG by SCORPION |
سایت خارجی
PS4 Archives - Page 157 of 157 - Download game PS3 PS4 PS2 RPCS3 PC free
دمت گرم داداش حالی که این بازی های پی اس 2 داره من از بازی های روز نمی گیرم خیلی این بازی ها خوبن راستش گادفادر و سایلنت هیل 4 رو خودم تبدیل کردم خیلی خوب اجرا میشد و یه بار دیگه تمومشون کردم هوس کردم دوباره سایلنت هیل 2 بازی کنم که وقتی تبدیل کردم دیدم افت فریم داره که اینجا شما نسخه 60 فریمش رو گذاشتید دارم می گیرم
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: b.boys and rezagoli
دمت گرم داداش حالی که این بازی های پی اس 2 داره من از بازی های روز نمی گیرم خیلی این بازی ها خوبن راستش گادفادر و سایلنت هیل 2 رو خودم تبدیل کردم خیلی خوب اجرا میشد و یه بار دیگه تمومشون کردم هوس کردم دوباره سایلنت هیل 2 بازی کنم که وقتی تبدیل کردم دیدم افت فریم داره که اینجا شما نسخه 60 فریمش رو گذاشتید دارم می گیرم
بازم ممنون
خواهش میکنم...عزیزی
بله در واقع اون تبدیل های معمولی با برنامه pc که خودم و خودت میزنی با اینا که رو 60Hz Mode یا 60FPS patch تبدیل میشن قطعا فرق دارن چه از لحاظ کیفیت و همینطور اجرا البته تو دفعات اینام با اشکالاتی بسته به نوع مدل کنسول در اجرا همراه هستن که تو ویژگی و توضیحاتش کاملا گفته شده توسط سازنده.

[SLES54186] Devil May Cry 3: Dante’s Awakening Special Edition [PS2toPS4]
نکات بهمراه ویژگی ها:
Note:
Another experimental PS2toPS4 convert. Screen shaking issue and Broken 60Hz Mode (NTSC) - FiXed!
Maximum Graphics Booster (Progressive mode 256p - is a field renderer game, Bypass Interleacing f, Disable Blur Effect, Complex Control-System for World and Characters brighter
without additional Lights - Characters true Shape and Skin will be revealed now), and Widescreen patch, FMV's fix and Open All Levels Cheat - Added!

Language: English, French, German, Italian, Spanish

Devil May Cry 3 Dante’s Awakening Special Edition.jpg

لینک دانلود:
UP9000-SLES54186_00-SLES541860000001-A0100-V0100

آخرین ویرایش:
بازی ICO برای PS4 عنوانی در سبک اکشن و ماجراجویی می‌باشد. این بازی توسط استودیوی Team Ico ساخته و توسط Sony Computer Entertainment نیز به انتشار رسیده است. بازی در تاریخ 24 سپتامبر سال 2001 منتشر شده و پلتفرم‌های مبدا بازی PlayStation 2 و PlayStation 3 می‌باشند. این عنوان,موفق به کسب میانگین نمرات 90 شده است.
بدون هیچ شکی می‌توانیم آن را با هر بازی بزرگی که این روزها منتشر می‌شود، مقایسه کنیم. اگر از دارندگان کنسول پلی استیشن 2 بودید، امکان ندارد که اسم این شاهکار صنعت گیم به گوشتان نخورده باشد. عنوانی که پس از عرضه الهام بخش هزاران بازی ساز در سراسر جهان بود تا جاه طلبی سازندگان این عنوان را یک قدم به جلو ببرند و از مشهورترین این الهامات میتوان به سازندگان سری بازی های Dark Souls اشاره کرد

[SCUS97113] ICO [PS2toPS4]

ICO Graphics Booster Plus 60FPS​

نکات بهمراه ویژگی ها:
Note: Another experimental PS2toPS4 convert. Performance fix + Maximum Graphics Booster (No Blur-Effect and maxed out Game Sharpness), and Widescreen patch added! Characters displayed correct!

Language: ENG

ICO.jpg
لینک دانلود:
546.38 MB file on MEGA

آخرین ویرایش:
سلام ، آیا نصب لینوکس در ps4 معایب یا مشکل ساز هست ؟ برای اجرا بازی های PC .
سلام
مشکلی که ایجاد نمیکنه چرا که اگر اینطور بود گزارشات زیاد میشد از سمت کاربران و طبیعتا توصیه هم نمیشد,اما به نظر در دو مدل ps4 پرو و اسلیم خصوصا در پرو عملکرد بهتری از لحاظ اجرای شبیه سازها هست و اینکه ممکنه بعضی از بازیهای pc(ویندوز) هم که در لینکوس بصورت مشترک وجود دارن قابل اجرا باشن البته چون خودم تا حالا تست نکردم نمیتونم بطور قطع تایید کنم.ولی در مورد اجرای انواع شبیه ساز کنسول Wii U یا کنسول PSP,GameCube , دریم کست و...مشکلی نخواهد بود و همونطور که گفتم اگر مدل ps4 پرو باشه که چه بهتر.

تو عکس زیر نمونه ای از اجرای شبیه سازها در سیستم لینکوس بر روی ps4 قابل مشاهده هست.

2kyp_photo_2019-02-07_10-54-29.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
مشکلی که ایجاد نمیکنه چرا که اگر اینطور بود گزارشات زیاد میشد از سمت کاربران و طبیعتا توصیه هم نمیشد,اما به نظر در دو مدل ps4 پرو و اسلیم خصوصا در پرو عملکرد بهتری از لحاظ اجرای شبیه سازها هست و اینکه ممکنه بعضی از بازیهای pc(ویندوز) هم که در لینکوس بصورت مشترک وجود دارن قابل اجرا باشن البته چون خودم تا حالا تست نکردم نمیتونم بطور قطع تایید کنم.ولی در مورد اجرای انواع شبیه ساز کنسول Wii U یا کنسول PSP,GameCube , دریم کست و...مشکلی نخواهد بود و همونطور که گفتم اگر مدل ps4 پرو باشه که چه بهتر.

تو عکس زیر نمونه ای از اجرای شبیه سازها در سیستم لینکوس بر روی ps4 قابل مشاهده هست.

View attachment 257668

کاش میشد روش ویندوز نصب کرد

• Like
Reactions: rezagoli

Silent Hill 2

لینکش رو تو پستای قبلی گذاشته بودم و خب چون این بازی توضیحات داره و​

توسط سازنده رو دو نسخه مد روشن و تاریک(مطابق با نسخه اصلی که در کنسول ps2 بود)برای ps4 تبدیل شده باز میزارمش تا با اگاهی بیشتر اگر خواستید دانلود و استفاده کنید.​

[SLUS20228] Silent Hill 2 (Greatest Hits) [PS2toPS4]

نکات بهمراه ویژگی ها:
Note: Another experimental PS2toPS4 convert. Double-layer screen display errors and bad FMV's (Graveyard) FiXed! 60 FPS, Maori-Jigglypuff and Widescreen patch added! Run good, some small slowdowns sometime!!!

Silent Hill 2.jpg

لینک دانلود بازی(مد روشن):

3.64 GB file on MEGA

لینک دانلود بازی(مد تاریک v2مطابق با نسخه اصلی که در کنسول ps2 بود):

3.64 GB file on MEGA

آخرین ویرایش:
انگار بازی Evil Dead: The Game قابل اجرا در فریمور 9.0 هست و پورت شده ولی بخش آفلاین این بازی نیازمند به اتصال اینترنت هست و باید صبر کرد تا بلکه راهکاری مثل بازی کالاف ونگارد ارائه بشه تا این بخشم کاملا بصورت افلاین قابل اجرا بشه.
Alireza.jpg

سلام

View attachment 257668
تشکر ، فقط الان من با فلش ۳۲G USB2 لینوکس فودرا با فایل های آن رو طبق آموزش مودد وارفار در یوتیوب دانلود کردم و HDCP , HDMI غیرفعال و تنظیمات رزولوشن رو تغییر دادم ، حال وقتی بعد جیلبریک (( با هاست گیمر هک )) و فلش رو وصل و گزینه LINUX 1G رو انتخاب می‌کنم بعد چند ثانیه صفحه سیاه می‌شود و هیچ چیزی نمایش نمیده حتی بعد از چندین دقیقه و چراغ کنسول هم سفید باقی میماند ، اگر ممکن هست راهنمایی کنید .

• Like
Reactions: khasanoor4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or